Samo kad se zubi slomeanais_nin wrote: ima jedno skriveno dugme kod herkica, ko ga zna pronaci rahat je ko rahat lokum barem dio vremena![]()
![]()
nemoj dijamanteoni su krvavi
![]()
Sta Fali
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- mrs. zurbrigen
ma boze sacuvaj brak...fantom slobode wrote:Naravno, sto da ne!!!!Saljemo katalog na kucnu adresu, sa fotografijama i kratkom biografijom.Nadam se da nije zbog braka.mrs. zurbrigen wrote:a bi li ja mogla imati dva (ili vise) muskarca? mislim, bilo bi im puno prakticnije, jer bi svaki morao brinuti za samo pola zene. puno jeftinije...![]()
- fantom slobode
E dobro je da je tako, moradoh upitati, znas kako je ima tih sto bi se najradije udale.A vidim tu su tasne i cipele, prava zena (ne mislim za muskarca, nego onako cisto za sebe).Eto jos uz svaku tu kombinaciju ukomponujes jednog muskarca i super ti je.Ima svega u katalogu, da se slaze sa crnom, smedjom, crvenom, bijelom ili ko zna kakvom kombinacijom(tasni i cipela).mrs. zurbrigen wrote:ma boze sacuvaj brak...fantom slobode wrote:Naravno, sto da ne!!!!Saljemo katalog na kucnu adresu, sa fotografijama i kratkom biografijom.Nadam se da nije zbog braka.mrs. zurbrigen wrote:a bi li ja mogla imati dva (ili vise) muskarca? mislim, bilo bi im puno prakticnije, jer bi svaki morao brinuti za samo pola zene. puno jeftinije...![]()
kao sto je obuca vec napisala: tasne i cipele... sve je u tasnama i cipelama...
Usput da upitam, a sto ce ti vise muskaraca, onako ili da ih zloupotrijebis?
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
šta fali, fali odsustvo non-sexuelitique bračnih obaveza
- mrs. zurbrigen
ma zezam se. ja sa jednim ne mogu stici na kraj - sta bih tek sa nekoliko muskaraca? pa to bi bio slom zivaca prije neko sto netko stigne reci be.fantom slobode wrote:E dobro je da je tako, moradoh upitati, znas kako je ima tih sto bi se najradije udale.A vidim tu su tasne i cipele, prava zena (ne mislim za muskarca, nego onako cisto za sebe).Eto jos uz svaku tu kombinaciju ukomponujes jednog muskarca i super ti je.Ima svega u katalogu, da se slaze sa crnom, smedjom, crvenom, bijelom ili ko zna kakvom kombinacijom(tasni i cipela).mrs. zurbrigen wrote:ma boze sacuvaj brak...fantom slobode wrote: Naravno, sto da ne!!!!Saljemo katalog na kucnu adresu, sa fotografijama i kratkom biografijom.Nadam se da nije zbog braka.kao sto je obuca vec napisala: tasne i cipele... sve je u tasnama i cipelama...
Usput da upitam, a sto ce ti vise muskaraca, onako ili da ih zloupotrijebis?
- fantom slobode
Ponekad je i najbolje, kada je stalno, onda i dosadi.mrs. zurbrigen wrote:ma zezam se. ja sa jednim ne mogu stici na kraj - sta bih tek sa nekoliko muskaraca? pa to bi bio slom zivaca prije neko sto netko stigne reci be.fantom slobode wrote:E dobro je da je tako, moradoh upitati, znas kako je ima tih sto bi se najradije udale.A vidim tu su tasne i cipele, prava zena (ne mislim za muskarca, nego onako cisto za sebe).Eto jos uz svaku tu kombinaciju ukomponujes jednog muskarca i super ti je.Ima svega u katalogu, da se slaze sa crnom, smedjom, crvenom, bijelom ili ko zna kakvom kombinacijom(tasni i cipela).mrs. zurbrigen wrote: ma boze sacuvaj brak...kao sto je obuca vec napisala: tasne i cipele... sve je u tasnama i cipelama...
Usput da upitam, a sto ce ti vise muskaraca, onako ili da ih zloupotrijebis?![]()
neka, neka. mogu ja svoje tasne i cipele sama kupiti, meni je dovoljan jedan, a i taj samo ponekad...
- zena21
nasjpametniji je hugh heffner (ne znam kako se pise)... ima co'ek veliki broj zena oko sebe... svima dobro...
njemu sto svaki dan ima neku drugu... a njima zato sto ih je puno, pa mozda jednom mjesecno dodju na red za "ono"
mislim... ko bi svaki dan bio s njim nakim

njemu sto svaki dan ima neku drugu... a njima zato sto ih je puno, pa mozda jednom mjesecno dodju na red za "ono"
mislim... ko bi svaki dan bio s njim nakim
- Dori
Sjecam se kad je jedna od njih snimila film i nesto je kritikovali da nema glumackog talenta, bla, bla i Jay Leno izvalio "Kako nema glumacnog talenta? Pa zivjela je sa Hugh Hefner-om"?!zena21 wrote:jadan... mos misliti kako mu je...shin wrote:Hugh samo gleda, izdala je njega snaga prije 20 god.
Napaljeni deduka.![]()
![]()
![]()
![]()
ali bitno je da je to jedna sretna porodica
-
Zanchy
#65 Re: Sta Fali
aminchev2 wrote:dragi kolegaSantos wrote:Ljudi podrzavam Seike.Sta fali imat 2 ili vise zena.Ako si hadzo i imas love zasto ne.Normalno uz pristanak ljepseg pola.Naravno i hasim je bitan ali snaslo bi se.Dakle 2 ili vise zasto ne.Kako bi to dobro bilo ,veceras sa ovom sutra te vec ceka nesto drugo,ali nema preskake da nebi doslo do marisane.Samo po redu,jedino neznam bil se recimo ona 4 bunila sto nije prva itd.Jest im zajebano.
vi muski jedva znate JEDNU zenu zadovoljiti, a kamo li dvije ili vise.
dakle, nauci se ti fino jednu zenu zadovoljiti, pa ti nece trebati ostale.
hvala unaprijed
manadzment
Tacnooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!
- Prozor
#66 Re: Sta Fali
da nisam posten, sad bih se ponudio za casove, zelim biti produktivan dio drustvaZanchy wrote:aminchev2 wrote:dragi kolegaSantos wrote:Ljudi podrzavam Seike.Sta fali imat 2 ili vise zena.Ako si hadzo i imas love zasto ne.Normalno uz pristanak ljepseg pola.Naravno i hasim je bitan ali snaslo bi se.Dakle 2 ili vise zasto ne.Kako bi to dobro bilo ,veceras sa ovom sutra te vec ceka nesto drugo,ali nema preskake da nebi doslo do marisane.Samo po redu,jedino neznam bil se recimo ona 4 bunila sto nije prva itd.Jest im zajebano.
hvala unaprijed
manadzment
Tacnooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!
- pitarozder
#67 Re: Sta Fali
vidi se kad iskustvo progovoriaminchev2 wrote:dragi kolegaSantos wrote:Ljudi podrzavam Seike.Sta fali imat 2 ili vise zena.Ako si hadzo i imas love zasto ne.Normalno uz pristanak ljepseg pola.Naravno i hasim je bitan ali snaslo bi se.Dakle 2 ili vise zasto ne.Kako bi to dobro bilo ,veceras sa ovom sutra te vec ceka nesto drugo,ali nema preskake da nebi doslo do marisane.Samo po redu,jedino neznam bil se recimo ona 4 bunila sto nije prva itd.Jest im zajebano.
hvala unaprijed
manadzment
- GandalfSivi
Halo ba kakve su ovo teme? Uzas jedan zivi. Cuj dvije (ili jos vise) zene. Jok to ba. Prvo i osnovno. Emancipacija zene u modernom drustvu. Dakle i ta jedna koju imas radi pa je ne moras ni izdrzavati. Dalje, ona radi pa je nema ni kuci puno (pogotovo ako si sretan da i putuje dok radi). Eh sada, kad nje vec nema, a ti se lagano das u macolov. Pa privedes nesta mlado. Pa uzgajas jedno vrijeme dok ti ne dojadi (a dojadit ce ti, cim ti je tvoja zena dojadila), pa onda lagano zamjenis. I onda ponovo u krug. Jedina stvar od biti zaglavljen sa jednom zenom je biti zaglavljen sa vise njih. Pa jel'?
P.S. @Madner, legendo...
P.S. @Madner, legendo...
- kolega
#70 Re: Sta Fali
ako budes imao srece mozda jedna od njih i znadne spremit veceru, u protivnom valja ti ih obje voditi na veceru vani 
-
d2
#71 Re: Sta Fali
aminchev2 wrote:dragi kolegaSantos wrote:Ljudi podrzavam Seike.Sta fali imat 2 ili vise zena.Ako si hadzo i imas love zasto ne.Normalno uz pristanak ljepseg pola.Naravno i hasim je bitan ali snaslo bi se.Dakle 2 ili vise zasto ne.Kako bi to dobro bilo ,veceras sa ovom sutra te vec ceka nesto drugo,ali nema preskake da nebi doslo do marisane.Samo po redu,jedino neznam bil se recimo ona 4 bunila sto nije prva itd.Jest im zajebano.
hvala unaprijed
manadzment
-
d2
#72 Re: Sta Fali
bil tebi smetalo da tvoja zena ima 2 muza sta mislisSantos wrote:Ljudi podrzavam Seike.Sta fali imat 2 ili vise zena.Ako si hadzo i imas love zasto ne.Normalno uz pristanak ljepseg pola.Naravno i hasim je bitan ali snaslo bi se.Dakle 2 ili vise zasto ne.Kako bi to dobro bilo ,veceras sa ovom sutra te vec ceka nesto drugo,ali nema preskake da nebi doslo do marisane.Samo po redu,jedino neznam bil se recimo ona 4 bunila sto nije prva itd.Jest im zajebano.
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
#73 Re: Sta Fali
Poligamija je totalno prevazidjena, poliandrija je medjutim - realna opcija.
- Dr.Cuddy
#74 Re: Sta Fali
@aminchev
jesi izbrojala, kolk'o još papa Štrumf?
- piupiu
#75 Re:
Gdje si ti psihologiju studirao, mace mamino?test01 wrote:Arapi su zene podredili sebi dok evropljani izigravaju nekakvu politiku ravnopravnosti sto se na kraju svodi na to da se zena pita u kuci i odlucuje,pa je posljedica toga nesigurna djeca,bez samopouzdanja.
Tako je to kad mijenjas prirodne zakone.
-Prijedlog ti nije los,ali pod uslovom da ostane dovoljno zena i za ostale.