neko iz mase wrote:FIFA odlucila na zadnjem bajramskom party-uMurat Sabanovic wrote:od kad tostokaindahaus wrote:Nazhalost Murate...u sluchaju 2 nerijeshene gleda se sveukupna gol razlika...
srbija ce izgubit
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Drvosjeca iz Dejcica
- Murat Sabanovic
pa koce drugi nego fifa....neko iz mase wrote:FIFA odlucila na zadnjem bajramskom party-uMurat Sabanovic wrote:od kad tostokaindahaus wrote:Nazhalost Murate...u sluchaju 2 nerijeshene gleda se sveukupna gol razlika...
agresori podpomognuti fifom
-
Riobravo
Crveni tepih cemo koristiti u Sarajevu kad budemo slavili plasman na SP2006:) Evo ti link pa pogledaj kako se BOSANCI vesele pa zamisli kako ce tek biti kad pobjedimo SCG.Davy Crockett wrote:Da nećete možda i crveni tepih do stadiona?Novi_Nick wrote:BiH mora igrati na siguno a to je da: Srbija izgubi od Litvanije i BiH, da Spanija izgubi od Belgije i San Marina, a da BiH pobijedi Srbiju i San Marinostokaindahaus wrote:Nazhalost Murate...u sluchaju 2 nerijeshene gleda se sveukupna gol razlika...![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.bhfanaticos.com/Download/Raz ... %20god.wmv
-
Davy Crockett
Riobravo wrote:Crveni tepih cemo koristiti u Sarajevu kad budemo slavili plasman na SP2006:) Evo ti link pa pogledaj kako se BOSANCI vesele pa zamisli kako ce tek biti kad pobjedimo SCG.Davy Crockett wrote:Da nećete možda i crveni tepih do stadiona?Novi_Nick wrote: BiH mora igrati na siguno a to je da: Srbija izgubi od Litvanije i BiH, da Spanija izgubi od Belgije i San Marina, a da BiH pobijedi Srbiju i San Marino![]()
![]()
![]()
![]()
Vidim i Sergej prognozira i hoće da se dokaže baš u Beogradu.
Baš me zanima zašto!
-
No_Comment
Zato shto za razliku od tebe voli Mostar i svoju jedinu domovinu...BIH...Davy Crockett wrote:Riobravo wrote:Crveni tepih cemo koristiti u Sarajevu kad budemo slavili plasman na SP2006:) Evo ti link pa pogledaj kako se BOSANCI vesele pa zamisli kako ce tek biti kad pobjedimo SCG.Davy Crockett wrote: Da nećete možda i crveni tepih do stadiona?![]()
![]()
![]()
![]()
Baš me zanima zašto!
-
Davy Crockett
Šta tebe boli racq koga ja volim ili ne volim ili manje/više volim nego!No_Comment wrote:Zato shto za razliku od tebe voli Mostar i svoju jedinu domovinu...BIH...Davy Crockett wrote:Riobravo wrote: Crveni tepih cemo koristiti u Sarajevu kad budemo slavili plasman na SP2006:) Evo ti link pa pogledaj kako se BOSANCI vesele pa zamisli kako ce tek biti kad pobjedimo SCG.
Baš me zanima zašto!
Mostar se toliko promijenio nakon rata pa sam i ja promijenio mišljenje o Mostaru.
Da ću ti jedan primjer koji ni meni nikako nije jasan. Živim u Mostaru ali brate osjećam nekakav pritisak. Isti se pritisak osjeća kada sam na moru u Hrvatskoj. Kada odem u Srbiju npr. u BG ili NS tog pritiska nema uopšte.
Ne kontam zašto je to tako!
-
No_Comment
Shto tebe boli neka stvar shto Sergej...patriota ove zemlje BIH... bash hoce da se dokaze u tvome voljenome Beogradu...Davy Crockett wrote:Šta tebe boli racq koga ja volim ili ne volim ili manje/više volim nego!No_Comment wrote:Zato shto za razliku od tebe voli Mostar i svoju jedinu domovinu...BIH...Davy Crockett wrote:
Baš me zanima zašto!
Mostar se toliko promijenio nakon rata pa sam i ja promijenio mišljenje o Mostaru.
Da ću ti jedan primjer koji ni meni nikako nije jasan. Živim u Mostaru ali brate osjećam nekakav pritisak. Isti se pritisak osjeća kada sam na moru u Hrvatskoj. Kada odem u Srbiju npr. u BG ili NS tog pritiska nema uopšte.
-
Toozla
....sve je to u tvojoj glavi.....Davy Crockett wrote:Da ću ti jedan primjer koji ni meni nikako nije jasan. Živim u Mostaru ali brate osjećam nekakav pritisak. Isti se pritisak osjeća kada sam na moru u Hrvatskoj. Kada odem u Srbiju npr. u BG ili NS tog pritiska nema uopšte.
-
Davy Crockett
Čovjek izgleda hoće da se pokaže lojalan državi. Da je on kojim slučajem Hrvat isto bi govorio da BiH igra protiv Hrvatske. To je normalno ali kada je neko popularan i igra za BiH on to mora govoriti.
Beograd mi jeste drag ali ni pod razno ne bih volio živjeti tamo. Više volim manje gradove kao npr. Zrenjanin.
Novi Sad je ljepši od Beograda.
Beograd mi jeste drag ali ni pod razno ne bih volio živjeti tamo. Više volim manje gradove kao npr. Zrenjanin.
Novi Sad je ljepši od Beograda.
-
Davy Crockett
Yebiga ali fakat ne mogu se osloboditi tog pritiska nikako. Osjećam se kao stranac u vlastitom gradu.Toozla wrote:....sve je to u tvojoj glavi.....Davy Crockett wrote:Da ću ti jedan primjer koji ni meni nikako nije jasan. Živim u Mostaru ali brate osjećam nekakav pritisak. Isti se pritisak osjeća kada sam na moru u Hrvatskoj. Kada odem u Srbiju npr. u BG ili NS tog pritiska nema uopšte.
Ne kontam zašto je to tako!![]()
![]()
-
Toozla
.....predji na Islam.....Davy Crockett wrote:Yebiga ali fakat ne mogu se osloboditi tog pritiska nikako. Osjećam se kao stranac u vlastitom gradu.Toozla wrote:....sve je to u tvojoj glavi.....Davy Crockett wrote:Da ću ti jedan primjer koji ni meni nikako nije jasan. Živim u Mostaru ali brate osjećam nekakav pritisak. Isti se pritisak osjeća kada sam na moru u Hrvatskoj. Kada odem u Srbiju npr. u BG ili NS tog pritiska nema uopšte.
Ne kontam zašto je to tako!![]()
![]()
-
Davy Crockett
Toozla wrote:.....predji na Islam.....Davy Crockett wrote:Yebiga ali fakat ne mogu se osloboditi tog pritiska nikako. Osjećam se kao stranac u vlastitom gradu.Toozla wrote: ....sve je to u tvojoj glavi.....![]()
![]()
![]()
![]()
Šteta što sam ateista i to hardcore.
-
Davy Crockett
Uskoro!Satriani wrote:Pa digni sidro, i zaputi se tamo gdje nema pritiska.
Be patient!
-
Frutek
Davy Crocket, ako si rođeni Mostarac, ne razumijem zašto se osjećaš kao stranac u svom gradu? I što pritisak? Jel te neko pretuko zato što si srbin, jel ne možeš da dobiješ posla, jel te vređaju, jel niko neće da se druži s tobom zbog tvoje nacionalne pripadnosti???? Ako je odgovor na sve "NE", onda zašto pritisak?
Biće da ti je u glavi da si "ugrožen" a to je nekakav kliše postao sa srbima, a niko vas ne dira...Zašto onda ta priča o "ugroženosti", eno hrvati se isto žale na "ugroženost" u BIH, misle ako oni ne žive baš dobro da su ugroženi, a neimaština je generalna i kod sviju u BiH, ne bira nacionalnost
Biće da ti je u glavi da si "ugrožen" a to je nekakav kliše postao sa srbima, a niko vas ne dira...Zašto onda ta priča o "ugroženosti", eno hrvati se isto žale na "ugroženost" u BIH, misle ako oni ne žive baš dobro da su ugroženi, a neimaština je generalna i kod sviju u BiH, ne bira nacionalnost
-
Davy Crockett
Jel te neko pretuko zato što si srbin, jel ne možeš da dobiješ posla, jel te vređaju,Frutek wrote:Davy Crocket, ako si rođeni Mostarac, ne razumijem zašto se osjećaš kao stranac u svom gradu? I što pritisak? Jel te neko pretuko zato što si srbin, jel ne možeš da dobiješ posla, jel te vređaju, jel niko neće da se druži s tobom zbog tvoje nacionalne pripadnosti???? Ako je odgovor na sve "NE", onda zašto pritisak?
Cijelu 4. godinu srednje sam trpio verbalne napade čak i za vrijeme nastave. Nikada mi godina duže nije trajala. Nikada niko ništa nije preduzeo. Sjećam se da je bilo inicijativa ali opet ništa. Ostajali su gluhi. Fzičkih napada sam imao ukupno 4 a posljednji je bio najgori i sva 4 su bila na nacionalnoj osnovi. Posljednji sam prijavio policiji i nikada ih nisu našli u "velikom" Mostaru.Čitavih pola godine sam izbjegavao odlazak u istočni Mostar. Išao sam autom do faksa i nazad. Jeste da je to bilo u periodu od 1999-2001 ali se ne zaboravlja.
Tada sam vidio da sam se džabe radovao povratku u Mostar jer sada jedva čekam da odem odavde.
-
Klon
#44 Re: srbija ce izgubit
nama nikao remi nemoze biti dosta, jer gol u gostima se samo u playoff-utakmicama vise broji.Murat Sabanovic wrote:srbija ce izgubit u litvaniji ,garant
ne moze drukcije biti
tako da bi nama bilo dovoljno 1:1 u beograde pa da idemo dalje
deutschland ,wir kommen....
-
stokaindahaus
Nazhalost je tako...zato ponavljam...najvazhnija tekma za nas je Belgija - Spanija...ako Spanci ne pobjede, u Beogradu jurishamo na 1. mjesto i automatski odlazak (BEZ OBZIRA shta SeriMo napravi u Litvi)...ako Spanija dobije Belgiju, pobjeda u BG nas vodi u Play off (Opet, bez obzira shta SeriMo napravi u Litvi)...
Znachi...vecheras treba navijati za Belgiju, a za ostale nas boli rac*u...

-
Davy Crockett
stokaindahaus wrote:Nazhalost je tako...zato ponavljam...najvazhnija tekma za nas je Belgija - Spanija...ako Spanci ne pobjede, u Beogradu jurishamo na 1. mjesto i automatski odlazak (BEZ OBZIRA shta SeriMo napravi u Litvi)...ako Spanija dobije Belgiju, pobjeda u BG nas vodi u Play off (Opet, bez obzira shta SeriMo napravi u Litvi)...
Ser&Mng će vas dobiti!
-
carsija
Davy Crockett wrote:Šta tebe boli racq koga ja volim ili ne volim ili manje/više volim nego!No_Comment wrote:Zato shto za razliku od tebe voli Mostar i svoju jedinu domovinu...BIH...Davy Crockett wrote:
Baš me zanima zašto!
A ti haj "brate" u Prijedor pa ces se osjecati u svom na svom,k'o u rezervatu
-
Davy Crockett
Šta ću tamo? Neću uopšte na područje H i B/B i Hcarsija wrote:Davy Crockett wrote:Šta tebe boli racq koga ja volim ili ne volim ili manje/više volim nego!No_Comment wrote: Zato shto za razliku od tebe voli Mostar i svoju jedinu domovinu...BIH...
Ja ću preko Drine, Save i Dunava do Bečkereka na Begeju.
-
carsija
Davy Crockett wrote:Šta ću tamo? Neću uopšte na područje H i B/B i Hcarsija wrote:Davy Crockett wrote: Šta tebe boli racq koga ja volim ili ne volim ili manje/više volim nego!
Ja ću preko Drine, Save i Dunava do Bečkereka na Begeju.
ma ti bi se i usred beograda osjecao ugrozenim,to je neka bolest haj ti kod hecima