Sportski grudnjak
Moderator: anex
-
Kljblj
#76 Re: Sportski grudnjak
Mislila sam ih naručiti preko interneta, ne vjerujem da ću u narednim mjesecima ići igdje dalje u inostranstvo.
A moja mama htjela naručiti one grudnjake iz Top Shopa, ipak neće. 
-
kojeime
-
Kljblj
#78 Re: Sportski grudnjak
Ma ja sve grudnjake i topove ravnam prema fizičkoj aktivnosti, i u svakodnevnom životu trčim za komercijalom,tramvajem, taksijem, kad kasnim itd. pa mi mora uvijek biti na visini zadatka. 
-
kween
#79 Re: Sportski grudnjak
ej ekipa da se javim ...
bila danas u bbi odem u skiny...i tamo teta neka ne previse ljubazna
tacno joj je muka bila da ustane i da mi pokaze ..postoje dva modela , al nema brojeva oba, pa je bio ovaj jedan samo 75b crni ..navodno treba im doc al pojma nema ni kad ni sta..ima vise modela al su korpe druge ,c , d e a tako su i cijene druge odma..
ova je bio 64 kad pitam koja je razlika ni ona sama ne zna ...
odem probam malo se iskacem po kabini jel
ono ok je moze proci steze materijal je super al idem ja reko jos da pogledam 
odem do lifta cekajuci vidim onde lisca hop zdravo imatel tako to ..ima jupi reko dva modela s zicom i bez ..odem ja probam ovaj sa zicom 55KM..a bez zice 35..
ajme majko mila nidje veze prava muka sto s to navlaci preko glave nema kopcanja pozadi ,cisti pamuk neki ovaj bez zice obicni topic 35KM ko oni n apijaci po 5, 10, ,,sa zicom nema vece razlike malo je i deblji ko za zimu i ono vec me srklet hvata jedva sm skinula ono preko glave
reko boze ako je ovo 55..onda onaj tamo ne vrijedi 64 nego 164 sta ovi ovde prodaju..
vratim se ja tamo fino , gotovo s razlgedanjem i kupim
gledacu jos da mi neko posalje iz vana ovaj shock absorber dok vidim kakve su cijene i to ..
hvala ljudi
bila danas u bbi odem u skiny...i tamo teta neka ne previse ljubazna
ova je bio 64 kad pitam koja je razlika ni ona sama ne zna ...
odem probam malo se iskacem po kabini jel
odem do lifta cekajuci vidim onde lisca hop zdravo imatel tako to ..ima jupi reko dva modela s zicom i bez ..odem ja probam ovaj sa zicom 55KM..a bez zice 35..
ajme majko mila nidje veze prava muka sto s to navlaci preko glave nema kopcanja pozadi ,cisti pamuk neki ovaj bez zice obicni topic 35KM ko oni n apijaci po 5, 10, ,,sa zicom nema vece razlike malo je i deblji ko za zimu i ono vec me srklet hvata jedva sm skinula ono preko glave
vratim se ja tamo fino , gotovo s razlgedanjem i kupim
gledacu jos da mi neko posalje iz vana ovaj shock absorber dok vidim kakve su cijene i to ..
hvala ljudi
-
NeyTheHa
#80 Re: Sportski grudnjak
Kakav je taj u skiny-u?
Ja sam danas skakutala po Lisci, al ne drze mi oni nekako bas najbolje, plus sto nema 70-ka koja meni treba nego od 75 pa navise :/
da ne idem opet dzaba (ja danas usla i samo letimice pogledala, as you said, one tete i nisu bas raspolozene nesto bile, i izadjem.. )
Ja sam danas skakutala po Lisci, al ne drze mi oni nekako bas najbolje, plus sto nema 70-ka koja meni treba nego od 75 pa navise :/
kween znas li je li u skiny-u ima velicine 70?kween wrote:ej ekipa da se javim ...
bila danas u bbi odem u skiny...i tamo teta neka ne previse ljubazna...
da ne idem opet dzaba (ja danas usla i samo letimice pogledala, as you said, one tete i nisu bas raspolozene nesto bile, i izadjem.. )
-
kween
#81 Re: Sportski grudnjak
meni su ti u lisci koma..ni s od sportkog prvo ono navlacenje preko glave znaci srklet me ufatio
onaj s zicom je ko io onaj s pijace obicni od 5 km s zicom plus debel pamucni uzas a kosta 55 onaj bez obicni topic..
ovaj u skiny je super nema 70 , mada bi i meni odgovaro 75 je najmanji bar tako ona kaze ...al vjeruj da je super ovaj 75 b mada sam ja uzela danas zadnji:( jer kad sam vidjela ovu katastrofu u lisci sta nude odma sam se vratila i zavrsila s tim ..
rekli su da ce im doc roba al kad sta kako teta nije bila raspolozena da daje odgovore nece kao sigurno za 10 dada a pitaj Boga hocel i za mjesec..
nabolje da se udruzimo i da narucimo iz vana
pa sta bude hah
ne znam gdje jos ima skiny da pogledas..al 75 je najbolji , trebalo bi da probas je je mali , materijal je super pravo ko svilenkasti onaj pamuk bas sportski ..
onaj s zicom je ko io onaj s pijace obicni od 5 km s zicom plus debel pamucni uzas a kosta 55 onaj bez obicni topic..
ovaj u skiny je super nema 70 , mada bi i meni odgovaro 75 je najmanji bar tako ona kaze ...al vjeruj da je super ovaj 75 b mada sam ja uzela danas zadnji:( jer kad sam vidjela ovu katastrofu u lisci sta nude odma sam se vratila i zavrsila s tim ..
rekli su da ce im doc roba al kad sta kako teta nije bila raspolozena da daje odgovore nece kao sigurno za 10 dada a pitaj Boga hocel i za mjesec..
nabolje da se udruzimo i da narucimo iz vana
ne znam gdje jos ima skiny da pogledas..al 75 je najbolji , trebalo bi da probas je je mali , materijal je super pravo ko svilenkasti onaj pamuk bas sportski ..
-
NeyTheHa
#82 Re: Sportski grudnjak
Thnx na info 
Nista, uzeti siroke zavoje i zamotati i pritegnuti dooobro, ovaj soping je fail u Sa
Nista, uzeti siroke zavoje i zamotati i pritegnuti dooobro, ovaj soping je fail u Sa
-
kween
#83 Re: Sportski grudnjak
slazem se totalno..i ono sto ima papreno je a jos uvijek nije to to sto se traziNeyTheHa wrote:Thnx na info
znaci odvojis pare al nemas da kupis ono sto trazis..zalosno
- AkashaSa
#84 Re: Sportski grudnjak
Ja sam viđala te sportske grudnjake (h&m) u tiffany-u (za one koji ne znaju na socijalnom i u hrasnom robot)
Mislim da nema malih brojeva, ali eto, pogledajte
Mislim da nema malih brojeva, ali eto, pogledajte