Sta Fali

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

anais_nin

Post by anais_nin »

test01 wrote:Mos si naci robota,probati malo,upalis ga kad oces i ugasis,ali ce ti brzo da dosadi.Tebi treba toplokrvno bice.
znaci svijet mi se sveo na te opcije? robota ili gazdu? :D nesto cisto sumnjam da je stvarno tako :D uostalom uvijek mi je dostupna ona: nista od gore navedenog :D
SaraLe

Post by SaraLe »

test01 wrote:Mi Bosanci ,bez obzira na vjeru,smo odgojeni u patrijahalnom drustvu sto u prevodu znaci da se tata u kuci pitao i da je njegova bila zadnja.
Jel tacno?
Zato nam je, ovako, kako jest :-) :D
Dori

#28 Re: Sta Fali

Post by Dori »

Santos wrote:Ljudi podrzavam Seike.Sta fali imat 2 ili vise zena.Ako si hadzo i imas love zasto ne.Normalno uz pristanak ljepseg pola.Naravno i hasim je bitan ali snaslo bi se.Dakle 2 ili vise zasto ne.Kako bi to dobro bilo ,veceras sa ovom sutra te vec ceka nesto drugo,ali nema preskake da nebi doslo do marisane.Samo po redu,jedino neznam bil se recimo ona 4 bunila sto nije prva itd.Jest im zajebano.
Ali sa 2-3 zene dobijas i 2-3 punice....ne zaboravi to :D
kolega

Post by kolega »

da, ali tu onda se pojavljuje takmicarski karakter, ..., koja ce zena biti ugodnija, bolja i tako to, a isto vazi i za punice, ..., dvije ili vise zena je dobra stvar ko si to moze priustit :D
incognito071

Post by incognito071 »

@Santos

Zamirisala mindja ko svjeze kifle iz pekare na sabahu, jel de? :D Moja procjena je da si zadnji put '99 dofatio zensko (ako si ikad?) dok pokreces ovakve kretenske teme :roll:

Sto onaj reko, gledaj da jednu zadovoljis kako treba prije nego pocnes mastati o vise zena..

I jos nesto, 'hadzo' .....ako si ubjedjen da imas para al' nemas ga gdje staviti, trebao si otvoriti temu tipa: LJudi imam para i ja bi da guzim...ne zeli me niko...pomozite mi ? :D
callmethebreeeze

Post by callmethebreeeze »

ja mislim da nas santos zajebava a test testira :D :-) :D
legionarka

Post by legionarka »

ja se ne bunim na jos jednu, ali da je po mom ukusu :D :-)
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

legionarka wrote:ja se ne bunim na jos jednu, ali da je po mom ukusu :D :-)
i ja isto. A kakva sam blesava, sa njom bih se garant sprijateljila :lol:
mislim, mene briga. Ja bih svakako bila prva zena :D
obuca

Post by obuca »

harem a ti sefica :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

najprirodnija je prvobitna horda

7-8 članova

3 žene 4 muškarca
legionarka

Post by legionarka »

mamice podrzavam :D :D

samo ne smijem naglas...da muz ne cuje :-) :-)
mima202

Post by mima202 »

super je sto ti o ovoj temi mislis cisto zbog sexa... da se razumjemo, protiv sam totalno, al hajde ovako

dotichni sheik ima 3 ili 4 (pa i vise) zena, ni jedna ne radi, dakle izdrzavas svih 3, 4 (pa i vise) pa je svakoj "podario" po cheljade, pa i ta usta treba hranit, pa onda sebi pa zenama pa djechurliji krpe kupovat, a sve to uraditi "muslimanskim" putem jer, ko biva islam dozvoljava 3 ili 4 (pa i vise) zena....

orgije i grupnjaci jedno, al zivot sa toliko zena je drugo.... :D :D :D :D
mrs. zurbrigen

Post by mrs. zurbrigen »

a bi li ja mogla imati dva (ili vise) muskarca? mislim, bilo bi im puno prakticnije, jer bi svaki morao brinuti za samo pola zene. puno jeftinije... :D :-)
obuca

Post by obuca »

mrs. zurbrigen wrote:a bi li ja mogla imati dva (ili vise) muskarca? mislim, bilo bi im puno prakticnije, jer bi svaki morao brinuti za samo pola zene. puno jeftinije... :D :-)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jest vala jedan nek kupuje cipele a drugi tasne :D
fantom slobode

Post by fantom slobode »

mrs. zurbrigen wrote:a bi li ja mogla imati dva (ili vise) muskarca? mislim, bilo bi im puno prakticnije, jer bi svaki morao brinuti za samo pola zene. puno jeftinije... :D :-)
Naravno, sto da ne!!!!Saljemo katalog na kucnu adresu, sa fotografijama i kratkom biografijom.Nadam se da nije zbog braka.
callmethebreeeze

to ti iz zelje da imas nekoga s kim se mozes ispricati, ono bas sestrinski :D :P :D
anais_nin

Post by anais_nin »

mamica papucarka wrote:
vidi njih sto bi se druzile :lol: :D
madner

Post by madner »

anais_nin wrote: nas su ucili kako zapaliti vatru, kako se orijentisani u prostoru, koje gljive su otrovne, prvu pomoc (posebno onu nakon ujeda zmije :lol:), al me definitivno nisu ucili da je PRIRODNO da je muskarac GAZDA u kuci :D mora da sam pobjegla s tog casa :lol:
Eh kolko Hercegovaca duguje svoj život ovoj vještini.
Naročito nakon ujeda herkus ženskus mora se hitno djelovat.
anais_nin

Post by anais_nin »

madner wrote:
anais_nin wrote: nas su ucili kako zapaliti vatru, kako se orijentisani u prostoru, koje gljive su otrovne, prvu pomoc (posebno onu nakon ujeda zmije :lol:), al me definitivno nisu ucili da je PRIRODNO da je muskarac GAZDA u kuci :D mora da sam pobjegla s tog casa :lol:
Eh kolko Hercegovaca duguje svoj život ovoj vještini.
Naročito nakon ujeda herkus ženskus mora se hitno djelovat.
e de sada to nacrtaj ili razjasni test01 :D :-) on bi Herki gazdovao :D (ni u zoni sumraka :oops:)
madner

Post by madner »

anais_nin wrote: e de sada to nacrtaj ili razjasni test01 :D :-) on bi Herki gazdovao :D (ni u zoni sumraka :oops:)
Ma to je lako objasniti, mit o Amazonkama je nastao nakon što je priča o Hercegovkama prenjata od strane Janičara u Portu. Igrom slučaja prenesena je na Zapad, ali opis je ostao isti. ("Držati se dalje od rijeke na istoku, opasne žene, samo najhrabriji prežiljavaju i tako to").
Evropljani su opis Neretve tražili na istoku, i skontali da to mora biti Amazon...

Može se i to, samo je potrebno imat onaj štap za držanje na rastojanju, i nešto da se opuca i ošamuti. Međutim jasno je da dvije istovremeno bi bilo kobno i za najspretnijeg. :D
anais_nin

Post by anais_nin »

madner wrote:
anais_nin wrote: e de sada to nacrtaj ili razjasni test01 :D :-) on bi Herki gazdovao :D (ni u zoni sumraka :oops:)
Ma to je lako objasniti, mit o Amazonkama je nastao nakon što je priča o Hercegovkama prenjata od strane Janičara u Portu. Igrom slučaja prenesena je na Zapad, ali opis je ostao isti. ("Držati se dalje od rijeke na istoku, opasne žene, samo najhrabriji prežiljavaju i tako to").
Evropljani su opis Neretve tražili na istoku, i skontali da to mora biti Amazon...

Može se i to, samo je potrebno imat onaj štap za držanje na rastojanju, i nešto da se opuca i ošamuti. Međutim jasno je da dvije istovremeno bi bilo kobno i za najspretnijeg. :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:thumbup:

ocigledno si veteran :lol:
callmethebreeeze

anais_nin wrote:
mamica papucarka wrote:
i sad ce neko doci i prosipati suplju o zenskoj ljubomori i zavisti. ja sam i te kako za ovu vrstu bliskog druzenja. all we need is love, pa jel' tako :D
madner

Post by madner »

anais_nin wrote: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:D

Samo pod pritiskom od Bosanca postaje dijamant. 8)
anais_nin

Post by anais_nin »

callmethebreeeze wrote:
anais_nin wrote:
mamica papucarka wrote: i ja isto. A kakva sam blesava, sa njom bih se garant sprijateljila :lol:
i sad ce neko doci i prosipati suplju o zenskoj ljubomori i zavisti. ja sam i te kako za ovu vrstu bliskog druzenja. all we need is love, pa jel' tako :D
ja nemam ama bas nista protiv :D sve dok se od mene ne zahtjeva :D ja sam uvijek bila skrtica :D radije cu pokloniti pa nek je tvoje nego dijeliti :lol: :D
anais_nin

Post by anais_nin »

madner wrote:
anais_nin wrote: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:D

Samo pod pritiskom od Bosanca postaje dijamant. 8)
ima jedno skriveno dugme kod herkica, ko ga zna pronaci rahat je ko rahat lokum barem dio vremena :lol: :D

nemoj dijamante :-? oni su krvavi :oops: :roll:
Post Reply