Sramota!!!
-
avenged_sevenfil
#101 Re: Sramota!!!
mah sramota je to kad sa razredom u srednjoj ides na izlet u srebrenicu ides da posjetis Potocare i u autobusu cure daju cd cece album da se pusti.I zadaju se ko lude.Dodju u potocare pocnu plakat kako su to mogli uradit toliko ljudi pobit,i na povratku ista stvar opet Ceca.Ja poludio al nemozes seljacima i debilima nista
- _tulumba_
#102 Re: Sramota!!!
ja vec neko vrijeme skupljam videe, tekstove, slike, znaci sta god mogu naci o ratu u BiH..
znaci od najobicnijih video kojima se ispracaju ljudi u rat, do najgorih zlocina koje "ljudi" mogu pociniti..
tako da kad prikupim par giga, sve cu to na dvd-e snimiti i to u par kopija pa neka stoji za buduce generacije...
mislim da bi, ko god ima priliku, to trebao raditi tako da sutra ima svoju kolekciju podsjetnika....

znaci od najobicnijih video kojima se ispracaju ljudi u rat, do najgorih zlocina koje "ljudi" mogu pociniti..
tako da kad prikupim par giga, sve cu to na dvd-e snimiti i to u par kopija pa neka stoji za buduce generacije...
mislim da bi, ko god ima priliku, to trebao raditi tako da sutra ima svoju kolekciju podsjetnika....