Sportski grudnjak

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

drekalica28

#51 Re: Sportski grudnjak

Post by drekalica28 »

Loulou wrote:
drekalica28 wrote:Loulou....koliko su stabilni? Odnosno koliko dobro čuvaju sve na svom mjestu? :mrgreen: :mrgreen:
Ni blizu shock absorbera :mrgreen:
Ovo je tek mild compression... Za držanje svega čvrsto na svom mjestu :mrgreen: trebaju oni encapsulation
A ništa onda. :roll: Ostajem pri svom shock absorberu. :D
tech10

#52 Re: Sportski grudnjak

Post by tech10 »

Ustvari trebaju vam samo muske gace i makaze :-D

bez_ideje

#53 Re: Sportski grudnjak

Post by bez_ideje »

A i ja bi rado,da mi mama ne pravi racije po ormaru kad me nema ,i konfiskuje sve po njenom misljenu nezdrave materijale :lol: :lol: :lol: :lol:
A koji je show nastao kad je cula da sam kupila grudnjak na pijaci :lol: :lol: :lol: ,3 dana sam bila podrobno opskrbljivana informacijama,clancima i dosertacijama o vaznosti kvalitetnog grudnjaka i prirodnih materijala :skoljka: :skoljka:

E sad kad smo Loulou nasli grudnjak ,da li ko zna ,ima li gdje onih grudnjaka sa vezicama izmedju korpica ,ali ne samo nasivenih kao ukras,vec da se stvarno steze i opusta ?
Loulou

#54 Re: Sportski grudnjak

Post by Loulou »

tech10 wrote:Ustvari trebaju vam samo muske gace i makaze :-D

:lol: :thumbup:
Amazonka27

#55 Re: Sportski grudnjak

Post by Amazonka27 »

:lol: :D
walkabout

#56 Re: Sportski grudnjak

Post by walkabout »

neshto mi sumnjichavo shto se pominju neke velike kolekcije - a nidje niti jednog dokaza da vidimo :oops:
bez_ideje

#57 Re: Sportski grudnjak

Post by bez_ideje »

Aura Perez wrote:
bez_ideje wrote:A i ja bi rado,da mi mama ne pravi racije po ormaru kad me nema ,i konfiskuje sve po njenom misljenu nezdrave materijale :lol: :lol: :lol: :lol:
A koji je show nastao kad je cula da sam kupila grudnjak na pijaci :lol: :lol: :lol: ,3 dana sam bila podrobno opskrbljivana informacijama,clancima i dosertacijama o vaznosti kvalitetnog grudnjaka i prirodnih materijala :skoljka: :skoljka:

E sad kad smo Loulou nasli grudnjak ,da li ko zna ,ima li gdje onih grudnjaka sa vezicama izmedju korpica ,ali ne samo nasivenih kao ukras,vec da se stvarno steze i opusta ?
Ja sam te vidjela u Becu u jednoj no name prodavnici, 80 ojrica doduse ali preeeeeelijepi. Ono kupis i ne treba ti nista preko :D

Ovdje nisam vidjala, ili nisu bili dovoljno lijepi da mi zaokupe paznju.
A vjeruj mi nisam ni ocekivala da ces mi sad rec sred Sarajeva :( :( :( Ma za svoj ceif ,80 eura ce se naci :mrgreen: Meni su to "scenski" grudnjaci.........moraju biti vidjeni :lol: :lol:
HAVANA

#58 Re: Sportski grudnjak

Post by HAVANA »

walkabout wrote:ugradjujemo a i skidamo spuzhvaste uloshke po kucama :oops:

dodatno izvlachenje/uvlachenje armature po potrebi - besplatno :oops:

Firma:
"Bruzhalteri, korzeti i steznjaci za sva doba"

"Vasha udobnost je nasha nada" :D

Primate li montere?
zelenashica

#59 Re: Sportski grudnjak

Post by zelenashica »

bez_ideje wrote:E te spuzvaste sve meni proslijedite :lol: :lol:
Ja to svakako nosim samo kad izlazim,funkcije neJma sem estetske......pa haj,kad ga vec nosam,nek je maskenbal :lol: :lol:
waooo pa ti si super, ja jadna i ne nosim grudnjake.......nemaju toliki kalibar spužve koji mi treba :roll: .....ono sve kontam valja u njega šta natrpat :roll:
kween

#60 Re: Sportski grudnjak

Post by kween »

da ovjezimo malo temu...
cure , zene...gdje da kupim pravi sportski grudnjak ..pijaca nema sanse ono je cisti top bezveze ne drzi nista..
kakva je situacija s licscom nisam obisla sve ..da li ima mozda u sportskim radnjama ??
uvijek_ista

#61 Re: Sportski grudnjak

Post by uvijek_ista »

Neki dan vidjeh u Tifani-u u Grand centru na Ilidzi, cini mi se da je dobar, a ni cijena ne bi loša
Loulou

#62 Re: Sportski grudnjak

Post by Loulou »

kween wrote:da ovjezimo malo temu...
cure , zene...gdje da kupim pravi sportski grudnjak ..pijaca nema sanse ono je cisti top bezveze ne drzi nista..
kakva je situacija s licscom nisam obisla sve ..da li ima mozda u sportskim radnjama ??
Ima u sportskim trgovinama kvalitetnih sportskih grudnjaka, ali su stvarno skupi kad nisu sniženja. Nisam odavno to "ganjala" ali se sjećam da sam se šokirala cijenama. Brandirano, sve je to ok, ali ipak... Ja sam jedan kupila za nekih 25 KM u Nikeovoj trgovini u Zagrebu, na sniženju, naravno. Tako da, pokušaj kad budu sniženja.

Što se Lisce tiče, sumnjam da ćeš tu pronaći išta osim klasičnih topića koji, kako si i sama rekla, ne drže baš stvari pod kontrolom. :D
kojeime

#63 Re: Sportski grudnjak

Post by kojeime »

.
Last edited by kojeime on 09/08/2012 13:18, edited 1 time in total.
Miss D

#64 Re: Sportski grudnjak

Post by Miss D »

Loulou wrote:
kween wrote:da ovjezimo malo temu...
Ima u sportskim trgovinama kvalitetnih sportskih grudnjaka, ali su stvarno skupi kad nisu sniženja. Nisam odavno to "ganjala" ali se sjećam da sam se šokirala cijenama. Brandirano, sve je to ok, ali ipak... Ja sam jedan kupila za nekih 25 KM u Nikeovoj trgovini u Zagrebu, na sniženju, naravno. Tako da, pokušaj kad budu sniženja.

Što se Lisce tiče, sumnjam da ćeš tu pronaći išta osim klasičnih topića koji, kako si i sama rekla, ne drže baš stvari pod kontrolom. :D
Tacno Loulou.
Ja sam se slomila trazeci kod nas sportski grudnjak koji zapravo drzi, a nema astronomsku cijenu :)
Nisam nasla, nazalost.
Kupila sam ga vani, kostao je 15-ak EUR i prezadovoljna sam.

@kojeime,
hvala na javljanju i brizi za forumasice :D
Ta cijena je meni licno prenapucana.
I kod Ane nema sta puno da odskace :lol:
Loulou

#65 Re: Sportski grudnjak

Post by Loulou »

Miss D wrote:I kod Ane nema sta puno da odskace :lol:
:lol: :thumbup:
kween

#66 Re: Sportski grudnjak

Post by kween »

treca sreca treci odgovor danas je klix bas zezao :) treci put kucam

prvo cu da pogledam u bbi skiny...ako je 70 -80 puno mi je...okvirno do 30 je ok ..pogledacu i u par sportskih radnji mada sumnjam ..
ako bi narucivala iz vana imam nekog u njemackoj pa kad stigne..koju marku da trazim konkretno i da li su brojevi ko i ovih klasicnih ..
@loulou , @tvojeime @miss D divni ste thxx :)
kojeime

#67 Re: Sportski grudnjak

Post by kojeime »

.
Last edited by kojeime on 09/08/2012 13:19, edited 1 time in total.
kween

#68 Re: Sportski grudnjak

Post by kween »

potpuno si u pravu sve sto je receno slazem se :)

x puta prodjem tako zaletim na kraju savjest me pece i kupim to skuplje a ovo bacim ..a bacim i pare prvi put obicno bude pola novca od onog sto sam zeljela ..platim 35 umjesto 70 npr i na kraju kupim ponovo od 70 :)

nista idem u skiny ako je tako kako je provjereno -...thxx :)
muhanata

#69 Re: Sportski grudnjak

Post by muhanata »

@kojeime Slažem se! Bolje imati jedan, ali vrijedan!

Ja sam kupila na pijaci za 10 KM sportske grudnjake, jer nikako ne mogu u kući da budem u onima "sa žicom" :-)
Ovi su se "ubili" za po kući, ali daleko od toga da se u njima može trčati :lol: :lol:

Zato za trčanje i bajk imam namjenski, sportski iz Lisce i :thumbup:
Miss D

#70 Re: Sportski grudnjak

Post by Miss D »

Ma apsolutno ste u pravu.
Ako hoces dobro sam sebi, dobro svojim ledjima i ramenima i miran trening,
trebas i dobar i kvalitetan grudnjak.

Pokusavam reci da je kod nas izbor ocajan, ako se slucajno nesto i nadje - cijena mu je vrtoglava, u poredjenju sa cijenama negdje drugo.
U svakom slucaju, ne kupuje se ovo svaki dan. Kupis dva da imas mijenjati i mirna si :thumbup:

Sretno vjezbanje :D
Kljblj

#71 Re: Sportski grudnjak

Post by Kljblj »

Ja sam zahvaljujući nekoj forumašici koja mi je odgovorila na temi Sarajevo shopping našla sportski grudnjak baš u Skinyju i jako sam zadovoljna. Jeste da je skup, mislim da je bio 80KM, ali morala sam odmah kupiti dva (dva različita modela, iako ovim drugim za fizičke aktivnosti i nisam oduševljena) jer inače ih nikad nigdje ne nalazim. U našim sportskim radnjama nikad, ali baš nikad nisam našla nijedan model, a obišla sam sve radnje i prodavači uvijek samo slegnu ramenima i kažu da nema i da im ne dolaze. Kod nas se realno rijetko može naći dobar i nesportski grudnjak, a da nije s ljigavim žicama i da nije push-up. Imam Liscina 2 sportska topa (isti model), za hodanje i svakodnevne aktivnosti su ok, ali za fizičku definitivno nisu. Pogledala sam malo shock absorbere (neko je ranije ostavio link) i mogu se kupiti online pa planiram ako ne odem u skorije vrijeme do Zagreba kupiti te. Plaća li se carina na grudnjake?
Loulou

#72 Re: Sportski grudnjak

Post by Loulou »

kojeime wrote:Potrosila je puno novca na jeftine grudnjake koji joj ne odgovaraju pa kupi jedan i poslije jednog ili dva treninga kupi drugi jer joj ovaj ne odgovara. I tako nekoliko puta. Kupivsi ovaj u Skinyu za 70 KM "ubola" je iz prve. Znaci, bolje kupiti jedan ili dva (treba prati i mijenjati) od 70 i biti zadovoljna nego 5 ovih od 30 KM i na kraju biti nezadovoljna pa opet kupiti ove od 70. Na kraju se potrosi manje novca kupivsi jednom dobro, nego nekoliko puta jeftino i lose. A da ne govorim o frustraciji na treningu sa neodgovarajucim grudnjakom, vise vrijedi miran trening i zadovoljstvo tokom treninga nego 70 KM.
Ovo uopće nije upitno. I ja prednost uvijek dam kvaliteti.
Ja sam samo htjela reći da su kod nas cijene prenapucane i osim ako je nekom baš hitno da kupi nešto, da sačeka sniženja ili nabavi od drugdje.
kojeime

#73 Re: Sportski grudnjak

Post by kojeime »

.
Last edited by kojeime on 09/08/2012 13:19, edited 1 time in total.
kween

#74 Re: Sportski grudnjak

Post by kween »

@kojeime

haha dobro si mi rekao za topshop ...to mi je mama nesto pricala dodju 3 kom nesto oko 70 km :D

samo dobra reklama znaci kao i svaki put :D
muhanata

#75 Re: Sportski grudnjak

Post by muhanata »

Kljblj wrote:Plaća li se carina na grudnjake?
Draga, obuci sve sportske koje kupiš dok ne pređeš granicu, pa ako budu raspoloženi neka te skidaju :lol:

Skini etiketu i stavi ih u svoj veš, ko može dokazati da ih nisi imala ranije? :-)
Post Reply