Sta mislite o KK BOSNA ASA?

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Maminjo

Post by Maminjo »

Ako bi neko iole upućeniji u životna zbivanja u ovome gradu, a i prosječno sportski obrazovan, pročitao sva ova preseravanja napisana ovdje na ovu temu, jedino što bi argumentovano mogao zaključiti jeste to da se ovdje o sportu, a posebno košarci uopće ne radi.
Dakle, ova sadašnja "KK Bosna" (ovi navodnici znače - nije to što piše!) jeste sramota za košarku, odnosno dvoranski dernek nogometnih ili fudbalskih navijača. To što se događa u Skenderiji nema nikakve veze ni sa košarkom ni sa sportom i bojim se da je to ogromna sramota gradu i državi. Živi bili pa vidjeli! (Perilica radi neumorno!)
Što se tiče igrača - Neno Marković, pa dugo, dugo, dugo niko i ništa, a onda može ko god hoće. Bajramović - neko koga nigdje nema čim je gusto (pod hitno u inostranstvo na kaljenje!). Od košarkaških navijača na utakmice Bosne neće ići niko kada Neno ode u penziju!
Ona Bosna što je igrala sa Tofašem, Racingom, Rytovasom (Lerić, Mujezinović, Halimić, Mirković, Terzić, Bukva, Lovrić...) bolja je od ove za dvije klase. Mogao bi se toga sjetiti i Konaković, koji je s njima barem trenirao, zar ne?
Da li iko zna podatak o broju prodatih ulaznica na utakmicama "KK Bosne"? Dvorana vazda puna, a prosjek broja prodatih ulaznica manji od 2.000?!?
A što normalni ljudi i navijači Košarkaškog kluba Bosna ostaju kući i utakmice gledaju uz TV (ako im se sve to ne gadi)? Pa oni kada se žele družiti sa pripadnicama Hordi zla, Pitara i Manijaka idu na stadione Koševo i Grbavicu.
Može se ovako nabrajati tri dana....
Prince

Post by Prince »

Maminjo, sereš k'o foka :x ! Sve što si napisao su čiste nebuloze. Ne znam otkud ti podatak da je broj prodatih ulaznica u prosjeku manji od 2.000??? Zašto je ta Bosna koju ti spominješ, a iz '99 je godine, bolja od ove sada? Kakav uopše dernek, ironično spominješ? Kome ti bulazniš? Da nisi otišao s one strane za vrijeme rata, pa ti sad sve ovo izgleda nestvarno? Možda si ljubomoran? Možda nisi imao mjesta u Bosni, pa si završio u Sampi Novom Gradu? Šta je u pitanju, hajde izjadaj nam se, nemoj širiti negativne frustracije :x .
Maminjo

Post by Maminjo »

Prince! Možda su nebuloze ono što sam napisao, ali šta si ti odgovorio? Jeino konkretno je to da nije tačan podatak o samo 2000 prodatih ulaznica. Pa čovječe upravo je taj podatak vjerovatno najtačniji jer ga je iznosio upravo Konaković svaki put kada je nakon utakmice govorio o prodaji ulaznica. Ili ti stvarno misliš da pitari i horde zla kupuju ulaznice i za KK Bosnu i za F/NK Sarajevu. Grdno se varaš! Pa zar ti se nikad nije desilo na ulazu u Skenderiju da te bigavci sklone u stranu, sa tvojom kartom u ruci, da bi prošli nogometni tifozi bez ulaznica. Ako nemaš to iskustvo ti onda gledaš neke Sampije, Rinove i Nove Gradove - tamo nikakvih ulaznica nema!
Da nisi otišao s one strane za vrijeme rata, pa ti sad sve ovo izgleda nestvarno? Možda si ljubomoran? Ove dvije gluposti nisam razumio, a i nemaju veze s temom. Ili možda nešto aludiraš na neke Kovačeviće, Parežanine i slične tipove s one strane. Valjda toliko pamtite! Dakle, ova "KK Bosna" bi bila čisto sranje da nije Nenada Markovića. Prolaz zaslužuju još samo Boško i, donekle, trener Bajramović.
Kad bude bolje i pisat ću bolje!
edu

Post by edu »

Maminjo wrote:Ako bi neko iole upućeniji u životna zbivanja u ovome gradu, a i prosječno sportski obrazovan, pročitao sva ova preseravanja napisana ovdje na ovu temu, jedino što bi argumentovano mogao zaključiti jeste to da se ovdje o sportu, a posebno košarci uopće ne radi.
Dakle, ova sadašnja "KK Bosna" (ovi navodnici znače - nije to što piše!) jeste sramota za košarku, odnosno dvoranski dernek nogometnih ili fudbalskih navijača. To što se događa u Skenderiji nema nikakve veze ni sa košarkom ni sa sportom i bojim se da je to ogromna sramota gradu i državi. Živi bili pa vidjeli! (Perilica radi neumorno!)
Što se tiče igrača - Neno Marković, pa dugo, dugo, dugo niko i ništa, a onda može ko god hoće. Bajramović - neko koga nigdje nema čim je gusto (pod hitno u inostranstvo na kaljenje!). Od košarkaških navijača na utakmice Bosne neće ići niko kada Neno ode u penziju!
Ona Bosna što je igrala sa Tofašem, Racingom, Rytovasom (Lerić, Mujezinović, Halimić, Mirković, Terzić, Bukva, Lovrić...) bolja je od ove za dvije klase. Mogao bi se toga sjetiti i Konaković, koji je s njima barem trenirao, zar ne?
Da li iko zna podatak o broju prodatih ulaznica na utakmicama "KK Bosne"? Dvorana vazda puna, a prosjek broja prodatih ulaznica manji od 2.000?!?
A što normalni ljudi i navijači Košarkaškog kluba Bosna ostaju kući i utakmice gledaju uz TV (ako im se sve to ne gadi)? Pa oni kada se žele družiti sa pripadnicama Hordi zla, Pitara i Manijaka idu na stadione Koševo i Grbavicu.
U necemu se slazem u necemu ne..haj'mo redom...

Sadasnja Bosna nije sramota ni za grad ni za drzavu...
Navijaci (vecina) jesu sramota i za grad i za drzavu...

Markovic - stari se..dobar je igrac ali godine stizu..ima puno kredita kod publike tako da sta god da uradi i kako god da odigra niko mu nista ne smije reci..tako i treba..Neno je to zasluzio..ali covjek treba reci dosta kad je na vrhu...

K.Bajramovic - Dobar igrac..pred njim je karijera..ali ne kontam "u inostranstvo na kaljenje"..gdje u Barcelonu??..CSKA..pa da se vrati u Bosnu..do sada su se svi ovdje kalili pa su bjezali van..tako ce biti i s njim...

Ona Bosna nije bolja ni za dvije klase..ni za jednu klasu..ona Bosna nije uopce bolja od ove..od onih igraca cijenim samo Mujezinovica (koji bio umjesto ovog Damjanovica bio pravi izbor) i Lerica..ovi ostali..Terzic (cirkus igrac)..Mirkovic (ako je neko mogao uspjeti u kosarci onda je to on..malo talenta i puno guranja sa svih strana..od KK Bosne, sudijske organizacije, reprezentacije i Sabita..i sta je postigao?? jebeni vijecnik ili sta vec..FUJ)..Bukva (0 bodova), Halimic (kad bi stalno bio sam na 6,25 mozda bi i mogao biti koristan igrac ali...)..Lovric (prosjecan centar..nista posebno..'nako...)

O kartama ne znam nista tako da to preskacem...

Normalan sam covjek (barem se ja nadam :D) i volim KK Bosnu..ali vecinu utakmica gledam na TV-u..(neke i preskocim)..ne znam koji je razlog..ne svidja mi se sto je odlazak na Bosnine utakmice postao trend..to je sad moderno..pratim desavanja na kosarkaskim terenima u BiH odavno..Bosnu pratim jos od ratnih utakmica..protiv Unesca..Koseva..Breke..Cenexa..Carlija..Ceske..pa poslije duela sa Slobodom..Zenicom..pa katastrofalne poteze dovodjenja nekih Batinica..Dedica..Tarlea..Prodanovica (tad sam i prestao ici na tekme) ali neki razlog sad postoji zbog kojeg ne idem na utakmice (iako imaju relativno dobru ekipu..puno bolju nego kad su igrali batinici..dedici..prodanovici..)..ne znam sta je to..cinjenica je da su uradili velik posao..i Dino i Samir..svaka im cast..ali bilo mi je nevjerovatno dovodjenje sada nekih igraca poput Djorica..Aleksica..Valjevca..drzanja Bukve (ne moze im izgovor biti Bukva je najduze u timu i zato je tu i zato je kapiten)..takodjer mi je nevjerovatno zvuci da neko izgubi od Sirokog (koji je imao dobru ekipu u to vrijeme) u tako vaznoj tekmi, majstorici pred 6-7-8 hiljada ljudi..da izgube od Laskog 17 razlike na svom terenu pa da ih onda dobiju u Sloveniji..NEMAJU KARAKTER!

Svaka cast na pobjedama protiv Cibone..Zvezde..Partizana..ali kiksati protiv Laskog..Zagreba..stvarno nema nikakvog opravdanja za to...

I jos jednom ponavljam..jedan od razloga zasto ne idem na utakmice -necu da budem dio rulje koja skandira Gazi Ustase..Ubij Srbina..i tekbira k'o da su na Dzumi a ne u dvorani..necu da budem dio rulje koja Jsaminu Hukicu jebe majku..koja Dzevadu Alihodzicu skanidira Glupane glupane napusi se...

Ipak, Ne daj se Bosno!
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Edu , svaka ti je na mjestu.
sanjanin

Post by sanjanin »

manijak1 wrote::oops: Edu , svaka ti je na mjestu.
Vala i nije.....

Al hajd, i onako se objektivni ni na prste ne mogu nabrojat.

Objektivni i nepristrani.....hladnokrvni.....
Maminjo

Post by Maminjo »

"Markovic - stari se..dobar je igrac ali godine stizu..ima puno kredita kod publike tako da sta god da uradi i kako god da odigra niko mu nista ne smije reci..tako i treba..Neno je to zasluzio..ali covjek treba reci dosta kad je na vrhu...

K.Bajramovic - Dobar igrac..pred njim je karijera..ali ne kontam "u inostranstvo na kaljenje"..gdje u Barcelonu??..CSKA..pa da se vrati u Bosnu..do sada su se svi ovdje kalili pa su bjezali van..tako ce biti i s njim... "

Edu, vidim da kužiš neki problem, ali nisi siguran šta je to. Za Nenu nisi u pravu. Jasno je da mora otići, ali je mene upravo toga strah. Ko će onda igrati i koga će publika gledati? Bajramović - čovječe, na iole važnijoj utakmici njega bukvalno nema! On ti sada funkcionira kao neki Rimci, Sesari i slične Cibonine zvjezdice dok ih je vodio Repeša - kolonija stranaca zapne 25 minuta, napravi razliku, a onda uđu lokalne zvjezdice i "postignu najviše koševa". Znači, Bajramović treba da ode bilo gdje a da mu trener nije prezimenjak (pazi, trenirao ga u Zenici, sad u Bosni i u reprezentaciji - nije normalno) i da vidimo šta može! Pazi, dok je on "stasavao" iz Zenice je nestao "neki" Rizvić...
Dalje, svi zaboravljate da se prije 3-4 godine u BiH igrala mnogo jača košarka, da je bilo mnogo više dobrih igrača i timova. Sada je knjiga pala na dva slova, tada su igrali i Sloboda i Igokea i Brotnjo i Borac.
Spominješ Barcelonu, a pitam se kada će Bosna biti u prilici da odigra zvaničnu utakmicu protiv nekog tima iz te kategorije? Ovim načinom rada - NIKADA! Kako to sada mogu znati?
Evo dva odgovora: 1. KK Bosna nema podmlatka, mislim kvalitetnog. Nema ni pravog trenera koji bi se bavio selekcijom i učenjem djece!
2. KK Bosna nikad neće imati dovoljno para da uđe među 50-tak klubova u Evropi. (Ustvari, nema ih ni sada za ovo što igra, ali - čut će se i to jednog dana!) Znači, u najboljem slučaju će pokušati održavati današnji nivo.
To je kao Željo u ženskoj košarci - prve su, ali sa igračicama koje su mlade i perspektivne bile još prije rata. Njima se pridodaju 2-3 kupljene i takođe iskusne igračice i onda ne treba nikoga da čudi podatak da im mlađe kategorije ne mogu biti prvakinje ni u Kantonu.
I da ne zaboravim, sjećaš li se igre Bukve u finalu protiv Širokog, kada je ušao jer se moralo (lične greške!). Jedino što se čovjek može pitati je zašto on nije igrao više umjesto, recimo, Fena...
sanjanin

Post by sanjanin »

Maminjo, isti si Edu. Puko si ko tromblon. :oops:

Ako Bosna ovako nastavi bit ce ravna svakom timu u Evropi za par godina. Ali, pazi, za par godina*. Ne za par sedmica. :oops:
Maminjo

Post by Maminjo »

sanjanin wrote:Maminjo, isti si Edu. Puko si ko tromblon. :oops:

Ako Bosna ovako nastavi bit ce ravna svakom timu u Evropi za par godina. Ali, pazi, za par godina*. Ne za par sedmica. :oops:
Ja bih to odmah potpisao i počeo slaviti! Ali "Cigani se oko kapije motaju"... :(
edu

Post by edu »

Maminjo wrote:"Markovic - stari se..dobar je igrac ali godine stizu..ima puno kredita kod publike tako da sta god da uradi i kako god da odigra niko mu nista ne smije reci..tako i treba..Neno je to zasluzio..ali covjek treba reci dosta kad je na vrhu...

K.Bajramovic - Dobar igrac..pred njim je karijera..ali ne kontam "u inostranstvo na kaljenje"..gdje u Barcelonu??..CSKA..pa da se vrati u Bosnu..do sada su se svi ovdje kalili pa su bjezali van..tako ce biti i s njim... "

Edu, vidim da kužiš neki problem, ali nisi siguran šta je to. Za Nenu nisi u pravu. Jasno je da mora otići, ali je mene upravo toga strah. Ko će onda igrati i koga će publika gledati? Bajramović - čovječe, na iole važnijoj utakmici njega bukvalno nema! On ti sada funkcionira kao neki Rimci, Sesari i slične Cibonine zvjezdice dok ih je vodio Repeša - kolonija stranaca zapne 25 minuta, napravi razliku, a onda uđu lokalne zvjezdice i "postignu najviše koševa". Znači, Bajramović treba da ode bilo gdje a da mu trener nije prezimenjak (pazi, trenirao ga u Zenici, sad u Bosni i u reprezentaciji - nije normalno) i da vidimo šta može! Pazi, dok je on "stasavao" iz Zenice je nestao "neki" Rizvić...
Dalje, svi zaboravljate da se prije 3-4 godine u BiH igrala mnogo jača košarka, da je bilo mnogo više dobrih igrača i timova. Sada je knjiga pala na dva slova, tada su igrali i Sloboda i Igokea i Brotnjo i Borac.
Spominješ Barcelonu, a pitam se kada će Bosna biti u prilici da odigra zvaničnu utakmicu protiv nekog tima iz te kategorije? Ovim načinom rada - NIKADA! Kako to sada mogu znati?
Evo dva odgovora: 1. KK Bosna nema podmlatka, mislim kvalitetnog. Nema ni pravog trenera koji bi se bavio selekcijom i učenjem djece!
2. KK Bosna nikad neće imati dovoljno para da uđe među 50-tak klubova u Evropi. (Ustvari, nema ih ni sada za ovo što igra, ali - čut će se i to jednog dana!) Znači, u najboljem slučaju će pokušati održavati današnji nivo.
To je kao Željo u ženskoj košarci - prve su, ali sa igračicama koje su mlade i perspektivne bile još prije rata. Njima se pridodaju 2-3 kupljene i takođe iskusne igračice i onda ne treba nikoga da čudi podatak da im mlađe kategorije ne mogu biti prvakinje ni u Kantonu.
I da ne zaboravim, sjećaš li se igre Bukve u finalu protiv Širokog, kada je ušao jer se moralo (lične greške!). Jedino što se čovjek može pitati je zašto on nije igrao više umjesto, recimo, Fena...
Opet kazem Markovic je odlican igrac (prije puno bolji nego sto je sad - razlog GODINE)..ako Neno na pocetku utakmice fuli 3 trice za redom do kraja tekme ce biti dobro ako zabije vise od 6 poena..najbolje bi bilo da se nakon ove sezone povuce..i za njega i za nas..da mu se okaci dres na vrhu Skenderije i da posao trenera mladjih kategorija...
Bajramovic je dobar igrac..sto to vijecnik Mirkovic nije igrao k'o Bajramovic..i njega je Sabe vodio i u klubu i u reprezentaciji..nema to nikakve veze..ako si igrac - igrac si..mislis da bi Menso smio gurati Bajramovica a da ovaj to ne zasluzuje..pa publika bi mi jebela majku..mislim da je proslo vrijeme stela..kad su kojekakvi tatini sinovi igrali...
To sto je iz Zenice "nestao" Rizvic nije greska ni Mensurova ni Kenanova..to je greska ljudi iz saveza..isto tako je i iz Tuzle nestao jedan Damir Mulaomerovic..po mom misljenju jedan od bolji playmakera u Evropi (meni najbolji)..ali o tome nekom drugom prilikom...

Igrala se bolja kosarka?
Bosna nikad nije imala bolju ekipu..Sloboda je u krizi..a za ostale me bas i nije briga..mozda to i nije lijepo od mene reci da me nije briga..ali..ne mogu zaboraviti kad Kukic nije htio igrati za reprezentaciju...

Bukva u finalu?
Sjecam ga se jos dok je igrao za Cesku..sa Bjelanom..Coricem..Bajrovicem..tada je jos i mogao igrati..ali sada nema sanse vjeuj mi..ali ne kazem ni da je Fen puno bolji igrac od njega...

Bosna nema para?
O tome ne mogu nista reci..nisam upucen..a da nemaju podmlatka..imaju ali je uzasan..nema igraca u prvoj postavi (a da igra) koji je ponikao u Bosni..Bavcic je iz Ilidze dosao..da ne bude zabune..nadam se da ce nesto biti od Delibasica..Zimica..i ostalih...

Zene Zelje?!
Imaju najvise para a najslabiju konkurenciju..a i Nuko je veoma sposoban covjek...
Stitch__

Post by Stitch__ »

ovaj maminjo je nakav manijak garant

gledaj zeljine zene ba, kani se muske kosarke :D

bosna i njeni navijaci su najbolje sto se sarajevskom sportu desilo od rata!
Maminjo

Post by Maminjo »

Stitch__ wrote:ovaj maminjo je nakav manijak garant

Prvo nauči čitati i pisati pa se onda uključi u pismenu diskusiju!
Dakle, nigdje ne spominjem Bosnine navijače nego NOGOMETNE navijače na Bosninim utakmicama koji tu dolaze ORGANIZOVANO i BESPLATNO. A samo da znaš, u košarci je ZABRANJENO organizovano dovoditi navijače na utakmice!
U sarajevskom sportu baš i nema nekih fininh stvari pa to NAJBOLJE (nepismeno je napisano pa može svašta da znači) i nije neki ćar.
Što se tiče ženske košarke (i to je sport, zar ne!), u tom istom Sarajevu se nedavno ugasiše Draversi i - nikom ništa.
A što se tiče Nuke, pa ima tamo i nekih Raguža, Ivaniševića i sličnih ljudi. Znači, nije Nuko sam i jedini!
edu

Post by edu »

Nuko je tamo najsposobniji vjeruj mi..Raguza nije bilo kad je Nuko bio direktor KK Cenex..(Ivanisevic je bio trener Cenexa tada..ako mislis na Borislava Ivanisevica) pa je tada taj klub licio na nesto..a ne poslije kad su dosli nekakvi ibranovici..basici...

Medjutim, cinjenica je da oni (znaci i Nuko i Raguz...) rade dobar posao!
Murat Sabanovic

Post by Murat Sabanovic »

Maminjo wrote:

Dakle, nigdje ne spominjem Bosnine navijače nego NOGOMETNE navijače na Bosninim utakmicama koji tu dolaze ORGANIZOVANO i BESPLATNO. A samo da znaš, u košarci je ZABRANJENO organizovano dovoditi navijače na utakmice!
U sarajevskom sportu baš i nema nekih fininh stvari pa to NAJBOLJE (nepismeno je napisano pa može svašta da znači) i nije neki ćar.
Što se tiče ženske košarke (i to je sport, zar ne!), u tom istom Sarajevu se nedavno ugasiše Draversi i - nikom ništa.
A što se tiče Nuke, pa ima tamo i nekih Raguža, Ivaniševića i sličnih ljudi. Znači, nije Nuko sam i jedini!
Murat Sabanovic

Post by Murat Sabanovic »

Maminjo wrote:

gdje pise da je zabranjeno matere ti
hajde reci mi ko ti u glavu natruni da je zabranjeno organizovati navijace pa na kosarkasku utakmicu, makar i besplatno uci
pa kad cibona igra puna sala je bbb-sa isto tako grobara i delija u beogradu(nogometnih navijaca)
ne pisi dezinformacije proci ces bez manjih kritika
Skoro

Post by Skoro »

Maminjo wrote:Ako bi neko iole upućeniji u životna zbivanja u ovome gradu, a i prosječno sportski obrazovan, pročitao sva ova preseravanja napisana ovdje na ovu temu, jedino što bi argumentovano mogao zaključiti jeste to da se ovdje o sportu, a posebno košarci uopće ne radi.
A ti si k'o noramlan navijac Bosne?
Hm...ne kontam neke ljude
:-?
Kaiser

Post by Kaiser »

KK Celik Zenica tuzi KK Bosnu radi neisplacenih 50.000 KM odstete za prelazak K.Bajramovica u Bosnu prije 2 godine.

Ako se sjecate, K.Bajramovic je tada trazio raskid ugovora sa KK Celikom da bi presao u Bosnu, ali Celik ga nije dao bez obestecenja jer je Keno bio pod ugovorom jos godinu dana. Tada su ljdi iz Bosne sredili u KS-u da Keno podnese zahtjev za raskid ugovora sa Celikom, te da ga Arbitrazna komisija Saveza oslobodi te obaveze. Naravno, Bosni to nije bio problem uraditi i Keno je za dva dana bio slobodan igrac. Jel sad ovo nepravda ili ??? :? :? :? Celik je odgojio tog igraca i preko noci ostao bez njega i bez marke! Ovo pisem samo da bih pokazao jedan od nacina na koji je Bosna postala ovako dobra kao sto je sad. Znaci, para vrti tamo gdje burgija ne moze.
Maminjo

Post by Maminjo »

Prvi čovjek Bosne, tj. N. Imamović najbolje zna ostati kratak. Pa tako nešto preko dva miliona. Srećom, zasad samo maraka...
Stitch__

Post by Stitch__ »

Maminjo wrote:

e ti si mi nasho govorit o pismenosti :D :D :D

sta je nepravilno u rijeci "NAJBOLJE"!? (da, vjerovao ili ne, pishe se zajedno!!! :D )
Maminjo

Post by Maminjo »

Krenula medijska ofanziva iz KK Bosna. Sinoć (ponedjeljak veče, 4. 4.) okupirali sve termine - "60 minuta", pa "Centralni zatvor". Da nije neka panika? Da nisu krenule pljenidbe?

U najkraćem, prvo Dino Konaković obećava gomilu visokotalentovanih momaka stvorenih u KK Bosna u posljednjih godinu i pol, a dva sata kasnije to potvrđuje Mensur Bajramović. A kad Pećanin pita šta je sa malim Delibašićem, odgovor je da oni imaju 20 takvih talenata i do malog je - ako se bude trudio možda i dobije priliku. A Danku već 19 godina...
Vidjet ćemo i to!
Dalje, naveliko se fali Imamović, jer je uložio "kamione love" (HALO, JEL TO TELEKOM?). Međutim, ni Bakir da pita Dinu šta bi od one njegove tužbe protiv Imamovića, od prije 3-4 godine? Spada li i ona u te "kamione"? Ili da Jadranko pripita Mensura kako to Čelik pogriješi prilikom pravljenja ugovora sa njegovim prezimenjakom? On je tad bio trener, pa je valjda pomogao oko te greške ili je samo znao za nju...
Znači li to da ovi u "Bosni" sada moraju dobro otvoriti oči da im ne prođe kakva slična "greška"...
edu

Post by edu »

Steta sto ne gledah te emisije..mislim da je bilo interesantno...

Ne kazem da je Danko veliki talenat..ali sigurno da je talenat..i ako imaju 20 takvih onda blago Bosni..jos samo da ih pocnu ubacivati u igru...

Koliko Pecanin blebece mozda bi bilo bolje da on preuzme Bosnu..jebo Pecanina..sta to on zna o kosarci..zna onoliko koliko zna i prosjacan sarajevski basketas...
*Unreal*

Post by *Unreal* »

Bosna nema talenata??

Pa za pocetak je dovoljan podatak da su kadeti Bosne prvaci drzave...

Djedovic(15), Zimic, pa i Danko, Aldin Kadic... samo naprijed momci!

Maminjo ako mislis da je generacija iz 1999 bolje od ove sada, grdno se varas, mislim Leric i Mujezinovic mogu proci ali ovi ostali?!?!? Halimic? Mirkovic? Terzic? Bukva? Lovric? ma daaaaj, svaka njima cast ali Bosna je odavno prevazisla tu klasu igraca, uostalom to rezultati pokazuju.

Tesko ce biti protiv Hemofarma, ali F8 je extra...

Svaka cast za KK Bosna
Maminjo

Post by Maminjo »

Kadeti KK Bosne - otkud sad to? Pa u Bosni javno priznaju da mlađe kategorije nisu ni imali prije godinu i pol! Znači, naotimalo se! Koliko ja znam, Delibašić je igrao i trenirao sa KK Play offom. Što se tiče tih novih janjičara, dobro bi bilo da se sjete jednog Damira Železnika ili da bolje pogledaju sudbinu Danka Delibašića. Zašto? Pa da ne bi ostali vječite nade !

Inače, sve ostalo je ok, zar ne "unreal"!
Posebno je sjajno ovo 8. mjesto u skraćenoj ligi bivše SFRJ! (Sreća što nije igrao Rabotnički!). Ma shvataš li ti da sada u Bosni ne igra niti jedan (osim Markovića) igrač ponikao u njenom juniorskom pogonu?!? Zašto? Pa zato jer tog pogona i NEMA, zar ne! Bosna ne proizvodi igrače!

Pravo pitanje je: Može li se uspjeh kupiti? Može, ali kratko traje!
zenny

Post by zenny »

ebo vas grom, nemoze ekipa ni uspjesna biti mora neko nesto lose prokomentarisat, koji va je narode...umjesto da se slavi sto poslije ovoliko vremena nas ucesnik ide na ovakvo takmicenje pricate o nekim sranjima.....
a ti maminjo, da nisi iz srbije,hrvatske il slovenije? :-? nezelim nista da zapozinjem al fakat nesto si se nadovezao bosne i kako je lose sve....rezultati pokazuju...
hajmo bosnooo
edu

Post by edu »

Maminjo wrote:Damira Železnika
Ni Zeleznik nije ponikao u Bosni..dosao je poslije rata iz Slovenije..bio je u to vrijeme dobar igrac..imao odlicnu tehniku + srecu da bude miljenik tadasnjeg trenera omladinskog pogona Bosne, jednog velikog poltrona i supka, Sabahudina Basovica..i opet nije uspio nista napraviti u Bosni..nedostajalo mu je sportske drskosti (citaj: mudaa)...
Post Reply