Sredjivanje obrva
Moderator: anex
- manekenka u penziji
#76 Re: Sredjivanje obrva
Radi moja kozmetičarka. Hoćeš PP?
- Ductus Holedocus
#78 Re: Sredjivanje obrva
Trebam preporuku,gdje da odem,da je jeftino,a da me nece nahakaretiti
Necu da mi ih tanje,samo malo da luk napravi.I gdje slusaju sta im govoris,a ne da rade po svom cejfu
Ima l igdje na Ilidzi,jer mi je tu pri ruci
Necu da mi ih tanje,samo malo da luk napravi.I gdje slusaju sta im govoris,a ne da rade po svom cejfu
Ima l igdje na Ilidzi,jer mi je tu pri ruci
-
EmmaB
#79 Re: Sredjivanje obrva
Posto vidim da su postovi stari .. da li neko moze preporuciti sada neki dobar salon, osobu koja zna fino srediti obrve
Moje su uzasne, i kao sto jedan post rece, uspijem srediti jednu .. ali druga izgleda uzasno :O Isla bih redovno u salon da mi se to fino sredi .. samo da znam da je osoba ok, i da mi nece upropastiti obrve jos vise
Moje su uzasne, i kao sto jedan post rece, uspijem srediti jednu .. ali druga izgleda uzasno :O Isla bih redovno u salon da mi se to fino sredi .. samo da znam da je osoba ok, i da mi nece upropastiti obrve jos vise
-
umihana
#80 Re: Sredjivanje obrva
ja sam pre prezadovoljna curom koja meni radi obrve, radi pincetom ili koncem ako zelis mogu ti dati broj na ppEmmaB wrote:Posto vidim da su postovi stari .. da li neko moze preporuciti sada neki dobar salon, osobu koja zna fino srediti obrve![]()
Last edited by umihana on 13/04/2014 18:02, edited 1 time in total.
-
EmmaB
#81 Re: Sredjivanje obrva
umihana wrote:ja sam pre prezadovoljna curom koja meni radi obrve, radi pincetom ili koncem salon ljepota prekoputa otropedije na breci ako zelis mogu ti dati broj na pp
Moze, naravno .. samo mi, molim te, objasni gdje je 'Breka' ..
Nova sam u Sarajevu, pa ..
- stihija
#82 Re: Sredjivanje obrva
a nije vam ni ofirna reklama.. 
- manekenka u penziji
#83 Re: Odg: Sredjivanje obrva
Po čemu je ovo reklama? Djevojka je dala svoje utiske i odgovorila na pitanje zbog kojeg tema i postoji. Nije cak ni ime salona navela.stihija wrote:a nije vam ni ofirna reklama..
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#84 Re: Sredjivanje obrva
a gdje muskarci rade obrve il su sami svoji majstori
? imal neka ovdje da ide s momkom na obrve ko na kafu?
? ono "Hajmo na obrve, ja castim"
- stihija
#85 Re: Sredjivanje obrva
instikt
šalu na stranu, meni je izgledalo tako, dva nova nicka u isto vrijeme, manje više registrovani zbog ove teme...
izvinjavam se ako griješim, no hard feelings

šalu na stranu, meni je izgledalo tako, dva nova nicka u isto vrijeme, manje više registrovani zbog ove teme...
takvi se nazivaju muškarcima?Matijevic_Vlado wrote:a gdje muskarci rade obrve il su sami svoji majstori? imal neka ovdje da ide s momkom na obrve ko na kafu?
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#86 Re: Sredjivanje obrva
vi ih nazivate muskarcimastihija wrote:instikt![]()
takvi se nazivaju muškarcima?Matijevic_Vlado wrote:a gdje muskarci rade obrve il su sami svoji majstori? imal neka ovdje da ide s momkom na obrve ko na kafu?
e ofirne reklame gore
-
umihana
#87 Re: Sredjivanje obrva
nije mi stalo nikoga reklamirati, nego sam napisala svoje utiske gdje ja idem da sredjujem svoje obrve, valjda forumi i sluze da svako napise svoje utiske i ako moze drugome pomogne,,,,
-
nula37
#88 Re: Sredjivanje obrva
ima li neko bez reklamiranja da preporuci nekog ko dobro sredi obrve a ne stanji ih previse.
imam uzasno tamne i rijetke obrve pa ako mi jos neko stanji previse imat cu 3 dlake na obrvama.
i zanima me ima li neka prirodna metoda da obrve postanu gusce.
imam uzasno tamne i rijetke obrve pa ako mi jos neko stanji previse imat cu 3 dlake na obrvama.
-
MrsJ
#89 Re: Sredjivanje obrva
Ova japanska metoda crtanja obrva uzasno skupa. Nisam znala da je bas tako, bas se bila nameracila da uradim.
Dati 250 KM na obrve mi je totalno nezamislivo sve i da mi je duplo veca plata.
-
nula37
#90 Re: Sredjivanje obrva
vjeruj da ta japanska metoda i nije nesto sjajna imala sam priliku vidjeti uzivo kako to izgleda na jednoj kolegici koja je radila to u Zagrebu ono je meni tako vjestacko da je to strasno.
-
MrsJ
#91 Re: Sredjivanje obrva
Da, i ja sam gledala slike Emine Karisik koja je to radila u nekom salonu. Ona plave kose a obrve totalno tamne, odvratno izgleda.
-
umihana
#92 Re: Sredjivanje obrva
posto i sama imam veoma rijetke obrve ja sam mazala svaku vece ricinusovim uljem mogu ti reci da je imalo efekta, a sad ih oblikujem koncem taman toliko da ima lijep obliknula37 wrote:ima li neko bez reklamiranja da preporuci nekog ko dobro sredi obrve a ne stanji ih previse.
-
EmmaB
#93 Re: Sredjivanje obrva
Ehhh .. nisam otisla nikome, prijateljica mi je rekla da se u CMu imaju kupiti neki "kalupi" i boje za obrve. Otisla sam da potrazim to nesto, da probam prvo nesto sama srediti .. i odlicno je. Uskoro vam slikam produkt i kako sam sredila obrve nakon njega ..
-
MrsJ
#94 Re: Sredjivanje obrva
Super, cekamo slike jer i meni treba tako nesto. 
- petunija
#95 Re: Sredjivanje obrva
+1umihana wrote:posto i sama imam veoma rijetke obrve ja sam mazala svaku vece ricinusovim uljem mogu ti reci da je imalo efekta, a sad ih oblikujem koncem taman toliko da ima lijep obliknula37 wrote:ima li neko bez reklamiranja da preporuci nekog ko dobro sredi obrve a ne stanji ih previse.
Taman htjedoh isto napisati, s tim da sam ricinus koristila za trepavice
-
Coconut
#96 Re: Sredjivanje obrva
Ima li neko preporuku za nekog ko dobro radi obrve
Pod ovim ne mislim ikakvo tetoviranje, nego da mi ih fino oblikuje, pocupa, ofarba eventualno, bez da ih stanji jer su mi jako dragocjene 
-
Mezopotamija
#97 Re: Sredjivanje obrva
Katarina, salon Maja preko puta BBI, vec godinu dana prezadovoljna. 5 KM oblikovanje + 5 KM farbanje...Coconut wrote:Ima li neko preporuku za nekog ko dobro radi obrve![]()
Pod ovim ne mislim ikakvo tetoviranje, nego da mi ih fino oblikuje, pocupa, ofarba eventualno, bez da ih stanji jer su mi jako dragocjene
Bila sam zadovljna i Behkom (La Mer - BBI), ali 15 KM oblikovanje + 15 farbanje... za isto
- All Apologies
#98 Re: Sredjivanje obrva
Meni su najjace one koje vidjam po fb sa obrvama najblaze receno nigdje veze,a statusi ne crtaj obrve ako nisi imala dvojku iz likovnog
Ja sama vodim brigu o svojima mada o njima i nije potrebna neka briga, ali kozmeticari cuda cine. Uspjela sam nagovoriti par dobrih prijateljica da odu i od strasnih i nejednakih obrva sad imaju stvarno predivne. Ako su vam obrve dvije tanke, nejednake linije, molim vas - idite! Obrve mijenjaju izgled lica pa i misljenje o osobi koje formiramo prvim utiskom na osnovu izgleda.

Ja sama vodim brigu o svojima mada o njima i nije potrebna neka briga, ali kozmeticari cuda cine. Uspjela sam nagovoriti par dobrih prijateljica da odu i od strasnih i nejednakih obrva sad imaju stvarno predivne. Ako su vam obrve dvije tanke, nejednake linije, molim vas - idite! Obrve mijenjaju izgled lica pa i misljenje o osobi koje formiramo prvim utiskom na osnovu izgleda.

- CaneBos
#99 Re: Sredjivanje obrva
Je li neko radio permanent obrve i gdje? Meni bi to zaista ustedilo mnogo vremena kod spremanja ujutro, ali se ne usudjujem otici bilo gdje, pa ako neko ima dobru preporuku gdje je sigurno da nece napraviti freak show od obrva?
- CaneBos
#100 Re: Sredjivanje obrva
Vidi niko ziv se ne docerava trajno vise
??