Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu Lja
- uglavnomja
#226 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
hebat ga, mevlidu je trebalo par mjeseci zatvora da dodje "tobe" 
- Kaćunak
#227 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Samo da i ja podržim druga Bradu u pišanju po zakonima ove države...
-
Great Cornholio
#228 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Zakoni ove Države se mogu mijenjati, a ovog bradonju može promijeniti samo zatvor...Kaćunak wrote:Samo da i ja podržim druga Bradu u pišanju po zakonima ove države...
-
Great Cornholio
#229 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Nije smiješno, ovo je bolesno!
- Kaćunak
#230 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Great Cornholio wrote:Zakoni ove Države se mogu mijenjati, a ovog bradonju može promijeniti samo zatvor...Kaćunak wrote:Samo da i ja podržim druga Bradu u pišanju po zakonima ove države...
Dok se ne promijene, a neće na bolje, nikad, drug Brada ima moju podršku.
Jebeš zakone.
-
Great Cornholio
#231 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Bez Bočinje džihad ne počinje, jami ćorava poslaKaćunak wrote:
Dok se ne promijene, a neće na bolje, nikad, drug Brada ima moju podršku.
Jebeš zakone.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#232 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
tekfir ideoligija tj. moderni haridžizam
tekfir ideologija
"Sa sljedbenicima tekfir-ideologije treba se energično obračunati!"
Kamuflirani kriminalci u vjerničkim odorama
Militantni ekstremisti: Haridžije našeg doba
Mesdžidi razdora i smutnje
Islamska scena
Obavještajne metode širenja tekfirsko – terorističkih ideja
ko nema živaca i vremena da čita sve neka obavezno pročita tekst mesdžidi razdora i smutnje
mnoge stvari če postati jasnije
tekfir ideologija
"Sa sljedbenicima tekfir-ideologije treba se energično obračunati!"
Kamuflirani kriminalci u vjerničkim odorama
Militantni ekstremisti: Haridžije našeg doba
Mesdžidi razdora i smutnje
Islamska scena
Obavještajne metode širenja tekfirsko – terorističkih ideja
ko nema živaca i vremena da čita sve neka obavezno pročita tekst mesdžidi razdora i smutnje
mnoge stvari če postati jasnije
Last edited by japin_mutapi on 13/12/2013 22:16, edited 1 time in total.
- Qler
#233 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Svi ovi sto idu u Siriju da ratuju su debili bolesni. Nemam druge za njih. Koji bolesnik moras biti da ides u pripizdinu da gines za one primitivce. I ako su ono muslimani pravi, ja onda javno prelazim sa islama na bilo koju drugu vjeru. Kakvi oni i muslimani, ja koji nikad klanjao nisam u zivotu, ne znam dalje od bismille sam veci musliman od njih. Stoka poremecena....
-
Great Cornholio
#234 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Ovaj čovjek il' ima "živce k'o konj" il' se zbog straha ovoliko pravda ovoj bradatoj spodobi. Svaka čast onim ljudima iz Kalesije što su Barčiću izbacili i šporet i kompjuter kroz prozor
Ovo je psihičko nasilje, treba ovome stati u kraj!
Ovo je psihičko nasilje, treba ovome stati u kraj!
-
Great Cornholio
#235 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
U pravu je Niče bio " Ne leži nepravda u tome što svi nemaju jednaka prava, nepravda je u tome što svi imaju jednaka prava".
Razumni se ne bi trebali prilagođavati nerazumnima, trebali bi ih urazumiti, ili spriječiti da prave nered.
Razumni se ne bi trebali prilagođavati nerazumnima, trebali bi ih urazumiti, ili spriječiti da prave nered.
-
Great Cornholio
#236 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Da se malo našalimo, Jusuf reče, "1. maj je srpski praznik"
- It_is_a_Leclerc
#237 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Jusufa Barčića je progutao mrak usred bijela dana. Likvidaciju profesionalno obavila - strana inteligencija, jer je postao malo preopasan.
Vehabizam je opasna, a-teološka disciplina zasnovana na nasilju, netoleranciji i sveopćoj mržnji. Mogu samo zahvaljivati bogu što smo mi,normalni, većina, a oni, nenormalni, manjina, pa ih kao takve tolerišemo. Da je obratno - grdo bi se proveli. Kao uostalom i svi drugi i drugačiji u zemljama gdje su, valjda po božijoj kazni, u većini.
Vehabizam je opasna, a-teološka disciplina zasnovana na nasilju, netoleranciji i sveopćoj mržnji. Mogu samo zahvaljivati bogu što smo mi,normalni, većina, a oni, nenormalni, manjina, pa ih kao takve tolerišemo. Da je obratno - grdo bi se proveli. Kao uostalom i svi drugi i drugačiji u zemljama gdje su, valjda po božijoj kazni, u većini.
- Point.
#238 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Ja na sta lice ove bradate budaletine, Allahu dragi. Isto cetnici. Fuj!
- Kaćunak
#239 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Samo bih volio da vidim, ove sto vrijeđju brade i nazivaju ih svakako, kako se ponasaju pred njima fejs to fejs.
Useru se ko grlice na ulici i onda ovdje ispoljavaju svoje komplekse. Bilo bi izbijenih zuba.
Useru se ko grlice na ulici i onda ovdje ispoljavaju svoje komplekse. Bilo bi izbijenih zuba.
-
aldinjo
#240 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
A vidi vrlog islamomrzca što glumi intelektualca.It_is_a_Leclerc wrote:Jusufa Barčića je progutao mrak usred bijela dana. Likvidaciju profesionalno obavila - strana inteligencija, jer je postao malo preopasan.
-
Krushna mrva
#241 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Ima 10 dana kad sam ovo napisao. A danas ga visestruko vise pokazuju, citiraju, isticu... Da ne povjerujes kako sandzacki zvaljo od 19 godina postade zvijezda.Herr Flick wrote:Evo opet taj retard u Avazu i garant ce opet sutra biti na naslovnici po ko zna koji put.Zašto to novinari rade,zašto mu daju reklamu.Pa ovih Ganića ima na hiljade u BiH i ko garantuje da sutra neki vehabija potaknut ovom pričom o njemu uhvati se put Sirije da pomogne bratu u borbi protiv "kafira"??? Ne razumijem,ali stvarno čime je ova kreatura zaslužila toliko medijske pažnje u BiH???
- It_is_a_Leclerc
#242 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Ako misliš na mene, ja nemam doticaja s takvim ljudima. Za mene su to, kao narkomani, opasni pojedinci u stanju potpune isključivosti, sa elementima šizofrenog poimanja stvarnosti.Kaćunak wrote:Samo bih volio da vidim, ove sto vrijeđju brade i nazivaju ih svakako, kako se ponasaju pred njima fejs to fejs.
Oni ne razumiju jezik mira, jezik čovječnosti i tolerancije. Zato su i otišli negdje gdje će, ako Bog da, zauvijek i ostati.
- It_is_a_Leclerc
#243 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
aldinjo wrote:A vidi vrlog islamomrzca što glumi intelektualca.It_is_a_Leclerc wrote:Jusufa Barčića je progutao mrak usred bijela dana. Likvidaciju profesionalno obavila - strana inteligencija, jer je postao malo preopasan.
Vidim. Argumentacija je na levelu stranice "put vjernika" ili kako već se naziva ono leglo terorista.
-
aldinjo
#244 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Opasan si internet huligan.It_is_a_Leclerc wrote:aldinjo wrote:A vidi vrlog islamomrzca što glumi intelektualca.It_is_a_Leclerc wrote:Jusufa Barčića je progutao mrak usred bijela dana. Likvidaciju profesionalno obavila - strana inteligencija, jer je postao malo preopasan.
Vehabizam je opasna, a-teološka disciplina zasnovana na nasilju, netoleranciji i sveopćoj mržnji. Mogu samo zahvaljivati bogu što smo mi,normalni, većina, a oni, nenormalni, manjina, pa ih kao takve tolerišemo. Da je obratno - grdo bi se proveli. Kao uostalom i svi drugi i drugačiji u zemljama gdje su, valjda po božijoj kazni, u većini.![]()
Vidim. Argumentacija je na levelu stranice "put vjernika" ili kako već se naziva ono leglo terorista.
- Ajatolah_
#245 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
A jake argumentacije, čovječe!Kaćunak wrote:Samo bih volio da vidim, ove sto vrijeđju brade i nazivaju ih svakako, kako se ponasaju pred njima fejs to fejs.
Šta sad, moram biti fizički nadmoćan i prebiti vehabiju da bih imao pravo reći nešto loše o njima? Šta je ovo, majku mu, kameno doba?
- Kaćunak
#246 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
It_is_a_Leclerc wrote:Ako misliš na mene, ja nemam doticaja s takvim ljudima. Za mene su to, kao narkomani, opasni pojedinci u stanju potpune isključivosti, sa elementima šizofrenog poimanja stvarnosti.Kaćunak wrote:Samo bih volio da vidim, ove sto vrijeđju brade i nazivaju ih svakako, kako se ponasaju pred njima fejs to fejs.
Oni ne razumiju jezik mira, jezik čovječnosti i tolerancije. Zato su i otišli negdje gdje će, ako Bog da, zauvijek i ostati.
Na tebe i ove ostale, gdje kad se jedan javi, obavezno slijedi jos dva-tri posta, salva uvreda.Ajde , reci jednom da ti neko n godi, da nekog ne volis ili mrzis, je razumljivo. Konstantno izrazavanje tolike mrznje, i to ovako virtualno, i s takvim zarom je nesto sto se moze objasniti nekim devijantnim ponasanjem.
I ja mrzim milion stbari n forumu p ne pisem 10ak postov dnevno o tome koliko to mrzim.
Ja da toliko mrzim vehabije, naso bih jednog, onako sebi konstitucijom ravnog i ispolji to iz sebe.
Sasvim je druga stvar sto vi nemate muda pa se javljate ovdje ko forumski misevi.
- It_is_a_Leclerc
#247 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Prvo, ja ne mrzim nikog jer mi vjera zabranjuje mržnju. Pogotovo prema bolesnim i zavedenim ljudima.Kaćunak wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Ako misliš na mene, ja nemam doticaja s takvim ljudima. Za mene su to, kao narkomani, opasni pojedinci u stanju potpune isključivosti, sa elementima šizofrenog poimanja stvarnosti.Kaćunak wrote:Samo bih volio da vidim, ove sto vrijeđju brade i nazivaju ih svakako, kako se ponasaju pred njima fejs to fejs.
Na tebe i ove ostale, gdje kad se jedan javi, obavezno slijedi jos dva-tri posta, salva uvreda.Ajde , reci jednom da ti neko n godi, da nekog ne volis ili mrzis, je razumljivo. Konstantno izrazavanje tolike mrznje, i to ovako virtualno, i s takvim zarom je nesto sto se moze objasniti nekim devijantnim ponasanjem.
I ja mrzim milion stbari n forumu p ne pisem 10ak postov dnevno o tome koliko to mrzim.
Ja da toliko mrzim vehabije, naso bih jednog, onako sebi konstitucijom ravnog i ispolji to iz sebe.
Sasvim je druga stvar sto vi nemate muda pa se javljate ovdje ko forumski misevi.
Drugo, ja sam ozbiljan čovjek, i ne tučem se po ulici. Pogotovo zato što se ne slažem s nečijim stavovima. Za razliku od vehabosa koji to redovno praktikuju - "u ime Allaha, s.v.t", kako oni vole reći.
Treće, oni nisu makaroni, pa da ih ja volim ili ne volim, već prijetnja nacionalnoj sigurnosti moje domovine kojoj prijete oružjem. Ja takve prijetnje shvatam ozbiljno i imam potrebu da o tim prijetnjama pišem. Kasno će biti kad još neki Tarik Ljubuškić izgubi život zbog njih.
Četvrto, ja ne relativiziram stvari. Oni su opasni, naoružani, zavedeni mladi ljudi koji ne mogu percipirati stvarnost kao normalni. Njima je u glavi samo kako da ubiju. Znam, vidio sam, pričao sam s njima, slušao njihove propovijedi.
- uglavnomja
#248 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
kacunak, fino ti neko rece, mi smo izasli iz pecinskog doba
svijetom vladaju pametniji, a ne jaci, mozda ces skontati kad narastes.
svijetom vladaju pametniji, a ne jaci, mozda ces skontati kad narastes.
- SmokingMan
#249 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Ne provaljuj sam sebe matere ti,još kad takvi krenu voditi džamije,halalt će se rakija ko šale...Qler wrote:Svi ovi sto idu u Siriju da ratuju su debili bolesni. Nemam druge za njih. Koji bolesnik moras biti da ides u pripizdinu da gines za one primitivce. I ako su ono muslimani pravi, ja onda javno prelazim sa islama na bilo koju drugu vjeru. Kakvi oni i muslimani, ja koji nikad klanjao nisam u zivotu, ne znam dalje od bismille sam veci musliman od njih. Stoka poremecena....
- Kaćunak
#250 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Prvo nemaš dodira s njim pa onda drugovo sa njim ko Platon s letećim medvjedićma...aj molim te...Prvo, ja ne mrzim nikog jer mi vjera zabranjuje mržnju. Pogotovo prema bolesnim i zavedenim ljudima.
Drugo, ja sam ozbiljan čovjek, i ne tučem se po ulici. Pogotovo zato što se ne slažem s nečijim stavovima. Za razliku od vehabosa koji to redovno praktikuju - "u ime Allaha, s.v.t", kako oni vole reći.
Treće, oni nisu makaroni, pa da ih ja volim ili ne volim, već prijetnja nacionalnoj sigurnosti moje domovine kojoj prijete oružjem. Ja takve prijetnje shvatam ozbiljno i imam potrebu da o tim prijetnjama pišem. Kasno će biti kad još neki Tarik Ljubuškić izgubi život zbog njih.
Četvrto, ja ne relativiziram stvari. Oni su opasni, naoružani, zavedeni mladi ljudi koji ne mogu percipirati stvarnost kao normalni. Njima je u glavi samo kako da ubiju. Znam, vidio sam, pričao sam s njima, slušao njihove propovijedi.
Rijetko pišem na forumu, najvećim dijelom što za to nemam vremena i smatram da nije korisno ni u kakvom pogledu.Ali kad mi iskoci tamo na naslovnici neka aktivna tema procitam i to samo zadnju stranu. Stoga, mogu konstatovati da vas ima par zadojenih mržnjom, ali ste zaslijepljeni tom mržnjom pa niste taktični ili niste dovoljno pametni u svojoj namjeri da ih degrdirate, potaknete na mrznju i druge ljude, koji se trude ostati po strani u svemu tome.
Ta propaganda je inače izlizana tema u svijetu, a vi je još niste svarili. Pod vi, mislim i na onaj urnebesni avazov članak o nekoj super novinarki koja odlazi u neko sablasno selo, niko ne smije da priča o vehabijama, samo neki djed progovori sa njom u nekoj mračnoj štali o 'njima' . Isto ko da su Pklatovi iz pjesme ZP.
Slično se dešava i ovdje, pretjerali ste u tim izlijevima mržnje i tim uvijek isti po konstrukciji postovima: rečenica o nacionalnoj sigurnosti, poređenje s četnicima, pa onda par opisnih pridjeva o njihoj vanjštini.
Jedno te isto, jedno te isto......Presaugli ste....
Ne radi se samo o vehabijama. Primjeti se to i na drugim temama koje imaju makar malo vez sa Islamom ili bilo kakvim islamskim pitanjima...
Onaj piše doktorske disertacije o Siriji, postavlja karte, vodi zabilješke o pomjeranju linije fronta, izrazava moralnu podršku, raduje se ofanzivi i sta na svemu.Sve to upucuje na devijantno ponasanje.
Odoh na široko. U svakom slucaju, usmjerite tu energiju u nesto pozitivno, a ne u mrznju, ne na huškanje....bolje je poloziti ispit, uraditi nesto dobro na poslu, traziti koke...sta ko voli
piiis