Srpska moralna katarza!?
- jon_jovi
#126 Re: Srpska moralna katarza!?
Vučić došo a mudra latinska lija Bevanda mu sklada hvalospjeve, fali još janje. Pogodite ko je janje.
- Paranoid
#127 Re: Srpska moralna katarza!?
Vas dvojica ste jači analitičari.... od:pristupnik wrote:priprema se novi pokušaj za podjelu Bosne, pitanje je koliko će Bošnjaci biti spremnijon_jovi wrote:Vučić došo a mudra latinska lija Bevanda mu sklada hvalospjeve, fali još janje. Pogodite ko je janje.

- jon_jovi
#128 Re: Srpska moralna katarza!?
Odgovor se krije u mom pitanju. Ko je janje? Šta radi Vuk, šta radi Lija, šta radi Janje?pristupnik wrote:priprema se novi pokušaj za podjelu Bosne, pitanje je koliko će Bošnjaci biti spremnijon_jovi wrote:Vučić došo a mudra latinska lija Bevanda mu sklada hvalospjeve, fali još janje. Pogodite ko je janje.
-
LSD
#129 Re: Srpska moralna katarza!?
Slabi su to vukovi i lisice, slabi....prestanimo ih izdizati, kao i Dodika....a to što Bevanda podilazi Vučku, kao kakav skutonoša - to je njegov problem i stav
ni mnogo jaci vukovi i lisice nisu mogli podjeliti BiH, ni u mnogo težim okolnostima po državu.
ni mnogo jaci vukovi i lisice nisu mogli podjeliti BiH, ni u mnogo težim okolnostima po državu.
- emigrazione
#130 Re: Srpska moralna katarza!?
Moj je dedo vazda govorio "ne vjeruj cetniku taman da golom guzicom na vrelu platu sjeda..."
- jon_jovi
#131 Re: Srpska moralna katarza!?
Lija ima svoju narav i postupa uvijek i svagda u skladu sa svojom naravi a ne zato što je to neki njen problem. Vuk isto tako a janje postupa onako kako svako janje i svaki bekan postupa: ide na klanje.LSD wrote:Slabi su to vukovi i lisice, slabi....prestanimo ih izdizati, kao i Dodika....a to što Bevanda podilazi Vučku, kao kakav skutonoša - to je njegov problem i stav
Dakle rok žalbe na onu presudu međunarodnog suda od 2007. za agresiju Srbije ističe 2017. Smatram da će nam do tog roka povlađivati a poslije... Mislim: ima Vuk svoju Liju koja je njega našjetovala
-
Haman
#132 Re: Srpska moralna katarza!?
Srpska moralna katarza je samo misaoni pojam. Do nje nece doci za narddnik 100 godina, a poslije daj Boze.

- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#133 Re: Srpska moralna katarza!?
evo ga jedan katarzirator ....

-
teoreticar
#134 Re: Srpska moralna katarza!?
Izvinite nateraste me da se registrujem.oakville wrote: Kakve katarze, jesi ti neki dramaturg? Nema potrebe za glupostima, dovoljno je da konstatujemo da je demokratska podrška ubijanjima i silovanja sastavni dio srpske kulture kao što pokazuje većinsko glasanje za Karadžića, Krajišnika, Plavšić itd. Odatle je sve dalje jednostavno i logično.
Dakle vi bi morali da pocnete da odvajte te sto nazivate Srbima od "Srba". Dakle svi koji zive u Bosni su za nas Bosanci!! Ne znam sta tu nije jasno. Nikolic je licno bio u Sarajevu da vam svima to javno kaze. Tadic se izvinio za zlocine (koje su btw pocinili neki drugi). Dacic takodje. Vuciceva prva poseta je bila Sarajevu. Cvetkovic kada je bio na vlasti dao finansijsku pomoc Sarajevu. Pohapsili sve i isporucili Hagu sve koji imaju veze sa zlocinima. Kada su bili ovi nedavni protesti u Bosni bili su i u Beogradu!
Novak Djokovic je napisao da je pobeda za Srbiju i Bosnu! (po pola para delimo)
http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.ph ... _id=849617
(to niste nasli za shodno da prokomentarisete a realno zasluzuje poseban topic).
Mi imamo veze sa Dodikom isto ko vi sa Gruzijom. (Ako vam je bas do vedjanja.)
Jedini razlog sto politicari iz Srbije i dalje idu kod Dodika i da tako kazem drze ga na tankom ledu je da nam i dalje dozvoljava da dajemo stipendije za studente iz severne Bosne i sve stipendije koje su tamo dodljene su finansirane iz Srbije. Razlog za tako nesto je da Srbija zeli da pokupi sto vise mladih studenata pre nego sto postanu "isprani mozgovi".
Ovi sto sebe nazivaju "Srbima" (iz meni nepoznatog razloga) su za vreme ratova izbegli i jednim delom u Srbiju (to je tih 10%) sto je na izborima glasalo za Dveri, DSS i SRS i tih izbeglica ima jedan deo i to je sve. Eventualno uleti po koja budala.
Mi smo sa time raskrstili odavno.
Jedina realna krivica Srbije je sto nismo 'srusili' Milosevica ranije
Dakle jos jednom nama smeta sto nas povezujete sa ovima sto zive u Bosni. Vi slobodno nastavite njih da oslovljavate Srbima do mile volje jer sam resio da se ne nerviram vise.
Pozdrav od "Srba".
-
LSD
#135 Re: Srpska moralna katarza!?
teoreticar wrote:Izvinite nateraste me da se registrujem.oakville wrote: Kakve katarze, jesi ti neki dramaturg? Nema potrebe za glupostima, dovoljno je da konstatujemo da je demokratska podrška ubijanjima i silovanja sastavni dio srpske kulture kao što pokazuje većinsko glasanje za Karadžića, Krajišnika, Plavšić itd. Odatle je sve dalje jednostavno i logično.
Dakle vi bi morali da pocnete da odvajte te sto nazivate Srbima od "Srba". Dakle svi koji zive u Bosni su za nas Bosanci!! Ne znam sta tu nije jasno. Nikolic je licno bio u Sarajevu da vam svima to javno kaze. Tadic se izvinio za zlocine (koje su btw pocinili neki drugi). Dacic takodje. Vuciceva prva poseta je bila Sarajevu. Cvetkovic kada je bio na vlasti dao finansijsku pomoc Sarajevu. Pohapsili sve i isporucili Hagu sve koji imaju veze sa zlocinima. Kada su bili ovi nedavni protesti u Bosni bili su i u Beogradu!
Novak Djokovic je napisao da je pobeda za Srbiju i Bosnu! (po pola para delimo)
http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.ph ... _id=849617
(to niste nasli za shodno da prokomentarisete a realno zasluzuje poseban topic).
Mi imamo veze sa Dodikom isto ko vi sa Gruzijom. (Ako vam je bas do vedjanja.)
Jedini razlog sto politicari iz Srbije i dalje idu kod Dodika i da tako kazem drze ga na tankom ledu je da nam i dalje dozvoljava da dajemo stipendije za studente iz severne Bosne i sve stipendije koje su tamo dodljene su finansirane iz Srbije. Razlog za tako nesto je da Srbija zeli da pokupi sto vise mladih studenata pre nego sto postanu "isprani mozgovi".
Ovi sto sebe nazivaju "Srbima" (iz meni nepoznatog razloga) su za vreme ratova izbegli i jednim delom u Srbiju (to je tih 10%) sto je na izborima glasalo za Dveri, DSS i SRS i tih izbeglica ima jedan deo i to je sve. Eventualno uleti po koja budala.
Mi smo sa time raskrstili odavno.
Jedina realna krivica Srbije je sto nismo 'srusili' Milosevica ranijei mnogo toga je moglo da se izbegne ali tu ne mozemo nista da uradimo niti vreme da vratimo.
Dakle jos jednom nama smeta sto nas povezujete sa ovima sto zive u Bosni. Vi slobodno nastavite njih da oslovljavate Srbima do mile volje jer sam resio da se ne nerviram vise.
Pozdrav od "Srba".
ti isti Srbi -srbijanci su dali preko milion i po glasova četnickom vojvodi Šešelju 1997, koji je vrlo tijesno i pod nejasnim okolnostima izgubio od Slobinog potrcka Milutinovića.
A zasigurno mu nisu dali zato što im prekraćivao vrijeme i uveseljavao svojim primitivnim ispadima - vec zato što su u vojvodi Voji vidjeli jako lidera i vođu...Srbi-srbijanci su prosto bili fascinirani Šešeljom, jer milion i po glasova nije mala stvar.
Stvar je naprosto u tome, da današnjom Srbijom vlada etononacionalizam, ksenofobija, socijalna bijeda i haos, a to je za ljude poput Šešelja bila idealna društvena situacija.
Uostalom, koliko puta je posljedni evropski kasapin Milošević glatko pobjedio srbe na izborima?? jedno 5-6 puta
Cak se i SPC upregla u te ciljeve.
Kasnije, iako je postao zvanicno njihov grobar, oni su mu i dalje klicali Slobo slobodo - odavajuci vjernosti kakvu ni nacisti nisu gajaili prema Hitleru.
e to su srbijanci
-
teoreticar
#136 Re: Srpska moralna katarza!?
Ja sam zato napisao da smo odavno rascistili sa time. Tacnije 5. Oktobra 2000. godine. TI mozes tako da se vracas u istoriju i 100 godina unazad i 200 i 500 i uvek ces naci argumente koji mogu da budu cas u tvoju cas u moju korist.LSD wrote:kakva jeftina demagogija
ti isti Srbi -srbijanci su dali preko milion i po glasova četnickom vojvodi Šešelju 1997, koji je vrlo tijesno i pod nejasnim okolnostima izgubio od Slobinog potrcka Milutinovića.
A zasigurno mu nisu dali zato što im prekraćivao vrijeme i uveseljavao svojim primitivnim ispadima - vec zato što su u vojvodi Voji vidjeli jako lidera i vođu...Srbi-srbijanci su prosto bili fascinirani Šešeljom, jer milion i po glasova nije mala stvar.
Stvar je naprosto u tome, da današnjom Srbijom vlada etononacionalizam, ksenofobija, socijalna bijeda i haos, a to je za ljude poput Šešelja bila idealna društvena situacija.
Uostalom, koliko puta je posljedni evropski kasapin Milošević glatko pobjedio srbe na izborima?? jedno 5-6 puta![]()
Iako je postao zvanicno njihov grobar, oni su mu i dalje klicali Slobo slobodo - odavajuci vjernosti kakvu ni nacisti nisu gajaili prema Hitleru.
e to su srbijanci
Seselj je bolesnik i mesto mu je u Hagu ali iskreno voleo bih da kad odsluzi kaznu izadje kad Srbija bude u EU ali ne bas odmah nego tipa 2030. Cisto da vidim sta ce tad reci.
-
LSD
#137 Re: Srpska moralna katarza!?
Tom bolesniku su srbijanci dali preko miliona i po glasova na izborima '97
a to više govori o srbijancima nego o samom Šešelju.
da ne pominjem koliko su obožavali Slobu i koliko su puta njemu davali glasove.
- Bratov brat
#138 Re: Srpska moralna katarza!?
Ajde ne lupaj gluposti, ono sto tebe muci ( nacionalizam, sovinizam, ksenofobija, primitivizam...) ne pripisuj gradjanima Srbije ! a ti @ Teoreticar nemas sta njemu da se pravdas , niti da mu objasnjavas.LSD wrote:
Stvar je naprosto u tome, da današnjom Srbijom vlada etononacionalizam, ksenofobija, socijalna bijeda i haos
-
teoreticar
#139 Re: Srpska moralna katarza!?
Ja rekoh raskrstili smo sa time sto je izasla vecina naroda na ulice 5. Oktobra u Beogradu i Srusili Milosevica. Danas gotovo 100% rodjenih u Srbiji daje podrsku Evropskim strankama.LSD wrote:Tom bolesniku su srbijanci dali preko miliona i po glasova na izborima '97![]()
Sve pre 2000. godine smatraj namestenim. Seselj je prevarant i poslednji put je uspeo da prevari narod 1997 godine upravo na tim izborima kao i Vuk Draskovic ali i njega i SPO danas gradjani zestoko kaznjavaju na izborima jer nemaju vise od 1-2%.
Ovo za Milosevica i glasove gresis ali mnogo gresis.
-
LSD
#140 Re: Srpska moralna katarza!?
smetaju ti cinjenice, vidim...pa zato reaguješ.Bratov brat wrote:Ajde ne lupaj gluposti, ono sto tebe muci ( nacionalizam, sovinizam, ksenofobija, primitivizam...) ne pripisuj gradjanima Srbije ! a ti @ Teoreticar nemas sta njemu da se pravdas , niti da mu objasnjavas.LSD wrote:
Stvar je naprosto u tome, da današnjom Srbijom vlada etononacionalizam, ksenofobija, socijalna bijeda i haos
nažalost to je tako....Srbija je danas močvara ksenofobije i etnonacionalizma....sama cinjenica da su na njenom čelu ultra -desničari i Šešeljevi stranacki drugovi, ratni drugovi i pitomci (Nikolić i Vučić) - govori sve o Srbiji
dalje ne treba objašnjavati...pametnom dosta
-
teoreticar
#141 Re: Srpska moralna katarza!?
LSD wrote: smetaju ti cinjenice, vidim...pa zato reaguješ.
nažalost to je tako....Srbija je danas močvara ksenofocije i etnonacionalizma....sama cinjenica da su na njenom čelu ultra -desničari i Šešeljevi ratni drugovi i pitomci (Nikolić i Vučić) - govori sve o Srbiji![]()
dalje ne treba objašnjavati...pametnom dosta
Evo kako ja gledam na to.
Cak i najvecim radikalima kada se predstave stvari onako kako jesu u stvarnosti su pre svega razumni ljudi i zato su "promenili stranu" Dakle shvatili su da su bili u zabludi i promenili su stranu. Izvinili su se i danas vode drugaciju politiku. Nisam glasao za SNS (Vucic i Nikolic) ali tako ja vidim stvari i to je nesto sto bi trebalo da postujes.
-
Martinez_
#142 Re: Srpska moralna katarza!?
S obzirom da je taj isti bolesnik favorit međunarodne zajednice, da ga očigledno vole i sarajevski političari, šta ti to govori o EU, Sarajevu..?LSD wrote:Tom bolesniku su srbijanci dali preko miliona i po glasova na izborima '97![]()
-
LSD
#143 Re: Srpska moralna katarza!?
a jeli paljenje Bajrakli džamije u sred Beograda bilo namještenoteoreticar wrote:Ja rekoh raskrstili smo sa time sto je izasla vecina naroda na ulice 5. Oktobra u Beogradu i Srusili Milosevica. Danas gotovo 100% rodjenih u Srbiji daje podrsku Evropskim strankama.LSD wrote:Tom bolesniku su srbijanci dali preko miliona i po glasova na izborima '97![]()
Sve pre 2000. godine smatraj namestenim. Seselj je prevarant i poslednji put je uspeo da prevari narod 1997 godine upravo na tim izborima kao i Vuk Draskovic ali i njega i SPO danas gradjani zestoko kaznjavaju na izborima jer nemaju vise od 1-2%.
Ovo za Milosevica i glasove gresis ali mnogo gresis.
samo ta paljevina je ocigledan dokaz živog fašizma i šovinizma kod srbijanaca.
- Bratov brat
#144 Re: Srpska moralna katarza!?
@ teoreticaru, sad si me iznenadio.
Ti stvarno mislis da je 5. oktobar neka revolucija ??? Najveca prevara u novijoj istoriji srpskog naroda, smenjen Milosevic a ostavljen kompletan njegov aparat
e j*bem ti takve promene
A " promene" nam donele kombi stranke , od kojih nijedna u tom trenutku nije imala dovoljno da predje cenzus ( pojedinacno).
Od prvog do poslednjeg dana sam bio protiv Milosevica, njegove zene , Seselja , Cosica i cele te komunisticke kamarile ... A danas mi o promenama i demokratiji pricaju dokazani podrumasi u liku clanova DS-a i NDS-a !
Od prvog do poslednjeg dana sam bio protiv Milosevica, njegove zene , Seselja , Cosica i cele te komunisticke kamarile ... A danas mi o promenama i demokratiji pricaju dokazani podrumasi u liku clanova DS-a i NDS-a !
-
teoreticar
#145 Re: Srpska moralna katarza!?
Izbeglice mozes to utvrditi i sam jer je bio izvestaj o pohapsenima.LSD wrote: a jeli paljenje Bajrakli džamije u sred Beograda bilo namještenoto se desilo 2004 u sred Beograda, na ocigled citavog svijeta.....dakle i poslije te 2000-te, za koju se neracionalno kačiš
Ali ako ce ti biti lakse evo ja ti se izvinjavam za paljenje Bajrakli dzamije u Beogradu.
-
LSD
#146 Re: Srpska moralna katarza!?
teoreticar wrote:Izbeglice.LSD wrote: a jeli paljenje Bajrakli džamije u sred Beograda bilo namještenoto se desilo 2004 u sred Beograda, na ocigled citavog svijeta.....dakle i poslije te 2000-te, za koju se neracionalno kačiš
-
Martinez_
#147 Re: Srpska moralna katarza!?
LSD wrote:a jeli paljenje Bajrakli džamije u sred Beograda bilo namještenoteoreticar wrote:Ja rekoh raskrstili smo sa time sto je izasla vecina naroda na ulice 5. Oktobra u Beogradu i Srusili Milosevica. Danas gotovo 100% rodjenih u Srbiji daje podrsku Evropskim strankama.LSD wrote:Tom bolesniku su srbijanci dali preko miliona i po glasova na izborima '97![]()
Ovo za Milosevica i glasove gresis ali mnogo gresis.to se desilo 2004 u sred Beograda, na ocigled citavog svijeta.....dakle i poslije te 2000-te, za koju se neracionalno kačiš
Jesu li ćirilične table u Vukovaru dokaz fašizma Hrvatske i Hrvata?
Jesu li kantonalni referendumi protiv minareta dokaz fašizma Švajcarske i Švajcaraca?
- Bratov brat
#148 Re: Srpska moralna katarza!?
naravno da nije namesteno, reakcija polupismenih na one paljevine po kosovu istog tog 17-03. 2004. Svaki posten covek se postideo zbog toga, a narocito Dorcolci . Niko to ne spori , ja sporim TEBI LICNO sto pises gluposti iz dosade ! Kad vlada takva ksenofobija odakle ovoliko stranaca po Srbiji ??? Sto investitori dolaze u Srbiju kad smo ksenofobi i mrzimo sve sto nije srpsko, sto ne dodju u tvoje selo ?LSD wrote:
a jeli paljenje Bajrakli džamije u sred Beograda bilo namještenoto se desilo 2004 u sred Beograda, na ocigled citavog svijeta.....dakle i poslije te 2000-te, za koju se neracionalno kačiš
A ti @ teoreticaru ne kaci izbeglicama sve zasta nemas odgovor , ja znam bar njih 50 koji su bili tu, a rodjeni su i odrasli u Beogradu .
-
teoreticar
#149 Re: Srpska moralna katarza!?
a jedno pitanje za tebe LSD sto ne dajes neke primere koji su 'dobri' nego uvek nalazis najlosije.
http://www.prva.rs/vesti/info/41352/nol ... bosni.html
- Bratov brat
#150 Re: Srpska moralna katarza!?
teoreticar wrote:a jedno pitanje za tebe LSD sto ne dajes neke primere koji su 'dobri' nego uvek nalazis najlosije.
Zato sto je nacionalista i sovinista i nije imao prilike da se srece cesto sa drugim narodima i drugim kulturama.