Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Meni je sada dobar nocni zivot kad mogu leci spavati kad mi cejf.
Sta je reci? Kafana, diskoteka, muzej, restoran...
Dobrih lokala za nocni provod imaju, za svakog ponesto, grad zivi, dosta se para obrce i neces vjerovati vise sam pjesama cuo gdje se Bosna spominje nego Srbija. Zapravo nijednu o Srbiji
Sa druge strane, svaka druga treca zgrada ima mural Mladica.
Bilo- ne spominjalo se! Iako sam spavao, kada je zatreslo, u roku od 1 nanosekunde sam bio u štoku vrata!!!!
Vjerovatno trauma iz djetinjstva od onog okotbarskog 69-te- stanovao sam tada u Vakufskoj palati i u oba zemljotresa- i nedjelja i kobni ponedjeljak, malter mi je pao na glavu,, uhh
A nocas sam sjedio dobrih 20-tak minuta, cekao drugi udar..sreca, ne bi ga!
uff brrrr
MacTire Pub, Boom Boom Room, Opium, Kafana, Bizzare Diverse Bar, Kod Brke, Kristal....
Spisku bih svakako dodao i kafić Hey Joe, "radionica za popravku grada"- na vrhu "Lorkinog" naselja, Nova Varoš, na kraju ulice Petra Preradovića
Atmosfera, ugodjaj, meni fantastičan!
MacTire Pub, Boom Boom Room, Opium, Kafana, Bizzare Diverse Bar, Kod Brke, Kristal....
Spisku bih svakako dodao i kafić Hey Joe, "radionica za popravku grada"- na vrhu "Lorkinog" naselja, Nova Varoš, na kraju ulice Petra Preradovića
Atmosfera, ugodjaj, meni fantastičan!
Haos Tuborg Pub ispod Boske.
Ljetos sam upala ne neku popodnevnu svirku, neki Česi se zabavljali, rekoše mi da naveče bude ludilo.
Ali ne mogu dim i idem spavati s kokoškama, pa sam ostala na vjerovanju.
Haos Tuborg Pub ispod Boske.
Ljetos sam upala ne neku popodnevnu svirku, neki Česi se zabavljali, rekoše mi da naveče bude ludilo.
Ali ne mogu dim i idem spavati s kokoškama, pa sam ostala na vjerovanju.