sprema se atentat na Milorada Dodika

Frane-x

#26 Re: sprema se atentat na Milorada Dodika

Post by Frane-x »

Tribun wrote:Iz jos nepotvrdjenih izvora sprema se atantat na Milorada Dodika i druge neprijatelje BIh
Javi nam kad dobiješ zvaničnu potvrdu. :D
mr_niceee

#27 Re: sprema se atentat na Milorada Dodika

Post by mr_niceee »

pa jarane,sad si upropastio planove atentatora sa ovom temom hahha
frakson

#28 Re: sprema se atentat na Milorada Dodika

Post by frakson »

Uuuuuu ovo su prave bombe,(Bosko Buha je mala maca) sakrivaj se ko moze :run:
omar little

#29 Re: sprema se atentat na Milorada Dodika

Post by omar little »

Frane-x wrote:
Tribun wrote:Iz jos nepotvrdjenih izvora sprema se atantat na Milorada Dodika i druge neprijatelje BIh
Javi nam kad dobiješ zvaničnu potvrdu. :D
Pa evo da doprinesem temi, pitacu ja komsinicu da pogleda u kafu, mozda dobijemo potvrdu a i konkretan izvor informacije :D
Frane-x

#30 Re: sprema se atentat na Milorada Dodika

Post by Frane-x »

omar little wrote:
katarina_kosaca wrote:nesto smijesno? Bas bih voljela znati da li se smijete mogucem kraju milorada dodika i srpske zlocinacke politike! ako se tome smijete smijat cu se i ja sa vama!:) Ako ismijavate Tribuna onda vam kazem da stvarate sebi ozbiljnog neprijatelja! Ili mopzda nemate sta reci pa se smijete...Osmijehom prikrivate neznanje ili strah ili ne znam...Forumi nisu mjesta gdje bi se smijelo vec prostor na kojemu se vode rasprave i gdje se uci...Ali ocito ste vi neki komicni likovi...Lakrdijasi...ili...ne znam...Ko ce vam znati kada nista ne kazete...
Pa kako drukcije reagirati na nesto sto pocinje sa "Iz jos nepotvrdjenih izvora" i jos uz to govori o atentatu(?!) na Mileta?!? Mislim, ko ce to ozbiljno uzeti?
Ma to ti je specijalni rat dijaspore iz Amerike. :evil:
Frane-x

#31 Re: sprema se atentat na Milorada Dodika

Post by Frane-x »

Tribun wrote:
Kako se borit protiv tu stalnu glupost i turbofolk scenu?

Sta bi rekla hocul ti ljudi ubit dodika?
Ne razumijem. :D :D
laku noć

#32 Re: sprema se atentat na Milorada Dodika

Post by laku noć »

Tribun wrote:Iz jos nepotvrdjenih izvora sprema se atantat na Milorada Dodika i druge neprijatelje BIh od strane bosankse patriotske militarne frakcije. Izmedju ostalog se govori o tome da organizacija sprema napade na bosnjacku politicku i vjersku elitu ( medju njim Cerica) u okviru te akcije spominju se i hasan Cengic, Edhem Bickacic informacije nisu potvrdjene, ali cuje se u odredjenim krugovima.

Licno sam razmisljao o tome, ali da ce do toga mozda doci nisam vjerovao.
Terorizam, je u Bosni jedna veoma opastna igra, ima valjda dovoljno tajni sluzba i od stranaca i neke nase da to sprijece.

Al se necudim, narod je u tolkoj muci, valjda se nevidi drugi izlaz. Kod nas nema fenomena kao Adenauera ili DeGoulea...
izvor,koji je izvor te informacije?Mora da je "dobro obavješten" :lol:
The Nightwatchman

#33 Re: sprema se atentat na Milorada Dodika

Post by The Nightwatchman »

Frane-x wrote:
Tribun wrote:

ni ja :D :D
jeza u ledja

#34 Re: sprema se atentat na Milorada Dodika

Post by jeza u ledja »

katarina_kosaca wrote: Vrijeme je za novi rat i obracun sa svim neprijateljima BiH bez obzira...
Image
milivoje

#35 Re: sprema se atentat na Milorada Dodika

Post by milivoje »

Frane-x wrote:
Tribun wrote:

Lud, zbunjen, normalan...retro-english-bosnian
How yes no.
Yes little duck.
What has.
On the face of the place.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Epitop

#36 Re: sprema se atentat na Milorada Dodika

Post by Epitop »

Koliko atenata na njega, a on ko mačka ima života. :lol:
Zar prošli put kada je trebao atentat na njega da se izvrši nije postavio čaršaf ispred stare zgrade vlade eniteta RS, kao da ometa eventualne napadače? :lol:
Šeha

#37 Re: sprema se atentat na Milorada Dodika

Post by Šeha »

jeza u ledja wrote:
Image
Ovaj post pobjedjuje!

Mozete slobodno zatvoriti temu imamo pobjednika! :) :D :)
pita

#38 Re: sprema se atentat na Milorada Dodika

Post by pita »

Tribun wrote:Iz jos nepotvrdjenih izvora sprema se atantat na Milorada Dodika i druge neprijatelje BIh od strane bosankse patriotske militarne frakcije. Izmedju ostalog se govori o tome da organizacija sprema napade na bosnjacku politicku i vjersku elitu ( medju njim Cerica) u okviru te akcije spominju se i hasan Cengic, Edhem Bickacic informacije nisu potvrdjene, ali cuje se u odredjenim krugovima.

Terorizam, je u Bosni jedna veoma opastna igra, ima valjda dovoljno tajni sluzba i od stranaca i neke nase da to sprijece.

Al se necudim, narod je u tolkoj muci, valjda se nevidi drugi izlaz. Kod nas nema fenomena kao Adenauera ili DeGoulea...
U kom filmu ti zivis...rat u Disneyland-u..u hebote i ti otvoris ozbiljnu temu na ovakve nebuloze :D :-)
omar little

#39 Re: sprema se atentat na Milorada Dodika

Post by omar little »

Epitop wrote:Koliko atenata na njega, a on ko mačka ima života. :lol:
Zar prošli put kada je trebao atentat na njega da se izvrši nije postavio čaršaf ispred stare zgrade vlade eniteta RS, kao da ometa eventualne napadače? :lol:
:lol: :lol: :lol:

Sad mora da je Mile u problemu s onom novom zgradom, kako zakamuflirat' onol'ku gradjevinu? :D
savrseni krug

#40 Re: sprema se atentat na Milorada Dodika

Post by savrseni krug »

hehe
stari moj vidjet ces sutra kad s.radoncic ovo metne u ono svoje sranje od novina i kaze evo jesam vam rekao:
sax i ustaske zlocinacke organizacije pripremaju atentat na vrlog im premijera
jebo me ludi feho ako ovo ne izadje u havazu :dance: :dance: :D :D :D
a onda ce ti stari sipa,aid,osa,bumbar,fbi,cia,kgb,mossad,natakarit na kosti
pa se ti opet pravi pametan :-D
turban

#41 Re: sprema se atentat na Milorada Dodika

Post by turban »

Dobro da spustimo malo loticu.Da pomognem forum kolegi... :-D

Istina je kako su onomad prenjeli neki srpski mediji da se u tzv rs nalaze dvoica tezih kriminalaca.Isti pripadaju klanu Milorada Ulemeka Legije.Navodno su planirali neke atentate na ljude u Beogradu koji rade za Haski tribunla.Evo i link da ne bude na pamet.Mozda je forum kolega malo dodao ali....
*** SPAM ***/index.php?opti ... Itemid=194
voajer

#42 Re: sprema se atentat na Milorada Dodika

Post by voajer »

turban wrote:Dobro da spustimo malo loticu.Da pomognem forum kolegi... :-D

Istina je kako su onomad prenjeli neki srpski mediji da se u tzv rs nalaze dvoica tezih kriminalaca.Isti pripadaju klanu Milorada Ulemeka Legije.Navodno su planirali neke atentate na ljude u Beogradu koji rade za Haski tribunla.Evo i link da ne bude na pamet.Mozda je forum kolega malo dodao ali....
*** SPAM ***/index.php?opti ... Itemid=194
Jeste, jeste, odmetnuti DB-ovci. Dodik je i sam isao u Beograd da prijavi da mu se neke grupe organizuju po njegovoj opstini prije nego su ubili Djindjica.

Taj manji entitet je pravo leglo terorista. Ja se pored njih ne osjecam sigurno, ochito da nemaju kapaciteta da rjese problem. Mislim da treba poslat vojsku da im malo pomogne :D
Locked