Sta da uradim...i kako???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Suicidal Siberian
ok...ja ne letim ni za kim da bude jasno...da sam htjeo da letim,vjerovatno bih cutao i udvarao joj se pa bi mi ona bacala koskice i ja bi bio zadovoljan...ko mali cuko..heh...al nisam taj tip,pa sam pokazao karte sinoć...jer sam isao nekako racionalno...sad vidim da sam se zajeb'o...treb'o sam je poljubiti....damn it...again...karabaja-x wrote:e mala ne znas ti kako se bare koke, ti bi da on leti za njom, da na kraju ispane iskorisceni levatdacina_curica wrote:dje ces bolan karabaju slusatiSuicidal Siberian wrote: e jebiga sad....![]()
![]()
- dacina_curica
karabaja-x wrote:e mala ne znas ti kako se bare koke, ti bi da on leti za njom, da na kraju ispane iskorisceni levat
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Ama napij ti nju...
.
- Krigla_Sa
Imam osjecaj da ti je pusiona
volio bih da se varam ali iz svega recenog ja vidim tako...
lijepo je bilo od tebe sto si je zvao na veceru,otvorio si joj se,eto i ona tebi rekla da joj se kao PUNO SVIDJAS ali prepreka je NAJBOLJA prijateljica udaljena 5000 km, koja joj se NIJE JAVILA VEC BOG ZNA KOLIKO...
Mislim heej
ja ne vidim tu logiku ...
Ako ti ja bas toliko stalo i zelis opet pokusati fino porazgovaraj jos JEDNOM na tu temu i fino rascisti sa njom i sobom sta ce biti izmedju vas,znaci neka se cura izjasni jasno i glasno
Ako joj je do takve prijateljice vise stalo ok,kazes da postujes ali neka ti vise onda ne salje signale i poruke u sitne sate "kako joj nedostajes ,kako misli na tebe i sl.."

neka ti je sa srecom
lijepo je bilo od tebe sto si je zvao na veceru,otvorio si joj se,eto i ona tebi rekla da joj se kao PUNO SVIDJAS ali prepreka je NAJBOLJA prijateljica udaljena 5000 km, koja joj se NIJE JAVILA VEC BOG ZNA KOLIKO...
Mislim heej
Ako ti ja bas toliko stalo i zelis opet pokusati fino porazgovaraj jos JEDNOM na tu temu i fino rascisti sa njom i sobom sta ce biti izmedju vas,znaci neka se cura izjasni jasno i glasno
Ako joj je do takve prijateljice vise stalo ok,kazes da postujes ali neka ti vise onda ne salje signale i poruke u sitne sate "kako joj nedostajes ,kako misli na tebe i sl.."
neka ti je sa srecom
-
Last_one
Ja (iz svega iznesenog) vidim da se ti njoj PRAVO svidjas.
Budimo iskreni, ne bi djevojka ni izasla sa tobom (niti pila kafe, druzila se...itd) da joj nisi privlacan. Jer, koliko sam razumjela, vi ste se nedavno upoznali, tako da cemo iskljuciti element "haman super prijateljstva" jer niste vas dvoje ni radne kolege, nit kolege sa faxa, nit komsije...itd. Tako da ona u tebi nije imala sta traziti druga.
Eh sad, posto smo ustanovili da joj se svidjas (a i ona tebi, naravno) sve je na tebi. Istina da njoj moze biti malo "nelagodno" sto neposredno poznaje tvoju bivsu, i to takodje govori nesto o doticnoj djevojci. Znaci da nije beskurpulozna kobila, vec djevojka koja ima nekakvu "savjest",....sto bi trebalo da bude plus ovdje! Ja je sasvim razumijem.
Savjet : Ti sad lijepo budi uporan (al' na fini, simpaticno-njezan nacin)! Razgovarajte, pozovi je na kafu (da kao pricate), podjeli koji kompliment i budi odlucno musko!!! Jer, vjerovao ili ne, sve je manje odlucnih i MUSKARACA u pravom smislu te rijeci. Uzmi sve u svoje ruke i drzi se cilja. Ima da padne samo tako.
I naravno, poljubi je (na faktor iznenadjenja) tako da joj se zavrti u glavi!!!
Sretno!
Budimo iskreni, ne bi djevojka ni izasla sa tobom (niti pila kafe, druzila se...itd) da joj nisi privlacan. Jer, koliko sam razumjela, vi ste se nedavno upoznali, tako da cemo iskljuciti element "haman super prijateljstva" jer niste vas dvoje ni radne kolege, nit kolege sa faxa, nit komsije...itd. Tako da ona u tebi nije imala sta traziti druga.
Eh sad, posto smo ustanovili da joj se svidjas (a i ona tebi, naravno) sve je na tebi. Istina da njoj moze biti malo "nelagodno" sto neposredno poznaje tvoju bivsu, i to takodje govori nesto o doticnoj djevojci. Znaci da nije beskurpulozna kobila, vec djevojka koja ima nekakvu "savjest",....sto bi trebalo da bude plus ovdje! Ja je sasvim razumijem.
Savjet : Ti sad lijepo budi uporan (al' na fini, simpaticno-njezan nacin)! Razgovarajte, pozovi je na kafu (da kao pricate), podjeli koji kompliment i budi odlucno musko!!! Jer, vjerovao ili ne, sve je manje odlucnih i MUSKARACA u pravom smislu te rijeci. Uzmi sve u svoje ruke i drzi se cilja. Ima da padne samo tako.
I naravno, poljubi je (na faktor iznenadjenja) tako da joj se zavrti u glavi!!!
Sretno!
- Suicidal Siberian
prepreka je djevojka koja je najbolja prijateljica od njene sadašnje veoma dobre prijateljice...ona tu moju bivšu zna onako...nisu se nikada druzile...Krigla_Sa wrote:Imam osjecaj da ti je pusiona![]()
Mislim heejja ne vidim tu logiku ...
neka ti je sa srecom
- jeza u ledja
Ama Suisajdl ba, opusti se i uzivaj.
Nedaj da ti EX, bilo direktno ili indirektno, odredjuje sta ces i kako ces dalje.
Toj curi se ocigledno svidjas i ona se tebi svidja, mladi ste - druzite se.
Ha ja.
Nedaj da ti EX, bilo direktno ili indirektno, odredjuje sta ces i kako ces dalje.
Toj curi se ocigledno svidjas i ona se tebi svidja, mladi ste - druzite se.
Ha ja.
-
mamica papucarka
reci joj:Suicidal Siberian wrote:Aloha
malo update-a...
sad sam malo nesto razmisljao, i ispalo je tako kao da se nas dvoje suzdrzavamo da ne bi povrijedili moju bivšu???!!!!! aloooooooooooo....ko je mene pit'o sta ja osjecam kad sam prolazio kroz te pizdarije sa njom....zar to nije licemjerno...jos plus ta bivsa je sada 5000 km daleko, i nije se javila ne znam kol'ko vec svojoj najboljoj drugarici...jebote...razmisljam da kazem djevojcici, da nije fer do sebe, a ni do mene...jer garant joj je ova rekla da ce joj zamjeriti ako bude sa mnom..zbog svoje naj kolegice...mislim da sam je trebao poljubiti sinoc...damn it!
Mojca, daj pridi da pri tebi prespim
- Suicidal Siberian
nije Mojca....Šeherzada jemamica 31 wrote:reci joj:Suicidal Siberian wrote:Aloha
malo update-a...
sad sam malo nesto razmisljao, i ispalo je tako kao da se nas dvoje suzdrzavamo da ne bi povrijedili moju bivšu???!!!!! aloooooooooooo....ko je mene pit'o sta ja osjecam kad sam prolazio kroz te pizdarije sa njom....zar to nije licemjerno...jos plus ta bivsa je sada 5000 km daleko, i nije se javila ne znam kol'ko vec svojoj najboljoj drugarici...jebote...razmisljam da kazem djevojcici, da nije fer do sebe, a ni do mene...jer garant joj je ova rekla da ce joj zamjeriti ako bude sa mnom..zbog svoje naj kolegice...mislim da sam je trebao poljubiti sinoc...damn it!
-
mamica papucarka
ih, pa onda superSuicidal Siberian wrote:nije Mojca....Šeherzada jemamica 31 wrote:reci joj:Suicidal Siberian wrote:Aloha
malo update-a...
sad je nazovi i reci joj da morate izac jer ti je duzna ispricat jos jednu pricu. I tako svaku noc drugu
- dacina_curica
mamice, kraljica simamica 31 wrote:ih, pa onda super![]()
sad je nazovi i reci joj da morate izac jer ti je duzna ispricat jos jednu pricu. I tako svaku noc drugu
-
mamica papucarka
mozda je ovim Seherzada sama htio reci da je Bosanka. A ako se zove Seherzada, evo dobra idejadacina_curica wrote:mamice, kraljica simamica 31 wrote:ih, pa onda super![]()
sad je nazovi i reci joj da morate izac jer ti je duzna ispricat jos jednu pricu. I tako svaku noc drugu![]()
- Krigla_Sa
Jos goreSuicidal Siberian wrote:prepreka je djevojka koja je najbolja prijateljica od njene sadašnje veoma dobre prijateljice...ona tu moju bivšu zna onako...nisu se nikada druzile...Krigla_Sa wrote:Imam osjecaj da ti je pusiona![]()
Mislim heejja ne vidim tu logiku ...
neka ti je sa srecom
Ali hajde..
Necu vise savjetovati,javi sta se desi
- Topla voda
tu joj jaranicu nazovi i reci joj da ces joj noge polomit ako skontas da se petlja oko vas dvoje.
- Suicidal Siberian
Topla voda wrote:tu joj jaranicu nazovi i reci joj da ces joj noge polomit ako skontas da se petlja oko vas dvoje.
vec se upetljala i to duboko....sad pricam sa djevojcicom...jebat cu joj majku...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
vodi dnevnik i pazi na detalje, da prodamo to kao scenarij za bosansku saFunicu...Suicidal Siberian wrote:Topla voda wrote:tu joj jaranicu nazovi i reci joj da ces joj noge polomit ako skontas da se petlja oko vas dvoje.
vec se upetljala i to duboko....sad pricam sa djevojcicom...jebat cu joj majku...
a kako je ta ex saznala za to? ako je na forumu, reci da je odmah baniram samovoljno radi spletkarenja i sranja u cejf (skjuz maj frenc)
- Suicidal Siberian
nije ex nista saznala..nego je ova kvazi prijateljica sjebala mene i djevojcicu...da bi zastitila sebe pred eventualnom zamjerkom moje bivse....koji egoizammIRCerka wrote:vodi dnevnik i pazi na detalje, da prodamo to kao scenarij za bosansku saFunicu...Suicidal Siberian wrote:Topla voda wrote:tu joj jaranicu nazovi i reci joj da ces joj noge polomit ako skontas da se petlja oko vas dvoje.
a kako je ta ex saznala za to? ako je na forumu, reci da je odmah baniram samovoljno radi spletkarenja i sranja u cejf (skjuz maj frenc)
- Suicidal Siberian
ne pušim....djevojcici sam sve rek'o u 4 oka...a "drugarici" cu kad se vrati sa vikenda...nisam ja frajer..ha ja...patrius wrote:Ma stipu gatibo,zaboli "kvazi-prijateljicu" za bilo cijim zamjerkamaNego,de ti nama stvarno reci:nije valjda stvarno da "pusis" te fore
- Suicidal Siberian
pa rekla je djevojcici da ce joj zamjeriti pravo ako bude samnom, i time je pumpala od pocetka..i sa nekim drugim pricama...izmedju ostalog da bi me radije vidjela sa osobom C, koja je ni kriva ni duzna upetljana u ovo...a osoba C samo rekla da joj se svidjam....jebote...i reko sam djevojcici da dobro razmisli preko vikenda jer mi je ovo vec malo frljavo, djecije srednjeskolske fore...vidjet cemo sta ce biti...patrius wrote:A kako vas je to "drugarica" uspjela sjebati