Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Euridika wrote:@Otto_13 & @Belay Queen
Isprepadaste me živu! Idem se odmah ispisati sa svih online pričalica... Jest da nemam online vezu, ali ako već ima takvih budala, bolje je spriječiti, nego liječiti...
ma jok Euridika samo zatvori dovod na pp ne naravno za sve al eto procijeni otprilike,pametna si ti cura
Ja sam preko neta upoznao svoju sadasnju partnericu pa smo se onda licno upoznali, i da sam glumio nekog nedodirljivog ko ne komunicira sa "strancima" nikad je nebi upoznao a sto bi svakako bila steta
Pa vi pricajte sta hocete
NE. 90% kompleksasa koji tako lijece ego. U vremenima IRC, MSN I slicno se dalo naci normalnih ljudi na netu. Danes tu nema mjesta prici. Samo sto vise slika, za sto vise lajkova, za dnevnu dozu "droge". Nije vazno od koga ili zasto... Broj moj lijepi, lijepa mi kaze, kume, okice, qurcipalci ovo ono, kao da imaju IQ 50.
Ja sam napravio tinder i badoo na dan otvorenja ove teme. Reko da pokusam. Nijedna mi djevojka nije odgovorila na poruku iako smo se medjusobno lajkali i tako otvorili mogucnost dopisivanja.
Ustvari jest jedna i to mi napisala da je dodam na fejs i ja je dodam, ona me prihvati i baci mi seen na poruku.
Eh sad sta ce njima te mreze ako nece podjelit par poruka. To mi nije jasno
ne znam. nekako nisam za tog. mozda cu nekad biti ali trenutno nisam.
cini mi se sterilno, proracunato. opet sa druge strane sam cula za par jako lijepih prica.
moja iskustva sa net poznanstvima su otprilike:
...jah a satisfakcija kad ti stigne pp...jebiga, desava se da naletis na skota u granapu, dok klapcem u redu hocu kinder pingvin...na ulici...jebote, godinama zivis sa nekim koga ne znas...
...izmile patologije kad tad i te maske ne traju i ne mogu da se nose vjecno...no ne treba se ni zakukuljiti,u grcu zivjeti...
...to su samo alatke koje ti omogucavaju ...da lupam ...upoznas nekoga posredno iz svoje sobe a ovaj 200 km udaljen/ a...a do vas je kako cuprica ide za neposrednost i koliko ste kliknuli sta hocete, sta necete...kineski macak...
decko_sa_kovaca wrote:Ja sam napravio tinder i badoo na dan otvorenja ove teme. Reko da pokusam. Nijedna mi djevojka nije odgovorila na poruku iako smo se medjusobno lajkali i tako otvorili mogucnost dopisivanja.
Ustvari jest jedna i to mi napisala da je dodam na fejs i ja je dodam, ona me prihvati i baci mi seen na poruku.
Eh sad sta ce njima te mreze ako nece podjelit par poruka. To mi nije jasno
dovoljno im je to uzbudjenja vjeruj...dalje im ne treba
moj kolegq iz konzuma ima sajber sex s udanim zenama nocu
tim zenama je to dovoljno
zene koje imaju sexove ne trebaju ici na te stranice
uglavnom ne dulji
oce nece na kafu kad odgovori na poruku idemo dalje
Samim ulaskom na te stranice ste prihvatili uslove koje te stranice postavljaju tj. oslobadjanja krivice u slucaju loseg.
Ko padne i razbije se sam je kriv sto kaze stara poslovica:"Sam pao, sam se ubio".
ho oponopono wrote:...onaj ko je naucio da jebe, on ce i dalje da jebe( da prostis) ovo su samo alatke u nizu...nekome pomagalo, preko posrednika upoznaje persone...ali treba preci na uzivo..
...meni spotted smijurija, ispljunem sta imam...i kineski macak...badoo sve kvazi jebaci kao da duracell guraju vazda u guzu...samo cuprica kad ih ogolis nistica..