Sredjivanje obrva
Moderator: anex
-
audrey
#51 Re: Sredjivanje obrva
Ja sam sredjivala obrve kod Arijane u Runolistu ( Hrasno, kod starog Robota). Ja sam prezadovoljna, jer mi je baš oblikovala obrve, prije sam imala dosta neuredne, i kako bih rekla, spuštene, tako da sam uvijek izgledala kao da sam tužna
Ona mi ih je ošišala, oblikovala i podigla
Šta da vam kažem, izašla sam ko nova osoba
Ko hoće, mogu mu ostaviti broj na pp.
-
radenska
#52 Re: Sredjivanje obrva
Nesto novo o kozmetickim salonima. Danas se svak ziv bavi sredjivanjem obrva. Meni je jednom pocupala ( a kako su jadne ovako rijetke) reko da ih malo i oboji i ispale su CRNE. A ja PLAVA 
- BadSanta
#53 Re: Sredjivanje obrva
ŽENE MOLIM VAS POMOZITE!!!
Juros bila u Sara centru na Ilidži u nekom kozmetičkom salonu na drugom spratu. Izašla iz njega praktično plačući. Cure koje tamo rade ne samo što su izrazitoo neljubazne nego nemaju APSOLUTNO BLAGE VEZE O SVOM POSLU.
Sada umjesto obrva imam dvije tanke crtice s tim da mi ispod jedne krvari toliko me je jako čupala.
Moje pitanje je kad će mi obrve porasti i da li li će uopće. Mogu li na neki način ubrzati njihov rast?
Molim vas bilo kakvi savjeti i pomoć su dobrodošli. I zadnje, izbjegavajte u širokom krugu taj salon. Voljela bih se sjetiti točno kako se zove ali znam da se bave i nadogradnjom noktiju pored ostalog.
Brzo odgovarajte jer mi za par dana počinje fax a ja ne mogu ovakva vani.
Juros bila u Sara centru na Ilidži u nekom kozmetičkom salonu na drugom spratu. Izašla iz njega praktično plačući. Cure koje tamo rade ne samo što su izrazitoo neljubazne nego nemaju APSOLUTNO BLAGE VEZE O SVOM POSLU.
Sada umjesto obrva imam dvije tanke crtice s tim da mi ispod jedne krvari toliko me je jako čupala.
Moje pitanje je kad će mi obrve porasti i da li li će uopće. Mogu li na neki način ubrzati njihov rast?
Molim vas bilo kakvi savjeti i pomoć su dobrodošli. I zadnje, izbjegavajte u širokom krugu taj salon. Voljela bih se sjetiti točno kako se zove ali znam da se bave i nadogradnjom noktiju pored ostalog.
- satira
#54 Re: Sredjivanje obrva
a da osisas siske? neke malo duze, da ti prekriju obrve?
obrve ce narasti opet, sigurno, samo ces se morati strpiti neko vrijeme.
obrve ce narasti opet, sigurno, samo ces se morati strpiti neko vrijeme.
-
wendy
#55 Re: Sredjivanje obrva
i mene interesuje je li neko imao problem sa previše stanjenim obrvama? Moj konkretan problem je što sam sama sebi to uradila i ne izgleda loše, osim što su krivo počupane pa je problem što se uvijek raskuštrane - dakle, stalno ih moram popravljati u liniju. Pretpostavljam da bi ih trebalo i skratiti. Uz to nekako ne mogu da ih pustim da rastu jer su prilično jake pa to izgleda neuredno. Kad bi mi neko samo nacrtao šta trebam pustiti da raste.... 
- Hemera
#56 Re: Sredjivanje obrva
maži ricinusovim uljem trebalo bi pomoći da narastu
-
delirium.sa
#57 Re: Sredjivanje obrva
Ricinusovo ulje, a dok ne narastu crtati ih olovkom 
-
NeyTheHa
#59 Re: Sredjivanje obrva
ricinusovo ulje
za rastrkane obrve malo laka za kosu na prst ili staru cetkicu od maskare i pocesljas fino obrve...
i, imho, veliko NE rezuckanju obrva - ok ako su bas preduge obrve pa da se skrate, ali ako nisu, malo kad da to izgleda prirodno... meni je teta u yves rocher cap cap, ni pitala me nije (sto strasno mrzim, ko god da radi nsto na meni, fino najavi sta ces raditi da ja to odobrim, cak i zubaru zagledam u instrumente
), i nikad vise nisam otisla...
meni radi almasa iz staklenog grada - salon se zove berina, i cura uvijek pita hoces da ti skidam i odozgo ili sa sredine i slicno, hoces da su deblje ili tanje itd.
za rastrkane obrve malo laka za kosu na prst ili staru cetkicu od maskare i pocesljas fino obrve...
i, imho, veliko NE rezuckanju obrva - ok ako su bas preduge obrve pa da se skrate, ali ako nisu, malo kad da to izgleda prirodno... meni je teta u yves rocher cap cap, ni pitala me nije (sto strasno mrzim, ko god da radi nsto na meni, fino najavi sta ces raditi da ja to odobrim, cak i zubaru zagledam u instrumente
meni radi almasa iz staklenog grada - salon se zove berina, i cura uvijek pita hoces da ti skidam i odozgo ili sa sredine i slicno, hoces da su deblje ili tanje itd.
- Joker88
#60 Re: Sredjivanje obrva
Uzas, meni rekli na prizemlju u Sari u frizerskom da im ne radi ta cura vise koju su ovdje preporucili u prethodnim postovima, te da odem gore na sprat valjda kod te sto si ti otisla, sreca pa ne odoh...BadSanta wrote:ŽENE MOLIM VAS POMOZITE!!!
Pokusaj sa olovkom malo podebljati, a naravno da ce narasti, meni inace pravo brzo rastu (sedmica max)
- BadSanta
#61 Re: Sredjivanje obrva
Evo jutros sve dlake brojim da vidim nije li koja preživjela masakr. Bila sam i ja u KS kao i ti, al ja budala otišla na sprat i ostadoh bez obrva. Stvarno užasan salon u svakom smislu: prostoriji u kojoj rade, osoblju, cijenama... Mislim koliko samo trebaš biti nestručna da napraviš čovjeku ranu iznad oka sa pincetom.
- Aleluja
#62 Re: Sredjivanje obrva
...jao preseravanja (da prostite) pa zar ne možeš sama sebi počupati obrve pobogu ?!... 
-
Muzikjunki
#63 Re: Sredjivanje obrva
Dobro zene, sta da covjek radi kada ima ovakav pogled ispod obrva:

Kome da se obrati i sta mu je ciniti? Da li je i muskarcima preporucljivo to sredjivanje?

Kome da se obrati i sta mu je ciniti? Da li je i muskarcima preporucljivo to sredjivanje?
-
radenska
#64 Re: Sredjivanje obrva
Po mom misljenju ako imas ove lasta obrve OBAVEZNO SREDJIVANJE. Ali samo to u sredini, ne svidja mi se ni kad su kod muskarca ljepse obrve nego kod zena, eno kod onog sto vodi hayatove zvijezde, ja bih ubila za onakve obrve
http://www.google.ba/imgres?q=george+cl ... 00&bih=677
http://www.google.ba/imgres?q=george+cl ... 00&bih=677
- BadSanta
#65 Re: Sredjivanje obrva
E jebiga sad, govna su sastavni dio života.Aleluja wrote:...jao preseravanja (da prostite) pa zar ne možeš sama sebi počupati obrve pobogu ?!...
- Aleluja
#66 Re: Sredjivanje obrva
tako je,respekt!E jebiga sad, govna su sastavni dio života.
- Joker88
#67 Re: Sredjivanje obrva
Ja vala ne preporucujem Vedranin salon, ne znam kako ona licno radi, al neka njena mi je napravila uzasne obrve. Izasla sam depresivna.
MOŠUS kod interexa na Pofalicima je ok!
MOŠUS kod interexa na Pofalicima je ok!
- dust in the wind
#68 Re: Sredjivanje obrva
i ja u mosus idem...i zadovoljna sam. imas opciju voska i pinceta 
-
Mogy87
#69 Re: Sredjivanje obrva
Ako neko može preporučiti salon za uređivanje obrva bila bih jako zahvalna 
- sanana
#70 Re: Sredjivanje obrva
Kakva je sad situacija u Yves Rocher, cure jeste li zadovoljne?
Puštim svoje unakažene obrve da narastu, pa mi treba neko dobar da mi napravi oblik.
- Mračajski proto
#71 Re: Sredjivanje obrva
Šta je vama djevojkama pa radite ove gluposti na obrvama? Brate dragi, pa ko vanzemaljci izgledate. Svaka djevojka ista.
Eh, da. Što ste toliko alergične ako muškarac ima, kako bih rekao, po vama neuredne ili nepravilne obrve, te mu savjetujete da ih, tobože, sredi?
A poslije se žalite i govorite da su previše uredni, a tada već feminizirani muškarci ustvari fuj. 
Eh, da. Što ste toliko alergične ako muškarac ima, kako bih rekao, po vama neuredne ili nepravilne obrve, te mu savjetujete da ih, tobože, sredi?
-
Pripravnica
#72 Re: Sredjivanje obrva
Ja sam bila na Ciglanama u frizerskom salonu Zig Zag. Djevojka se zove Irma i oblikuje obrve sa koncem. Ja sam prezadovoljna.
- una_bo
#73 Re: Sredjivanje obrva
U egge salonu na pofalićima isto s tim koncem rade 
- manekenka u penziji
#74 Re: Sredjivanje obrva
Mislim da je to oko 5KM, a ko je dobar-ne znam, oblikujem sama ove dvije ravne linije 
- MersY