znaci svijet mi se sveo na te opcije? robota ili gazdu?test01 wrote:Mos si naci robota,probati malo,upalis ga kad oces i ugasis,ali ce ti brzo da dosadi.Tebi treba toplokrvno bice.
Sta Fali
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
- Dori
#28 Re: Sta Fali
Ali sa 2-3 zene dobijas i 2-3 punice....ne zaboravi toSantos wrote:Ljudi podrzavam Seike.Sta fali imat 2 ili vise zena.Ako si hadzo i imas love zasto ne.Normalno uz pristanak ljepseg pola.Naravno i hasim je bitan ali snaslo bi se.Dakle 2 ili vise zasto ne.Kako bi to dobro bilo ,veceras sa ovom sutra te vec ceka nesto drugo,ali nema preskake da nebi doslo do marisane.Samo po redu,jedino neznam bil se recimo ona 4 bunila sto nije prva itd.Jest im zajebano.
-
incognito071
@Santos
Zamirisala mindja ko svjeze kifle iz pekare na sabahu, jel de?
Moja procjena je da si zadnji put '99 dofatio zensko (ako si ikad?) dok pokreces ovakve kretenske teme
Sto onaj reko, gledaj da jednu zadovoljis kako treba prije nego pocnes mastati o vise zena..
I jos nesto, 'hadzo' .....ako si ubjedjen da imas para al' nemas ga gdje staviti, trebao si otvoriti temu tipa: LJudi imam para i ja bi da guzim...ne zeli me niko...pomozite mi ?
Zamirisala mindja ko svjeze kifle iz pekare na sabahu, jel de?
Sto onaj reko, gledaj da jednu zadovoljis kako treba prije nego pocnes mastati o vise zena..
I jos nesto, 'hadzo' .....ako si ubjedjen da imas para al' nemas ga gdje staviti, trebao si otvoriti temu tipa: LJudi imam para i ja bi da guzim...ne zeli me niko...pomozite mi ?
-
callmethebreeeze
ja mislim da nas santos zajebava a test testira

- legionarka
ja se ne bunim na jos jednu, ali da je po mom ukusu

-
mamica papucarka
i ja isto. A kakva sam blesava, sa njom bih se garant sprijateljilalegionarka wrote:ja se ne bunim na jos jednu, ali da je po mom ukusu![]()
mislim, mene briga. Ja bih svakako bila prva zena
- legionarka
mamice podrzavam
samo ne smijem naglas...da muz ne cuje

samo ne smijem naglas...da muz ne cuje
-
mima202
super je sto ti o ovoj temi mislis cisto zbog sexa... da se razumjemo, protiv sam totalno, al hajde ovako
dotichni sheik ima 3 ili 4 (pa i vise) zena, ni jedna ne radi, dakle izdrzavas svih 3, 4 (pa i vise) pa je svakoj "podario" po cheljade, pa i ta usta treba hranit, pa onda sebi pa zenama pa djechurliji krpe kupovat, a sve to uraditi "muslimanskim" putem jer, ko biva islam dozvoljava 3 ili 4 (pa i vise) zena....
orgije i grupnjaci jedno, al zivot sa toliko zena je drugo....

dotichni sheik ima 3 ili 4 (pa i vise) zena, ni jedna ne radi, dakle izdrzavas svih 3, 4 (pa i vise) pa je svakoj "podario" po cheljade, pa i ta usta treba hranit, pa onda sebi pa zenama pa djechurliji krpe kupovat, a sve to uraditi "muslimanskim" putem jer, ko biva islam dozvoljava 3 ili 4 (pa i vise) zena....
orgije i grupnjaci jedno, al zivot sa toliko zena je drugo....
- mrs. zurbrigen
a bi li ja mogla imati dva (ili vise) muskarca? mislim, bilo bi im puno prakticnije, jer bi svaki morao brinuti za samo pola zene. puno jeftinije...

- fantom slobode
Naravno, sto da ne!!!!Saljemo katalog na kucnu adresu, sa fotografijama i kratkom biografijom.Nadam se da nije zbog braka.mrs. zurbrigen wrote:a bi li ja mogla imati dva (ili vise) muskarca? mislim, bilo bi im puno prakticnije, jer bi svaki morao brinuti za samo pola zene. puno jeftinije...![]()
-
callmethebreeeze
to ti iz zelje da imas nekoga s kim se mozes ispricati, ono bas sestrinskilegionarka wrote:ja se ne bunim na jos jednu, ali da je po mom ukusu![]()
- anais_nin
vidi njih sto bi se druzilemamica papucarka wrote:i ja isto. A kakva sam blesava, sa njom bih se garant sprijateljilalegionarka wrote:ja se ne bunim na jos jednu, ali da je po mom ukusu![]()
![]()
mislim, mene briga. Ja bih svakako bila prva zena
- madner
Eh kolko Hercegovaca duguje svoj život ovoj vještini.anais_nin wrote: nas su ucili kako zapaliti vatru, kako se orijentisani u prostoru, koje gljive su otrovne, prvu pomoc (posebno onu nakon ujeda zmije), al me definitivno nisu ucili da je PRIRODNO da je muskarac GAZDA u kuci
mora da sam pobjegla s tog casa
Naročito nakon ujeda herkus ženskus mora se hitno djelovat.
- anais_nin
e de sada to nacrtaj ili razjasni test01madner wrote:Eh kolko Hercegovaca duguje svoj život ovoj vještini.anais_nin wrote: nas su ucili kako zapaliti vatru, kako se orijentisani u prostoru, koje gljive su otrovne, prvu pomoc (posebno onu nakon ujeda zmije), al me definitivno nisu ucili da je PRIRODNO da je muskarac GAZDA u kuci
mora da sam pobjegla s tog casa
Naročito nakon ujeda herkus ženskus mora se hitno djelovat.
- madner
Ma to je lako objasniti, mit o Amazonkama je nastao nakon što je priča o Hercegovkama prenjata od strane Janičara u Portu. Igrom slučaja prenesena je na Zapad, ali opis je ostao isti. ("Držati se dalje od rijeke na istoku, opasne žene, samo najhrabriji prežiljavaju i tako to").anais_nin wrote: e de sada to nacrtaj ili razjasni test01![]()
on bi Herki gazdovao
(ni u zoni sumraka
)
Evropljani su opis Neretve tražili na istoku, i skontali da to mora biti Amazon...
Može se i to, samo je potrebno imat onaj štap za držanje na rastojanju, i nešto da se opuca i ošamuti. Međutim jasno je da dvije istovremeno bi bilo kobno i za najspretnijeg.
- anais_nin
madner wrote:Ma to je lako objasniti, mit o Amazonkama je nastao nakon što je priča o Hercegovkama prenjata od strane Janičara u Portu. Igrom slučaja prenesena je na Zapad, ali opis je ostao isti. ("Držati se dalje od rijeke na istoku, opasne žene, samo najhrabriji prežiljavaju i tako to").anais_nin wrote: e de sada to nacrtaj ili razjasni test01![]()
on bi Herki gazdovao
(ni u zoni sumraka
)
Evropljani su opis Neretve tražili na istoku, i skontali da to mora biti Amazon...
Može se i to, samo je potrebno imat onaj štap za držanje na rastojanju, i nešto da se opuca i ošamuti. Međutim jasno je da dvije istovremeno bi bilo kobno i za najspretnijeg.
ocigledno si veteran
-
callmethebreeeze
i sad ce neko doci i prosipati suplju o zenskoj ljubomori i zavisti. ja sam i te kako za ovu vrstu bliskog druzenja. all we need is love, pa jel' takoanais_nin wrote:vidi njih sto bi se druzilemamica papucarka wrote:i ja isto. A kakva sam blesava, sa njom bih se garant sprijateljilalegionarka wrote:ja se ne bunim na jos jednu, ali da je po mom ukusu![]()
![]()
mislim, mene briga. Ja bih svakako bila prva zena![]()
- anais_nin
ja nemam ama bas nista protivcallmethebreeeze wrote:i sad ce neko doci i prosipati suplju o zenskoj ljubomori i zavisti. ja sam i te kako za ovu vrstu bliskog druzenja. all we need is love, pa jel' takoanais_nin wrote:vidi njih sto bi se druzilemamica papucarka wrote: i ja isto. A kakva sam blesava, sa njom bih se garant sprijateljila![]()
mislim, mene briga. Ja bih svakako bila prva zena![]()
- anais_nin
ima jedno skriveno dugme kod herkica, ko ga zna pronaci rahat je ko rahat lokum barem dio vremenamadner wrote:anais_nin wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ocigledno si veteran![]()
Samo pod pritiskom od Bosanca postaje dijamant.
nemoj dijamante