Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!

Post Reply
vivaldi

#151 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!

Post by vivaldi »

Mister Yes wrote:Iz Hrvatske se masovno bježi glavom bez obzira. Iste teme i problemi koje mi imamo. Korupcija, nezaposlenost, glomazna administracija, svi na budžetu, kriminal, bezperspektivnost, užasan natalitet Itd. A ulaskom u EU stvari su se samo još pogoršale. Otvorili su svoje tržište a nisu spremni za tu tržišnu utakmicu. Bježanija se pojačala jer nema granica.
nista od toga bas i nema veze sa proslavom
L u c i f e r

#152 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!

Post by L u c i f e r »

Koliko moraš biti opterećen da staviš 22 citata u jedan post?

Belćem još žulja hrvatska čuna u četničkom čmaru...
Bosanski_kralj

#153 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!

Post by Bosanski_kralj »

Renta wrote:
Bodkin wrote:
Niš te ja ne razmem ja sam purger iz ZG. :mrgreen:
Koliko 5. Korpus mora biti zahvalan na Oluji, toliko i cijela Hrvatska mora biti zahvalna cijelom 5. Korpusu za ono što je radio u periodu 92-95.
volta dzontra

#154 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!

Post by volta dzontra »

Bosanski_kralj wrote:
Renta wrote:
Bodkin wrote:
Koliko 5. Korpus mora biti zahvalan na Oluji, toliko i cijela Hrvatska mora biti zahvalna cijelom 5. Korpusu za ono što je radio u periodu 92-95.
Da je pao Bihac Oluja se ne bi mogla planirati na 8-10 dana i tesko bi bilo donijeti odluku o akciji. Ameri su rekli ako mozete brzo necemo se buniti a ako zaglibite tko vas j... sami se vadite iz g..... jer ce vam Bilt i Englezi sjesti za vrat
Renta

#155 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!

Post by Renta »

Bosanski_kralj wrote:
Renta wrote:
Bodkin wrote:

Aha, valjda je na to mislio. Hvala svim braniteljima od velikosrpske agresije pa i V. Korpusu ABiH i bratskom bošnjačkom narodu na zajedničkoj borbi i pobjedi! :thumbup:

A to, da bi mi iz Zagreba padom Bihaća završili u Australiji je, onako, blago rečeno, pretjerivanje.
Nismo u Australiji završili ni kad je stvarno pao stari povijesni hrvatski kraljevski grad Bihać, pod tursku vlast...a gdje ćemo od onih četnika. :mrgreen:
Bosanski_kralj

#156 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!

Post by Bosanski_kralj »

Renta wrote:
Aha, valjda je na to mislio. Hvala svim braniteljima od velikosrpske agresije pa i V. Korpusu ABiH i bratskom bošnjačkom narodu na zajedničkoj borbi i pobjedi! :thumbup:

A to, da bi mi iz Zagreba padom Bihaća završili u Australiji je, onako, blago rečeno, pretjerivanje.
Nismo u Australiji završili ni kad je stvarno pao stari povijesni hrvatski kraljevski grad Bihać, pod tursku vlast...a gdje ćemo od onih četnika. :mrgreen:
Jeste pretjerivanje to za Australiju, ali nije pretjerivanje kad se kaže da bi padom Bihaća definitivno i opstala Velika Srbija i da bi Hrvatska sa njom graničila negdje kod Karlovca.
Poanta je u tome da su HV i V Korpus bili u simbiozi, naslonjeni jedni na druge u borbi protiv zajedničkog neprijatelja. Da se isto uradilo sa kompletnom A RBiH, HV-om i HVO, rat bi puno manje trajao i uz daleko manji broj žrtava bi bio na svim stranama.
Renta

#157 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!

Post by Renta »

Apsolutno. No vjeruj, da nije bilo Oluje '95, bilo bi je 96 ili 97, s puno više žrtava da, vjerojatno.. ali s istim ishodom - porazom velikosrba! :thumbup:
emillio estevez
Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110

#158 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!

Post by emillio estevez »

L u c i f e r wrote:Koliko moraš biti opterećen da staviš 22 citata u jedan post?

Nije puno pretjerao.
Dno dna je. U Hrvatskoj zbog 2 razloga .
Nerada i 5 mobitela u dzepu.
mudrac2

#159 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!

Post by mudrac2 »

Renta wrote:Apsolutno. No vjeruj, da nije bilo Oluje '95, bilo bi je 96 ili 97, s puno više žrtava da, vjerojatno.. ali s istim ishodom - porazom velikosrba! :thumbup:
ne zanosi se. evo ti link pa pročitaj šta bi za hrvatsku značio pad bihaća. ukratko, pad bihaća bi ujedno bio i kapitulacija hrvatske, tj velika srbija u planiranim granicama, u ovoj fazi. u neko slijedećoj fazi bio bi kraj hrvatske.

http://www.avaz.ba/clanak/189430/genera ... srebrenicu
Mister Yes

#160 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!

Post by Mister Yes »

vivaldi wrote:
Mister Yes wrote:Iz Hrvatske se masovno bježi glavom bez obzira. Iste teme i problemi koje mi imamo. Korupcija, nezaposlenost, glomazna administracija, svi na budžetu, kriminal, bezperspektivnost, užasan natalitet Itd. A ulaskom u EU stvari su se samo još pogoršale. Otvorili su svoje tržište a nisu spremni za tu tržišnu utakmicu. Bježanija se pojačala jer nema granica.
Ali ima veze sa postom na koji sam odgovorio. I uopšte sa pričom "blago Hrvatskoj, oni se rješili svojih Srba a mi nismo". Eto, oni nemaju srpski entitet ali imaju sve iste probleme koje mi imamo. To je poenta.
Mister Yes

#161 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!

Post by Mister Yes »

L u c i f e r wrote:Koliko moraš biti opterećen da staviš 22 citata u jedan post?

Zar ti ja nisam na ignore? Add foe i te zezancije? :lol:

Nemaju Hrvati na čemu biti zahvalni. I da nije bilo Oluje, i da su Srbima dali entitet, ne bi im bilo ništa gore nego sada. I ovako su na putu nestanka kao narod i nema im spasa. Znaju to njihovi lideri jako dobro a protekla dva dana su bili samo predstava za narod koji nestaje ali to još ne zna. Slavlje na brodu koji tone.
JohnnyS

#163 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!

Post by JohnnyS »

Na šta spade nebeski narod, albanske fore kopiraju... :mrgreen:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#164 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!

Post by _BataZiv_0809 »

Kad vidim fasistu Thompsona kao glavnu figuru proslave, povraca mi se.
Bodkin

#165 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!

Post by Bodkin »

Najveci hrvat, sta ces :mrgreen:
Leons

#166 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!

Post by Leons »

Mister Yes wrote:
Nemaju Hrvati na čemu biti zahvalni. I da nije bilo Oluje, i da su Srbima dali entitet, ne bi im bilo ništa gore nego sada. I ovako su na putu nestanka kao narod i nema im spasa. Znaju to njihovi lideri jako dobro a protekla dva dana su bili samo predstava za narod koji nestaje ali to još ne zna. Slavlje na brodu koji tone.
:lol:
Te probleme ima apsolutno svaka ex komunisticka drzava. Naravno da nece postati Svicarska , tek ljudi uce sta je drzava.
Mister Yes

#167 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!

Post by Mister Yes »

Leons wrote:tek ljudi uce sta je drzava.
" Taman sam naučio magarca da niti jede niti pije, a on krepao."
Novak20

#168 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!

Post by Novak20 »

Mister Yes wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Dragi Bog zna a jedini brod koji tone je ovaj naš.
Mister Yes

#169 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!

Post by Mister Yes »

Novak20 wrote:Dragi Bog zna a jedini brod koji tone je ovaj naš.
Ma naravno. Hrvatski brod je ko beton :lol:
Novak20

#170 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!

Post by Novak20 »

Mister Yes wrote:
Novak20 wrote:Dragi Bog zna a jedini brod koji tone je ovaj naš.
Ma naravno. Hrvatski brod je ko beton :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: U odnosu na to kakav je trenutno naš, hrvatski brod kao da je od titanijuma. :izet: :lol: :lol: :lol:
vivaldi

#171 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!

Post by vivaldi »

Mister Yes wrote:
vivaldi wrote:
Ali ima veze sa postom na koji sam odgovorio. I uopšte sa pričom "blago Hrvatskoj, oni se rješili svojih Srba a mi nismo". Eto, oni nemaju srpski entitet ali imaju sve iste probleme koje mi imamo. To je poenta.
vaznije im je sto nemaju srba od svega sto si naveo
Bodkin

#172 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!

Post by Bodkin »

Toliko im je vaznije da im taj neprijatelj jos treba kroz cirilicne table. Jebo sve ostalo, to je najveci problem
General War

#173 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!

Post by General War »

JohnnyS wrote:Čestitka je stigla i iz prijateljskih Sjedinjenih Američkih Država:

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1023902

Nakon mise u Kninu danas, fali i neki njemački gest pa da ustaško-američko-vatikansko-nemačka urota bude potpuna.
Hajde da se prisjetimo remixom starog :D

Martinez_

#174 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!

Post by Martinez_ »

I šta kažu eminentni forumaši, prelepa proslava na kojoj Hrvatskoj treba čestitati

https://www.youtube.com/watch?v=hiqU2PU ... e=youtu.be

:lol:
Domaci izdajnik
Horoskop: Vodokotlić

#175 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!

Post by Domaci izdajnik »

Da se pridružim čestitkama "susedima"....Danas su moji došli da produže HR pasoš tj putovnicu u konzulatu RvaCke u BL.....nisu htjeli da im izdaju novu putnu ispravu jer nemaju dokument zahtjeva za pasoš od prije 17 godina kd su ga prvi put tražili :shock: :-) kako li su do sad to produžavali jbt :? Naravno oni su rođeni tamo i protjerani su '91 prije Oluje. U duhu proslave eto pakoste i svojim državljanima samo zato što su Srbi.... :oops:

Srećom ima i dobrih i pametnih ljudi među Hrvatima, koji su mi se javili ovih dana sa konstantacijom da se pravi fešta dogovorenom zločinu dok se dižu nameti i cijene a nezaposlenost divlja...dok većina mladih Hrvata gleda da uhvati petama vjetra iz čiste lijepe njihove :run:
Post Reply