ORGINALNO nema sta...nebi wrote:U biti je nevazno sta ces joj pokloniti ili gdje ces je izvesti,vazno je da to uradis ORIGINALNO. Mozes joj poslati cvijece,neka joj liferuju na poslu,u skoli,faksu ili gdje je vec.
Sta da radim ? :)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
:)
ev sad ozbiljno.
bitno je da se potrudis. ona je vrijedna tvoga truda. i tvojih para. i tvoje paznje. i tvoga vremena. ona je vrijedna. to joj moras pokazati, dokazati, ako nista, sitnicom ali efektivno
eto
e sad da li je za nju vrhunac otici sa momkom na cevape ili otici u dubrovnik na 2 dana to ti bolje znas...
neke djevojke su zahtjevnije. ove u sarajevu su postale nesnosljive (vecinom). kriteriji rastu. pa to covjece ne mozes izdrzati!
Gdje su ona vremena kad se u parku sastajalo u parku rastajalo?!
-
nebi
Ahbabu,nisam mislio da je cvijece originalno,fakat ga treba pokloniti na originalan nacin.paauk wrote:ORGINALNO nema sta...nebi wrote:U biti je nevazno sta ces joj pokloniti ili gdje ces je izvesti,vazno je da to uradis ORIGINALNO. Mozes joj poslati cvijece,neka joj liferuju na poslu,u skoli,faksu ili gdje je vec.![]()
-
nebi
#29 Re: Sta da radim ? :)
Vidi slucaja,bas na Bajram.Stvar rijesena,pokloni joj kurbansku kozicu.nostalgicar wrote:Treba mi jedna romanticna dusa,da mi da ono savjeta mogu i savjeti,nego tacno 20.01.2005-God...navrsava se pola godine kako sam u vezi...nakon merak svegami...e sada posto nisam romantican koliko sam nostalgican...
![]()
E posto sam kako vec rekoh pola god. u vezi kako da iznenadim svoju dragu,mislim sta da uradim kupim neki poklonic ali ne nesto beze...iskreno imam ja nesto u glavi ali mi je to totalno beze....ili neka romanticna vecerica................................................................................stvarno neznam....posto sam primjetio da ste mi pravo romanticne i poetske duse da vas cujem....pomozite bratu u nevolji....eto ko hoce svapa....![]()
hvala...
Ako je premalo,jos pola kile od rebara.
-
FortunaBela
#30 Re: Sta da radim ? :)
Pretvori čitav dan u romantiku...Počni sa jednom ružom, povedi je u šetnju, mjesta koja su njoj od posebnog značaja, kad ste se prvi put sreli, prvi poljubac, riječi kao volim te...Pokušaj uraditi istu stvar na istom mjestu....I naravno večera(nešto što ćeš ti lično napraviti), svijeće, obavezno, vaša muzika, i to bilo bi najbolje kod tebe kući, jer sve možeš prije pripremiti...Naravno i tu obavezno ruža...Mislim da če više cjeniti, to što budeš uradio za nju taj dan, nego da joj kupuješ skupe poklone.nostalgicar wrote:Treba mi jedna romanticna dusa,da mi da ono savjeta mogu i savjeti,nego tacno 20.01.2005-God...navrsava se pola godine kako sam u vezi...nakon merak svegami...e sada posto nisam romantican koliko sam nostalgican...
![]()
E posto sam kako vec rekoh pola god. u vezi kako da iznenadim svoju dragu,mislim sta da uradim kupim neki poklonic ali ne nesto beze...iskreno imam ja nesto u glavi ali mi je to totalno beze....ili neka romanticna vecerica................................................................................stvarno neznam....posto sam primjetio da ste mi pravo romanticne i poetske duse da vas cujem....pomozite bratu u nevolji....eto ko hoce svapa....![]()
hvala...
Dalje možeš pustiti mašti na volju....možda kada, sa pjenom za kupanje, svijeće, šampanjac, lagana muzika...
I sve to završi u velikom stilu, narvno ružu ne zaboravi da staviš na jastuk....I još jedna velika stvar ne zaboravi joj reći da je voliš....
Mada će to ona nakon takve većeri skontati....
Sretno vam....
- nostalgicar
#31 Re: Sta da radim ? :)
FortunaBela wrote:Pretvori čitav dan u romantiku...Počni sa jednom ružom, povedi je u šetnju, mjesta koja su njoj od posebnog značaja, kad ste se prvi put sreli, prvi poljubac, riječi kao volim te...Pokušaj uraditi istu stvar na istom mjestu....I naravno večera(nešto što ćeš ti lično napraviti), svijeće, obavezno, vaša muzika, i to bilo bi najbolje kod tebe kući, jer sve možeš prije pripremiti...Naravno i tu obavezno ruža...Mislim da če više cjeniti, to što budeš uradio za nju taj dan, nego da joj kupuješ skupe poklone.nostalgicar wrote:Treba mi jedna romanticna dusa,da mi da ono savjeta mogu i savjeti,nego tacno 20.01.2005-God...navrsava se pola godine kako sam u vezi...nakon merak svegami...e sada posto nisam romantican koliko sam nostalgican...
![]()
hvala...
Dalje možeš pustiti mašti na volju....možda kada, sa pjenom za kupanje, svijeće, šampanjac, lagana muzika...
I sve to završi u velikom stilu, narvno ružu ne zaboravi da staviš na jastuk....I još jedna velika stvar ne zaboravi joj reći da je voliš....
Mada će to ona nakon takve većeri skontati....![]()
Sretno vam....
E to je reci romanticna osoba...ee hvala...to je to
-
_MaYa_
#32 Re: Sta da radim ? :)
t t t pa zar se ne osjecas kao prevarant koji nema svoj3e ideje???? pa ja ne znam kakva je to ljubav ako teta cura ne inspirira da napravis nestoza nju....
- nostalgicar
#33 Re: Sta da radim ? :)
eee vidic,treci dan crni pojas,nemoze se navece hodati i hostaplerisati...a sutradan se sportom baviti...mislim nije to uredu nije..._MaYa_ wrote:t t t pa zar se ne osjecas kao prevarant koji nema svoj3e ideje???? pa ja ne znam kakva je to ljubav ako teta cura ne inspirira da napravis nestoza nju....
-
_MaYa_
#34 Re: Sta da radim ? :)
nostalgicar wrote:eee vidic,treci dan crni pojas,nemoze se navece hodati i hostaplerisati...a sutradan se sportom baviti...mislim nije to uredu nije..._MaYa_ wrote:t t t pa zar se ne osjecas kao prevarant koji nema svoj3e ideje???? pa ja ne znam kakva je to ljubav ako teta cura ne inspirira da napravis nestoza nju....
danas sam vidjela dobru knjigu, bar me naslov privukao, nesto tipa " stvari u vezikoje vam idu na zivce..." malojeljepse zvucalo...
to je mojpoklon za valentinovo:) edukacija meeen
-
FortunaBela
#35 Re: Sta da radim ? :)
Nema na čemu, samo se vi fino provedite...nostalgicar wrote:FortunaBela wrote:Pretvori čitav dan u romantiku...Počni sa jednom ružom, povedi je u šetnju, mjesta koja su njoj od posebnog značaja, kad ste se prvi put sreli, prvi poljubac, riječi kao volim te...Pokušaj uraditi istu stvar na istom mjestu....I naravno večera(nešto što ćeš ti lično napraviti), svijeće, obavezno, vaša muzika, i to bilo bi najbolje kod tebe kući, jer sve možeš prije pripremiti...Naravno i tu obavezno ruža...Mislim da če više cjeniti, to što budeš uradio za nju taj dan, nego da joj kupuješ skupe poklone.nostalgicar wrote:Treba mi jedna romanticna dusa,da mi da ono savjeta mogu i savjeti,nego tacno 20.01.2005-God...navrsava se pola godine kako sam u vezi...nakon merak svegami...e sada posto nisam romantican koliko sam nostalgican...
![]()
hvala...
Sretno vam....
E to je reci romanticna osoba...ee hvala...to je to
-
amra_1977
#36 najbolji polkon
Pokloni joj sebe taj dan (rezervisi se samo za nju).
-
zili
#37 Re: Sta da radim ? :)
Al naj naj naj ... bitnija je RUŽAFortunaBela wrote: Pretvori čitav dan u romantiku...Počni sa jednom ružom, povedi je u šetnju, mjesta koja su njoj od posebnog značaja, kad ste se prvi put sreli, prvi poljubac, riječi kao volim te...Pokušaj uraditi istu stvar na istom mjestu....I naravno večera(nešto što ćeš ti lično napraviti), svijeće, obavezno, vaša muzika, i to bilo bi najbolje kod tebe kući, jer sve možeš prije pripremiti...Naravno i tu obavezno ruža...Mislim da če više cjeniti, to što budeš uradio za nju taj dan, nego da joj kupuješ skupe poklone.
Sretno vam....
tipičan primjer izmještene potisnute seksualne želje - svaki put kad Fortuna kaže "ruža", ona zapravo misli "orgazam"
-
FortunaBela
#38 Re: Sta da radim ? :)
Ne znam ja ko je sexualno ugrožen,zili wrote:Al naj naj naj ... bitnija je RUŽAFortunaBela wrote: Pretvori čitav dan u romantiku...Počni sa jednom ružom, povedi je u šetnju, mjesta koja su njoj od posebnog značaja, kad ste se prvi put sreli, prvi poljubac, riječi kao volim te...Pokušaj uraditi istu stvar na istom mjestu....I naravno večera(nešto što ćeš ti lično napraviti), svijeće, obavezno, vaša muzika, i to bilo bi najbolje kod tebe kući, jer sve možeš prije pripremiti...Naravno i tu obavezno ruža...Mislim da če više cjeniti, to što budeš uradio za nju taj dan, nego da joj kupuješ skupe poklone.
Sretno vam....![]()
![]()
![]()
tipičan primjer izmještene potisnute seksualne želje - svaki put kad Fortuna kaže "ruža", ona zapravo misli "orgazam"
Sad svako o onome što mu fali....
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Velika je to tajna. Za vas, koji isto tako volite malog princa, kao i za mene, nije nimalo svejedno da li je negde, bogzna gdje, jedna ovca koju ne poznajemo, pojela ili nije, jednu ružu...
Vidjećete kako se sve mijenja...
I nijedna odrasla osoba neće nikada razumeti da to ima toliko značaja...

Vidjećete kako se sve mijenja...
I nijedna odrasla osoba neće nikada razumeti da to ima toliko značaja...
-
FortunaBela

To znaju samo Petar Pan i njegova Zvončica....
-
mamica papucarka
meni je super onaj fazon sa balonima.
Pustis dva-tri balona sa nekom porukom, te viknes njeno ime pod prozorom. Onda ona izadje i rastopi se od srece
Pustis dva-tri balona sa nekom porukom, te viknes njeno ime pod prozorom. Onda ona izadje i rastopi se od srece
- horns&drums
Ona krene za balonima i zaboravi da je 14 sprat i eto belaja

-
mamica papucarka
sve ovisi o tome na koji je nacin neko romantican.
Licno, meni je vecera i svijece isfuran fazon
nekako je najljepse kad je neko spontano romantican.
jedno mi se desilo ku djevojci od 20 godina da je nestalo struje u kinu.
Ne znam kud bi posla, kud bi izasla. kad samo zacuh glas iza sebe " ne boj se, ja cu te izvest". I krenem ja, tip me drzi za ruku, a ja jedva cekama da izadjemo da mu vidim facu.
Kada sam ga vidjela strugnula sam ko luda.

Licno, meni je vecera i svijece isfuran fazon
nekako je najljepse kad je neko spontano romantican.
jedno mi se desilo ku djevojci od 20 godina da je nestalo struje u kinu.
Ne znam kud bi posla, kud bi izasla. kad samo zacuh glas iza sebe " ne boj se, ja cu te izvest". I krenem ja, tip me drzi za ruku, a ja jedva cekama da izadjemo da mu vidim facu.
Kada sam ga vidjela strugnula sam ko luda.
- horns&drums
Sto, je l' bio s Gorice?
:D:D
Ja znam jedno, kad god sam hotio biti romantican ispadao sam smijesan sebi. Najbolja je ta spontana romantika, prirucna kako se kaze. I naravno ljudi. Onaj kome je cisto srce moze romanticnom uciniti kantu za smece.
Ja znam jedno, kad god sam hotio biti romantican ispadao sam smijesan sebi. Najbolja je ta spontana romantika, prirucna kako se kaze. I naravno ljudi. Onaj kome je cisto srce moze romanticnom uciniti kantu za smece.