Sta bi uradili da...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Zhaba

Post by Zhaba »

žena zmaj wrote:Odobrio ti je malo, koliko mozes iz svoje zablje perspektive, ali se nemoj previse zanositi... :D :D :lol: :lol:
jesi li to nama drzala svijecu :? :lol: :D
žena zmaj

Post by žena zmaj »

:lol: :lol: :lol: Ne samo to, nego sam ti ga i preotela kad si se najmanje nadala... :D :D :D Bas mi je zao. Ali, kako ovo rece neko - zena je zeni vucica!
Zhaba

Post by Zhaba »

žena zmaj wrote::lol: :lol: :lol: Ne samo to, nego sam ti ga i preotela kad si se najmanje nadala... :D :D :D Bas mi je zao. Ali, kako ovo rece neko - zena je zeni vucica!
duso ne preotela nego sam ti ga prepustila nakon sto sam ga "izfurala" ;) :D
žena zmaj

Post by žena zmaj »

I sad ti krivo! :D :D
Zhaba

Post by Zhaba »

žena zmaj wrote:I sad ti krivo! :D :D
Nimalo inace ga ne bi prepustila;) :D
žena zmaj

Post by žena zmaj »

E, bas ti hvala, ne znas cega si se odrekla... Mozda ipak nije zena zeni vucica, ima i ovdje solidarnosti... :-) :-) :D :D
Zhaba

Post by Zhaba »

žena zmaj wrote:E, bas ti hvala, ne znas cega si se odrekla... Mozda ipak nije zena zeni vucica, ima i ovdje solidarnosti... :-) :-) :D :D
Ma znam ja cega sam se odrekla ne brini ;) samo ti uzivaj :D
van Basten

Post by van Basten »

River_isle wrote:rece mi jedan ozenen covjek da postoji nesto sto se zove "muska solidarnost" tj da momak nikada ne bi "napao" djevojku ako zna da ona ima nekoga... tuzno ili plemenito, uvjerila sam se da je tacno
s druge strane sto bi rekla jedna blogerka: zena je zeni vucica - mi se damo u lov dzaba svi znaci STOP
Kod nas je bilo nešto slično... nikad se ne dira djevojka onog drugog... s tim što se stepen "nediranja" povećava sa povećanjem odnosa sa tim momkom.
Konkretno:
momak ti je prijatelj - djevojka ni pod razno
momak je poznanik - ništa otvoreno
momka ne poznaješ - svi u napad, jedan je Hase :D
River_isle

Post by River_isle »

Vjeruj neki su povukli rucnu i kada momka ne poznaju; sto me navodi na nesto sto inace nikad ne bih preko usta prevalila: da su momci vise "ljudi" od zena :D
arci

Post by arci »

Zhaba wrote:bilo mi je nekad zao...sad mi je svejedno mislim naravno ako mi nije prijateljica

Fuj!!!Komentar ti je nema dalje....lijepo bi bilo da ti je karakter tako
cvrst kao stav :D
A za gazdaricu teme....bolje dizi ruke jer da neko suzu
pusta ...znas ono "oteto-prokleto" :(
gavrilo

#86 Re: Sta bi uradili da...

Post by gavrilo »

amarella wrote:se zaljubite u osobu koja je zauzeta?
Ili bolje rečeno sta ste radili, jer sigurno je bilo i takvih momenata, kad ste saznali da taj neko vec ima nekog? A znate da bi kod te osobe sigurno imali prolaz...da li bi vam bilo zao one druge osobe?....Povuci se ili biti uporan...
nista... ceko bi dok raskinu. mislim kada bi ona raskinula radi mene, nekako bi mi bilo tesko njoj vjerovati.

e sad... dok bi ja ceko da oni raskinu, vjerovatno bi se ta cijela strast smirila i napokon bi ponovo razmisljao razumom a ne prokletim :D srcem
Post Reply