Šta bi vi uradili???

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

O.o

Post by O.o »

Dear Daphna,

Drzi se intuicije! Postoji razlog zasto ti je od pocetka antipatican. Nemoj sebe da zavaravas. Bila sam u slicnoj situaciji i prvi osjecaj je obicno najiskreniji.
Fino je da mislis na prijateljicu, al zastiti prvo sebe. Ne trebaju ti nikakve etikete.
Da ti kazem koju o njemu: pusti ti njega. Ako je njemu toliko stalo do tebe i ako nije to samo zbog toga zato sto mu treba prelazno rjesnje, naci ce te kad sve fino zavrsi sa njom ukoliko je taj osjecaj toliko iskren, profinjen i dubok. Nemoj da padas na suplju pricu. Ne trebas ga ti drzati za ruku i bit mu podrska. Svakako nisi bila tu kad su se je*ali, ne trebas ni sad.
LjepoticaiZvjer

Post by LjepoticaiZvjer »

negdje procitah da kazes da si lutala, mozda se ti nisi zaljubila u njega nego u ono sto on predstavlja a vidis iz prve ruke, fin momak duga veza isl.
iskreno, pored toliko slobodnih momaka taj ti ne treba, ja to nikada ne bih uradila ( vjeruj mi bila sam u slicnoj poziciji i nisam se pokajala ) i to ne zbog te prijateljice nego zbog sebe, jer ti je velika vjerovatnoca da se on vrati svojoj dragoj a ti ostanes ko govno na kisi, hem nemoralna hem sama.
a i da budete zajedno, ti znas da on nije vise onaj fini momak, vjeran curi isl tako da nikada ne bi bila sigurna da i ti nekada ne dobijes slicnu situaciju.

ponasas se onako kako bi zelio da se ljudi prema tebi ponasaju, i ako nista mirno spavas.
Nije bitno

Post by Nije bitno »

joj meni je to sve bezveze..ne znam kakav odnos ocekujes sa tom svojom prijateljicom nakon sto vas dvoje budete skupa?znas je 5 godina...nije to malo..jos ti se djevojka ispovijeda..prica ti dakle o svojim intimnim stvarima i o svom ljubavnom zivotu u kom sad i ti imas neku svoju kariku...

i mislim da to sastajanje s njim iza njenih ledja mozes cisto ubaciti pod prevaru...takodjer to dopisivanje preko msn-a..sigurno nista u 1 noci skontali kako tu ima nesto...sve si to radila iza njenih ledja..to nije nimalo iskreno...

zelim ti da se to sve razrijesi, vidi se da ti je tesko, ali takva ti je ljubav...i ja ne bih cekala da on nesto s njom prvo radkida, nego bih fino pozvala djevojku na kafu i popricala iskreno s njom i rekla joj da osjecas nesto prema njemu..ako nista znas da si bila iskrena koliko si mogla i da nije vise do tebe...

sretno.. :-D
maccarona

Post by maccarona »

hm....sta bih uradila :? al ono bas da se zaljubim :? :shock: :D ono pravoooo :D
ma samo naprijed :D:D zderi il ces biti pozderan :oops: :D :D

p.s. ali ti sacekaj prvo zeleni signal :D :-)
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

Daphna zajebaces se.
Ne podcjenjuj njihovu vezu. Vjeruj mi to sto on (pa i ona) tebi govore o svojoj vezi vjerovatno nije u potpunosti tacno. Ljudi vole da se zale prijateljima o svemu sto ne valja u njihovoj vezi, to je tako. A on nije u istoj poziciji kao ti, njemu je ovo neka vrsta avanture. Mozda nisam u pravu, ali obicno je to tako.
Kazem ti zeznut ces se ako ista uradis s njim prije nego sto on potpuno raskine s njom, i nakon sto prodje bar jedno mjesec dana od toga. Sve i da je bio s nekim lijevim, ne zelis se zalijetati u vezu s nekim ko je tek raskinuo s drugom.

Ovo ti kazem dobronamjerno. Moj savjet, sacekaj da se stvari razrijese medju njima i dozvoli da nakon toga prodje malo vremena prije nego ga zaskocis. :D

Govorim ti sve iz vlastitog iskustva.

Btw, ovo ovdje si sve tako detaljno napisala da ako se iko ko vas poznaje pojavi ovdje odmah ce skontati o kome se radi. :-)
pacifista

Post by pacifista »

"...ko u tuđi vrt uđe crn lebac mesi, u crnom plehu,
ne poželi ništa tuđe, svi smrtni gresi u tom su grehu..."

Đ. Balašević, Čivutski vrt

Ponavljam...
krava

Post by krava »

joj pacifiste,
culi smo te bolan :-)
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

krava wrote:joj pacifiste,
culi smo te bolan :-)
al zato nisi ovo

Ponavljam... :lol: :lol: :lol:
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: ja bih se osvrnuo :oops: :D :D
lolita_xx

#60 Re: Šta bi vi uradili???

Post by lolita_xx »

Daphna wrote:Znam da je ova tema prežvakana već milion puta, ali meni treba savjet. I to objektivan... Biće onih i za i protiv, to znam. Iskreno, i ja se lomim ali ne znam šta i kako...

Znate kako kažu da vam se "klik", ljubav, desi kada se najmanje nadate? Eh, meni se to desilo. Nije to problem i sve bi bilo ok da to nije momak moje drugarice. Kaćem drugarice, jer nismo tako prisne. Povremeno se viđamo, ponekad povjeravamo jedna drugoj i pomažemo ako možemo. Sve u svemu imamo jedan jako lijep i korektan odnos.

Sad da vas upoznam sa pričom malo detaljnije.

Nju znam nekih 4, 5 godina a njega oko godinu dana (koliko su u vezi, tačnije god i 3 mj). Poznajem ga površno, čak mi je kada sam ga upoznala bio jako antipatičan i nervirao me. Sreli smo se svega 5 6 puta, uvijek u društvu, nikada nismo ostali sami ili nešto tako. Dakle, neki odnos zdravo za zdravo.

A onda... Prije par dana bilo je malo društvo kod moje drugarice u stanu, naravno bila sam i ja. Njega je mučila opasna zubobolja i svi smo pokušavali da mu pomognemo. Možda sam prednjačila u tome, tako je on rekao, mada se meni čini da bih iste stvari radila i za nekoga drugog. Takva sam, a u ostalom to mi je i poziv.

Elem, zezali smo se svi, smijali, naravno bilo je tu i pogleda i onda mi je u sekund kroz glavu prošla ta suluda misao... Nisam neko ko se zaluđuje i sama sam sebi rekla da nema šanse... No, sudbina ili šta li je... Nekako je ispalo da nas dvoje odemo u videoteku. I tako gledamo one filmove... Uzmem ja jedan da pročitam sadržaj i on se stvorio pored mne. Nije bilo kontakta, ali samo ta njegova blizina je bila dovoljna... Nije bilo leptirića, nije bilo vatrometa... Samo ugudan osjećaj da mi prija njegova blizina, da se osjećam fantastično...

Opet je razum proradio i pobjegla sam...

Vratili smo se i ja sam cijelo vrijeme razmišljala o tome. Imala sam osjećaj da će me drugi provaliti. Bilo je tu još puno toga, ali da ne dužim.

Eh, evo sad dileme. Znam da im je veza u krizi, već dugo su u lošim odnosima, nisu intimni mjesecima... Sutradan smo se on i ja čuli MSN-om... Što do tada nikada nismo, nismo nikada ni razmijenili poruku, ništa. I tada je počela ta priča. Znači nisam ja pokrenula tu temu, on je.

Dogovorili smo se da ćemo se naći to veče na kafi i da razgovaramo. To smo i uradili. OPet bez ikakvog kontakta. Kao dva prijatelja. Priznao mi je da sam i ja njemu bila antipatčna cijelo vrijeme našeg poznanstva. Kroz razgovor smo vidjeli da se i njemu desio klik kada i meni. Onda mi je pričao o njihovoj vezi, o svemu... I da od nje nije nikada dobio toliko pažnje kao to veče od mene, da se osjetio kao nikada do tada...

Rekla sam mu da je to samo zbog toga što sa njom nije kao prije, fali mu to... A onda se naljutio, rakao kako ja nisam zamjena, da je osjatio nešto istinski... Opet da ne dužim.

On nije tip koji mijenja djevojke, koji bi prevario djevojku... To znam 100%. Šta sad da radim? Da li da rizikujem odnos koji imam sa njom? Dakle, to između njega i mene ne bi bila afera, to je nešto što oboje želimo, što nam se jednostavno desilo.

On je planirao u ovih nekoliko dana razgovarati sa njom, prekinuti tu vezu... Dogovorili smo se da se ja držim po strani, da se ne viđamo, da ne idemo u javnost dok se sve to ne sredi, Ja sam opet mislila u neko dogledno razgovarati sa njom, pitati je da li bi joj smetalo... Ma znam da hoće.

Bez obzira što smo nas dvoje sasvim nevini u svemu tome, nismo htjeli da nas se to desi, u očima drugih neće izgledati tako. Bez obzira što njoj nije stalo do te veze, znam jer smo razgovarale, izgledat će kao da sam joj zabila nož u leđa...

Pitanja je hiljadu, pucam polako, ne znam šta da mislim, šta da radim, kako da postupim. Izgubitinju ili njega?

Molim vas bez zezanja. Mislim da vam je jasno u kakvoj sam gabuli. Ne pravdam se, imam jako izražen osjećaj griže savjesti... ali šta i kako?
hm ja ni u sebe nisam sigurna 100%, pa zato razmisli malo smijes li za njega tako tvrditi...
a to da ste nevini vas dvoje... no comment...
vrijedi li izgubiti prijateljicu zbog momka s kojim ces mozda biti neko izvjesno vrijeme, a mozda cak ni to... kazes da im je veza u krizi, kako znas da nece prezivejti tu krizu?? i ako je takav, ako on moze 'nesto' pokusavati s prijateljicom svoje djevojke onda i ti mozes ocekivati da ce to isto uraditi tebi, s TVOJOM PRIJATELJICOM... jednostavno zaboravi ga i idi opet u videoteku i nek se taj 'klik' desi se nekim drugim :D
krava

Post by krava »

:lol:

Repetitio est mater studiorum. :lol:
Klonirana26

Post by Klonirana26 »

karabaja-x wrote:ako vec niste, samo se opalite, a poslije nek bude sta hoce
Joj kako ovo ružno zvuči, ali se 100% slažem sa tobom!
:shock:
lolita_xx

Post by lolita_xx »

cica maca wrote:Daphnice, pusti ti ovu pricu nekih laznih moralista. Sve si nam lijepo objasnila, cak i vise nego sto treba. Neka on rascisti svoj odnos sa svojom djevojkom, pa kad se to rijesi, vas dvoje fino pod ruku i uzivajte. Zivot je jedan, treba misliti na sebe, ako vas dvoje osjecate isto i zelite nesto vise od prijateljstva, onda samo naprijed. Za par godina se necete ni sjecati imena te njegove bivse, a i njoj ce biti bolje sto nije sa nekim koga nevoli i ko je nevoli.
a ko kaze da ce se za par godina i oni sjecati jedno drugog???
danas

Post by danas »

shin wrote:Ja bih se povjerio jaranici :lol:
:lol: :lol: :lol:
pacifista

Post by pacifista »

E moraću vam se izviniti za nekoliko postova - nisam to namjerno, već sam imao problema sa logovanjem i nekoliko sam puta pokušao (i stisnuo onaj dugmić Pošalji poruku), pa eto, nije zaista do mene.

Al, ako hoćete, napisaću ja još jednom... :D :D :D

Evo bez stihova da kažem nešto - meni se čini da autor teme ima želju da u nekom od nas nađe opravdanje za svoje želje, kako se ne bi osjećao krivim. Kao da mu samo taj djelić slagalice fali. E, taj djelić slagalice ni od jedne moralne osobe neće naći. U tuđe se ne dira i nema nikakvog opravdanja za to, pa makar se i o ljubavi radilo. A, najlakše je sebe slagati kako je to opravdano ili, još lakše, tražiti da to neko drugi (mi ovdje) opravdamo.

Eto...neću više stiskati one dugmiće. pozz 8-)
LjepoticaiZvjer

Post by LjepoticaiZvjer »

pacifista wrote:E moraću vam se izviniti za nekoliko postova - nisam to namjerno, već sam imao problema sa logovanjem i nekoliko sam puta pokušao (i stisnuo onaj dugmić Pošalji poruku), pa eto, nije zaista do mene.

Evo bez stihova da kažem nešto - meni se čini da autor teme ima želju da u nekom od nas nađe opravdanje za svoje želje, kako se ne bi osjećao krivim. Kao da mu samo taj djelić slagalice fali. E, taj djelić slagalice ni od jedne moralne osobe neće naći. U tuđe se ne dira i nema nikakvog opravdanja za to, pa makar se i o ljubavi radilo. A, najlakše je sebe slagati kako je to opravdano ili, još lakše, tražiti da to neko drugi (mi ovdje) opravdamo.

e moj ghandi i ja sam nesto tako pretpostavila, i potpuno se slazem sa tobom.
Daphna

Post by Daphna »

pacifista wrote:E moraću vam se izviniti za nekoliko postova - nisam to namjerno, već sam imao problema sa logovanjem i nekoliko sam puta pokušao (i stisnuo onaj dugmić Pošalji poruku), pa eto, nije zaista do mene.

Autor teme je već u par navrata napisao kako ne traži opravdanje za sebe i svoje postupke već mišljenje ljudi koji su objektivni...

Meni zaista opravdanje ne treba jer ja sam i sama svjesna ako budem sa tim momkom u vezi, danas, sutra, poslije mjesec ili 10 mjeseci, uvijek ću biti negativac... I biću "ona" zbog koje je on ostavio djevojku!

Mislim ljudi, puno je još stvari koje ne znate. Puno je toga što o njoj nisam htjala napisati, puno toga negativnog. I to upravo iz razloga što ne tražim opravdanja za svoje postupke zbog toga kakva je ona...

Neko je pomenuo da bi se na njenom mjestu zapitao kakve to ljude ima oko sebe?! Odlično postavljeno pitanje! Oko sebe imaš ljude koji su baš onakvi kakav si i ti.

A karakter, bar mrvicu, još uvijek imam. Cijelo veče nisam spavala, u stomaku mi je kamen, u glavi košmar... Jer, juče je on ipak okončao svoju vezu sa njom. Po njemu, sve je bilo gotovo u par minuta. Bez mnogo pitanja sa njene strane...

Žao mi je, ne mogu reći da nije.
kEN0

Post by kEN0 »

kad raskine, vidjajte se potajno, i kasnije kad prodje malo vremena mozete i u javnost..
pacifista

Post by pacifista »

Taj raskid donekle (s naglaskom na DONEKLE) mijenja stvar, jer to više ne bi bila prevara u tehničkom smislu. A, sad ostaje samo problem da li si ti razlog raskida ili nešto drugo i mislim da se na to trebaš fokusirati. Jer, ako si sigurna da je on raskinuo iz nekih njihovih razloga, a sigurna si i da se ne želi s njom miriti (to ćeš najbolje znati, ako je on spreman promijeniti djevojku, bez obzira bila to ti ili neko drugi - nakon nekog vremena), onda ne bi trebalo biti moralnih dilema - nisi nikog "otela". Ali, opet ako je on raskinuo s njom radi tebe, onda ne znam šta da ti kažem - opet je blago bolje nego prevara. Ne osuđujem te uopšte ni za šta, već ti savjetujem da se vodiš glavom u ovako teškoj situaciji, a ne srcem, jer srce i osjećaji su uvijek tu, a glava baš i ne). Pamet u glavu, prosudi pametno, gledaj da nikog ne povrijediš (koliko se može) i sretno od mene.pozz
Shoshana

Post by Shoshana »

Draga Daphna, da ti starka nesto kaze...

Ja sam se davno nekad nasla u slicnoj situaciji - ali u poziciji tvoje drugarice...

Mada (kad si mlad) ovo moze zvucati grozno - bivsi momak se preboli za par mjeseci. (Bivse drugarice isto tako.)

On je (isto kao i taj iz tvoje price) raskinuo sa mnom par dana prije nego sto je imao nesto sa njom. Medjutim - sve se dozna, pa tako i "videoteka" i "sms" i sve ostalo. Sta da ti kazem... Ja sam dosta racionalna (i mislim - pravedna osoba). Nisam imala problema shvatiti da dvoje mladih, zdravih i slobodnih ljudi ima pravo zasnovati vezu kakvu god hoce. On je mene vec bio ostavio i - s njom ili petom ili desetom - meni nije ni pomoglo ni odmoglo.

Ali, u pravu je Mamica kad kaze da trebas s njom razgovarati. Jer, vidis, ja sam njihovu (kratkotrajnu) vezu brzo preboljela. No, ni nakon skoro 30 godina joj nisam - niti cu - oprostiti cinjenicu da nije dosla da mi sama kaze. U moralne obaveze koje obicno pripisujemo prijateljima - definitivno spada iskrenost. Ona ce vasu vezu - ma kakva ta veza bila - prije ili kasnije prihvatiti. Svi smo nekad bili ostavljeni - i svi znamo da se takve stvari (ipak!) srazmjerno brzo prebole. No cinjenica da nas je neko, kome smo ukazivali povjerenje, preveo zedne preko vode - se dozivljava kao izdaja, i uglavnom se ne zaboravlja.

Ukoliko zaista zelis nesto pokusati sa tim momkom - sa srecom, ne vidim zasto ne bi, ali razgovaraj sa svojom prijateljicom. Ne zbog nje... Nije vazno sta ce ona ili neko treci misliti o tebi. Vazno je sta ces ti misliti o sebi.

Sretno,
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

pacifista wrote:Taj raskid donekle (s naglaskom na DONEKLE) mijenja stvar, jer to više ne bi bila prevara u tehničkom smislu. A, sad ostaje samo problem da li si ti razlog raskida ili nešto drugo i mislim da se na to trebaš fokusirati. Jer, ako si sigurna da je on raskinuo iz nekih njihovih razloga, a sigurna si i da se ne želi s njom miriti (to ćeš najbolje znati, ako je on spreman promijeniti djevojku, bez obzira bila to ti ili neko drugi - nakon nekog vremena), onda ne bi trebalo biti moralnih dilema - nisi nikog "otela". Ali, opet ako je on raskinuo s njom radi tebe, onda ne znam šta da ti kažem - opet je blago bolje nego prevara. Ne osuđujem te uopšte ni za šta, već ti savjetujem da se vodiš glavom u ovako teškoj situaciji, a ne srcem, jer srce i osjećaji su uvijek tu, a glava baš i ne). Pamet u glavu, prosudi pametno, gledaj da nikog ne povrijediš (koliko se može) i sretno od mene.pozz
sve si to fino rekao, ali si zaboravio :lol:

Ponavljam...
pacifista

Post by pacifista »

:D :D :D :D :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

naprijed srcem, stipu glavu :D osjecaje ne mozemo kontrolisati, ponasanje mozemo....vas dvoje niste nista fizicki uradili, jedna kafa da se o svemu poprica po meni nije povod za lincovanje :D niti bih to smatrala prevarom....
nego kad skontas s njim kako stvari stoje izmedju vas, onda kod prijateljice i sve fino crno na bijelo... :D mozda prvo burno reaguje, ali ce se vremenom stvari slegnuti.....

ima ih koji ti savjetuju da se krijete neko vrijeme.....jeste vrijeme je dobar saveznik, problem s tim je sto vi necete moci imati normalnu vezu zbog toga....i sto ce uvijek postojati sansa da se sve sazna prije nego sto ti s njom popricas....ja taj rizik ne bih prihvatila :D sretno.....fino cuti i neki happy end :D

a daco i mamice vama svaka cast, ja ne znam da bih bas sada namjestala bivse jaranicama, posto mi je vecina bivsih veza onako dosta duzeg karaktera, pod jedan bilo bi mi veoma cudno, ali isto tako se ne bih odrekla jaranice ili nekih korektnih odnosa s bivsim radi toga....brate nije moje emocionalno vlasnistvo do kraja zivota zato sto smo bili zajedno par godina.... :D sve dok mi se kaze mogu svariti, pa cak i ako malo zaboli :D
mema mo

Post by mema mo »

moj ti je savjet, ako si se zaljubila u njega, da kazes toj prijateljici. svakako mu je bivsa... osim toga ako ga ona ne voli nece se naljutiti. iako ja ne bih mogla imati vezu sa nekim ko je bio sa mojom prijateljicom. sama pomisao da su se valjuskali zajedno i ko zna sta jos mi stvara neku odbojnost.
Prozor

#75 Re: Šta bi vi uradili???

Post by Prozor »

Daphna wrote:Znam da je ova tema prežvakana već milion puta, ali meni treba savjet. I to objektivan... Biće onih i za i protiv, to znam. Iskreno, i ja se lomim ali ne znam šta i kako...

Znate kako kažu da vam se "klik", ljubav, desi kada se najmanje nadate? Eh, meni se to desilo. Nije to problem i sve bi bilo ok da to nije momak moje drugarice. Kaćem drugarice, jer nismo tako prisne. Povremeno se viđamo, ponekad povjeravamo jedna drugoj i pomažemo ako možemo. Sve u svemu imamo jedan jako lijep i korektan odnos.

Sad da vas upoznam sa pričom malo detaljnije.

Nju znam nekih 4, 5 godina a njega oko godinu dana (koliko su u vezi, tačnije god i 3 mj). Poznajem ga površno, čak mi je kada sam ga upoznala bio jako antipatičan i nervirao me. Sreli smo se svega 5 6 puta, uvijek u društvu, nikada nismo ostali sami ili nešto tako. Dakle, neki odnos zdravo za zdravo.

A onda... Prije par dana bilo je malo društvo kod moje drugarice u stanu, naravno bila sam i ja. Njega je mučila opasna zubobolja i svi smo pokušavali da mu pomognemo. Možda sam prednjačila u tome, tako je on rekao, mada se meni čini da bih iste stvari radila i za nekoga drugog. Takva sam, a u ostalom to mi je i poziv.

Elem, zezali smo se svi, smijali, naravno bilo je tu i pogleda i onda mi je u sekund kroz glavu prošla ta suluda misao... Nisam neko ko se zaluđuje i sama sam sebi rekla da nema šanse... No, sudbina ili šta li je... Nekako je ispalo da nas dvoje odemo u videoteku. I tako gledamo one filmove... Uzmem ja jedan da pročitam sadržaj i on se stvorio pored mne. Nije bilo kontakta, ali samo ta njegova blizina je bila dovoljna... Nije bilo leptirića, nije bilo vatrometa... Samo ugudan osjećaj da mi prija njegova blizina, da se osjećam fantastično...

Opet je razum proradio i pobjegla sam...

Vratili smo se i ja sam cijelo vrijeme razmišljala o tome. Imala sam osjećaj da će me drugi provaliti. Bilo je tu još puno toga, ali da ne dužim.

Eh, evo sad dileme. Znam da im je veza u krizi, već dugo su u lošim odnosima, nisu intimni mjesecima... Sutradan smo se on i ja čuli MSN-om... Što do tada nikada nismo, nismo nikada ni razmijenili poruku, ništa. I tada je počela ta priča. Znači nisam ja pokrenula tu temu, on je.

Dogovorili smo se da ćemo se naći to veče na kafi i da razgovaramo. To smo i uradili. OPet bez ikakvog kontakta. Kao dva prijatelja. Priznao mi je da sam i ja njemu bila antipatčna cijelo vrijeme našeg poznanstva. Kroz razgovor smo vidjeli da se i njemu desio klik kada i meni. Onda mi je pričao o njihovoj vezi, o svemu... I da od nje nije nikada dobio toliko pažnje kao to veče od mene, da se osjetio kao nikada do tada...

Rekla sam mu da je to samo zbog toga što sa njom nije kao prije, fali mu to... A onda se naljutio, rakao kako ja nisam zamjena, da je osjatio nešto istinski... Opet da ne dužim.

On nije tip koji mijenja djevojke, koji bi prevario djevojku... To znam 100%. Šta sad da radim? Da li da rizikujem odnos koji imam sa njom? Dakle, to između njega i mene ne bi bila afera, to je nešto što oboje želimo, što nam se jednostavno desilo.

On je planirao u ovih nekoliko dana razgovarati sa njom, prekinuti tu vezu... Dogovorili smo se da se ja držim po strani, da se ne viđamo, da ne idemo u javnost dok se sve to ne sredi, Ja sam opet mislila u neko dogledno razgovarati sa njom, pitati je da li bi joj smetalo... Ma znam da hoće.

Bez obzira što smo nas dvoje sasvim nevini u svemu tome, nismo htjeli da nas se to desi, u očima drugih neće izgledati tako. Bez obzira što njoj nije stalo do te veze, znam jer smo razgovarale, izgledat će kao da sam joj zabila nož u leđa...

Pitanja je hiljadu, pucam polako, ne znam šta da mislim, šta da radim, kako da postupim. Izgubitinju ili njega?

Molim vas bez zezanja. Mislim da vam je jasno u kakvoj sam gabuli. Ne pravdam se, imam jako izražen osjećaj griže savjesti... ali šta i kako?
Ja ne znam kako je kod vas zenskijeh :D ali ja nikad nebi oprostio jaranu da mi uzme bivsu. A ni ja to nebi uradio.
Post Reply