Sta bi uradili da...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

_sa_

Post by _sa_ »

pa vidis da momak kalkulise, cuva staru dok novu ne namami :D
Lace

Post by Lace »

amarella wrote:
pape wrote::roll: Jes`, ... tebi raskopusho, .... :oops: :zzzz: :D
ma jok :roll: ... ne bi ja da je neka ozbiljna veza... a da mu je stalo ne bi se tako ponasao... bar tako mislim.. :D Al eto opet nesto razmisljam ... zao mi je nesto... ne znam da li bi samo mene neko zalio da je obrnuta situacija i uopste razmisljao o meni.... mislim da ovom momku nije stalo do nje... sve mi tako izgleda :D
kad je otkaci uleti...al ne razvaljuj :D
pitt

Post by pitt »

_sa_ wrote:pa vidis da momak kalkulise, cuva staru dok novu ne namami :D
ma guzla....momak skontao da joj se svidja pa konta malo na dvije stolice da sjedi :D:D
Zhaba

Post by Zhaba »

pitt wrote:
Zhaba wrote:ma joj no risk no fun ;) :D
aha....igrat se sa necijim osjecanjima je pravo fun :roll:
pa ne igra se ona sa osjecajima c c c hajde ba ti suti shvaler jen :x :D
_sa_

Post by _sa_ »

pitt wrote:
ma guzla....momak skontao da joj se svidja pa konta malo na dvije stolice da sjedi :D:D
takvi imaju naziv - zna se kako se u nasem narodu zove "jaka" muska osoba :D pi-pi...zda :D
Zhaba

Post by Zhaba »

pitt wrote:
jaoooo jesi ti veceras pametan...mozda frajer i jednostavno nije siguran...mozda i samo flirtuje...mozda i samo hoce izkoristiti priliku s drugom spavati ali svakako nije njen problem ako on nju vara
amarella

Post by amarella »

ma jos konkretno nije nista rekao, predlozio...ono da smo se dogovorili za izlazak...
al na sve moguce nacine mi salje signale... smjesakanje, onaj pogled koji zainteresovano musko uputi djevojci... raspitivao se preko moje prijateljice o meni...
pitt

Post by pitt »

_sa_ wrote:
pitt wrote:
takvi imaju naziv - zna se kako se u nasem narodu zove "jaka" muska osoba :D pi-pi...zda :D

za neke su pizde takvi...za neke su hadzije :roll: :D :D
sure_alma

Post by sure_alma »

TO JE KOMPLIKOVANIJE NEGO STO SE CINI…IMATI OSJECANJA ZA NEKOGA KO JE ZAUZET ILI ZAUZETA JE MAC SA DVIJE OSTRICE POSEBNO AKO POZNAJES PARTNERA ILI PARTNERICU OD TE OSOBE…DA LI DA GUBIS PRIJATELJSTVO ILI POZNANSTVO NA NESTO STO JE OSUDJENO NA PROPAST..SVAKA VEZA KOJA JE PROIZASLA IZ VARANJA ILI SKRIVANJA FUNKCIONISE SAMO ZBOG INICIJALNOG UZBUDJENJA…POSLIJE TOGA KAD SE NEMAJU OD KOGA KRITI ILI VARATI, TO SVE ODE U P.M.
ZATO STO DALJE OD TAKVIH SITUACIJA MADA NEKAD OSJECANJA JESU ISKRENA I TESKO JE..

U TVOM SLUCAJU TI SE NEMAS STA PREISPITIVATI…NITI ZNAS NJEGOVU DOTICNU DRAGU NITI ZNAS NJEGA DOVOLJNO…TO SI SLUCAJNO SAZNALA DA IMA NEKOGA VEC…AKO ON HOCE I AKO TE PITA DA IZADJES SAMO NAPRIJED…KAD IZADJES TAD GA I PITAS STA I KAKO…MAKAR SEBI DAJ SANSU TAKO DA SUTRA SEBE NE KRIVIS STO NISI BAREM PROBALA…

SVE BI TO BILO DRUGACIJE I OVAJ MOJ POST BI BIO DRUGACIJI KAD BI SE TO DESAVALO IZMEDJU TEBE I FRAJERA OD TVOJE DOBRE PRIJATELJICE…
OVAKO, “LET THE PARTY STARTED”…
:D
Zhaba

Post by Zhaba »

sure_alma wrote:TO JE KOMPLIKOVANIJE NEGO STO SE CINI…IMATI OSJECANJA ZA NEKOGA KO JE ZAUZET ILI ZAUZETA JE MAC SA DVIJE OSTRICE POSEBNO AKO POZNAJES PARTNERA ILI PARTNERICU OD TE OSOBE…DA LI DA GUBIS PRIJATELJSTVO ILI POZNANSTVO NA NESTO STO JE OSUDJENO NA PROPAST..SVAKA VEZA KOJA JE PROIZASLA IZ VARANJA ILI SKRIVANJA FUNKCIONISE SAMO ZBOG INICIJALNOG UZBUDJENJA…POSLIJE TOGA KAD SE NEMAJU OD KOGA KRITI ILI VARATI, TO SVE ODE U P.M.
ZATO STO DALJE OD TAKVIH SITUACIJA MADA NEKAD OSJECANJA JESU ISKRENA I TESKO JE..

U TVOM SLUCAJU TI SE NEMAS STA PREISPITIVATI…NITI ZNAS NJEGOVU DOTICNU DRAGU NITI ZNAS NJEGA DOVOLJNO…TO SI SLUCAJNO SAZNALA DA IMA NEKOGA VEC…AKO ON HOCE I AKO TE PITA DA IZADJES SAMO NAPRIJED…KAD IZADJES TAD GA I PITAS STA I KAKO…MAKAR SEBI DAJ SANSU TAKO DA SUTRA SEBE NE KRIVIS STO NISI BAREM PROBALA…

SVE BI TO BILO DRUGACIJE I OVAJ MOJ POST BI BIO DRUGACIJI KAD BI SE TO DESAVALO IZMEDJU TEBE I FRAJERA OD TVOJE DOBRE PRIJATELJICE…
OVAKO, “LET THE PARTY STARTED”…
:D
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Eshek

Post by Eshek »

U periodu traženja osobe koja ti odgovara je sve dozvoljeno.

On je s njom 2 mjeseca zajedno. Neko više provede s komšijinom mačkom od toga. On pokazuje interes. Sve je jasno

Druga bi bila priča da je čovjek u ozbiljnoj vezi, ali ne mnogo drukčija. Eventualna krivica i problem je njegov, jer je on već u vezi, ne ti. Ali to mnogo govori o toj osobi.
Last edited by Eshek on 21/02/2007 21:50, edited 1 time in total.
amarella

Post by amarella »

pitt wrote:zajebi ba.,......ako mu je toliko stalo nek bude musko i rascisti sa sadasnjom.....pa mu onda pruzi sansu.
ma to svakako...nista dok ne rascisti...Ne dijelim!
zauzeto

Post by zauzeto »

amarella wrote:
pitt wrote:zajebi ba.,......ako mu je toliko stalo nek bude musko i rascisti sa sadasnjom.....pa mu onda pruzi sansu.
ha ha ha :lol:
Ni ja ne volim da dijelim pa te u potpunosti shvatam. Desila mi se jednom takva situacija i pobjegla sam glavom bez obzira. Nisam zeljela da i meni tako sta napravi poslije mjesec - dva.
Mislim da ces i ako sta bude medju vama uvijek ocekivati da ti isto uradi sto i toj djevojci. Medjutim neke greske u zivotu jednostavno moramo napraviti... :-)
amarella

Post by amarella »

zauzeto wrote:
amarella wrote:
ha ha ha :lol:
Ni ja ne volim da dijelim pa te u potpunosti shvatam. Desila mi se jednom takva situacija i pobjegla sam glavom bez obzira. Nisam zeljela da i meni tako sta napravi poslije mjesec - dva.
Mislim da ces i ako sta bude medju vama uvijek ocekivati da ti isto uradi sto i toj djevojci. Medjutim neke greske u zivotu jednostavno moramo napraviti... :-)
Upravo i mislim da bi moglo biti tako.. al sta ako on nije takav?... mislim da bi mu mogla pruzit sansu bar da ga upoznam... da ne osudjujem unaprijed?
.... al naravno nista ne bih pocinjala s njim, mislim na vezu, dok s tom djevojkom ne rascisti... ne bih na tudjim suzama da se zasniva moja veza....
Odabi

#40 Re: Sta bi uradili da...

Post by Odabi »

Oteto prokleto.. vazda bilo :D
Byanka

Post by Byanka »

Ama otpocMi :D
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

Uh joj, kad se sjetim :roll: ne bih vise, nema sanse :oops: nemam ja zivaca vise za toga :oops: hoce li ili nece :oops: a tesko biti musko pa presjeci :oops: :D
konyan

Post by konyan »

amarella wrote:
Beatrix wrote:
amarella wrote:Ma djevojka mi nije uopste poznata. Njega sam upoznala sasvim slucajno, i tek nakon par dana saznala da ima djevojku. Veza od 2 mjeseca. Medjutim, on pokazuje interes, i cak je poceo redovno da izlazi u kafic u koji ranije nije izlazio, a ja tu visim... pa eto to mi daje za pravo da pomislim da bi sad nesto moglo i biti... Da je neka duga veza u pitanju ne bi ni pomisljala na tako nesto... sad ne znam sta da radim!... da li da stavim tacku na to ili ne?
nemoguće da sama već ne vidiš odgovor na to pitanje. u svom postu.
ma... da budem sigurna... ne jednom sam se opekla.... s muskarcima se nikad ne zna...
S djevojkama se srecom uvijek zna. :D :D :D
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

ooo konyan, sta nam imas reci na ovu temu :D :D
iva24

Post by iva24 »

Ma... ako poludis kad ga vidis, ako ti je haos u želudcu, ako ga tražiš pogledom dok ste u istoj prostoriji, (i jos mnogo toga), ...samo naprijed!!! Ali pametno! (ako žensko to uopće može biti u takvoj situaciji)
On ti je dao znak, koliko sam mogla da vidim iz tvoje priče! Da je to to, između njih dvoje, on bi bio "neprimjetan" za tebe, jer bi on tako želio da bude! Zato, Imaš moj blagoslov! ;)
Last edited by iva24 on 22/02/2007 09:33, edited 1 time in total.
Dirty Harry

Post by Dirty Harry »

Byanka wrote:Ama otpocMi :D
Nije otpocMi nego otpocIMAJ :D :D :D
konyan

Post by konyan »

zmijaIzmaj wrote:ooo konyan, sta nam imas reci na ovu temu :D :D
Ti prvo spremi ono sto smo se dogovorili, pa cemo pricati na tu i mnoge druge teme. :lol: :lol: :lol:
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

konyan wrote:
zmijaIzmaj wrote:ooo konyan, sta nam imas reci na ovu temu :D :D
Ti prvo spremi ono sto smo se dogovorili, pa cemo pricati na tu i mnoge druge teme. :lol: :lol: :lol:
ako je tako :oops: pripremi listu tema :D :D
freak_with_a_laptop

Post by freak_with_a_laptop »

amarella wrote:ma jos konkretno nije nista rekao, predlozio...ono da smo se dogovorili za izlazak...
al na sve moguce nacine mi salje signale... smjesakanje, onaj pogled koji zainteresovano musko uputi djevojci... raspitivao se preko moje prijateljice o meni...
kolko je vama godina? 16?

djecija posla :oops:
amrino

Post by amrino »

Zauzeto znaci ZAUZETO!!!
npr. tebi se pravo pisa...trcis ko luda, dodjes do wc-a al' wc zauzet! Sta ces uraditi?!

1.popisat se kraj wc-a
2.nogom razvalit vrata i silom istjerat osobu koja je u wc dosla prije tebe
3.nogom razvalit vrata i popisat se na glavu osobi koja je vec u wc- u
4.pricekati da ta osoba zavrsi, uci, zakljucat se i razrahatit se ko covjek

???

koji ces odgovor zaokruziti?!
Post Reply