MT-03

Ma Bogami ne trazim. Naleti nekako samo. Nije da mi treba i jedna vise, nego vala za 10 km joj ne mogu odoliti.
Ja bih ovo prefarbao u crno, ko Betmen. Ovako je više ko Poverrangers.zdruzdjo wrote: ↑12/01/2024 22:35 Predproslu nedelju skrenem usput do kuce na auto pijacu pri samom kraju da sebi kupim carapa. Bezveze prosetam malo onako da ubijem vrijeme i da vidim sta ima.
Visi jakna kozna kod nekog lika. Probam, ko salivena na meni.
Koliko je? 10 km. Ha???? Kaze dacu ti je za 10 samo da ode, cijenio sam je 20.
Reko ok, a sta joj je. Kaze ferslus na rukavu otisao. Pogledam, moze se srediti jer je samo klizac.
Daj. Odnesem kod zene koja to radi. 5 km. Odatle u hemijsku cistionu na ciscenje i tretman kože 10km(znam lika pa je to meni cijena). Uglavnom jakna za 25km k'o "boba".
![]()
![]()
Malo sam 80-s boy, sta da kazem.Ramzess Veliki wrote: ↑08/02/2024 15:38
Ja bih ovo prefarbao u crno, ko Betmen. Ovako je više ko Poverrangers.![]()
Da uciteljice ...zdruzdjo wrote: ↑08/02/2024 20:13Malo sam 80-s boy, sta da kazem.Ramzess Veliki wrote: ↑08/02/2024 15:38
Ja bih ovo prefarbao u crno, ko Betmen. Ovako je više ko Poverrangers.![]()
![]()
![]()
Od koznih za motor Imam: dvije crne full, jednu smedju, jednu crnu kao ona u "top gun" sa krznom na okovratniku i raptor-om F22 na rukavu.
Tako da nema potrebe za vise jednobojnih. moze i jedna "sarena" u kolekciju se provuci.
I nije "Poverrangers" nego "Power Rangers". Sram te bilo kako ne znas.![]()
![]()
![]()
bez nekoga od roditelja ne dolazi u ponedeljak u skolu.
Ramzess Veliki wrote: ↑12/02/2024 08:12
Da uciteljice ...![]()
Mozda vam se i ja ove godine pridruzim na ovoj temi.![]()
Ma bandita i gari!zdruzdjo wrote: ↑12/02/2024 22:40Ramzess Veliki wrote: ↑12/02/2024 08:12
Da uciteljice ...![]()
Mozda vam se i ja ove godine pridruzim na ovoj temi.![]()
![]()
![]()
![]()
Don't overthink about it.
Kako je to intersantno postalo sa banditom kod nas.
Kad ideš logikom: ne treba mi motor za poziranja, dovoljno sam iskusan da nikad ne bih kupio allroad adventure bikea niti neki HD šporet, odavno me nije briga za tuđe mišljenje i to drugi znaju, ne treba mi motor da privučem cure ubiće me žena, a treba mi turer sa maskom da me ne ubije vjetar na 90km/h, da mi maska pokrije i koljena, minimum 1000 ccm i minimum 100 hp što je i više nego dovoljno za naših cesta jer ga mislim natovariti i sa saputnicom a one baš povuku svega u torbama a nekad sjedne i neka bucka, hoću da ima dobar obrt i da dobro liježe u krivini, i tu je Bandit za nijansu bolji od Honde CBF1000 iako Honda izgleda ljepše i modernije. Iskustvo kaže kupi Bandita 1250ccm jer to ima i nije skup. Od opreme mi treba samo ABS i šiber, to sam već napisao.
Ramzess Veliki wrote: ↑19/02/2024 13:44
Kad ideš logikom: ne treba mi motor za poziranja, dovoljno sam iskusan da nikad ne bih kupio allroad adventure bikea niti neki HD šporet, odavno me nije briga za tuđe mišljenje i to drugi znaju, ne treba mi motor da privučem cure ubiće me žena, a treba mi turer sa maskom da me ne ubije vjetar na 90km/h, da mi maska pokrije i koljena, minimum 1000 ccm i minimum 100 hp što je i više nego dovoljno za naših cesta jer ga mislim natovariti i sa saputnicom a one baš povuku svega u torbama a nekad sjedne i neka bucka, hoću da ima dobar obrt i da dobro liježe u krivini, i tu je Bandit za nijansu bolji od Honde CBF1000 iako Honda izgleda ljepše i modernije. Iskustvo kaže kupi Bandita 1250ccm jer to ima i nije skup. Od opreme mi treba samo ABS i šiber, to sam već napisao.
Istina GTR1400 ima napredni sistem stabilizacije proklizavanja zadnjeg točka ali to ako budem bolji sa parama.![]()
Sve su to sporeti osim V-Roda i V-Maxa.zdruzdjo wrote: ↑19/02/2024 17:10Ramzess Veliki wrote: ↑19/02/2024 13:44
Istina GTR1400 ima napredni sistem stabilizacije proklizavanja zadnjeg točka ali to ako budem bolji sa parama.![]()
sve se slazem.
samo malecki mi je trn upao u oko. Ovo "HD sporet".
Ne znam kako neko drugi to zamislja ali meni je HD olicenje motora. Znaci ne kazem da je to VRH ili nesto. Nego oduvijek(barem meni) kad neko spomene motor, slika automatska u glavi je neki HD-like motor, uspravno sjedenje, otvoreni put, sunce u faci....
To mi je nešto novo, daj koju informaciju.DaysleepeR wrote: ↑20/02/2024 10:12 Mahalski mit o šporet Harley-u je davna prošlost još otkako je izašao Twin Cam motor.
Ja vala uglavnom juzno se zagibam. Krenem od najblize bradine pa sam dobacio i do pocitelja.Temperatura bude bas ugodna kad je i u sarajevu lijepo. Ponesem presvlaku jer se obavezno oznojim.
zdruzdjo wrote: ↑01/03/2024 01:09Ja vala uglavnom juzno se zagibam. Krenem od najblize bradine pa sam dobacio i do pocitelja.Temperatura bude bas ugodna kad je i u sarajevu lijepo. Ponesem presvlaku jer se obavezno oznojim.
Ovaj februar je bio za pozeljeti. Prosle godine se moglo tu i tamo provozati u ovo doba.
Da imam vremena malo vise, tacno bih i do mora otisao. I ovo sam uspio ukrasti vrijeme od samog sebe.
Do gdje ces.