Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
patrius wrote:A kako vas je to "drugarica" uspjela sjebati
pa rekla je djevojcici da ce joj zamjeriti pravo ako bude samnom, i time je pumpala od pocetka..i sa nekim drugim pricama...izmedju ostalog da bi me radije vidjela sa osobom C, koja je ni kriva ni duzna upetljana u ovo...a osoba C samo rekla da joj se svidjam....jebote...i reko sam djevojcici da dobro razmisli preko vikenda jer mi je ovo vec malo frljavo, djecije srednjeskolske fore...vidjet cemo sta ce biti...
biraj djevojku K ba....
jer ce ti djevojcica nabijat na nos da je izgubila drugaricu B zbog frke sa C, a D okolo prica da ti volis tako sarmirat i nogirat, a to je cula od F koju je upoznala na mircu davne 2005 godine....
pa rekla je djevojcici da ce joj zamjeriti pravo ako bude samnom, i time je pumpala od pocetka..i sa nekim drugim pricama...izmedju ostalog da bi me radije vidjela sa osobom C, koja je ni kriva ni duzna upetljana u ovo...a osoba C samo rekla da joj se svidjam....jebote...i reko sam djevojcici da dobro razmisli preko vikenda jer mi je ovo vec malo frljavo, djecije srednjeskolske fore...vidjet cemo sta ce biti...
A njoj je,je l',vise stalo do toga sta bi "drugarica" radje vidjela nego to sto eventualno zeli s tobom Ustvari,k'o sto ka'es,s kak'om se to balavurdijom zahmetis
biraj djevojku K ba....
jer ce ti djevojcica nabijat na nos da je izgubila drugaricu B zbog frke sa C, a D okolo prica da ti volis tako sarmirat i nogirat, a to je cula od F koju je upoznala na mircu davne 2005 godine....
uvjeri djevojcicu da si joj ti bitan,a ne ta zirafa
pricaj joj kako je ta pokvarena i tako to i da je ljubomorna na njenu srecu i te folove
ja sam djevojcici sinoc objasnio kako je kurvanjski odigrala ova kvazi drugarica, sto se tice mene i nje...i objasnio sam joj da nek razmisli o svemu sto sam joj rekao...a rekao sam bas onako kako jeste: znaci, ova moja kvazi drugarica joj dubila posljednjih par dana zasto da ne bude sa mnom, jos je plus upetljala jos jednu osobu kojoj se svidjam, da bi nekako zakomplikovala jos vise stvar, i odbila djevojcicu od mene...e sad...ja sam njoj rekao da me boli qurac za to, da me samo ona interesuje, a ona nek duma preko vikenda sta i kako...i nek se odluci...to je to..
dacina curice, pusti momka na miru... još treba ta osoba B ili C ili koje već slovo ( #prijateljica"), naletiti ovamo i vidjeti kako čovjek okolo dijeli čokolade, pa napuniti i sa tim glavu ionako "zbunjenoj" djevojčici, i eto ga još veći belaj
Predlažem privremeno ključanje ove teme... djevojčica svakako razmišlja za vikend i praznike, pa nema novosti do ponedjeljka
Prije nekih pola sata zvonio mi je mobitel...i na ekranu se ispisao djevojcicin broj...i ja sam se javio...ali osoba na drugoj strani nije bila ona, nego ona cura sto joj se isto svidjam...one se upravo vracaju sa vikenda..sa kvazi drugaricom...tako da sam skont'o da su pocele neku igricu u koju se ja na njihovu zalost necu upustiti .....malo smo nesto kao pricali, zajebancija, ovo,ono...pa sam im ja poslao sms prije nekih 10ak minuta...u kojoj sam rekao da im moram nabaviti jedan playstation da igraju malo "igrice" kad im se vec toliko "igra"...i da cu se potruditi da svakoj jos naknadno nabavim po 50 kila jabuka...pa da malo gule...da im ne bude dosadno kad playstation bude odmarao....
Suicidal Siberian wrote:Mah...razocarale su me...mislio sam da su žene,al je očigledno da su curice... ...nije vise moj problem...ja sam se izvuk'o...dzentlmenski