jesi li to nama drzala svijecužena zmaj wrote:Odobrio ti je malo, koliko mozes iz svoje zablje perspektive, ali se nemoj previse zanositi...![]()
![]()
![]()
Sta bi uradili da...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- van Basten
Kod nas je bilo nešto slično... nikad se ne dira djevojka onog drugog... s tim što se stepen "nediranja" povećava sa povećanjem odnosa sa tim momkom.River_isle wrote:rece mi jedan ozenen covjek da postoji nesto sto se zove "muska solidarnost" tj da momak nikada ne bi "napao" djevojku ako zna da ona ima nekoga... tuzno ili plemenito, uvjerila sam se da je tacno
s druge strane sto bi rekla jedna blogerka: zena je zeni vucica - mi se damo u lov dzaba svi znaci STOP
Konkretno:
momak ti je prijatelj - djevojka ni pod razno
momak je poznanik - ništa otvoreno
momka ne poznaješ - svi u napad, jedan je Hase
- River_isle
Vjeruj neki su povukli rucnu i kada momka ne poznaju; sto me navodi na nesto sto inace nikad ne bih preko usta prevalila: da su momci vise "ljudi" od zena 
-
arci
Zhaba wrote:bilo mi je nekad zao...sad mi je svejedno mislim naravno ako mi nije prijateljica
Fuj!!!Komentar ti je nema dalje....lijepo bi bilo da ti je karakter tako
cvrst kao stav
A za gazdaricu teme....bolje dizi ruke jer da neko suzu
pusta ...znas ono "oteto-prokleto"
-
gavrilo
#86 Re: Sta bi uradili da...
nista... ceko bi dok raskinu. mislim kada bi ona raskinula radi mene, nekako bi mi bilo tesko njoj vjerovati.amarella wrote:se zaljubite u osobu koja je zauzeta?
Ili bolje rečeno sta ste radili, jer sigurno je bilo i takvih momenata, kad ste saznali da taj neko vec ima nekog? A znate da bi kod te osobe sigurno imali prolaz...da li bi vam bilo zao one druge osobe?....Povuci se ili biti uporan...
e sad... dok bi ja ceko da oni raskinu, vjerovatno bi se ta cijela strast smirila i napokon bi ponovo razmisljao razumom a ne prokletim