Sta kupiti djevojci za 8. mart???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Nancy Drew
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
8. mart se obiljezava na dan kada je New York-u prije nekih 80 godina poginulo preko 100 zena u pozaru fabrike. Ironicno 8. mart se ne obiljezava u New York-u jer, reklo bi se, predstavlja borbu za prava radnika a u perverznoj kapitalistickoj USA sve sto ima veze sa pravima radnika je ravno komunizmu.
Ja licno cu slaviti jer mi je rodjendan a savjet neznam jer su mi se rodjendan i 8 mart ponistavali pa nit ja dobijem sta niti dam
Znam da smo prije rata nas cetvorica momaka (koliko nas je i bilo u razredu) iz II srednje svakoj djevojci u razredu kupili po cvijet. Kako je njih bilo 16 a nas samo 4 pukli smo dobru lovu
. Nije bilo kafe do 15tog. Sta ces tako ti je bilo u Banja Luci nekad. 
Ja licno cu slaviti jer mi je rodjendan a savjet neznam jer su mi se rodjendan i 8 mart ponistavali pa nit ja dobijem sta niti dam
Znam da smo prije rata nas cetvorica momaka (koliko nas je i bilo u razredu) iz II srednje svakoj djevojci u razredu kupili po cvijet. Kako je njih bilo 16 a nas samo 4 pukli smo dobru lovu
- dacina_curica
Techi ne budi stipsa nego hanumi makar jean kUranfil kupi......Znas kako ces je obradovati (a mozda i ona tebe
)
- dacina_curica
PITT????