Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
amarella wrote:ma jos konkretno nije nista rekao, predlozio...ono da smo se dogovorili za izlazak...
al na sve moguce nacine mi salje signale... smjesakanje, onaj pogled koji zainteresovano musko uputi djevojci... raspitivao se preko moje prijateljice o meni...
amrino wrote:Zauzeto znaci ZAUZETO!!!
npr. tebi se pravo pisa...trcis ko luda, dodjes do wc-a al' wc zauzet! Sta ces uraditi?!
1.popisat se kraj wc-a
2.nogom razvalit vrata i silom istjerat osobu koja je u wc dosla prije tebe
3.nogom razvalit vrata i popisat se na glavu osobi koja je vec u wc- u
4.pricekati da ta osoba zavrsi, uci, zakljucat se i razrahatit se ko covjek
amarella wrote:ma jos konkretno nije nista rekao, predlozio...ono da smo se dogovorili za izlazak...
al na sve moguce nacine mi salje signale... smjesakanje, onaj pogled koji zainteresovano musko uputi djevojci... raspitivao se preko moje prijateljice o meni...
npr. tebi se pravo pisa...trcis ko luda, dodjes do wc-a al' wc zauzet! Sta ces uraditi?!
1.popisat se kraj wc-a
???
koji ces odgovor zaokruziti?!
ja ti poredjenja ... ovdje su emocije u pitanju a ne fizioloski akt!
Al' moras priznati da je komentar jak!
Ne znam sto se toliko dvoumis... Go for it! Ako ti se svidja taj decko, ne znam sta cekas... Da on tu djevojku voli, ne bi se smekao s tobom, da je neka ljubav, nije, zato go girl!!!
1.popisat se kraj wc-a
ma covjek nece da napravi irfinu gresku nego hoce da ima rezervu...da ako razjebe sa starom da ga ima gdje metnut odma' treba uvijek imati alternativne izvore vagine da ne bi dosao u situaciju deficita...
pitt wrote:
Jes zhabo.....sve su zene krive :D:D sejtanska legija :D
nisam rekla da su sve zene krive c c c i ti sebi kako ti pasuje a
jok eto trebam gledat sta tebi pasuje :D:D
rekla si sve one trebe.....a muskarci se eto ispade ne petljaju ni u sta :D
nije istina c c c samo sto sam primijetila da su ovdje ko fol sve fine curice ne znaci da muskarci nisu krivi...ponekad me stvarno ubijas s tvojom cudnom logikom
rece mi jedan ozenen covjek da postoji nesto sto se zove "muska solidarnost" tj da momak nikada ne bi "napao" djevojku ako zna da ona ima nekoga... tuzno ili plemenito, uvjerila sam se da je tacno
s druge strane sto bi rekla jedna blogerka: zena je zeni vucica - mi se damo u lov dzaba svi znaci STOP