Nema problema, link na Saff-ovu vijest nije kvalifikovan kao realno provjerljiva svjetska vijest... Rekoh, imal' barem Avaz da to potvrdi ? Anadolija, bilo ko osim ove spomenute kvazi-uleme...Sezam wrote:U cemu je problem? Trazio si linkove, dobio si linkove.drndalo wrote:Cekaj, jel gulas SIGURNO bio bez svinjetine ?strong69 wrote:sleper namirnica u Maglaj i da je skupa sa ostalim Prnjavorcanima skuhao pun kazan gulasa i donio ga u Maglaj i podijelio ljudima.
Mijesas babe i zabe, znamo sta je bilo tamo, i valjda ce se vise i zvanicno saznati i KO JE KRIV !? Ali nemoj se svakojakim grobnicama iz Prijedora pokrivati za nesto sto si napisao za Doboj... Mozda je to zaista i bilo, mozda i u tom belaju opet ima kretena kojima je to san, ali 99% ljudi tamo barem sada nije u tom filmu... A ti pises da JESTE !a imamo li potvrdu ko je pobio onih 450 u Tomašici
Srbin pomogao ugrozenim iz federacije???
- drndalo
#76 Re: Srbin pomogao ugrozenim iz federacije???
- Šveđanin
#77 Re: Srbin pomogao ugrozenim iz federacije???
Jedina gadnija stvar je bilo poticanje ove teme tokom poplava a vjerujte bilo je i takvih. Ajde budite malo ljudi i ne radite to sebi pa zar vas nije nimalo stid ovo raditi.
Zrelo za zakljucavanje..
Skickat från min iPhone 5 via Tapatalk
Zrelo za zakljucavanje..
-
burger_pasa
#78 Re: Srbin pomogao ugrozenim iz federacije???
Ja bih iskreno volio da su i srbi i hrvati i bosnjaci pomagali jedni druge, jer sve drugo bi bilo nenormalno. Pa ova katastrofa je pokazala da je Semberija prirodno upucena na Tuzlu, a ne na Banja Luku.
Ali nazalost, nije istina da su srbi skocili da pomognu ugrozene iz federacije ili ugrozene Bosnjake u entitetu rs.
Nisam cuo da je Bijeljina pomogla Janji....
Mozemo mi zivjeti u oblacima, kopati po kojekakvim primjerima, ali srbi nisu pomogli Bosnjake. Izgleda da im je Dodikova bolesna politika unistila ljudskost i humanost, ako su je uopste i imali.
Mozemo mi ponovo prevrtat cinjenice i izmisljati bratstvo i jedinstvo, ali ono ne postoji.
Ovo je prilika svim ljudima Bosansko Hercegovacki orijentiranim da stanu ranjenoj zvjerki zvanoj entitet rs za vrat i da je uguse. Zao mi je golgote naroda, ali narod koji na pruzenu ruku suti, nezasluzuje paznje.
Ako sada ne smrvimo i onako smrvljeni entitet rs, necemo nikad. A sami smo svejsni da nam taj entitet neda dalje, neda u Evropu, u integracije, u bolje sutra....
Ali nazalost, nije istina da su srbi skocili da pomognu ugrozene iz federacije ili ugrozene Bosnjake u entitetu rs.
Nisam cuo da je Bijeljina pomogla Janji....
Mozemo mi zivjeti u oblacima, kopati po kojekakvim primjerima, ali srbi nisu pomogli Bosnjake. Izgleda da im je Dodikova bolesna politika unistila ljudskost i humanost, ako su je uopste i imali.
Mozemo mi ponovo prevrtat cinjenice i izmisljati bratstvo i jedinstvo, ali ono ne postoji.
Ovo je prilika svim ljudima Bosansko Hercegovacki orijentiranim da stanu ranjenoj zvjerki zvanoj entitet rs za vrat i da je uguse. Zao mi je golgote naroda, ali narod koji na pruzenu ruku suti, nezasluzuje paznje.
Ako sada ne smrvimo i onako smrvljeni entitet rs, necemo nikad. A sami smo svejsni da nam taj entitet neda dalje, neda u Evropu, u integracije, u bolje sutra....
- drndalo
#79 Re: Srbin pomogao ugrozenim iz federacije???
Burger_pasa
Sta bi nakon ipak nadjenih primjera za koje si tvrdio da ih nema...?
Sta bi nakon ipak nadjenih primjera za koje si tvrdio da ih nema...?
burger_pasa wrote:Ja bih volio cuti...
-
Drinski
#80 Re: Srbin pomogao ugrozenim iz federacije???
Ovima koji prozivaju stanovnike stokholma i sl. gradova, jedino mogu odgovoriti nabijanjem argumenta na štap. Tim prije jer su i oni nasi drzavljani kao i nasi sugrađani iz bratske RS, pa kako se ne broje krvna zrnca na forumu ne treba brojati niti pečate po pasošu.
Kako bolan mozes tako reci, vidis da ljudi kazu da nisi u pravu.burger_pasa wrote: Mozemo mi zivjeti u oblacima, kopati po kojekakvim primjerima, ali srbi nisu pomogli Bosnjake. Izgleda da im je Dodikova bolesna politika unistila ljudskost i humanost, ako su je uopste i imali.
Ko zna, mozda sam im ja bio sumnjiv, mozda su htjeli da vide da li sam kosmopolita jer su svi iz BIH jako poznati po tome, ma ko će ti ga znati.Basvod wrote: A bilo se vani i letilo...
- drndalo
#81 Re: Srbin pomogao ugrozenim iz federacije???
Kad smo vec kod pasosa, na kojoj su te granici sta pitali, i na kojem jeziku...?
- Šveđanin
#82 Re: Srbin pomogao ugrozenim iz federacije???
Sta fali Stokholmu? Najljepsi grad na svijetu, bio i ostao.
Nema pktrebe za generalizacijom, ako je jedan dijasporac mrzitelj, nece mir.. ne znaci da su i ostali takvi. Nego nekako ovi najgori uvijek prvi pojure da otvore teme.
Nema pktrebe za generalizacijom, ako je jedan dijasporac mrzitelj, nece mir.. ne znaci da su i ostali takvi. Nego nekako ovi najgori uvijek prvi pojure da otvore teme.
-
Basvod
#83 Re: Srbin pomogao ugrozenim iz federacije???
Jedino sto je prirodno je katastrofa a neprirodni ste vi sto prirodne nepogode pokusavate iskoristiti u politicke svrhe. Upucena je Bijeljina i na Tuzlu i na Banja Luku i na Beograd. Hvala bogu.burger_pasa wrote:Ja bih iskreno volio da su i srbi i hrvati i bosnjaci pomagali jedni druge, jer sve drugo bi bilo nenormalno. Pa ova katastrofa je pokazala da je Semberija prirodno upucena na Tuzlu, a ne na Banja Luku.
- homega
#84 Re: Srbin pomogao ugrozenim iz federacije???
strong69 wrote:Ne znam koji mi klinac treba da se raspravljam sa brojacima krvnih zrna ali reci cu ti da je moj prijatelj SRBIN, Dragan iz Prnjavora poslao sleper vode i sleper namirnica u Maglaj i da je skupa sa ostalim Prnjavorcanima skuhao pun kazan gulasa i donio ga u Maglaj i podijelio ljudima.
Za retardirane nacionaliste svih boja
- homega
#85 Re: Srbin pomogao ugrozenim iz federacije???
Predlažem preseljenje na ovu temu: http://www.klix.ba/forum/teror-papaka-i ... 3.html-f=4dječak sa šibicama wrote:S obzirom da je Prva Stokholmska muslimanska udarna brigada opet ispuzala ispod kamena sa svojom nacisovinistickom pricom, a znajuci da oni ako sta i posalju, posalju preko dzemata "braci muslimanima", mislim da je krajnje kretenski bilo sta komentirati na ovoj temi.
Odvratno.
-
Basvod
#86 Re: Srbin pomogao ugrozenim iz federacije???
Za dijasporuhomega wrote:strong69 wrote:Ne znam koji mi klinac treba da se raspravljam sa brojacima krvnih zrna ali reci cu ti da je moj prijatelj SRBIN, Dragan iz Prnjavora poslao sleper vode i sleper namirnica u Maglaj i da je skupa sa ostalim Prnjavorcanima skuhao pun kazan gulasa i donio ga u Maglaj i podijelio ljudima.![]()
![]()
![]()
Za retardirane nacionaliste svih boja
- NIN
#87 Re: Srbin pomogao ugrozenim iz federacije???
Bas se vidi da nisi dogurao dalje od hromozoma, pardon, kromozoma!Kromozom wrote:Ta pomoc ide samo u jednom smjeru Bosnjaci ==> Srbi
Naivnost i glupost do bola
- Joe McCarthy
#88 Re: Srbin pomogao ugrozenim iz federacije???
Ja predlažem da se ta hrana testira.Basvod wrote:Za dijasporuhomega wrote:strong69 wrote:Ne znam koji mi klinac treba da se raspravljam sa brojacima krvnih zrna ali reci cu ti da je moj prijatelj SRBIN, Dragan iz Prnjavora poslao sleper vode i sleper namirnica u Maglaj i da je skupa sa ostalim Prnjavorcanima skuhao pun kazan gulasa i donio ga u Maglaj i podijelio ljudima.![]()
![]()
![]()
Za retardirane nacionaliste svih bojahttp://www.klix.ba/vijesti/bih/prnjavor ... /140520012
- NIN
#89 Re: Srbin pomogao ugrozenim iz federacije???
Svaka mu cast jer je covjek, a ne konstitutivan stahorac!budza wrote:ja imam poznanika u tuzli i lik mi kaze da sutra (11.6.) ide na radnu akciju u bos. šamcu.
- NIN
#90 Re: Srbin pomogao ugrozenim iz federacije???
Apsolutno, ako ne i gori jer se ne radi o bilo kakvim cinjenicama nego rekla-kazala lafinama, barem sto se tice ovog uzvikivanjima na volontere!jasen wrote:...hoćeš da kažeš da sam ja isti šupak kao oni koji su to gore sve nabrojano počinili samo zato jer navodim činjenice ??
-
Drinski
#91 Re: Srbin pomogao ugrozenim iz federacije???
Zamisli, pitali me čistom srpskom, prilikom ulaska u Republiku Srpski Izrael. Ja nisam mogao vjerovati, dok mi nisu kazali da proglašenje takve republike bio njihov vekovni san.drndalo wrote:Kad smo vec kod pasosa, na kojoj su te granici sta pitali, i na kojem jeziku...?
- NIN
#92 Re: Srbin pomogao ugrozenim iz federacije???
Jao, jao, o cemu ti matere ti? I trolanje je haman postalo nemastovito, doduse, i nije toliko cudno kad trol i nema bas kognitivnog potencijala.Drinski wrote:Zamisli, pitali me čistom srpskom, prilikom ulaska u Republiku Srpski Izrael. Ja nisam mogao vjerovati, dok mi nisu kazali da proglašenje takve republike bio njihov vekovni san.drndalo wrote:Kad smo vec kod pasosa, na kojoj su te granici sta pitali, i na kojem jeziku...?![]()
- NIN
#93 Re: Srbin pomogao ugrozenim iz federacije???
Ma nije on vidio Doboja ocima, a ne sjeca se ni Alije. Da ne spominjem da se nije sjetio da treba pomoci, pa makar i Bosnjacima mu. Kakvi to, pesin je pesin, u svakom pogledu.drndalo wrote:Gdje smo vidjeli to ? Ja koga god znam da je isao bilo gdje, cak i u Doboj pomoci, prica samo o razmjerama stihije, i ljudima koji s jedne strane ne znaju sta ih snadje, a s druge ne znaju otkud ljudi da pomazu...
-
Drinski
#94 Re: Srbin pomogao ugrozenim iz federacije???
a kada ti vrijeđas druge jel to cinis kao forumas ili mod, čisto da znam?NIN wrote:Jao, jao, o cemu ti matere ti? I trolanje je haman postalo nemastovito, doduse, i nije toliko cudno kad trol i nema bas kognitivnog potencijala.Drinski wrote:Zamisli, pitali me čistom srpskom, prilikom ulaska u Republiku Srpski Izrael. Ja nisam mogao vjerovati, dok mi nisu kazali da proglašenje takve republike bio njihov vekovni san.drndalo wrote:Kad smo vec kod pasosa, na kojoj su te granici sta pitali, i na kojem jeziku...?![]()
- NIN
#95 Re: Srbin pomogao ugrozenim iz federacije???
Evo iz prve, ako je neko fakat retard onda ne vidim razloga da mu se laze i da ga podrzi u iluziji da nije, mozda zato jer sam vaspitan da ne lazem!Drinski wrote:jeli dopusteno na forumu zvati nekoga retardom?DaysleepeR wrote:da i ja ponovim, dragi retarderi, to će se tako dešavati i dešava se u ovoj zemlji otkako postoji i prije vas a dešavaće se i poslije vas i niko vas neće nikad pitati za mišljenje prije nego nešto takvo uradi...
- NIN
#96 Re: Srbin pomogao ugrozenim iz federacije???
Vidim da nisi imao vremena, da ne spominjem kogniciju opet, ispast ce sablonski, da shvatis da modovi kada moderiraju pisu crvenim fontom. Al hajde, niko se nije naucen rodio.Drinski wrote:a kada ti vrijeđas druge jel to cinis kao forumas ili mod, čisto da znam?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- NIN
#97 Re: Srbin pomogao ugrozenim iz federacije???
Ne sikiraj se za mene, caj je sasvim dovoljan, uz dozu savjesti.
A ti pripazi na cir na zelucu, zna on niknut i od plitkosti mrznje izazvane raznoraznim izmima. I da, lijepa je noc za prosetati, jos ako imas s kime, tim jos bolje. 
-
Drinski
#98 Re: Srbin pomogao ugrozenim iz federacije???
NIN wrote:Ne sikiraj se za mene, caj je sasvim dovoljan, uz dozu savjesti.A ti pripazi na cir na zelucu, zna on niknut i od plitkosti mrznje izazvane raznoraznim izmima. I da, lijepa je noc za prosetati, jos ako imas s kime, tim jos bolje.
imas PP
Last edited by Drinski on 10/06/2014 22:58, edited 1 time in total.
- homega
#99 Re: Srbin pomogao ugrozenim iz federacije???
Ali nemaš pravo na njeno zagovaranje i širenje, a to činiš ovdjeDrinski wrote:Ja imam puno pravo na mržnju,
-
Drinski
#100 Re: Srbin pomogao ugrozenim iz federacije???
Recimo to ovako, a da se ne uvrijedis, ono sto ja pišem i ono što si ti napisao su dvije potpuno različite stvari.homega wrote: Ali nemaš pravo na njeno zagovaranje i širenje, a to činiš ovdjeNi na generalizaciju krivaca za svoju mržnju, što je još gore
![]()