Ma jok, sve smo vas sto deportovali, sto u zatvor nabili.junior3 wrote:Šta će mu smetat', navik'o je u čemerici redovno je sa njima
SRBI:))
-
Fudo387
#401 Re: SRBI:))
-
junior3
#402 Re: SRBI:))
Ost'o samo ti, al' tebe nisu smjeli zbog motorke.Fudo387 wrote:Ma jok, sve smo vas sto deportovali, sto u zatvor nabili.junior3 wrote:Šta će mu smetat', navik'o je u čemerici redovno je sa njima
- General War
#403 Re: SRBI:))
Hoce to hAZNADAR "malo" nadodat_BataZiv_0809 wrote:O ovome nisam rekao ni rijeci.hAZNADAR wrote: Hej fakat si jadan sa tim pokusajem prebacivanja krivice i sl. Dijaspora se broji u stotinama hiljada i svi su izasli na samom pocetku rata u BiH a neki poput mene i prije. Licno Divjak vise puta pravio turneje za svoj fond, licno sa njim sjedio poslje predavanja u Kopenhagenu,.. i ocekujes da ces sa tom glumom tobozeg morala moci skrenuti paznju sa bljuvotina izrecenih o Bosnjacima. Mozda nekoga na tribini odusevis Sveckom ali izrecene bljuvotine od tvoje grupacije se ne brisu.
Svecka i rat ti nisu neki jak argiment kada se prica o bosnjackoj turkofiliji, slavi sultana, bosnjackom licemjerju, bosnjackom skrnavljenju stecaka, pateticnom genocidu i pola rezervoara za frtalj Bosne. Jadan si i ti i tvoj pokusaj da pomognes jaranima.
Ja sam se referisao samo i iskljucivo na tvoj kredibilitet da nekome nesto licno spocitavas.
- insomnia78
#404 Re: SRBI:))
Nije ko kod muslimana? Serbe, dimije i samija. Nekaka otuzna pricaKENJAC wrote:Skuplja se raja na SRBE ! Znaju da dje su Srbi tu je meza, tu je cuga, 'armonika a mozda i nesto zensko bude !
Nije ovo ko one blijede teme tipa DF , Nasa Stanka ili prokletstvo vodosnadbijevanja ...
-
Fudo387
#405 Re: SRBI:))
Sthil je cijenjena marka i ovdje.junior3 wrote:Ost'o samo ti, al' tebe nisu smjeli zbog motorke.Fudo387 wrote:Ma jok, sve smo vas sto deportovali, sto u zatvor nabili.junior3 wrote:Šta će mu smetat', navik'o je u čemerici redovno je sa njima
Sto ti ne branis ove svoje, generala, sajprusa, bate subare i ostale?
Oni ginu za tebe a ti sutis k'o ckapi, ni jedne...
- Connaisseur Karlin
#406 Re: SRBI:))
kakvog faraonainsomnia78 wrote:Mislis obrnuto?Connaisseur Karlin wrote: pa decki dragi moji, pa nisu jevreji iskljucivo sinonim za Izrael i SAD
Kako nisu. Izrael je najbolji primjer. Od nekadasnjeg faraona do danasnje pudlice Sisija
- insomnia78
#407 Re: SRBI:))
Pogledaj danasnju poziciju i snagu IzraelaConnaisseur Karlin wrote:kakvog faraonainsomnia78 wrote:Mislis obrnuto?Connaisseur Karlin wrote: pa decki dragi moji, pa nisu jevreji iskljucivo sinonim za Izrael i SAD
Kako nisu. Izrael je najbolji primjer. Od nekadasnjeg faraona do danasnje pudlice Sisijato pises o mitovima i legendama ili nesto sto meni nije poznato
-
junior3
#408 Re: SRBI:))
Ne trebam im ja, dobro se oni bore sa dijasporom i bez mene, iako uopšte ne bi trebali, nije vrijedno.Fudo387 wrote:
Sthil je cijenjena marka i ovdje.![]()
Oni ginu za tebe a ti sutis k'o ckapi, ni jedne...
I nisu oni moji.
Last edited by junior3 on 05/07/2017 21:13, edited 1 time in total.
-
hAZNADAR
#409 Re: SRBI:))
Eno ga opet o kredibilitetu._BataZiv_0809 wrote:O ovome nisam rekao ni rijeci.hAZNADAR wrote: Hej fakat si jadan sa tim pokusajem prebacivanja krivice i sl. Dijaspora se broji u stotinama hiljada i svi su izasli na samom pocetku rata u BiH a neki poput mene i prije. Licno Divjak vise puta pravio turneje za svoj fond, licno sa njim sjedio poslje predavanja u Kopenhagenu,.. i ocekujes da ces sa tom glumom tobozeg morala moci skrenuti paznju sa bljuvotina izrecenih o Bosnjacima. Mozda nekoga na tribini odusevis Sveckom ali izrecene bljuvotine od tvoje grupacije se ne brisu.
Svecka i rat ti nisu neki jak argiment kada se prica o bosnjackoj turkofiliji, slavi sultana, bosnjackom licemjerju, bosnjackom skrnavljenju stecaka, pateticnom genocidu i pola rezervoara za frtalj Bosne. Jadan si i ti i tvoj pokusaj da pomognes jaranima.
Ja sam se referisao samo i iskljucivo na tvoj kredibilitet da nekome nesto licno spocitavas.
Ako nemas ste reci o aktuelnom sto si boldirao - razguli na drugu temu i tamo trolaj o Sveckoj.
Ko da gledam da nisi uspio izaci a imas nekog glupog jarana koji jeste pa se jedes od muke. Tvoja mrznja prema dijaspori i vjeciti opus na forumu mora imati neku dublju pozadinu.
- Connaisseur Karlin
#410 Re: SRBI:))
da, i sto je ponata ?insomnia78 wrote:Pogledaj danasnju poziciju i snagu IzraelaConnaisseur Karlin wrote:kakvog faraonainsomnia78 wrote: Mislis obrnuto?
Kako nisu. Izrael je najbolji primjer. Od nekadasnjeg faraona do danasnje pudlice Sisijato pises o mitovima i legendama ili nesto sto meni nije poznato
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#411 Re: SRBI:))
Bogat' sta si rekao Jovi na kojem si ratistu bio?hAZNADAR wrote: Eno ga opet o kredibilitetu.Ko ti dade kredibilitet da odlucujes ko je mjerodavan da pljuje po Bosnjastvu a ko da suti na to? Neko pravilo ko u kvizu kad neko ima Kviska, ili pravo veta u UN? Pojedi se od muke sto ne zivis u drustvu gdje si privilegovan zbog licnog izbora i u ratu i poslije. Ako si uopce i imao izbora. Nema toga nigdje, ni u stvarnosti ni u forumu, mozes biti faca u svojoj raji, sarajlija sa pedigreom u svojoj raji,... ali ti u raspravi o Bosnjastvu ratna uloga i mjesto boravka ne daju nikakvu prednost, nikakvu privilegiju, i nikakav argument. Kao sto ti nece upaliti skretanje sa teme. Znamo jako dobro kako bi se i ti i war proveli da javno pricate to sto pisete ovdje. Ko da gledam da te neko kontaktirao na PP da pomognes.
Ako nemas ste reci o aktuelnom sto si boldirao - razguli na drugu temu i tamo trolaj o Sveckoj.
Ko da gledam da nisi uspio izaci a imas nekog glupog jarana koji jeste pa se jedes od muke. Tvoja mrznja prema dijaspori i vjeciti opus na forumu mora imati neku dublju pozadinu.
-
Fudo387
#412 Re: SRBI:))
junior3 wrote:Ne trebam im ja, dobro se oni bore sa dijasporom i bez mene, iako uopšte ne bi trebali, nije vrijedno.Fudo387 wrote:
Oni ginu za tebe a ti sutis k'o ckapi, ni jedne...![]()
I nisu oni moji.
Bato, nisi njegov, djaba si se znojio.
Djaba njima govoriti, pravi cetalj se uvali u kakvu drzavnu instituciju, uzima pare, derneci sa balijama, ceka da Amerika propadne i krene
put Kosova da ga polize Siptarima.
Jel istina sto raja prica da si ga Dusanki Majkic pristavio za radno mjesto?
-
Fudo387
#413 Re: SRBI:))
Istom k'o i ti, ProSieben7._BataZiv_0809 wrote:Bogat' sta si rekao Jovi na kojem si ratistu bio?hAZNADAR wrote: Eno ga opet o kredibilitetu.Ko ti dade kredibilitet da odlucujes ko je mjerodavan da pljuje po Bosnjastvu a ko da suti na to? Neko pravilo ko u kvizu kad neko ima Kviska, ili pravo veta u UN? Pojedi se od muke sto ne zivis u drustvu gdje si privilegovan zbog licnog izbora i u ratu i poslije. Ako si uopce i imao izbora. Nema toga nigdje, ni u stvarnosti ni u forumu, mozes biti faca u svojoj raji, sarajlija sa pedigreom u svojoj raji,... ali ti u raspravi o Bosnjastvu ratna uloga i mjesto boravka ne daju nikakvu prednost, nikakvu privilegiju, i nikakav argument. Kao sto ti nece upaliti skretanje sa teme. Znamo jako dobro kako bi se i ti i war proveli da javno pricate to sto pisete ovdje. Ko da gledam da te neko kontaktirao na PP da pomognes.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#414 Re: SRBI:))
Ne zanima me ba, haj furaj.Fudo387 wrote:Ja volim muskarce.
-
Fudo387
#415 Re: SRBI:))
_BataZiv_0809 wrote:Fudo, oplodi meFudo387 wrote:Ja volim muskarce.
Necu, imas male guzove.
-
junior3
#416 Re: SRBI:))
Ne znam samo što prozivaš batu bez veze, znaš ti dobro "čiji" je on, al' čim se ne slaže sa tobom i ostalom dijasporom odma' je četnik.Fudo387 wrote:junior3 wrote:Ne trebam im ja, dobro se oni bore sa dijasporom i bez mene, iako uopšte ne bi trebali, nije vrijedno.Fudo387 wrote:
Oni ginu za tebe a ti sutis k'o ckapi, ni jedne...![]()
I nisu oni moji.![]()
![]()
![]()
![]()
Bato, nisi njegov, djaba si se znojio.![]()
Djaba njima govoriti, pravi cetalj se uvali u kakvu drzavnu instituciju, uzima pare, derneci sa balijama, ceka da Amerika propadne i krene
put Kosova da ga polize Siptarima.![]()
Jel istina sto raja prica da si ga Dusanki Majkic pristavio za radno mjesto?
Jesi duhovit jbte, jesu te to crnci na orgijama naučili?
Inače Dušanka je odlična žemska, bolje se sa njom vatat' nego tamo sa čamugama ko ti.
- insomnia78
#417 Re: SRBI:))
Da moras imati tvrd glas i jos tvrdju toljaguConnaisseur Karlin wrote: da, i sto je ponata ?
-
Fudo387
#418 Re: SRBI:))
Zamijenio si me sa tvojim bratom Bodkinom.junior3 wrote:Ne znam samo što prozivaš batu bez veze, znaš ti dobro "čiji" je on, al' čim se ne slaže sa tobom i ostalom dijasporom odma' je četnik.Jesi duhovit jbte, jesu te to crnci na orgijama naučili? Inače Dušanka je odlična žemska, bolje se sa njom vatat' nego tamo sa čamugama ko ti.
A sto Bata nije tvoj?
- LBVIEW
#419 Re: SRBI:))
A ni svijetle tradicije ni historije, takoreci "repa bez korijena" kako ranije ustvrdi.insomnia78 wrote:Nije ko kod muslimana? Serbe, dimije i samija. Nekaka otuzna pricaKENJAC wrote:Skuplja se raja na SRBE ! Znaju da dje su Srbi tu je meza, tu je cuga, 'armonika a mozda i nesto zensko bude !
Nije ovo ko one blijede teme tipa DF , Nasa Stanka ili prokletstvo vodosnadbijevanja ...
- Connaisseur Karlin
#420 Re: SRBI:))
iznad svega,mora postojati znanjeinsomnia78 wrote:Da moras imati tvrd glas i jos tvrdju toljaguConnaisseur Karlin wrote: da, i sto je ponata ?
- General War
#421 Re: SRBI:))
[/u]
Vidim da ima neke hemije izmedju tebe i fude, mozda kad nekad skupi za aviona da tebe izvede na kakvo pice?
Izadji napolje pa pocni naglas kenjat, ko zna mozda je djeneral u lomsiluku pa ga licno upoznas i uvjeris se kako ce odreagovatLBVIEW wrote:Samo anonimno, inace je druga prica.insomnia78 wrote:Kod partizana, u koje se nasi "jugosloveni" kunu bi za ovakve price o domovini, NoB-u, nekim "naivnim" propitivanjima i cime se vec sluzu peta kolona popio metak ili odrobijo u najmanju ruku. Pa da si nosilac spomenice a ne slucajno rat proveo na "terotoriji pod kontrolom armije"![]()
Zamisli djenerala kako u nekoj kafani prica serpsku "posalicu" o frtalj teritorije, ili onog subaru kako propituje
o ratu, kako bi se proveli.Fudo ce se nahvatati sevapa ako onog djeneralcica izvede na cugu.
Vidim da ima neke hemije izmedju tebe i fude, mozda kad nekad skupi za aviona da tebe izvede na kakvo pice?
- Connaisseur Karlin
#422 Re: SRBI:))
Bato, sanjas li da postanes vojnik_BataZiv_0809 wrote:Bogat' sta si rekao Jovi na kojem si ratistu bio?hAZNADAR wrote: Eno ga opet o kredibilitetu.Ko ti dade kredibilitet da odlucujes ko je mjerodavan da pljuje po Bosnjastvu a ko da suti na to? Neko pravilo ko u kvizu kad neko ima Kviska, ili pravo veta u UN? Pojedi se od muke sto ne zivis u drustvu gdje si privilegovan zbog licnog izbora i u ratu i poslije. Ako si uopce i imao izbora. Nema toga nigdje, ni u stvarnosti ni u forumu, mozes biti faca u svojoj raji, sarajlija sa pedigreom u svojoj raji,... ali ti u raspravi o Bosnjastvu ratna uloga i mjesto boravka ne daju nikakvu prednost, nikakvu privilegiju, i nikakav argument. Kao sto ti nece upaliti skretanje sa teme. Znamo jako dobro kako bi se i ti i war proveli da javno pricate to sto pisete ovdje. Ko da gledam da te neko kontaktirao na PP da pomognes.
- insomnia78
#423 Re: SRBI:))
Da ali dzaba ti znanje ako nemas toljage. A to onda potpuno mijenja tacnost tvoje prvobine tvrdnjeConnaisseur Karlin wrote:iznad svega,mora postojati znanjeinsomnia78 wrote:Da moras imati tvrd glas i jos tvrdju toljaguConnaisseur Karlin wrote: da, i sto je ponata ?
-
junior3
#424 Re: SRBI:))
Ne znam ni ko je bodkin, al' nek' si ti prozvao nekog, red je.Fudo387 wrote:Zamijenio si me sa tvojim bratom Bodkinom.junior3 wrote:Ne znam samo što prozivaš batu bez veze, znaš ti dobro "čiji" je on, al' čim se ne slaže sa tobom i ostalom dijasporom odma' je četnik.Jesi duhovit jbte, jesu te to crnci na orgijama naučili? Inače Dušanka je odlična žemska, bolje se sa njom vatat' nego tamo sa čamugama ko ti.![]()
A sto Bata nije tvoj?
Ti konkretno oćeš batu da predstaviš kao Srbina, a momak nije Srbin, aludiraš na to, a u tome smislu ne može biti moj, je l' te.
Ako ipak misliš da smo zemljaci, onda sam ja pogriješio.
Ne znam što si uopšte navalio sa njim.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#425 Re: SRBI:))
Lozis se na oficire ha karlinkoConnaisseur Karlin wrote:
Bato, sanjas li da postanes vojnikda li ti ziasta ne bi smetao poziv u rat