Max.Cherry wrote:weeeeell, obzirom da si ti to formulisala kao da smo zivotinje, sa dozom ironije i jala, ako mogu da primjetim po ovim znakovima koje odmilja zovu smjehuljci, onda ne preostaje nista drugo no da ti nadasve iskreno i zivotinjski odgovorimo - mi, muzjaci, zelimo zenke. i nista vise. svim muzjacima u zivotinjskom svijetu zenke trebaju kako bi se parili, tako i vi nama trebate kako bi smo se parili. Very simple. dakle, ne trebate nam ni da bi pricali s vama, ni da bi igrali lopte s vama, ni da pijemo s vama, ni da vam dizemo samopouzdanje... vi ste tu samo da odgovorite zahtjevima i uvjetima koje nalaze zakon prirode.
Ooooooooo, sto smo osjetljivi. Znas sta, Maksimalna Tresnjo

, izvini molim te sto Vas, uzvisena stvorenja, izjednacavam sa zivotinjama ali u kontekstu musko-zenskih odnosa smo svi mi bez razlike najslicniji zivotinjama. Neko je ranije spomenuo evoluciju...

, well excuse me, ali u tom pogledu nismo bas evoluirali...vidis i sam prizanjes. I koliko god bio ironican dok pricas svoju pricu, znas da u njoj ima vise istine nego ironije.
Zato, dosta preseravanja i izbacivanja srdzbe na ovom divnom mjestu za druzenje samo zato sto te neki papak navukao i nasukao i sto ti ne mozes skontati da on tebe treba samo zato da odmori ruku. Noro Noro...
iiiiiii, nema srdzbe, zaista, mozda ima malo preseravanja ali valjda preseravanje nekad sluzi za ubijanje dosade...
I evo postigla sam sto sam htjela, nekoga sam malo isprovocirala