Mislis na KS u Importane??Ovaj je u Sara centru na Ilidzi.Bas sam danas bila sa sekom na adaptaciji....uh sto smo lijepevesna555 wrote:Je li to onaj u Importaneu? Ja to sama, kad me upozore da trebamconca wrote:Ja sam jednom odradila u Yves rocher i izgledale su mi ko branici od tramvaja hahahahaahaha...i to dan prije mature(ma krasno).Sad radim u KS frizerskom 5KM a odradi ih cura fenomenalno.Kome god sam preporucila i ko god je otiso kaze da je zadovoljan.A ja sad izgledam ko one tete sa tv-a.
Sredjivanje obrva
Moderator: anex
-
conca
#26 Re: Sredjivanje obrva
- vesna555
#27 Re: Sredjivanje obrva
Ma ja, ima taj KS i u Importaneu koliko ja znam, ali sve ovisi od osobe do osobe kako radi, ja sam smotana samo takoconca wrote:Mislis na KS u Importane??Ovaj je u Sara centru na Ilidzi.Bas sam danas bila sa sekom na adaptaciji....uh sto smo lijepevesna555 wrote:Je li to onaj u Importaneu? Ja to sama, kad me upozore da trebamconca wrote:Ja sam jednom odradila u Yves rocher i izgledale su mi ko branici od tramvaja hahahahaahaha...i to dan prije mature(ma krasno).Sad radim u KS frizerskom 5KM a odradi ih cura fenomenalno.Kome god sam preporucila i ko god je otiso kaze da je zadovoljan.A ja sad izgledam ko one tete sa tv-a.![]()
![]()
![]()
-
conca
#28 Re: Sredjivanje obrva
Ma ja, ima taj KS i u Importaneu koliko ja znam, ali sve ovisi od osobe do osobe kako radi, ja sam smotana samo tako
Ja sam sama sebi prije radila.Jednu napravim perfektno(desnu) a lijeve fali pola....I vazda mi je lijeva deblja od desne.I jednog divnog dana moj momak se sazali nadamnom i dosadi mu da hoda samnom a ja ko Gargamel(jer me strah bilo ope da ih pocupam,ljeto bilo pa nemam cim pokrit)i odvede me da mi ih srede.Kad sam vidjela sta mi je cura odradila od obrva i mene cijele rekla sam da cu da svog momka ozenim.
- vesna555
#29 Re: Sredjivanje obrva
conca wrote:Ma ja, ima taj KS i u Importaneu koliko ja znam, ali sve ovisi od osobe do osobe kako radi, ja sam smotana samo tako
Ja sam sama sebi prije radila.Jednu napravim perfektno(desnu) a lijeve fali pola....I vazda mi je lijeva deblja od desne.I jednog divnog dana moj momak se sazali nadamnom i dosadi mu da hoda samnom a ja ko Gargamel(jer me strah bilo ope da ih pocupam,ljeto bilo pa nemam cim pokrit)i odvede me da mi ih srede.Kad sam vidjela sta mi je cura odradila od obrva i mene cijele rekla sam da cu da svog momka ozenim.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
conca
#30 Re: Sredjivanje obrva
Ima jos KS salona.Na Dobrinji imaju 2.Ima njih jos i po gradu.Citav lanac.Ja se sisam u KS-u Na dobrinji a obrve sredujem na Ilidzi.Elem ja dok se sredim po grada obidem.vesna555 wrote:conca wrote:Ma ja, ima taj KS i u Importaneu koliko ja znam, ali sve ovisi od osobe do osobe kako radi, ja sam smotana samo tako
Ja sam sama sebi prije radila.Jednu napravim perfektno(desnu) a lijeve fali pola....I vazda mi je lijeva deblja od desne.I jednog divnog dana moj momak se sazali nadamnom i dosadi mu da hoda samnom a ja ko Gargamel(jer me strah bilo ope da ih pocupam,ljeto bilo pa nemam cim pokrit)i odvede me da mi ih srede.Kad sam vidjela sta mi je cura odradila od obrva i mene cijele rekla sam da cu da svog momka ozenim.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
ferrari woman
#31 Re: Sredjivanje obrva
nidje_veze wrote:Frizerland na Dobrinji...imas ih na faceu Frizerland Sarajevoferrari woman wrote:nidje_veze wrote:Znam ja u kojoj radnji mozete kupiti boju za obrve i trepavice samo neznam smijem li ih reklamirati![]()
ma samo ti reciii, a ako ne smijes imas pp![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja sam U zenici, ali sam kupovala kristale za kosu u frizelandu.. ne znas koliko kosta farba?
- nidje_veze
#32 Re: Sredjivanje obrva
ja sam U zenici, ali sam kupovala kristale za kosu u frizelandu.. ne znas koliko kosta farba?[/quote]
7 KM farba i oxidant 3% 5,50 KM
7 KM farba i oxidant 3% 5,50 KM
-
shin
#33 Re: Sredjivanje obrva
Moram opetsanabe wrote:men' se ovo ne svidja![]()
http://www.japemonster.com/wp-content/u ... igh_05.jpg
- madnessa
#34 Re: Sredjivanje obrva
Ponijet ću ti kesu za svaki slučaj...Ljuska_u_BaklaFi wrote:Hajd mi te izvedemo na kafu i kolace a ti nam sredish shumu koja zatvara vidikmadnessa wrote:15KM za obrve?!!! Odoh pasti u nesvijest...
Imam talenta za čupkanje obrva i više puta sam im mijenjala izgled. Sad ih s vremena na vrijeme podšišam (rastu pravo duge) i trudim se da ih držim fino raspoređenim, da nema prevelikih razmaka, a da linija ima neki fin oblik. Par puta sam svoju kozmetičarku, kod koje radim totalku, zamolila da vidi treba li ih srediti i ona je rekla da nema potrebe. Više je ni ne pitam...Joj ne znam šta bih da moram ići kozmetičarkama još i za to...

-
anonimus03
#35 Re: Sredjivanje obrva
evo jedna preporuka, ja kod nje sve radim (depilacije, nokte, obrve-fenomenalno radi). cura je pravi strucnjak, i radi sa kvalitetnom opremom, sto se tice noktiju i voska. a obrve prelijepo radi, ne radi ih voskom, nego samo pincetom, a oblik bude savrsen. i uvijek joj, naravno, mozes rec hocu tanje, deblje..... 
evo brojevi: 061/867-554
061/036-202
cura se zove Ivana.
061/036-202
cura se zove Ivana.
- Ljuska_u_BaklaFi
#36 Re: Sredjivanje obrva
koji salon, koji dio grada i tako totufahija18 wrote:evo jedna preporuka, ja kod nje sve radim (depilacije, nokte, obrve-fenomenalno radi). cura je pravi strucnjak, i radi sa kvalitetnom opremom, sto se tice noktiju i voska. a obrve prelijepo radi, ne radi ih voskom, nego samo pincetom, a oblik bude savrsen. i uvijek joj, naravno, mozes rec hocu tanje, deblje.....
061/036-202
cura se zove Ivana.
-
anonimus03
#37 Re: Sredjivanje obrva
cura radi u Hrasnom, ''Kozmeticki studio Ivana'', ko hoce nek je nazove, objasnit ce ona sve kako i gdje doci itd 
edit: kod robota Hrasno
edit: kod robota Hrasno
-
ferrari woman
#38 Re: Sredjivanje obrva
shin wrote:Moram opetsanabe wrote:men' se ovo ne svidja![]()
![]()
http://www.japemonster.com/wp-content/u ... igh_05.jpg
e ovo je bas fuj fuj fuj.. tetoviranje obrva?! jedna od stvari koje se muskarcima gade
-
ferrari woman
#39 Re: Sredjivanje obrva
7 KM farba i oxidant 3% 5,50 KM[/quote]nidje_veze wrote:ja sam U zenici, ali sam kupovala kristale za kosu u frizelandu.. ne znas koliko kosta farba?
ejjjj bas ti hvala
valjda ta farba nije za jednu upotrebu i morat cu kupiti i cetkice za to,a vidjela sam na netu i kalupe za obrve
- male_okice
#40 Re: Sredjivanje obrva
ejjjj bas ti hvalaferrari woman wrote:7 KM farba i oxidant 3% 5,50 KMnidje_veze wrote:ja sam U zenici, ali sam kupovala kristale za kosu u frizelandu.. ne znas koliko kosta farba?
valjda ta farba nije za jednu upotrebu i morat cu kupiti i cetkice za to,a vidjela sam na netu i kalupe za obrve[/quote]
kod nas u dm-u sam vidjela farbu za farbanje obrva i trepavica...zaboravila sam cijenu...ali eto koga zanima neka pogleda
- Nadinka
#41 Re: Sredjivanje obrva
Ma znate sta mene muci, kad god odem u salon, bilo koji, a probala sam raazne, i kazem de samo malo ocupkaj, ne diraj oblik,nego ovo sto sam zarasla izadjem ne bas kao ova gore grozota,ali vise ocupana nego zelim, a kad sama cupkam-iuzgleda kao da i ne cupkam jer sam corava, tek u autu na retrovizoru dok cekam zeleno skontam da sam zarasla a juce se cupkala 
mozda da pdojem cupka obrve na parkingu
-
hocunecu
#42 Re: Sredjivanje obrva
Nadinka wrote:Ma znate sta mene muci, kad god odem u salon, bilo koji, a probala sam raazne, i kazem de samo malo ocupkaj, ne diraj oblik,nego ovo sto sam zarasla izadjem ne bas kao ova gore grozota,ali vise ocupana nego zelim, a kad sama cupkam-iuzgleda kao da i ne cupkam jer sam corava, tek u autu na retrovizoru dok cekam zeleno skontam da sam zarasla a juce se cupkala
fakat u autu na retrovzoru se najbolje vidi
nekad me strah pogledat,da ne ugledam panjeve
- Dori
#43 Re: Sredjivanje obrva
Behka, La Mer, BBI
Daleko najbolja!!!
Daleko najbolja!!!
- male_okice
#45 Re: Sredjivanje obrva
ja sredjujem obrve sama bas iz tog razloga sto ne volim da me previse ocupaju...tako da za prvi put sam uzela olovku i podebljala dio koji zelim ostalo oko ocupala...i sad to radim ako malo zarastem...a najbolje je kupiti ono ogledalo sto povecava kod kineza i sjesti vani na blakon ili pred prozor u po bijela dana onda se najbolje vidiNadinka wrote:Ma znate sta mene muci, kad god odem u salon, bilo koji, a probala sam raazne, i kazem de samo malo ocupkaj, ne diraj oblik,nego ovo sto sam zarasla izadjem ne bas kao ova gore grozota,ali vise ocupana nego zelim, a kad sama cupkam-iuzgleda kao da i ne cupkam jer sam corava, tek u autu na retrovizoru dok cekam zeleno skontam da sam zarasla a juce se cupkala
- Dori
#46 Re: Sredjivanje obrva
Oko 15KM cini mi sekween wrote:kolko je kod behke
- vazi
#47 Re: Sredjivanje obrva
svako dva mjeseca kod kozmeticarke i super mi ih sredi, ne samo da ih voskom iscupa nego ih onda makazaicama lijepo poravna u duzinu, puno ljepse i urednije izgleda nego kad ja to sama. izmedju dvije seanse ja sama po malo ceprkam.
sarajevske cijene bas visoke, ovdje je to 8 eura a oDJe je haman ha pa azurna obala:))))
sarajevske cijene bas visoke, ovdje je to 8 eura a oDJe je haman ha pa azurna obala:))))
- allegra
#48 Re: Sredjivanje obrva
Kod mene su obrve tamne i guste
tako da i ja idem svako 2 mjeseca, jer mi kozmeticarka vidi i one sitne...pa prvo voskom, pa pincetom i na kraju makazice...i onda mi budu super fkt
a radim u Miami Sun-u, a djevojka se zove Sanela.
Neko rece da vise bole obrve kad se cupkaju nego depilacija
-ista sam!!! sve mi suze na oci

Neko rece da vise bole obrve kad se cupkaju nego depilacija
- Ljuska_u_BaklaFi
#49 Re: Sredjivanje obrva
E valja mi i behku probati, vise ne znam sta da radim od obrva, ova madnessa se ponudi jednom ali ni nje ni keseDori wrote:Behka, La Mer, BBI
Daleko najbolja!!!
- Ljuska_u_BaklaFi
#50 Re: Sredjivanje obrva
A gdje dodje ovaj Miamiallegra wrote:Kod mene su obrve tamne i guste![]()
tako da i ja idem svako 2 mjeseca, jer mi kozmeticarka vidi i one sitne...pa prvo voskom, pa pincetom i na kraju makazice...i onda mi budu super fkt
a radim u Miami Sun-u, a djevojka se zove Sanela.
Neko rece da vise bole obrve kad se cupkaju nego depilacija-ista sam!!! sve mi suze na oci
![]()