SportClub na kablovskim!?

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

hak

Post by hak »

Pa ima li NBA ili nema? Ako nema nek se jebu sa svim tim ostalim.
I šta čeka HS?
bih_finest

Post by bih_finest »

Izgleda da nema NBA, bar nije bila na programu prošlu a nema je ni za ovu sedmicu :sad: a ostatak programa su njemačka, francuska liga...NHL i glupi NFL (valjda neko i to gleda :? )...ne znam, nadao sam se NBA :sad:
en_jackal

Post by en_jackal »

ne.....ne prenose nba.......ovo nema smisla....pa bolji je bio eurosport....nema dileme....
karanana

Post by karanana »

sta ceka HS? Smradovi jedni, najgori su.
jazzer

Post by jazzer »

karanana wrote:sta ceka HS? Smradovi jedni, najgori su.
Nisi u pravu, elob je za nijansu gori :x :x
dark side of the moon

Post by dark side of the moon »

Ma sta ja znam ljudi meni je nekako onaj eurosport prirasto srcu, sve gledam! Sta ce mi njemacka liga kad ima na ftv, francuze ne volim, a eto nema ni NBA. Zato eurosport ima odlican zimski program, prenose sve! Jesu malo dosadni sa oni bocanjem u zadnje vrijeme :lol:
karanana

Post by karanana »

ma eurosport je karanana. dosta mi je vise snookera. ovo je zakon. nhl i nfl su dovoljni da me preokrenu a da ne govorim o dodatnim utakmicama fubalskih liga i kosarkaskoj euroligi koja je, usudjujem se reci, mozda i bolja od NBA.
bih_finest

Post by bih_finest »

karanana wrote:ma eurosport je karanana. dosta mi je vise snookera. ovo je zakon. nhl i nfl su dovoljni da me preokrenu a da ne govorim o dodatnim utakmicama fubalskih liga i kosarkaskoj euroligi koja je, usudjujem se reci, mozda i bolja od NBA.
E ja se uduđujem reći da nije bolja, naravno ako hoćeš da gledaš kako se dvije ekipe lome jedna drugu da ne dadnu koš, i da vidiš jedno-dva zakucavanja onda gledaj CSKA, Zalgiris i sl., ja hoću da gledam one letače zvijeri iz NBA... :lol:
p.s. vratite nam Eurosport :-D :-D
kilam

Post by kilam »

elob dtv uveo sport klub i zadrzao eurosport sto me jako raduje...
priznajem da eurosport ima dosta "nepopularnih" sportova, ali za svaki sport imaju odlicne komentatore (kod mene je na engleskom...), kao i prenose motogp-a, odbojke (razna takmicenja) winterpark, extreme sportovi.. da ne govorimo o emisijama koje se javljaju kao popratni sadrzaj velikih takmicenja koja ne prenose (liga 5, svjetsko u fudbalu...)
sam moto gp je dovoljan razlog da vise gotivim eurosport od sport kluba (zao mi sto je elob ukinuo motorstv :( )
koma

Post by koma »

karanana wrote:ma eurosport je karanana. dosta mi je vise snookera. ovo je zakon. nhl i nfl su dovoljni da me preokrenu a da ne govorim o dodatnim utakmicama fubalskih liga i kosarkaskoj euroligi koja je, usudjujem se reci, mozda i bolja od NBA.
Da, ali ne zaboravi takodjer ni NCAA koji je, po misljenju mnogih, bolje gledati nego 'leteČE zvijeri' :\
karanana

Post by karanana »

koma wrote:
Da, ali ne zaboravi takodjer ni NCAA koji je, po misljenju mnogih, bolje gledati nego 'leteČE zvijeri' :\
Imaju prenosi i NCAA kosarke? Super!!! Te su tekme tako dobre. Jao uzbudjen sam ko da gledam SCT.
koma

Post by koma »

karanana wrote:
koma wrote:
Imaju prenosi i NCAA kosarke? Super!!! Te su tekme tako dobre. Jao uzbudjen sam ko da gledam SCT.
I to na Asian night :lol:
Altsa

Post by Altsa »

bih_finest wrote:
E ja se uduđujem reći da nije bolja, naravno ako hoćeš da gledaš kako se dvije ekipe lome jedna drugu da ne dadnu koš, i da vidiš jedno-dva zakucavanja onda gledaj CSKA, Zalgiris i sl., ja hoću da gledam one letače zvijeri iz NBA... :lol:
p.s. vratite nam Eurosport :-D :-D
a što ? da možda eurosport ne prenosi NBA i to na njemackom jeziku. jucer su prenosili bocanje. :lol: :lol: :lol: a uvijek cu staviti euroligu ispred NBA. za eurosport kosarka je sport koji uopste ne postoji ali zato po citavu noc puštaju jebeni bilijar.
Gray

Post by Gray »

Jebiga, neko voli i snooker.
in33sa

Post by in33sa »

A gdje se moze vidjeti raspored programa Sport kluba?
chuchumbamayumbe

Post by chuchumbamayumbe »

A ima li na tom Sport Klubu K1, ultimate fight, pride i ostali plemeniti sportovi?! Ako nema, ja sam za Eurosport...
p.s kako ces sprijeciti grupu crnaca da ne siluju žensku - baci im košakašku loptu! :D
stachu

Post by stachu »

Izvolite pregled programa:
http://www.sbb.co.yu/sk/
bih_finest

Post by bih_finest »

Reče mi jaran da ima NBA, njemu drugi haver pričao da je gledao navečer poslije NFL-a...e sad da li je sanjao :zzzz: , ostajem večeras do 3-4h da provjerim za svaki slučaj :D
dark side of the moon

Post by dark side of the moon »

Evo gaaaa!!! Na elbou! Prelistajte kanale, kod mene ima!
dennis26

Post by dennis26 »

za korisnike ELOB-a
saznao sam da ce do kraja ove godine
ici i EUROSPORT i SPORTKLUB
a da ce se poslije Nove pretplatnici (vecina odlucuje)
putem ankete morati odluciti koji od ova dva kanala
da ostane.
Ne znam meni i jedan i drugi imaju svoje
prednosti, srecom imam satelitsku, pa tako
pratim i EUROSPORT, zato kad bude anketa
glasam za SPORTKLUB

a sto se tice NBA
izgleda da nece biti ove godine
jer Ameri traze previse love za prava
u ostalom koga interesuje nek sam procita
na forumu SPORTKLUBA
http://www.sportklub.info/forum/

pozdrav svima
bih_finest

Post by bih_finest »

Imate eurosport na satelitu (ako ko još koristi sat antene :lol: ), a ionako nisu imali šta na programu, meni jedino snooker i osulliven što su bili zanimljivi i malo fudbala, i ona emisija Watts ono ostalo qrac, a ev izgleda da će SK prenositi NCAA...nije ni to loše 8)
Officer Crabtree

Post by Officer Crabtree »

Eurosport :roll:

Zna li neko da li se placa uvrstavanje ovog kanala, ili je free (mislim na placanje kablovskih operatera za uvrstavanje u program)?

Kod nas (CTV Amna Gračanica) odgovor sam dobio da je bolji Eurosport i Eurosport 2, i da su ovdje utakmice tipa 3. mađarska liga u rukometu, a vidim na pregledu programa da je to daleko od toga... :x
koma

Post by koma »

Officer Crabtree wrote:Eurosport :roll:

Zna li neko da li se placa uvrstavanje ovog kanala, ili je free (mislim na placanje kablovskih operatera za uvrstavanje u program)?

Kod nas (CTV Amna Gračanica) odgovor sam dobio da je bolji Eurosport i Eurosport 2, i da su ovdje utakmice tipa 3. mađarska liga u rukometu, a vidim na pregledu programa da je to daleko od toga... :x
Placa..i to skupo! Cak je bila prica jedno vrijeme da ce ga ukinuti jer je , kao, pravo poskupio bio.Omjer kvalitete i cijene nije bio ok..ali su ga, na kraju, zadrzali..
karanana

Post by karanana »

Jeli stigao od jutros Sportklub na HS? Pise u novinama da bi trebao danas. Koji k.... cekaju.
Sir Charles

Post by Sir Charles »

Cekaju dozvolu za HRT2 pa ce onda pustiti oba kanala u paketu :-) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply