nista od toga bas i nema veze sa proslavomMister Yes wrote:Iz Hrvatske se masovno bježi glavom bez obzira. Iste teme i problemi koje mi imamo. Korupcija, nezaposlenost, glomazna administracija, svi na budžetu, kriminal, bezperspektivnost, užasan natalitet Itd. A ulaskom u EU stvari su se samo još pogoršale. Otvorili su svoje tržište a nisu spremni za tu tržišnu utakmicu. Bježanija se pojačala jer nema granica.
Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!
- vivaldi
#151 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!
-
L u c i f e r
#152 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!
Koliko moraš biti opterećen da staviš 22 citata u jedan post?
Belćem još žulja hrvatska čuna u četničkom čmaru...
- Bosanski_kralj
#153 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!
Koliko 5. Korpus mora biti zahvalan na Oluji, toliko i cijela Hrvatska mora biti zahvalna cijelom 5. Korpusu za ono što je radio u periodu 92-95.Renta wrote:Bodkin wrote:
Niš te ja ne razmem ja sam purger iz ZG.
- volta dzontra
#154 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!
Da je pao Bihac Oluja se ne bi mogla planirati na 8-10 dana i tesko bi bilo donijeti odluku o akciji. Ameri su rekli ako mozete brzo necemo se buniti a ako zaglibite tko vas j... sami se vadite iz g..... jer ce vam Bilt i Englezi sjesti za vratBosanski_kralj wrote:Koliko 5. Korpus mora biti zahvalan na Oluji, toliko i cijela Hrvatska mora biti zahvalna cijelom 5. Korpusu za ono što je radio u periodu 92-95.Renta wrote:Bodkin wrote:
- Renta
#155 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!
Bosanski_kralj wrote:Koliko 5. Korpus mora biti zahvalan na Oluji, toliko i cijela Hrvatska mora biti zahvalna cijelom 5. Korpusu za ono što je radio u periodu 92-95.Renta wrote:Bodkin wrote:
Aha, valjda je na to mislio. Hvala svim braniteljima od velikosrpske agresije pa i V. Korpusu ABiH i bratskom bošnjačkom narodu na zajedničkoj borbi i pobjedi!
A to, da bi mi iz Zagreba padom Bihaća završili u Australiji je, onako, blago rečeno, pretjerivanje.
Nismo u Australiji završili ni kad je stvarno pao stari povijesni hrvatski kraljevski grad Bihać, pod tursku vlast...a gdje ćemo od onih četnika.
- Bosanski_kralj
#156 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!
Jeste pretjerivanje to za Australiju, ali nije pretjerivanje kad se kaže da bi padom Bihaća definitivno i opstala Velika Srbija i da bi Hrvatska sa njom graničila negdje kod Karlovca.Renta wrote:
Aha, valjda je na to mislio. Hvala svim braniteljima od velikosrpske agresije pa i V. Korpusu ABiH i bratskom bošnjačkom narodu na zajedničkoj borbi i pobjedi!![]()
A to, da bi mi iz Zagreba padom Bihaća završili u Australiji je, onako, blago rečeno, pretjerivanje.
Nismo u Australiji završili ni kad je stvarno pao stari povijesni hrvatski kraljevski grad Bihać, pod tursku vlast...a gdje ćemo od onih četnika.
Poanta je u tome da su HV i V Korpus bili u simbiozi, naslonjeni jedni na druge u borbi protiv zajedničkog neprijatelja. Da se isto uradilo sa kompletnom A RBiH, HV-om i HVO, rat bi puno manje trajao i uz daleko manji broj žrtava bi bio na svim stranama.
- Renta
#157 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!
Apsolutno. No vjeruj, da nije bilo Oluje '95, bilo bi je 96 ili 97, s puno više žrtava da, vjerojatno.. ali s istim ishodom - porazom velikosrba! 
-
emillio estevez
- Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110
#158 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!
Nije puno pretjerao.L u c i f e r wrote:Koliko moraš biti opterećen da staviš 22 citata u jedan post?
Dno dna je. U Hrvatskoj zbog 2 razloga .
Nerada i 5 mobitela u dzepu.
-
mudrac2
#159 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!
ne zanosi se. evo ti link pa pročitaj šta bi za hrvatsku značio pad bihaća. ukratko, pad bihaća bi ujedno bio i kapitulacija hrvatske, tj velika srbija u planiranim granicama, u ovoj fazi. u neko slijedećoj fazi bio bi kraj hrvatske.Renta wrote:Apsolutno. No vjeruj, da nije bilo Oluje '95, bilo bi je 96 ili 97, s puno više žrtava da, vjerojatno.. ali s istim ishodom - porazom velikosrba!
http://www.avaz.ba/clanak/189430/genera ... srebrenicu
- Mister Yes
#160 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!
Ali ima veze sa postom na koji sam odgovorio. I uopšte sa pričom "blago Hrvatskoj, oni se rješili svojih Srba a mi nismo". Eto, oni nemaju srpski entitet ali imaju sve iste probleme koje mi imamo. To je poenta.vivaldi wrote:nista od toga bas i nema veze sa proslavomMister Yes wrote:Iz Hrvatske se masovno bježi glavom bez obzira. Iste teme i problemi koje mi imamo. Korupcija, nezaposlenost, glomazna administracija, svi na budžetu, kriminal, bezperspektivnost, užasan natalitet Itd. A ulaskom u EU stvari su se samo još pogoršale. Otvorili su svoje tržište a nisu spremni za tu tržišnu utakmicu. Bježanija se pojačala jer nema granica.
- Mister Yes
#161 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!
Zar ti ja nisam na ignore? Add foe i te zezancije?L u c i f e r wrote:Koliko moraš biti opterećen da staviš 22 citata u jedan post?
Nemaju Hrvati na čemu biti zahvalni. I da nije bilo Oluje, i da su Srbima dali entitet, ne bi im bilo ništa gore nego sada. I ovako su na putu nestanka kao narod i nema im spasa. Znaju to njihovi lideri jako dobro a protekla dva dana su bili samo predstava za narod koji nestaje ali to još ne zna. Slavlje na brodu koji tone.
- zateznistub
- JohnnyS
#163 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!
Na šta spade nebeski narod, albanske fore kopiraju... 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#164 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!
Kad vidim fasistu Thompsona kao glavnu figuru proslave, povraca mi se.
-
Bodkin
#165 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!
Najveci hrvat, sta ces 
- Leons
#166 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!
Mister Yes wrote:
Nemaju Hrvati na čemu biti zahvalni. I da nije bilo Oluje, i da su Srbima dali entitet, ne bi im bilo ništa gore nego sada. I ovako su na putu nestanka kao narod i nema im spasa. Znaju to njihovi lideri jako dobro a protekla dva dana su bili samo predstava za narod koji nestaje ali to još ne zna. Slavlje na brodu koji tone.
Te probleme ima apsolutno svaka ex komunisticka drzava. Naravno da nece postati Svicarska , tek ljudi uce sta je drzava.
- Mister Yes
#167 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!
" Taman sam naučio magarca da niti jede niti pije, a on krepao."Leons wrote:tek ljudi uce sta je drzava.
-
Novak20
#168 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!
Mister Yes wrote:
Dragi Bog zna a jedini brod koji tone je ovaj naš.
- Mister Yes
#169 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!
Ma naravno. Hrvatski brod je ko betonNovak20 wrote:Dragi Bog zna a jedini brod koji tone je ovaj naš.
-
Novak20
#170 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!
Mister Yes wrote:Ma naravno. Hrvatski brod je ko betonNovak20 wrote:Dragi Bog zna a jedini brod koji tone je ovaj naš.
- vivaldi
#171 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!
vaznije im je sto nemaju srba od svega sto si naveoMister Yes wrote:Ali ima veze sa postom na koji sam odgovorio. I uopšte sa pričom "blago Hrvatskoj, oni se rješili svojih Srba a mi nismo". Eto, oni nemaju srpski entitet ali imaju sve iste probleme koje mi imamo. To je poenta.vivaldi wrote:nista od toga bas i nema veze sa proslavomMister Yes wrote:Iz Hrvatske se masovno bježi glavom bez obzira. Iste teme i problemi koje mi imamo. Korupcija, nezaposlenost, glomazna administracija, svi na budžetu, kriminal, bezperspektivnost, užasan natalitet Itd. A ulaskom u EU stvari su se samo još pogoršale. Otvorili su svoje tržište a nisu spremni za tu tržišnu utakmicu. Bježanija se pojačala jer nema granica.
-
Bodkin
#172 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!
Toliko im je vaznije da im taj neprijatelj jos treba kroz cirilicne table. Jebo sve ostalo, to je najveci problem
- General War
#173 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!
Hajde da se prisjetimo remixom starogJohnnyS wrote:Čestitka je stigla i iz prijateljskih Sjedinjenih Američkih Država:
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1023902
Nakon mise u Kninu danas, fali i neki njemački gest pa da ustaško-američko-vatikansko-nemačka urota bude potpuna.
-
Martinez_
#174 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!
I šta kažu eminentni forumaši, prelepa proslava na kojoj Hrvatskoj treba čestitati
https://www.youtube.com/watch?v=hiqU2PU ... e=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=hiqU2PU ... e=youtu.be
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#175 Re: Sretan Dan Domovinske Zahvalnosti!
Da se pridružim čestitkama "susedima"....Danas su moji došli da produže HR pasoš tj putovnicu u konzulatu RvaCke u BL.....nisu htjeli da im izdaju novu putnu ispravu jer nemaju dokument zahtjeva za pasoš od prije 17 godina kd su ga prvi put tražili
kako li su do sad to produžavali jbt
Naravno oni su rođeni tamo i protjerani su '91 prije Oluje. U duhu proslave eto pakoste i svojim državljanima samo zato što su Srbi....
Srećom ima i dobrih i pametnih ljudi među Hrvatima, koji su mi se javili ovih dana sa konstantacijom da se pravi fešta dogovorenom zločinu dok se dižu nameti i cijene a nezaposlenost divlja...dok većina mladih Hrvata gleda da uhvati petama vjetra iz čiste lijepe njihove
Srećom ima i dobrih i pametnih ljudi među Hrvatima, koji su mi se javili ovih dana sa konstantacijom da se pravi fešta dogovorenom zločinu dok se dižu nameti i cijene a nezaposlenost divlja...dok većina mladih Hrvata gleda da uhvati petama vjetra iz čiste lijepe njihove