A ovo stoji, k'o ono kad ti krojač uzme mjeru..Fkt, koja je razlika? Ima razlike, prostitutke su poštenije!plucna mahramica wrote:A koja je razlika? Placas pice, vecere, gorivo... potrosis 50KM i nakon jedne, dvije, tri noci je tvoja? Kao ona nesto vrijednija? Pa ako si je mogao dovesti za 3 noci u krevet, moze bilo ko, tako da ne vidim neku razliku. Ti ces se osjecati bolje sto si kao zbario neku laku curu? Pa super, ali ces isto tako i mozda ispasti kreten, povrijediti nekoga sto ces je iskoristiti na noc pa se neces vise javljati.
Sve i da ne platis nista a pokupis je tako brzo, to samo znaci da si besplatno dobio prostitutku koja se ne izjasnjava tako, nista vise.
Šta ako je davno išao prostitutkama?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- cLo
#876 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
- plucna mahramica
#877 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Naravno, sta je npr. sponzorusa nego prostitutka vise klase. Bira svoju klijentelu, malcice se duze zadrzi i u zavisnosti od njene pameti i sposobnosti ili upeca bogatog muskarca ili ispusi foru i ovaj krene dalje.cLo wrote: A ovo stoji, k'o ono kad ti krojač uzme mjeru..Fkt, koja je razlika? Ima razlike, prostitutke su poštenije!
- ljubav_aha
#878 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
a tka sponzori,onig bogati,sto im vise ne fukncionira,ap zeli biti pored lijepe i mlade djevojke,naravno,ti je zoves sponzorusa,a u principu je medjusobni dogovor,i naravno,ne mozes nju porediti sa prostotutkom,koja ima nkoliko klijenata dnevnoplucna mahramica wrote:Naravno, sta je npr. sponzorusa nego prostitutka vise klase. Bira svoju klijentelu, malcice se duze zadrzi i u zavisnosti od njene pameti i sposobnosti ili upeca bogatog muskarca ili ispusi foru i ovaj krene dalje.cLo wrote: A ovo stoji, k'o ono kad ti krojač uzme mjeru..Fkt, koja je razlika? Ima razlike, prostitutke su poštenije!
- velikibrnjo
#879 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
osnovna razlika izmedju prostitutki i ovih sto hoce rado dati
jeste u tome sto ce prva dati SVAKOME ama bas SVAKOME ko plati (cesto su doticne i prinudjene na pruzanje ovakvih usluga sto je jos ogavnije)
a druga ce dati ako joj se doticni eventualno dopadne
a iz tog se da zakljuciti da prvu handri ko god moze, a drugu samo onaj kome opet ona dozvoli

ps
sponzorusa ca dati samo onome ko ima DOBRO da plati i jos pride da joj nakupuje od gaca pa do kuce sve ovisi je li od kalibra
Kako god okrenes ne idu ti tvrdnje u prilog :
jeste u tome sto ce prva dati SVAKOME ama bas SVAKOME ko plati (cesto su doticne i prinudjene na pruzanje ovakvih usluga sto je jos ogavnije)
a iz tog se da zakljuciti da prvu handri ko god moze, a drugu samo onaj kome opet ona dozvoli
ps
sponzorusa ca dati samo onome ko ima DOBRO da plati i jos pride da joj nakupuje od gaca pa do kuce sve ovisi je li od kalibra
Last edited by velikibrnjo on 22/02/2012 14:46, edited 1 time in total.
- anestezija123
#880 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Nemam nista protiv slobode volje i izbora zena da se bave time, ali zaboravljate da je prostuticija takodje povezana s trgovinom ljudima. Ja da sam musko i cak da mi se moze i da hocu da nesto takvo probam iz bilo kakvih razloga, uvijek bi mi to padalo na pamet.
Znam da nije odgovor na temu, ali...
- ljubav_aha
#881 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
jeste odogovro i da dodam pogledajte film The Whistlebloweranestezija123 wrote:Nemam nista protiv slobode volje i izbora zena da se bave time, ali zaboravljate da je prostuticija takodje povezana s trgovinom ljudima. Ja da sam musko i cak da mi se moze i da hocu da nesto takvo probam iz bilo kakvih razloga, uvijek bi mi to padalo na pamet.Znam da nije odgovor na temu, ali...
prositucija jeste dio human traficcikng-a
- plucna mahramica
#882 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Pa jarane i tu imas izbor. Ne moras ici kod ciganke. Imas i onih prostitutki kod kojih je malo skuplje pa ne moze svako da handri. Ti si izgleda malo ogranicen u shvatanju, drzis se samo krajnosti. Isto kao sto ti ako si prosjecnog izgleda, neces bartiti neku grobarku na jednu noc, tako ne moras izabrati najofucaniju prostitutku.velikibrnjo wrote:osnovna razlika izmedju prostitutki i ovih sto hoce rado dati
ps
I meni treba biti lakse sto si ti karo neku laku curu a ne neki cica? Pomisao mi je podjednako gadna.
A uopste nije tacno da moras nesto puno sponzoruse da platis. Mnoge se polete na nekog dobrog dzipa i par ekskluzivnih provoda, misleci da ce tu ostati, ali ti likovi se zadovolje na par noci. I jos dodatno, nakon mjesec kad im prahne, nazovu i opet ih imaju...
- cLo
#883 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Da, ako joj se dopadne njegovo imovinsko stanje..Vjeruj mi, bebe se njoj što on ima porodicu, 10 kg viška u trbuhu, što je niži od nje za glavu i nema nikakvih manira..Leći će s njim zbog eventualne nagrade, što ja volim reći "socijalnog doplatka"..Ne isključujem mogućnost (naravno ako sam aloner), da bih i sama nekada, negdje, u pravom momentu imala sex za jednu noć, ali ne zato što očekujem poklon, naprotiv poklon bi me strašno uvrijedio i naljutio, uvrijedio bi me moj broj telefona u njegovom adresaru i poziv na drugi put..Uradila bih to jer želim, jer me je neko privukao i jer neću da odolim..Mi žene, inače, jako minimaliziramo vlastitu potrebu za sexom, a imamo je i zna biti nepodnošljivo stresna, ako nemamo priliku da je realizujemo..Uvijek je fokus na muškarcu i kako njega zadovoljiti ili kako je njima bez sexa ubitačno teško i stresno, šta je sa nama?velikibrnjo wrote:osnovna razlika izmedju prostitutki i ovih sto hoce rado dati
ps
- velikibrnjo
#884 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Dobro je moderniplucna mahramica wrote:Pa jarane i tu imas izbor. Ne moras ici kod ciganke. Imas i onih prostitutki kod kojih je malo skuplje pa ne moze svako da handri. Ti si izgleda malo ogranicen u shvatanju, drzis se samo krajnosti. Isto kao sto ti ako si prosjecnog izgleda, neces bartiti neku grobarku na jednu noc, tako ne moras izabrati najofucaniju prostitutku.velikibrnjo wrote:osnovna razlika izmedju prostitutki i ovih sto hoce rado dati
ps
I meni treba biti lakse sto si ti karo neku laku curu a ne neki cica? Pomisao mi je podjednako gadna.
A uopste nije tacno da moras nesto puno sponzoruse da platis. Mnoge se polete na nekog dobrog dzipa i par ekskluzivnih provoda, misleci da ce tu ostati, ali ti likovu se zadovolje na par noci. I jos dodatno, nakon mjesec kad im prahne, nazovu i opet ih imaju...
Ziv bio ne blamiraj se vise
Nije moj problem sto oni koji idu ne samo da ne mgu zbarit lijepe cure nego ne mogu nikakve pa opravdavaju odlazak u javne kuce
svakom svacije
meni je to odvratno i jadno i karakterise muskarce koji su nesposobni i imaju mlitavu stvar u gacama ili sto onaj jedan rece nece od vlastitie supruge da prave kurvu
Hvala Bogu sto nisam spao na te grane pa makar me ti i tebi slicni okarakterisali kao coveka ogranicenih shvatanja
ps
o sponzorusama ima sigurno negdje drugo i njihov je izbor za kolko krugova u dzipu ce dati i sta ti ja znam
one imaju izbor i svjesno idu u to
- scorpion7
#885 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Samo bi naglasio da se ova usluga obično ne plaćaplucna mahramica wrote:Pa jarane i tu imas izbor. Ne moras ici kod ciganke. Imas i onih prostitutki kod kojih je malo skuplje pa ne moze svako da handri. Ti si izgleda malo ogranicen u shvatanju, drzis se samo krajnosti. Isto kao sto ti ako si prosjecnog izgleda, neces bartiti neku grobarku na jednu noc, tako ne moras izabrati najofucaniju prostitutku.velikibrnjo wrote:osnovna razlika izmedju prostitutki i ovih sto hoce rado dati
ps
A uopste nije tacno da moras nesto puno sponzoruse da platis. Mnoge se polete na nekog dobrog dzipa i par ekskluzivnih provoda, misleci da ce tu ostati, ali ti likovi se zadovolje na par noci. I jos dodatno, nakon mjesec kad im prahne, nazovu i opet ih imaju...
- plucna mahramica
#886 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Ma nemas argumenata nikakvih. To je samo okretanje glave od istine. Laka cura nije daleko od prostitutke.
Ja se nisam izjasnio kao korisnik javnih kuca u razgovoru s tobom, tako da ne mozes nikako da me okarakterises, samo da argumentovano pobijes moje tvrdnje, sto ne znas i ne mozes uraditi.
Prostitutke same omalovazavaju svoj rod, a u drugom slucaju kada ti iskoristis neku curu koja se recimo zaljubila u tebe, onda ti omalovazavas taj rod i za mene si ljigaviji nego neko ko plati za svoje potrebe i ne ostane nikome duzan niti se kome zamjeri.
@scorpion7
Upravo... Prostitutka, samo besplatna i glupa.
Ja se nisam izjasnio kao korisnik javnih kuca u razgovoru s tobom, tako da ne mozes nikako da me okarakterises, samo da argumentovano pobijes moje tvrdnje, sto ne znas i ne mozes uraditi.
Prostitutke same omalovazavaju svoj rod, a u drugom slucaju kada ti iskoristis neku curu koja se recimo zaljubila u tebe, onda ti omalovazavas taj rod i za mene si ljigaviji nego neko ko plati za svoje potrebe i ne ostane nikome duzan niti se kome zamjeri.
@scorpion7
Upravo... Prostitutka, samo besplatna i glupa.
- Ghost_Rider_XXX
#887 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
@Mahramica
Džaba dočaravaš, uvijek će biti macho vertikala, koji mogu da ga slože kad god im skoči pritisak.
Džaba dočaravaš, uvijek će biti macho vertikala, koji mogu da ga slože kad god im skoči pritisak.
- cLo
#888 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Možda bi da se isprazne, a ne žele vezu??? Gdje piše da samo nesposobni i ružni muškarci plačaju za sex??? Muškarcima je pražnjenje fiziološka potreba, nema veze ni sa emocijama, ni sa pokretnom i nepokretnom imovinom, ni sa stupnjem obrazovanja, a najmanje sa izgledom..Po meni su pametniji oni koji odu, plate, riješe se i nemaju više nikakve veze sa tom ženskom od onih koji lafo zbare sponzu, pa im se sponza nakaći k'o čičak i pravi im probleme..velikibrnjo wrote:Dobro je moderniplucna mahramica wrote:Pa jarane i tu imas izbor. Ne moras ici kod ciganke. Imas i onih prostitutki kod kojih je malo skuplje pa ne moze svako da handri. Ti si izgleda malo ogranicen u shvatanju, drzis se samo krajnosti. Isto kao sto ti ako si prosjecnog izgleda, neces bartiti neku grobarku na jednu noc, tako ne moras izabrati najofucaniju prostitutku.velikibrnjo wrote:osnovna razlika izmedju prostitutki i ovih sto hoce rado dati
ps
A uopste nije tacno da moras nesto puno sponzoruse da platis. Mnoge se polete na nekog dobrog dzipa i par ekskluzivnih provoda, misleci da ce tu ostati, ali ti likovu se zadovolje na par noci. I jos dodatno, nakon mjesec kad im prahne, nazovu i opet ih imaju...
Ziv bio ne blamiraj se vise
Nije moj problem sto oni koji idu ne samo da ne mgu zbarit lijepe cure nego ne mogu nikakve pa opravdavaju odlazak u javne kuce
svakom svacije
meni je to odvratno i jadno i karakterise muskarce koji su nesposobni i imaju mlitavu stvar u gacama ili sto onaj jedan rece nece od vlastitie supruge da prave kurvu![]()
Hvala Bogu sto nisam spao na te grane pa makar me ti i tebi slicni okarakterisali kao coveka ogranicenih shvatanja
ps
o sponzorusama ima sigurno negdje drugo i njihov je izbor za kolko krugova u dzipu ce dati i sta ti ja znam
one imaju izbor i svjesno idu u to
-
hocunecu
#889 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
mozda nije prava tema,ali cu pitati ovdje mozda i dobijem odgovor 
zasto pojedini muskarci zenu s kojom su imali sex smatraju manje vrijednom?
pa makar i za jednu noc
nakako se meni namece misljenje da prije svega sami sebe smatraju bezvrjednim, pa vodeci se tom cinjenicom kontaju ako je mene izabrala ne vrijedi nista
pa makar i za jednu noc
nakako se meni namece misljenje da prije svega sami sebe smatraju bezvrjednim, pa vodeci se tom cinjenicom kontaju ako je mene izabrala ne vrijedi nista
- plucna mahramica
#890 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Pa to ti se moze nametati jedino ako si jedna od njih... nikako drugacije.hocunecu wrote:mozda nije prava tema,ali cu pitati ovdje mozda i dobijem odgovor
pa makar i za jednu noc
A i zavisi sta podrazumijevas pod tim 'manje vrijedna'. Sigurno je necu zenit' ako sam je mogao imati prvu noc. Da sam ti ne znam ti ko, vrijedno zensko (pametno) ne moze to uraditi bez nekog povjerenja. Jedna noc nije dovoljna da ona sazna banalne a krupne stvari, tipa jesam li ozenjen, imam li sidu, hocu li je ubit'/silovat' i sl.
-
hocunecu
#891 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
ok,ali zasto mislis da si ti bolji i da zasluzujes bolje, ako se i ti upustas u takav sex ili bilo koji muskaracplucna mahramica wrote:Pa to ti se moze nametati jedino ako si jedna od njih... nikako drugacije.hocunecu wrote:mozda nije prava tema,ali cu pitati ovdje mozda i dobijem odgovor
pa makar i za jednu noc
A i zavisi sta podrazumijevas pod tim 'manje vrijedna'. Sigurno je necu zenit' ako sam je mogao imati prvu noc. Da sam ti ne znam ti ko, vrijedno zensko (pametno) ne moze to uraditi bez nekog povjerenja. Jedna noc nije dovoljna da ona sazna banalne a krupne stvari, tipa jesam li ozenjen, imam li sidu, hocu li je ubit'/silovat' i sl.
sve sto si neve vrjedi i obratno
- cLo
#892 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Kada bih ja imala sex s tobom za jednu noć, isto bih se pitala i ja za tebe, kava si ti to osoba kad mi možeš vjerovati, kad si tako laka meta, i ne bi mi palo na pamet da sa jednim takvim muškarcem ima vezuplucna mahramica wrote:Pa to ti se moze nametati jedino ako si jedna od njih... nikako drugacije.hocunecu wrote:mozda nije prava tema,ali cu pitati ovdje mozda i dobijem odgovor
pa makar i za jednu noc
- Ghost_Rider_XXX
#893 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Isprana tema. Svi znamo da ako mi muški prevrnemo 1000 žena da smo idoli i utjelovljenje bogova u raji. Ako to isto uradi žena, biće fuksa i u muškoj i u ženskoj raji.hocunecu wrote:ok,ali zasto mislis da si ti bolji i da zasluzujes bolje, ako se i ti upustas u takav sex ili bilo koji muskarac
Izvrnute vrijednosti, ali protiv toga ne možeš.
-
hocunecu
#894 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
nije to bas tako,to je vise legenda mislimGhost_Rider_XXX wrote:Isprana tema. Svi znamo da ako mi muški prevrnemo 1000 žena da smo idoli i utjelovljenje bogova u raji. Ako to isto uradi žena, biće fuksa i u muškoj i u ženskoj raji.hocunecu wrote:ok,ali zasto mislis da si ti bolji i da zasluzujes bolje, ako se i ti upustas u takav sex ili bilo koji muskarac
Izvrnute vrijednosti, ali protiv toga ne možeš.
ni ne mislim nista protiv toga, samo me interesovalo da argumentira neko ko javno iznosi takvo misljenje kao svoje
ja licno dileme nemam,vec odavno imam izgadjen stav po ovom i mnogim drugim pitanjima
- plucna mahramica
#895 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Apsolutno se slazem. Ja ne pravim duple arsine kod toga, ali je takodjer cinjenica da muskarac u takvim slucajevima obicno manje gubi.cLo wrote:Kada bih ja imala sex s tobom za jednu noć, isto bih se pitala i ja za tebe, kava si ti to osoba kad mi možeš vjerovati, kad si tako laka meta, i ne bi mi palo na pamet da sa jednim takvim muškarcem ima vezuplucna mahramica wrote:Pa to ti se moze nametati jedino ako si jedna od njih... nikako drugacije.hocunecu wrote:mozda nije prava tema,ali cu pitati ovdje mozda i dobijem odgovor
pa makar i za jednu noc
- plucna mahramica
#896 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Pa gdje sam rekao da mislim da sam bolji? Ja tako ne mislim, ali eto odgovor i od kolege, drustvo misli...hocunecu wrote:
ok,ali zasto mislis da si ti bolji i da zasluzujes bolje, ako se i ti upustas u takav sex ili bilo koji muskarac
- Ghost_Rider_XXX
#897 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Realno upitnog morala i svijesti su i jedni i drugi, al nakaradne društvene norme takve muškarce prikazuju kao lafove, macho tipove, otrove za udavače itd.
- zambaklija
#898 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
eto treba da se zamaram sa hodanjem okolo i šarmiram ,plaćam pića,večere da bi MOŽDA došao do štihavelikibrnjo wrote:Kad cujem da je neko isao kod prostitutki i polacao za seks
prva stvar koja mi naumpadne jeste pitanje
koliko je taj covjek jadan da mora placat za takve stvari![]()
I jos kad pocnu s lovackim pricama i hvala se za te podhvate ne mogu sebi doci
cak znam jednog balavca od 23-4 godine, ma ne zna posteno pricati, sljego odozgo negdje s huma i otisao u Bec da nadnici i sve sto zaradi trehne za to, a toliko slobodnih zena na dunjaluku
ludilo
- Tina SA
#899 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Jeste vala i sutra opet i sve dok ima love .
Šta ima veze što je sex plaćo ,sve je to iskustvo .
Neki plaćaju i ženi svaku noć ,muškarci uvjek moraju plaćati jal vako jal nako .
Nije njima lako
Šta ima veze što je sex plaćo ,sve je to iskustvo .
Neki plaćaju i ženi svaku noć ,muškarci uvjek moraju plaćati jal vako jal nako .
Nije njima lako
- Edin Wien
#900 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
U sustini oni koji idu kod prostitutki i najjeftinije prodju a uz to utrose i najmanje vremena.