pa ti vec imas testesteron u svom tijelu...pa nemas brkove..bar mislim da nemasLucy01 wrote:I onda imas zelju i brkoveLace wrote:cula sam i ja za ovo...nesto se kroz kozu utrlja u malim dozama...al hajd ga nabaviA-R-N-I wrote:TESTOSTERON!!! I sve ce biti ok. Samo ne pretjeruj sa njim![]()
![]()
sta mi je??
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Lace
-
FFK as Lucy01
Lijepa anonimnostLace wrote:
pa ti vec imas testesteron u svom tijelu...pa nemas brkove..bar mislim da nemas![]()
- Salko sto je u vodu skako
#54 Re: sta mi je??
ti si negdi nagraiso/nagraisalaviolently_happy wrote:nesto sa mnom nije ok?? ne uzivam vise u seksu, nemam zelje uopste?? razmisljam... je li do mene?? iskustvo mi nije za pohvaliti, a vec nemam zelje..nije zeza...
-
howyesno
#55 Re: sta mi je??
ovo je najjaca do sada...zena21 wrote:mozda si samo pod stresomviolently_happy wrote:nesto sa mnom nije ok?? ne uzivam vise u seksu, nemam zelje uopste?? razmisljam... je li do mene?? iskustvo mi nije za pohvaliti, a vec nemam zelje..nije zeza...![]()
je li ti to novi partner?? mozda jednostavno nisi kompatibilna s njim
mozda treba bios ili drivere update-ovati
- zena21
#56 Re: sta mi je??
mislila sam u krevetu... da se ne slazu jedno s drugimhowyesno wrote:ovo je najjaca do sada...zena21 wrote:mozda si samo pod stresomviolently_happy wrote:nesto sa mnom nije ok?? ne uzivam vise u seksu, nemam zelje uopste?? razmisljam... je li do mene?? iskustvo mi nije za pohvaliti, a vec nemam zelje..nije zeza...![]()
je li ti to novi partner?? mozda jednostavno nisi kompatibilna s njim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mozda treba bios ili drivere update-ovati![]()
![]()
![]()
- sinus
#57 Re: sta mi je??
A kakva je situacija bila prije ili ti je ovaj prvi, pa te psihički slomio? Ako nije ovaj prvi onda je do njegaviolently_happy wrote:nesto sa mnom nije ok?? ne uzivam vise u seksu, nemam zelje uopste?? razmisljam... je li do mene?? iskustvo mi nije za pohvaliti, a vec nemam zelje..nije zeza...
-
TebiNesudjena
Je li gore kad imas sex a nemas zelju, ili kad imas zelju a nemas sex?

-
Snowflake
#61 Re: sta mi je??
howyesno wrote:ovo je najjaca do sada...zena21 wrote:mozda si samo pod stresomviolently_happy wrote:nesto sa mnom nije ok?? ne uzivam vise u seksu, nemam zelje uopste?? razmisljam... je li do mene?? iskustvo mi nije za pohvaliti, a vec nemam zelje..nije zeza...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e aferim, fino sam se ismijao
a salu na stranu, mislim da je u glavi to sve...jednom ti se desi ne da ti se, to te prepadne i onda poslije svaki put mislis da ce ti opet tako biti, i onda fakat i bude...ko i nama...jednom mlohav, poslije i kad si ko beton, pomislis da bi se opet mogo omlohavit, i to i bude, pa ga poslije kran ne podize...doduse ja nemam tih problema
cudni smo ti mi ljudi...
-
rina*
#62 Re: sta mi je??
Snowflake wrote:howyesno wrote:ovo je najjaca do sada...zena21 wrote: mozda si samo pod stresom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a salu na stranu, mislim da je u glavi to sve...jednom ti se desi ne da ti se, to te prepadne i onda poslije svaki put mislis da ce ti opet tako biti, i onda fakat i bude...ko i nama...jednom mlohav, poslije i kad si ko beton, pomislis da bi se opet mogo omlohavit, i to i bude, pa ga poslije kran ne podize...doduse ja nemam tih problema![]()
cudni smo ti mi ljudi...
Slikovito ti to opisa
-
Snowflake
#63 Re: sta mi je??
99% siguranrina* wrote:Snowflake wrote:howyesno wrote: ovo je najjaca do sada...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a salu na stranu, mislim da je u glavi to sve...jednom ti se desi ne da ti se, to te prepadne i onda poslije svaki put mislis da ce ti opet tako biti, i onda fakat i bude...ko i nama...jednom mlohav, poslije i kad si ko beton, pomislis da bi se opet mogo omlohavit, i to i bude, pa ga poslije kran ne podize...doduse ja nemam tih problema![]()
cudni smo ti mi ljudi...
Slikovito ti to opisa![]()
![]()
siguran da neznas kako je to?
![]()
-
rina*
#64 Re: sta mi je??
DokaziSnowflake wrote:99% siguranrina* wrote:Snowflake wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cudni smo ti mi ljudi...
![]()
![]()
-
Dezze
Nakon citanja savjeta ovoj jadnoj curi, mislim da je pametnije ovdje NE iznositi svoje probleme i traziti savjete
Pokretacice teme, kako se osjecas nakon sto je Sarajevo-x konzilij ustanovio da si:
1. lezbejka
2. sa psihickim nedostacima
3. sa fizickim nedostacima
4. sa losim *ebacem
Ja bih majke mi nakon ovoga harakiri izvrsio, kako neko ovdje rece

Pokretacice teme, kako se osjecas nakon sto je Sarajevo-x konzilij ustanovio da si:
1. lezbejka
2. sa psihickim nedostacima
3. sa fizickim nedostacima
4. sa losim *ebacem
Ja bih majke mi nakon ovoga harakiri izvrsio, kako neko ovdje rece
-
Snowflake
#67 Re: sta mi je??
Zakažirina* wrote:DokaziSnowflake wrote:99% siguranrina* wrote:
![]()
![]()
-
rina*
#68 Re: sta mi je??
Rado ucestvujem u naucnim radovima, mada je ovo mescini propo experimentSnowflake wrote:Zakažirina* wrote:DokaziSnowflake wrote: 99% siguran
-
malizeleni
Mozda probati oralno cesce, neko nalazi obichni penetracioni sex pravom peglom 
- Lafo Sarajka
Sto vise salata jedi.Nemoj puno masno i vise se kreci naravno
Sve je do ishrane 
-
Snowflake
#71 Re: sta mi je??
ja nikad ne odustajem od novih naucnih dostignuca tako da sam uvijek spreman dokazivatirina* wrote:Rado ucestvujem u naucnim radovima, mada je ovo mescini propo experimentSnowflake wrote:Zakažirina* wrote: Dokazi![]()
![]()
- TareSA
#72 Re: sta mi je??
a da promjenis partnera, i preference mozda ti se svidjaju decki, sta sad nije neka sramotam probaj mozda ubodeviolently_happy wrote:nesto sa mnom nije ok?? ne uzivam vise u seksu, nemam zelje uopste?? razmisljam... je li do mene?? iskustvo mi nije za pohvaliti, a vec nemam zelje..nije zeza...
-
bl4ever
#73 Re: sta mi je??
promijenis tipa... a ako ne ide ti opet promijenis, pa opet, pa opet, pa opet... i naice jedan koji ce ti odgovarati... prema tome, mani se balkanluka i trazi sto ti odgovara, sestro...violently_happy wrote:nesto sa mnom nije ok?? ne uzivam vise u seksu, nemam zelje uopste?? razmisljam... je li do mene?? iskustvo mi nije za pohvaliti, a vec nemam zelje..nije zeza...