to je stvarno nikakva razdvojenost...jebo te, ne ides u sudan kako neko rece i to je samo godinu dana...
sta sve ljudi urade - nisi ni svjesna vjeruj mi
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
a ja zene - neces ga izgubiti zbog godine dana u bl, kazem ti svaki vikend i vidite se...a ako ga zbog toga izgubis, onda nije ni valj'oninica wrote:uspjeli ste me nasmjesiti,bas ste super.Da ne ispadnem neka razmazenica,a nisam stvarno,oduvjek sam bila samostalna i to.Ali neki prijatelji mi kazu ma gdje ces bona,nije lako danas pronac normalnog partnera,i onda me je to bacilo u depresiju uh,mozda zvuci bezveze ali tesko se odluciti,i bas mi trebaju savjeti
pa ne moras momka ostavit ako selis u Banja Lukuninica wrote:uspjeli ste me nasmjesiti,bas ste super.Da ne ispadnem neka razmazenica,a nisam stvarno,oduvjek sam bila samostalna i to.Ali neki prijatelji mi kazu ma gdje ces bona,nije lako danas pronac normalnog partnera,i onda me je to bacilo u depresiju uh,mozda zvuci bezveze ali tesko se odluciti,i bas mi trebaju savjeti
ehh moja tininica wrote:uspjeli ste me nasmjesiti,bas ste super.Da ne ispadnem neka razmazenica,a nisam stvarno,oduvjek sam bila samostalna i to.Ali neki prijatelji mi kazu ma gdje ces bona,nije lako danas pronac normalnog partnera,i onda me je to bacilo u depresiju uh,mozda zvuci bezveze ali tesko se odluciti,i bas mi trebaju savjeti