Sredjivanje obrva

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

manekenka u penziji

#76 Re: Sredjivanje obrva

Post by manekenka u penziji »

Radi moja kozmetičarka. Hoćeš PP?
MersY

#77 Re: Sredjivanje obrva

Post by MersY »

Može :) hvala
Ductus Holedocus

#78 Re: Sredjivanje obrva

Post by Ductus Holedocus »

Trebam preporuku,gdje da odem,da je jeftino,a da me nece nahakaretiti :D

Necu da mi ih tanje,samo malo da luk napravi.I gdje slusaju sta im govoris,a ne da rade po svom cejfu
Ima l igdje na Ilidzi,jer mi je tu pri ruci
EmmaB

#79 Re: Sredjivanje obrva

Post by EmmaB »

Posto vidim da su postovi stari .. da li neko moze preporuciti sada neki dobar salon, osobu koja zna fino srediti obrve :)
Moje su uzasne, i kao sto jedan post rece, uspijem srediti jednu .. ali druga izgleda uzasno :O Isla bih redovno u salon da mi se to fino sredi .. samo da znam da je osoba ok, i da mi nece upropastiti obrve jos vise :)
umihana

#80 Re: Sredjivanje obrva

Post by umihana »

EmmaB wrote:Posto vidim da su postovi stari .. da li neko moze preporuciti sada neki dobar salon, osobu koja zna fino srediti obrve :)
Moje su uzasne, i kao sto jedan post rece, uspijem srediti jednu .. ali druga izgleda uzasno :O Isla bih redovno u salon da mi se to fino sredi .. samo da znam da je osoba ok, i da mi nece upropastiti obrve jos vise :)
ja sam pre prezadovoljna curom koja meni radi obrve, radi pincetom ili koncem ako zelis mogu ti dati broj na pp
Last edited by umihana on 13/04/2014 18:02, edited 1 time in total.
EmmaB

#81 Re: Sredjivanje obrva

Post by EmmaB »

umihana wrote:ja sam pre prezadovoljna curom koja meni radi obrve, radi pincetom ili koncem salon ljepota prekoputa otropedije na breci ako zelis mogu ti dati broj na pp

Moze, naravno .. samo mi, molim te, objasni gdje je 'Breka' ..
Nova sam u Sarajevu, pa ..
stihija

#82 Re: Sredjivanje obrva

Post by stihija »

a nije vam ni ofirna reklama.. :D
manekenka u penziji

#83 Re: Odg: Sredjivanje obrva

Post by manekenka u penziji »

stihija wrote:a nije vam ni ofirna reklama.. :D
Po čemu je ovo reklama? Djevojka je dala svoje utiske i odgovorila na pitanje zbog kojeg tema i postoji. Nije cak ni ime salona navela.
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#84 Re: Sredjivanje obrva

Post by Matijevic_Vlado »

a gdje muskarci rade obrve il su sami svoji majstori :mrgreen: ? imal neka ovdje da ide s momkom na obrve ko na kafu? :mrgreen: ? ono "Hajmo na obrve, ja castim"
stihija

#85 Re: Sredjivanje obrva

Post by stihija »

instikt :D
šalu na stranu, meni je izgledalo tako, dva nova nicka u isto vrijeme, manje više registrovani zbog ove teme...
izvinjavam se ako griješim, no hard feelings :D

Matijevic_Vlado wrote:a gdje muskarci rade obrve il su sami svoji majstori :mrgreen: ? imal neka ovdje da ide s momkom na obrve ko na kafu? :mrgreen: ? ono "Hajmo na obrve, ja castim"
takvi se nazivaju muškarcima? :oops:
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#86 Re: Sredjivanje obrva

Post by Matijevic_Vlado »

stihija wrote:instikt :D
šalu na stranu, meni je izgledalo tako, dva nova nicka u isto vrijeme, manje više registrovani zbog ove teme...
izvinjavam se ako griješim, no hard feelings :D

Matijevic_Vlado wrote:a gdje muskarci rade obrve il su sami svoji majstori :mrgreen: ? imal neka ovdje da ide s momkom na obrve ko na kafu? :mrgreen: ? ono "Hajmo na obrve, ja castim"
takvi se nazivaju muškarcima? :oops:
vi ih nazivate muskarcima :mrgreen: , slatkisima vasim :mrgreen:, ja samo nisam htio da koristim druge rijeci :mrgreen: .
e ofirne reklame gore :mrgreen:
umihana

#87 Re: Sredjivanje obrva

Post by umihana »

nije mi stalo nikoga reklamirati, nego sam napisala svoje utiske gdje ja idem da sredjujem svoje obrve, valjda forumi i sluze da svako napise svoje utiske i ako moze drugome pomogne,,,,
nula37

#88 Re: Sredjivanje obrva

Post by nula37 »

ima li neko bez reklamiranja da preporuci nekog ko dobro sredi obrve a ne stanji ih previse.
imam uzasno tamne i rijetke obrve pa ako mi jos neko stanji previse imat cu 3 dlake na obrvama.
i zanima me ima li neka prirodna metoda da obrve postanu gusce.
MrsJ

#89 Re: Sredjivanje obrva

Post by MrsJ »

Ova japanska metoda crtanja obrva uzasno skupa. Nisam znala da je bas tako, bas se bila nameracila da uradim. :sad: Dati 250 KM na obrve mi je totalno nezamislivo sve i da mi je duplo veca plata.
nula37

#90 Re: Sredjivanje obrva

Post by nula37 »

vjeruj da ta japanska metoda i nije nesto sjajna imala sam priliku vidjeti uzivo kako to izgleda na jednoj kolegici koja je radila to u Zagrebu ono je meni tako vjestacko da je to strasno.
MrsJ

#91 Re: Sredjivanje obrva

Post by MrsJ »

Da, i ja sam gledala slike Emine Karisik koja je to radila u nekom salonu. Ona plave kose a obrve totalno tamne, odvratno izgleda.
umihana

#92 Re: Sredjivanje obrva

Post by umihana »

nula37 wrote:ima li neko bez reklamiranja da preporuci nekog ko dobro sredi obrve a ne stanji ih previse.
imam uzasno tamne i rijetke obrve pa ako mi jos neko stanji previse imat cu 3 dlake na obrvama.
posto i sama imam veoma rijetke obrve ja sam mazala svaku vece ricinusovim uljem mogu ti reci da je imalo efekta, a sad ih oblikujem koncem taman toliko da ima lijep oblik :D
EmmaB

#93 Re: Sredjivanje obrva

Post by EmmaB »

Ehhh .. nisam otisla nikome, prijateljica mi je rekla da se u CMu imaju kupiti neki "kalupi" i boje za obrve. Otisla sam da potrazim to nesto, da probam prvo nesto sama srediti .. i odlicno je. Uskoro vam slikam produkt i kako sam sredila obrve nakon njega ..
MrsJ

#94 Re: Sredjivanje obrva

Post by MrsJ »

Super, cekamo slike jer i meni treba tako nesto. :thumbup:
petunija

#95 Re: Sredjivanje obrva

Post by petunija »

umihana wrote:
nula37 wrote:ima li neko bez reklamiranja da preporuci nekog ko dobro sredi obrve a ne stanji ih previse.
posto i sama imam veoma rijetke obrve ja sam mazala svaku vece ricinusovim uljem mogu ti reci da je imalo efekta, a sad ih oblikujem koncem taman toliko da ima lijep oblik :D
+1
Taman htjedoh isto napisati, s tim da sam ricinus koristila za trepavice
Coconut

#96 Re: Sredjivanje obrva

Post by Coconut »

Ima li neko preporuku za nekog ko dobro radi obrve :? :? Pod ovim ne mislim ikakvo tetoviranje, nego da mi ih fino oblikuje, pocupa, ofarba eventualno, bez da ih stanji jer su mi jako dragocjene :D
Mezopotamija

#97 Re: Sredjivanje obrva

Post by Mezopotamija »

Coconut wrote:Ima li neko preporuku za nekog ko dobro radi obrve :? :? Pod ovim ne mislim ikakvo tetoviranje, nego da mi ih fino oblikuje, pocupa, ofarba eventualno, bez da ih stanji jer su mi jako dragocjene :D
Katarina, salon Maja preko puta BBI, vec godinu dana prezadovoljna. 5 KM oblikovanje + 5 KM farbanje...

Bila sam zadovljna i Behkom (La Mer - BBI), ali 15 KM oblikovanje + 15 farbanje... za isto
All Apologies

#98 Re: Sredjivanje obrva

Post by All Apologies »

Meni su najjace one koje vidjam po fb sa obrvama najblaze receno nigdje veze,a statusi ne crtaj obrve ako nisi imala dvojku iz likovnog :-)
Ja sama vodim brigu o svojima mada o njima i nije potrebna neka briga, ali kozmeticari cuda cine. Uspjela sam nagovoriti par dobrih prijateljica da odu i od strasnih i nejednakih obrva sad imaju stvarno predivne. Ako su vam obrve dvije tanke, nejednake linije, molim vas - idite! Obrve mijenjaju izgled lica pa i misljenje o osobi koje formiramo prvim utiskom na osnovu izgleda.

Image

Image
CaneBos

#99 Re: Sredjivanje obrva

Post by CaneBos »

Je li neko radio permanent obrve i gdje? Meni bi to zaista ustedilo mnogo vremena kod spremanja ujutro, ali se ne usudjujem otici bilo gdje, pa ako neko ima dobru preporuku gdje je sigurno da nece napraviti freak show od obrva?
CaneBos

#100 Re: Sredjivanje obrva

Post by CaneBos »

Vidi niko ziv se ne docerava trajno vise :D ??
Post Reply