http://www.kens-house.jp/sale/house11755354.html
samo malo su mi nabacane
Sve ovo je mogo napraviti jednostavnije i jeftinije... bez kontejnera!kosava wrote:Evo ti par ideja
Ovo je meni bezveze!sumirprimus wrote:Ramzess Veliki wrote:
Moji zakljucci su validni...Zeljo_do_groba wrote:Sinapsa, nesto tebe opasno drma, i opasno generalizujes a zakljucujes k'o i nasi novinari, uzmes jednu stvar iz necijeg posta i onda na osnovu nje donosis smijesne zakljucke...
Izvlacis se.Zeljo_do_groba wrote:Evo ja sam postavio to da se stavljaju kuce koje odgovaraju nasem budzetu, nisam rekao 30.000, nego 30-200.000 KM, od najnize nekakve cijene (koju sam lupio, ne mora biti tacna, ali ne treba biti ni bukvalan) do te neke maximalne za one koji bas dobro zaradjuju... Al' glavno je ispasti mangup...
Pa nase su i postavljane. Nisu madjarske. I vidio si, ako imas oci, da uglavnom ne valjaju i da su ruzne. Cast izuzetcima.Zeljo_do_groba wrote: Treba postavljati nase kuce i o njima DISKUTOVATI, a ne nekakve multimilionske gradjevine iz Svedske, Kolumbije i iz ostalih pizdica koje kod nas samo Fahro i ostala "elita" mogu napraviti na svojih 1000 duluma ogradjene zemlje sa vec nabrojanim mjerama zastite...
E sad odjednom:" a forum je da se o tome i raspravlja....khm, khm.... kako se "normalno" postavlja kuca.Zeljo_do_groba wrote: Evo ti primjer ove zadnje kucice kako se normalno postavlja kuca i onda o njoj mozemo diskutovati sta valja a sta ne valja, i tu je sve stvar ukusa a forum je da se o tome i raspravlja... Svako ima svoje misljenje, nesto mu je ruzno, nesto mu je lijepo, nesto bi on bolje pa kaze sta je to bolje, a ove mega gradjevine nemas sta komentarisati, to su za nas svjetska cuda i bila i ostala...

Da li si razmislio o tome zbog cega tí sale na tvoj racun toliko smetaju, dok u istom dahu dijelis na sve strane?madner wrote:Inace meni su bosanske kuce preljepe, jako funkcionalne i uskladjene sa prostorom gdje zivimo.
Jesil´nazvo´?madner wrote:Da li bi mogao povezati recenice sa stvarnim zbivanjima?
Sto se osjecas prozvan?
Da, za zlatni rez...posto si bio zainteresovan...madner wrote:Nisam, to bila ozbiljna ponuda?
Jarane sve je ok, ja nisam ni primijetio da si bio drzak prema meni.Sinapsa wrote:@Logovan i @funky_baby...bio sam prema vama drzak, a nicim posebnim (Osim sto sam mislio da @Logovan supljira) to niste izazvali....evo javno izvinjenje od mene....mea culpa
Hvala tiLogovan wrote:Jarane sve je ok, ja nisam ni primijetio da si bio drzak prema meni.Sinapsa wrote:@Logovan i @funky_baby...bio sam prema vama drzak, a nicim posebnim (Osim sto sam mislio da @Logovan supljira) to niste izazvali....evo javno izvinjenje od mene....mea culpa
Fina!tutku wrote:evo nekih po mom ukusu![]()
![]()
Poselami Farisa i reci da ga nabijem zajedno sa njegovim esejom.Googlerica wrote:Faris Nanić 3 - Behar #107, Esej, U fokusu
Zašto su bosanske kuće sve ružnije
http://behar.hr/zasto-su-bosanske-kuce/#
Zasto ?Danguba wrote:Poselami Farisa i reci da ga nabijem zajedno sa njegovim esejom.Googlerica wrote:Faris Nanić 3 - Behar #107, Esej, U fokusu
Zašto su bosanske kuće sve ružnije
http://behar.hr/zasto-su-bosanske-kuce/#
Clan je stranke koja je omogucila svom clanstvu da nas dovede do ovakvog stanja kojeg opisuje Faris.devet godina bio je politički tajnik SDA Hrvatske. Jedno vrijeme obnašao je državne dužnosti u Sarajevu. Živi i radi na relaciji Zagreb-Sarajevo
...i odakle govno na ovoj temi.U doba neimaštine, Bošnjaci grade ružne kuće, skladaju i slušaju ogavnu novokomponiranu muziku koju zovu narodnom, a gradovi su im sve zapušteniji i prljaviji. Dok mnogi od njih nijemo promatraju urušavanje sistema javnog zdravlja i škola i ostalih usluga kao i, vlastitim smećem, zagušene obale rijeka, truhlih zubiju ponosno stoje kraj svojih betonija – poluzavršenih staništa koje griju na drva i u čijim se neuređenim dvorištima ustobočio poneki velik jeep, terenac, Mercedes ili BMW. Grade oni i velike, betonizirane džamije, jednu ružniju od druge, jednu neskladniju od druge, svaku vremenski i prostorno promašenu, ali sve veću i sve prazniju.
Kome se sve obraca...Zeljo_do_groba wrote:Haha, joj Sinapse...

Joj, jel ovo ona kad se krene prema Vogosci?Corsokak wrote:
covjek je u pravu,na zalost !Danguba wrote:Zato sto je licemjer.
Clan je stranke koja je omogucila svom clanstvu da nas dovede do ovakvog stanja kojeg opisuje Faris.devet godina bio je politički tajnik SDA Hrvatske. Jedno vrijeme obnašao je državne dužnosti u Sarajevu. Živi i radi na relaciji Zagreb-Sarajevo
Jos ne vidjeh nekoga ko nas je ovako ruzno opisao sa podsmjehom, sarkazmom, ismijavanjem...a jos primao i mozda jos uvijek prima pare od tog istog naroda.
...i odakle govno na ovoj temi.U doba neimaštine, Bošnjaci grade ružne kuće, skladaju i slušaju ogavnu novokomponiranu muziku koju zovu narodnom, a gradovi su im sve zapušteniji i prljaviji. Dok mnogi od njih nijemo promatraju urušavanje sistema javnog zdravlja i škola i ostalih usluga kao i, vlastitim smećem, zagušene obale rijeka, truhlih zubiju ponosno stoje kraj svojih betonija – poluzavršenih staništa koje griju na drva i u čijim se neuređenim dvorištima ustobočio poneki velik jeep, terenac, Mercedes ili BMW. Grade oni i velike, betonizirane džamije, jednu ružniju od druge, jednu neskladniju od druge, svaku vremenski i prostorno promašenu, ali sve veću i sve prazniju.