Šta mislite o DRAGANU ČOVIĆU?

dalje

#26 Re: Šta mislite o DRAGANU ČOVIĆU?

Post by dalje »

Sto se tice kulture dijaloga nema mu premca. Covjek se bori za hrvatsku stvar i ne petlja se u bosnjacku ili srpsku politiku, posteno.
A sto se tice toga da li je sposoban kao politicar i kakav je covjek... o tome neka misli onaj ko ce glasati za njega.
Holms

#27 Re: Šta mislite o DRAGANU ČOVIĆU?

Post by Holms »

dalje wrote:Sto se tice kulture dijaloga nema mu premca. Covjek se bori za hrvatsku stvar i ne petlja se u bosnjacku ili srpsku politiku, posteno.
A sto se tice toga da li je sposoban kao politicar i kakav je covjek... o tome neka misli onaj ko ce glasati za njega.
:lol: :lol:
dalje

#28 Re: Šta mislite o DRAGANU ČOVIĆU?

Post by dalje »

gepard_ wrote:Ja cu glasati za DF usput receno .
Jes ti i izbor...
Jedan glup, drugi ekstreman. Kombinacija za viceva.
Hafis

#29 Re: Šta mislite o DRAGANU ČOVIĆU?

Post by Hafis »

Pa valjda je vidljivo iz aviona.
Panzer_Daddy

#30 Re: Šta mislite o DRAGANU ČOVIĆU?

Post by Panzer_Daddy »

Hrvatski kriminalac proizveden u Jugoslaviji...
Holms

#31 Re: Šta mislite o DRAGANU ČOVIĆU?

Post by Holms »

Panzer_Daddy wrote:Hrvatski kriminalac proizveden u Jugoslaviji...
to se kaže "legitimni predstavnik Hrvata u BiH" :D
Šveđanin

#32 Re: Šta mislite o DRAGANU ČOVIĆU?

Post by Šveđanin »

Lopov ko lopov.

A jeste ikad culi za izraz medi dok prica? E upravo je on takav. Strasno elokventan, lijepo prica, sladunjavo, za usi naroda.. zene obicno padaju na tu spiku. :)

Ako je Covic imao ovakav gard, rijecnik, elokvenciju, dikciju, moc uvjeravanja, SIGURNOST u glasu i dok je bio mlad, nahvatao je on mnogo zena.. :)

Skickat från min iPhone via Tapatalk
Umalo popisivac

#33 Re: Šta mislite o DRAGANU ČOVIĆU?

Post by Umalo popisivac »

gepard_ wrote:
Umalo popisivac wrote:petljanac kao i vecina drugih politicara u ovoj zemlji. Ali glasati cu za njega jer ipak bolje opcije nema.
ovo treba uci u antolgiju ljudske gluposti .
,,otvoricu vrata ubici i krimnalcu da me ubije i opljacka jer ionako moram umrijeti a novac i zlato ionako necu ponijeti na onaj svijet ,,
morbidno . moronski . mazohisticki . ,, znam da si smece i olos ali ipak budi moj muz jer nema bolje opcije ,,
ima bolan ima bolja opcija ali mrzis Bosnu i hoces njen nestanak . ok ali sjeti se kako su prosli oni koji su glasali za Martica , Babica , Milosevica , Hitlera , Muslonnija . ti svjesno glasas za stranku koja je radila i radi na unistenju jedne drzave i jednog naroda . Samo znaj da ce se taj narod braniti . A ti glasaj za fasistu i nacistu . sretno . Ja cu glasati za DF usput receno .
Zar Covic ono nije komunjara? HSP su fasisti, koalirali s SDP-om. U cemu je problem, vi glasate za SDA, SDP (kriminalne samo tako) koji zele unistenje jednog naroda u BiH? Mozemo i tako okrenuti pricu. Gdje je Covic rekao ista protiv BiH meni nije poznato.

Za DF ne bih glasao ni lud, bar ne dok je onaj ublehas Komsic tamo. Ja cu dati po prstima, po prstim ba, ja, dati, ja bolan, po nosu, po prstima... i onda ode spavati. :lol:
Last edited by Umalo popisivac on 29/08/2014 16:36, edited 2 times in total.
Umalo popisivac

#34 Re: Šta mislite o DRAGANU ČOVIĆU?

Stoner wrote:
Umalo popisivac wrote:petljanac kao i vecina drugih politicara u ovoj zemlji. Ali glasati cu za njega jer ipak bolje opcije nema.
Šta vam je sa onom Republikanskom strankom?
Ne znam za tu. Koja je to?
Umalo popisivac

#35 Re: Šta mislite o DRAGANU ČOVIĆU?

Holms wrote:kriminalac koji je izbjegao 10 krivičnih prijava
toliko o nezavisnom pravosuđu

Nista nije izbjegao, covjeku se sudilo. Izbjegava ih Lagumdzija uspjesno vec godinama za one torbe i sl. pa nikom nesto ne smeta previse. Ne smeta sigurno ni lopovluk Lijanovica, fasisti HSP itd. Stvar i jedina istina je da vama smetaju nepodobni. Oni sto bi bili voljni naguziti Hrvate mogu krasti i niko im a nece reci.
Umalo popisivac

#36 Re: Šta mislite o DRAGANU ČOVIĆU?

StupskaBitanga wrote:Mnogi će glasati za Raguža (radi se i o Hrvatima) samo da ovaj ne bude člana predsjedništva

Kakav Raguz. Stranka mu se prepolovila. A ja cu bas zato za Covica. :wink:
Stoner

#37 Re: Šta mislite o DRAGANU ČOVIĆU?

Post by Stoner »

Umalo popisivac wrote: Ne znam za tu. Koja je to?
Od onog Slavena Raguža, napustio Martina i valjda osnovao svoju, oni su izlobirali zabranu ulaska turskim brodovima u Neum, čudi me da nisi čuo, jer su bili relativno popularni nakon osnivanja među hrvatskim desničarima.
Umalo popisivac

#38 Re: Šta mislite o DRAGANU ČOVIĆU?

Znam da je napustio M. Raguza ali nisam znao da je osnovao svoju stranku. Mogao bih glasati za njega. Samo bojim se da to ne bude bacanje glasova jer je nepoznat.
webby-x

#39 Re: Šta mislite o DRAGANU ČOVIĆU?

Post by webby-x »

Umalo popisivac wrote:Znam da je napustio M. Raguza ali nisam znao da je osnovao svoju stranku. Mogao bih glasati za njega. Samo bojim se da to ne bude bacanje glasova jer je nepoznat.
Nije bacanje. Samo su izašli na izbore u HNK i ZHK.
Valja njima dati glas na kantonalnom nivou, a na višim nivoima nema baš izbora.
pirpa

#40 Re: Šta mislite o DRAGANU ČOVIĆU?

Post by pirpa »

TAVARIJE wrote:Politička lisica koja na sceni opstaje i dan danas. Jedna od najvećih misterija. Zadnje pojavljivanje u medijima mu je bilo polivanje vodom.

Šta mislite o njemu kao političaru? Negativne strane, pozitivne strane, ima li ih?
klosar i izrada od proslih izbora mi duguje 100KM :D
Holms

#41 Re: Šta mislite o DRAGANU ČOVIĆU?

Post by Holms »

Umalo popisivac wrote:

Nista nije izbjegao, covjeku se sudilo. Izbjegava ih Lagumdzija uspjesno vec godinama za one torbe i sl. pa nikom nesto ne smeta previse. Ne smeta sigurno ni lopovluk Lijanovica, fasisti HSP itd. Stvar i jedina istina je da vama smetaju nepodobni. Oni sto bi bili voljni naguziti Hrvate mogu krasti i niko im a nece reci.
Hrvate su naguzili Čovići, Jelavići, Prlići, Kordići.....
zato ih sad nema par stotina hiljada..
a Čović ne krade, siromašak
jebe se njega za Hrvate, važno je da se napljačkao, uz podršku naroda, dakako
gepard_

#42 Re: Šta mislite o DRAGANU ČOVIĆU?

Post by gepard_ »

dalje wrote:Sto se tice kulture dijaloga nema mu premca.
Covjek se bori za hrvatsku stvar
i ne petlja se u bosnjacku ili srpsku politiku
, posteno.
bas kao sto se mile martic i milan babic i kapetan dragan nisu petljali u hrvatsku politiku . nego se borili za SRPSKU STVAR . Na isti istoviti nacin . S tim sto HDZ nadmasio i Hitlera a ne jednog zubara iz Knina Babica koji se ubio u zatvoru zato sto nije mijesao u hrvatske i bosnjacke nego samo u srpske stvari .
gepard_

#43 Re: Šta mislite o DRAGANU ČOVIĆU?

Post by gepard_ »

dalje wrote:
gepard_ wrote:Ja cu glasati za DF usput receno .
Jes ti i izbor...
Jedan glup, drugi ekstreman. Kombinacija za viceva.
to pise covjek koji je zaljubljen u politicku kulturu Dragana covica . eee zalosti moja
crysis
Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.

#44 Re: Šta mislite o DRAGANU ČOVIĆU?

Post by crysis »

najopasniji političar u BiH

pametan a bogat.
Umalo popisivac

#45 Re: Šta mislite o DRAGANU ČOVIĆU?

Holms wrote:
Umalo popisivac wrote:

Ne slazem se. Zna se tocno ko je kriv za Hrvate po recimo srednoj Bosni gdje je Armija dosla. Nema ni vas par stotina tisuca. :D Pa ko je kriv? Opet glasate za SDP, SDA jer iako kradu od Boga do drzave, ipak su oni patriJote. :D

Ali istina je da se Covica manje vise "jebe" za Hrvate a puno vise za njega samog, kao sto je i slucaj s gore nabrojanim strankama. Pa vi opet glasate za te, a ja cu morati opet za Covica i tako kolo srece se vrti.
sanjin_1

#46 Re: Šta mislite o DRAGANU ČOVIĆU?

Post by sanjin_1 »

Umalo popisivac wrote:
Holms wrote:
Umalo popisivac wrote:
Ne slazem se. Zna se tocno ko je kriv za Hrvate po recimo srednoj Bosni g.
Naravno da zna...i ti zločinci su na zasluženoj kazni
HVO je isto tako organizovao iseljavanje hrvatskog stanovništva iz srednje Bosne u Hercegovinu. To iseljavanje imalo je za cilj da ojača prisustvo Hrvata u Herceg-Bosni sa ciljem da odnos snaga prevagne u korist Hrvata. Uslijed ove činjenice, dio hrvatskih stanovnika iz srednje Bosne je otišao dobrovoljno, dok je druge HVO iselio uz primjenu sile.
Dakle, ljudi ti govore da ne praviš istu grešku i ne glasaš za HDZ. Još će vas i iz Gruda protjerat a vi ćete kmečat o "zlim balijama".. :-)
Holms

#47 Re: Šta mislite o DRAGANU ČOVIĆU?

Post by Holms »

Umalo popisivac wrote:
Holms wrote:
Ne slazem se. Zna se tocno ko je kriv za Hrvate po recimo srednoj Bosni gdje je Armija dosla. Nema ni vas par stotina tisuca. :D Pa ko je kriv? Opet glasate za SDP, SDA jer iako kradu od Boga do drzave, ipak su oni patriJote. :D

Ali istina je da se Covica manje vise "jebe" za Hrvate a puno vise za njega samog, kao sto je i slucaj s gore nabrojanim strankama. Pa vi opet glasate za te, a ja cu morati opet za Covica i tako kolo srece se vrti.
ko smo to mi a ko vi? suština je da ste VI htjeli podijeliti ovu zemlju i odnijeti je u lijepu vašu..
to i danas snivate i glasate za kriminalce poput Ćovića
u tome je razlika između "nas" i "vas"
Hafis

#48 Re: Šta mislite o DRAGANU ČOVIĆU?

Post by Hafis »

Svakako das ima razlike između ''vas'' i ''nas''.
''Vi'' ste još gori. Glasate za Izetbegovića i Lagumžiju. Za njih je Čović Robin Hood :)
Holms

#49 Re: Šta mislite o DRAGANU ČOVIĆU?

Post by Holms »

Hafis wrote:Svakako das ima razlike između ''vas'' i ''nas''.
''Vi'' ste još gori. Glasate za Izetbegovića i Lagumžiju. Za njih je Čović Robin Hood :)
Hafise, obrati bolan pažnju s kojeg nika odgovaraš :-)
A ako vam je Ćović Robin Hud, onda vam je i Veljko Kadijević Majka Tereza :D
Tu su njih dvojica, u pet deka
Oba Jugosloveni :D
parapet

#50 Re: Šta mislite o DRAGANU ČOVIĆU?

Post by parapet »

Holms wrote:
Hafis wrote:Svakako das ima razlike između ''vas'' i ''nas''.
Hafise, obrati bolan pažnju s kojeg nika odgovaraš :-)
A ako vam je Ćović Robin Hud, onda vam je i Veljko Kadijević Majka Tereza :D
Tu su njih dvojica, u pet deka
Oba Jugosloveni :D

Čombe je prošo katarzu...
Post Reply