Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Fudo387 wrote:
On je tvoj zemljak, voli te...ne budi okrutan.
A čovjeka, jedini koji je ovdje sumnjive spolne orijentacije si ti, sad si stao, al' malo prije svaka druga u postu kita. Priznaj da si gej, da ne kažem obična pederčina, neće ti niko ništa.
Ajd' da si žensko onda ne bi sumnjiv bio, pokvarti te Amerika dušmanska.
O jel, pa zasto onda nije nikada nikome rekao na bilo kojem predavanju vani da je pogresno sto su izasli da su moralno i obavezno trebali naci nacin i probiti se do slobodne teritorije u redove Armije. Zasto je Jovo naprotiv hvalio doprinos dijaspore, sto uopce postoji i posebno sto je aktivna? Licno Jovo vise puta podvukao potrebu angazovanja dijaspore i u lobiranju i u pomoci BiH i u ukljucenju u politicke tokove. Ako ti jedno pises a drugo pricas - ocekujes da je Jovo takav. Da je pisao o nemoralu dijaspore a hvalio je na predavanjima?
Ti si jednostavno bolestan lik i to je. Kladim se da je jedino sto ti uspijeva u zivotu miniranje tema jedno te istom pricom o dijaspori.
Mirnodopski ili ratni doprinos? Ako je hvalio ovaj drugi, predoci dokaze.
Bato, da li su sve osobe u svijetu dezeretri, a koje su imale ili imaju status refugees
_BataZiv_0809 wrote:Lave ba zbriso si u Svedsku. Kad je tvom narodu trebala brojnost, ti si je umanjio. Ako ne vidis da te ta cinjenica diskvalifikuje iz bilo kakve rasprave na ovu temu, a na licnom osnovu, onda stvarno ne znam koji problem imas....
KENJAC wrote:Tema se ruga Srbima kako su kontradiktorni jer vole Rusiju a idu na Zapad !
I tko se najvise ruga ?
Lik sto u nicku (kao izraz neopjevane ljubavi) ima pozivni broj jedine mu otadzbine - a otiso u Ameriku !
Totalna konfuzija identiteta !
...e da je samo identiteta !
Vidiš ti šta je ljubav prema zemlji.
Svaka mu čas'.
KENJAC wrote:Tema se ruga Srbima kako su kontradiktorni jer vole Rusiju a idu na Zapad !
I tko se najvise ruga ?
Lik sto u nicku (kao izraz neopjevane ljubavi) ima pozivni broj jedine mu otadzbine - a otiso u Ameriku !
Fudo387 wrote:
A čovjeka, jedini koji je ovdje sumnjive spolne orijentacije si ti, sad si stao, al' malo prije svaka druga u postu kita. Priznaj da si gej, da ne kažem obična pederčina, neće ti niko ništa.
Inače dosta od mene, smor je postalo.
Gej, dijasporac, balija, opaka kombinacija.
Vec smo se dogovorili, sve sto trebas je dobra rodica, odmah cu te razuvjeriti.
Dozivjeces me kao zemljaka, patriotu, postenjacinu.
I tko se najvise ruga ?
I tko se najvise ruga ?
...e da je samo identiteta !
Sidje stovaoce pavla djurisica?
kako ide, dira li te chmoljo?
Fudo387 wrote:
Inače dosta od mene, smor je postalo.
Gej, dijasporac, balija, opaka kombinacija.
Vec smo se dogovorili, sve sto trebas je dobra rodica, odmah cu te razuvjeriti.
Dozivjeces me kao zemljaka, patriotu, postenjacinu.
junior3 wrote:More li dobra komšinica?Ako more eto dogovora.
Posto su ozbiljne optuzbe u pitanju u obzir ti dolazi samo dobra rodica.
Podvalices mi kakvu Ukrajinku i onda pricati kako si zajebo baliju.
Ma nemoj, evo ti qrac.
Ne ide to tako.
Ja ti odoh majko , Bosnu brani ti !
I sto je jos simptomaticnije za osobu poremecenog identiteta, otamo sa 11000 km razdaljine , nema teme dje nekom ne prijeti batinama....
Vjerovatno se situacija drasticno mjenja kad (ako) kroči na tlo Balkana.
....i vi se zajebavate sa takvim likom.
Connaisseur Karlin wrote:
Bato, da li su sve osobe u svijetu dezeretri, a koje su imale ili imaju status refugees
Kad je proglasena mobilizacija, svako na koga se ona odnosi, a ne odazove joj se i zbrise, dezerter je.
treba drzava ljudsko meso za ratiste, jer gdje ce politcari da se borr sa puskom u ruci a kao politicari mogu biti postjeddjeni odlaska na front, kao i njhova djeca Bato, dezerterstvo nije kriminal, krminal protiv covjcnosti je tjeranje osoba u rat
KENJAC wrote:Ja ti odoh majko , Bosnu brani ti !
I sto je jos simptomaticnije za osobu poremecenog identiteta, otamo sa 11000 km razdaljine , nema teme dje nekom ne prijeti batinama....
KENJAC wrote:Ja ti odoh majko , Bosnu brani ti !
a sto je trebao haZNADAR otati u BL da ga Srbi kao civila premlate i ubiju u gradskom zatovru, sto je bila tipicna pojava tokom rata prema Bosanjcima u BL
Zanimljiva rasprava
@ Karlin primijetio sam par puta da čisto bubaš i da nisi skontala poentu nekih postova ....
Ah @bato stari srbofil uletio mu Brat Srbin u familiju sestra ga izdade ....
mO k3 wrote:Zanimljiva rasprava
@ Karlin primijetio sam par puta da čisto bubaš i da nisi skontala poentu nekih postova ....
budimo relani koliko je Jevreja sudjelovao u proslom ratu u BiH pametni ljudi skontali da rat nije za cijelu BiH vec za etnicku podjelu BiH
zasto bi se oni borili ne necijoj etnickoj strani
ako vam se ne dopada moje misjenje, morate razumjeti,to nije moj problem
mO k3 wrote:Zanimljiva rasprava
budimo relani koliko je Jevreja sudjelovao u proslom ratu u BiH pametni ljudi skontali da rat nije za cijelu BiH vec za etnicku podjelu BiH
zasto bi se oni borili ne necijoj etnickoj strani
ako vam se ne dopada moje misjenje, morate razumjeti,to nije moj problem
Watthefuck
Odakle izvuče jevreje u citavoj ovoj diskusiji /priči ?? Kako poveza sa Bosnom i Hercegovinom osim par stranica ranije Izrael , USA , javreji ....
ovdje jebe lud zbunjenog