sta da radim...?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

sure_alma

Post by sure_alma »

reko samo da se zahvalim svima onima koji su mi dali savjete...ne znam sta ce i kako ce sve biti, ali izgleda da je zivot takav i nikad se ne zna...ljubav nema prave definicije i tako i ja nemam pravog odgovora na neke stvari i osjecanja...
hvala jos jednom i pozdrav svima..
anais_nin

Post by anais_nin »

nema na cemu...nego hoces li nas izvjestiti sta je bilo i sta si odlucila nakon vikenda? :D
manijak1

Post by manijak1 »

Pobijedili šejtani :oops: :D
rumenko

Post by rumenko »

sejtanske majke .....eto kako je jaranice nagovorise....znaci savjet je tamburaj se i dalje sa obojicom...gdje ide ova omladiina...ccc...
flora.sa

Post by flora.sa »

imam jednu kolegicu koja već 6 godina ima isti, isporgramirani život...
češlja se isto, šminka se isto, ručak u vijek u 5 sati, izlazi sa momkom uvijek u 8 sati, vraća se kući
uvijek u isto vrijeme, izlazi uvijek na ista mjesta...sve isto...ni malo da mrdne iz tog svog konformizma...

pitanje je zašto se ljudi zadovoljavaju navikama....

alma...pronalaziš li se bar malo u ovj priči....

tvoja duša vapi za promjenom...a tvoja svijest to ne dozvoljava...
Last edited by flora.sa on 21/10/2005 12:36, edited 1 time in total.
manijak1

Post by manijak1 »

pitanje je zašto se ljudi zadovoljavaju navikama....
Boje se promjena :oops: koje neće biti lijepe i prihvatljive kao navike ????????? :D :D
Ili .......možda nismo upoznali .....moć navike ? :D :D
PR80.

Post by PR80. »

Evo zadace za vikenda (rad predati do 22/10-05 22:00). :D
Sta mislite koga ce sure_alma na kraju izabrati?

1. Nr. 1 - sadasnji frajer
2. Nr. 2 - Djidji midji frajer :D
3. Ni jednog od njih
4. Nekog treceg :D
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Cetvorka, evo pedeset kaemova odmah polazem
manijak1

Post by manijak1 »

PR80. wrote:Evo zadace za vikenda (rad predati do 22/10-05 22:00). :D
Sta mislite koga ce sure_alma na kraju izabrati?

1. Nr. 1 - sadasnji frajer
2. Nr. 2 - Djidji midji frajer :D
3. Ni jednog od njih
4. Nekog treceg :D
5. :oops: Prvi koji naiđe :oops: popiće kahvu :oops: :D 100 KM :oops: :D
_galaksija

Post by _galaksija »

A sto se vi toliko sikirate koga ce alma da izabere????Sta to vas briga???Mogu mislit kakve ste vi slike i prilike kad tako nekoga ismijavate :-D :D
PR80.

Post by PR80. »

_galaksija wrote:A sto se vi toliko sikirate koga ce alma da izabere????Sta to vas briga???Mogu mislit kakve ste vi slike i prilike kad tako nekoga ismijavate :-D :D
Ne ismijavamo, samo hocemo da vidimo ko je ovdje uvijek u pravu. :D :D

P.S. manijak1, tvoja odgovornost je pratiti rezultate pa me obavjestiti sutra prije 21. :D :D
PR80.

Post by PR80. »

stochar wrote:
horns&drums wrote:Cetvorka, evo pedeset kaemova odmah polazem
Moze ako obecas da ti neces biti treci... :) Nego, da prokomentarisem sve ovo: nekako se u najvise stvari slazhem s rumenkom. a sto se mog savjeta tiche: nazalost, mislim da u ovom sluchaju ni br.1 ni br.2 nisu ispravni jer, br.1 ti je ochito tek navika i sto bi jasna zlokic rekla 'mirna luka' a br.2 neko kome bjezhish od te navike. obrati se na kraju broju 3, bice ti najbolje...
Mislim da je najbolji izlaz u svemu ovome izabrati soluciju nr. 3 pa poslije nr. 4 i to bi bio sigurno sretan zavrsetak (dug je proces ali isplati se na kraju). :D
Sretno sure_alma. :)
Grozny

Post by Grozny »

ja mislim da ce ovaj djidji midji prvo malo da ceifi...onda ce se pocet sve rjedje javljat na telefon....dok ona ne skonta o cemu se radi....onda ce ona da zove ovog bivseg da i kazat ce mu "da je strasno pogrijesila...." a ovaj stari ako bude dovoljno mazlum oprostit ce joj sve...i onda ce je ozenit...oprostit ce joj ali nikad nece zaboravit

eeeeh ali ne lezi vrazi, sjetit ce se on za jedno 10-ak godina i potiskivat ce to u sebi, sve dok se jednom ne posvadjaju onda ce mazlum u afektu sve da joj izrecituje...i tako ce oni zivjeti zivot pun agonije strepnje i pomalo mrznje

THE END
rumenko

Post by rumenko »

realno objektivno...danas se brzo zivi ...svaka bi cura sve da proba...malo s ovim malo s onim...dinamika...promjene...zivot je kratak zivi ga Fikreta....ALI sa druge strane mentalitet nase cure je takav da ona voli i sigurnost...i onda dolazimo ponovo do one Darwinove teorije "kako s jednom sjesti na dva"...ili cuvena Ajnstajnova teorija relativiteta "Kako da se yebem a da mi ne udje"....i tu se cure izgube jer nisu u stanju da odrede prioritete...i tako...zivot pise romane...
Grozny

Post by Grozny »

rumenko, slazem se u potpunosti!

ali mislim da je glavni uzrok taj sto inace nasa omladina kasno pocinju da upraznjavaju tjelesnu ljubav. tako da dodje do konflikta interesa u kasnijoj mladosti! Sto znaci kada zivot taman postane "zanimljiv" javi se i onaj drugi interes. Interes prezivljavanja
anais_nin

Post by anais_nin »

eh rumenko i jesi i nisi u pravu...mislim jesi u pravu o tome da dosta cura to hoce...ali postoje fer nacini da se odigra takva igra....mislim kad se ide u shopping cipela rijetko ko kupi prvi par koji vidi...fino udje, oproba ih, vidi da li mu odgovara cijena...znam da je fuj poredjenje...ali meni je skroz ok biti neko vrijeme "relativno" slobodan...randesati, vidjati se sa raznim ljudima, a ne biti u jednoj vezi....sve dok su svi igraci upoznati sa pravilima igre...znaci bez prenemaganja, laganja i zavlacenja...onda kad covjek osjeti nesto vise ili neki potencijal sa jednom osobom ne bude nimalo tesko odreci se te "slobode" jer dobro znas sta sve ima "tamo vani na slobodi"....ali kod nas cure mlade zaglave u dugim ozbiljnim vezama, pa onda radoznalost kasnije proradi...i eto belaja...
Last edited by anais_nin on 24/10/2005 09:02, edited 1 time in total.
PR80.

Post by PR80. »

rumenko wrote:realno objektivno...danas se brzo zivi ...svaka bi cura sve da proba...malo s ovim malo s onim...dinamika...promjene...zivot je kratak zivi ga Fikreta....ALI sa druge strane mentalitet nase cure je takav da ona voli i sigurnost...i onda dolazimo ponovo do one Darwinove teorije "kako s jednom sjesti na dva"...ili cuvena Ajnstajnova teorija relativiteta "Kako da se yebem a da mi ne udje"....i tu se cure izgube jer nisu u stanju da odrede prioritete...i tako...zivot pise romane...
A zasto se sve ovo odnosi samo na cure? :shock:
Ovo je tako providna prica kod dosta nasih muskaraca (cast pojedinima). I vi hocete da se provodite, da prodjete sve i svasta u zivotu i da se na kraju skrasite sa djevojkom koju niko ni dodiruno nije.
E pa ne ide to tako Pasa. Ne mozete dobiti i u kapu i u saku.
Bitno je upoznati osobu i cijeniti to sto ima ta osoba, a ne procijenjivati osobu na racun toga koliko je partnera imala i koliko se njena/ njegova sadasnjost razlikuje od proslosti.
Dok si slobodan radi sta hoces, a kad se odlucis za ozbiljnu vezu onda to stavi kao prvi prioritet i mirna Bosna.

alma_sure: Najbitnije je da sama odlucis sta ti ustvari zelis. Meni djelujes jako neodlucna i ne vjerujem da je i jedan od tih momaka tvoje trenutno rijesenje. Tebi je trenutno potrebna sloboda. Ne upadaj u jednu vezu prije nego sto si zavrsila sa prvom. Meni je uvijek trebalo par mjeseci da se vratim na onu normalu poslije svakog prekida i da se odlucim za buduce upoznavanje. A bilo je perioda kad me ama bas niko nije interesovao osim drustva i to je to. I vjeruj, najbolje je slusati svoje srce a ne sta ce najbolja prijateljica ili komsinica dobaciti.
Svi smo mi razliciti, nekome su potrebne promjene tokom cijelog zivota dok neko cijeni i ono najmanje sto ima i ne bi mijenjao ni za sta u zivotu.
Dakle... svi mi imamo razlicita misljenja, svak se moze izjasniti i reci sta misli ovdje ali ti si ta koja snosi "troskove" na kraju.
Dobro razmisli i sretno!
ZOBENI

Post by ZOBENI »

Ma odradi se ti ljepojko sa njim....samo ces tako ubiti tog djavola sto ti neda mira.....samo poslije toga ces se osjecati tako prazno i jadno da toga nisi ni svjesna ! nego, mozda te taj tvoj mustang dobro ne "tarabana" pa zato gledas druge muskarce, javi se da to rijesimo na adekvatan nacin.....ma salim se ja budalice jedna....( joj sto ja mogu srat) :shock: :(

pisite mi, na sva pitanja profesionalno odgovaram...usput lijecim i bolove u grcevima :lol: :lol:

primarius doktor ZOBENI
ZOBENI

Post by ZOBENI »

ljepojko ne lozi me bezveze Ramazan je.....a ne bih volio da probudis u meni zvijer... :lol: :lol: :lol:

meni je izgleda potreban san !

vozdra :zzzz:
rumenko

Post by rumenko »

mici tek sad vidjeh pitanje....nakon sto sam te ovako virtualno upoznao...i vidio da si inteligentna...sarmantna...duhovita...(silentbob citaj i uci) mislim da si ti jedina na forumu kod koje se ne bi dvoumio...iako te nisam jos vidio...ali s obzirom na tvoje godine mislim da se tesko mogu izraditi...
micika

Post by micika »

rumenko wrote:mici tek sad vidjeh pitanje....nakon sto sam te ovako virtualno upoznao...i vidio da si inteligentna...sarmantna...duhovita...(silentbob citaj i uci) mislim da si ti jedina na forumu kod koje se ne bi dvoumio...iako te nisam jos vidio...ali s obzirom na tvoje godine mislim da se tesko mogu izraditi...
Ajme sta mi se covjek naprica :D :D :D sad me sramota :oops:
A sta cemo sa supruznicima :D :D :D
rumenko

Post by rumenko »

pa nih bi mogli u kino poslati....ali morao bi biti duzi film...neki onako istorijski....da traje barem 3 sata...
shin

Post by shin »

Kick off wrote:testiraj tipa broj 2 sada za vikend.bas se ukazala dobra prilika posto tip broj 1,tj ovaj s kojim planiras provesti ostatak zivota,nece biti prisutan.znaci provedi sto vise vremena s tipom broj 2 sada za vikend,vidi dal je plemenit, fin, posten, kulutran, pametan i sto je najbitnije prokuzi dal kemijski pasete.ako ne zadovoljava tvoje kriterije,zaboravi ga, ako je bolji od ovog prvog,onda se baci na njega.samo nemoj zaboravit poslat poruku tipu broj jedan prije nego te vidi sa ovim novim!
De ti objasni br.1 liku kako stvari stoje.
nebi

Post by nebi »

rumenko je to prilicno dobro formulisao....ova alma od shure bi voljela da cuje ono "pojebi se sa tim novim,pa ako te on poslije toga vise ne bude zelio,vrati se prvom...sigurno je sigurno.A ako te bude i dalje gotivio,daj dvicu prvom i hvalisi se kako si jaka i odlucna kad treba prekinuti nesto sto vise ne ide".
anais,sexolog foruma, je odlicno prepoznala uzroke:danas je sramota sa 13 jos nemati momka.Nejasni osjecaj svraba ispod pojasa djeca tumace kao spremnost da se udje u vezu.I tako...godina za godinom,tebi 20,vec 5-6 godina u "vezi",a nikad probala kako se ljubi neki drugi tip osim tvog
default-levata.
ostali komentari tipa "mlada si,ne vezi se,isprobaj sve" su ok..sa jednim aneksom:fino pojasni prvom tipu da si mlada,da bi rado probala jos koju kitu itd....pa onda gruhaj koliko i kud hoces.sve ostalo je jadno i prilicno kurvanjski(bilo musko ili zensko)
stidljiv

#50 Re: sta da radim...?

Post by stidljiv »

sure_alma wrote:evo narode reko da se javim i da kazem svoju ljubavnu pricu, a vi ako ste raspolozeni dajte mi savjete...
imam tipa i sa njim sam vec 3 i po godine..volimo se i sve ide po planu..ima svadja tu i tamo ko i svaki par ali sve u svemu veza je savrsena..eh sad ovako, srela sam drugog tipa prosle godine i bili smo prava raja...nakon nekog vremena to prijateljstvo je preslo u nesto vise i cak je i bilo nesto vise...ali ja sam napravila odluku da se vratim svojoj vezi i da nastavim sa normalnim zivotom..sad je zamka u tome sto s vremena na vrijeme mislim o onom drugom tipu..cak sta vise vidjece mo se ovaj vikend..nije nista planirano bilo, ali imamo zajednicku raju tako da ce biti nezgodno..moj dragi nece biti tu jer ima nekih drugih obaveza..pitanje je sta da radim i kako da se postavim? da ne bude zabune, volim svog dragog i zelim da sa njim ostanem cijeli zivot, ali ima neki dzavo sto mi ne da mira...hajde sad raspisi te se i posavjetuj te ovu sitnu dusu..:)
pozdrav svima
I haj onda vjeruj zeni.... :roll:

Sve su iste...nazalost...
Post Reply