SportClub na kablovskim!?
Moderator: _BataZiv_0809
-
bih_finest
Izgleda da nema NBA, bar nije bila na programu prošlu a nema je ni za ovu sedmicu
a ostatak programa su njemačka, francuska liga...NHL i glupi NFL (valjda neko i to gleda
)...ne znam, nadao sam se NBA 
- dark side of the moon
Ma sta ja znam ljudi meni je nekako onaj eurosport prirasto srcu, sve gledam! Sta ce mi njemacka liga kad ima na ftv, francuze ne volim, a eto nema ni NBA. Zato eurosport ima odlican zimski program, prenose sve! Jesu malo dosadni sa oni bocanjem u zadnje vrijeme 
-
bih_finest
E ja se uduđujem reći da nije bolja, naravno ako hoćeš da gledaš kako se dvije ekipe lome jedna drugu da ne dadnu koš, i da vidiš jedno-dva zakucavanja onda gledaj CSKA, Zalgiris i sl., ja hoću da gledam one letače zvijeri iz NBA...karanana wrote:ma eurosport je karanana. dosta mi je vise snookera. ovo je zakon. nhl i nfl su dovoljni da me preokrenu a da ne govorim o dodatnim utakmicama fubalskih liga i kosarkaskoj euroligi koja je, usudjujem se reci, mozda i bolja od NBA.
p.s. vratite nam Eurosport
-
kilam
elob dtv uveo sport klub i zadrzao eurosport sto me jako raduje...
priznajem da eurosport ima dosta "nepopularnih" sportova, ali za svaki sport imaju odlicne komentatore (kod mene je na engleskom...), kao i prenose motogp-a, odbojke (razna takmicenja) winterpark, extreme sportovi.. da ne govorimo o emisijama koje se javljaju kao popratni sadrzaj velikih takmicenja koja ne prenose (liga 5, svjetsko u fudbalu...)
sam moto gp je dovoljan razlog da vise gotivim eurosport od sport kluba (zao mi sto je elob ukinuo motorstv
)
priznajem da eurosport ima dosta "nepopularnih" sportova, ali za svaki sport imaju odlicne komentatore (kod mene je na engleskom...), kao i prenose motogp-a, odbojke (razna takmicenja) winterpark, extreme sportovi.. da ne govorimo o emisijama koje se javljaju kao popratni sadrzaj velikih takmicenja koja ne prenose (liga 5, svjetsko u fudbalu...)
sam moto gp je dovoljan razlog da vise gotivim eurosport od sport kluba (zao mi sto je elob ukinuo motorstv
- koma
Da, ali ne zaboravi takodjer ni NCAA koji je, po misljenju mnogih, bolje gledati nego 'leteČE zvijeri' :\karanana wrote:ma eurosport je karanana. dosta mi je vise snookera. ovo je zakon. nhl i nfl su dovoljni da me preokrenu a da ne govorim o dodatnim utakmicama fubalskih liga i kosarkaskoj euroligi koja je, usudjujem se reci, mozda i bolja od NBA.
- karanana
Imaju prenosi i NCAA kosarke? Super!!! Te su tekme tako dobre. Jao uzbudjen sam ko da gledam SCT.koma wrote:Da, ali ne zaboravi takodjer ni NCAA koji je, po misljenju mnogih, bolje gledati nego 'leteČE zvijeri' :\karanana wrote:ma eurosport je karanana. dosta mi je vise snookera. ovo je zakon. nhl i nfl su dovoljni da me preokrenu a da ne govorim o dodatnim utakmicama fubalskih liga i kosarkaskoj euroligi koja je, usudjujem se reci, mozda i bolja od NBA.
- koma
I to na Asian nightkaranana wrote:Imaju prenosi i NCAA kosarke? Super!!! Te su tekme tako dobre. Jao uzbudjen sam ko da gledam SCT.koma wrote:Da, ali ne zaboravi takodjer ni NCAA koji je, po misljenju mnogih, bolje gledati nego 'leteČE zvijeri' :\karanana wrote:ma eurosport je karanana. dosta mi je vise snookera. ovo je zakon. nhl i nfl su dovoljni da me preokrenu a da ne govorim o dodatnim utakmicama fubalskih liga i kosarkaskoj euroligi koja je, usudjujem se reci, mozda i bolja od NBA.
- Altsa
a što ? da možda eurosport ne prenosi NBA i to na njemackom jeziku. jucer su prenosili bocanje.bih_finest wrote:E ja se uduđujem reći da nije bolja, naravno ako hoćeš da gledaš kako se dvije ekipe lome jedna drugu da ne dadnu koš, i da vidiš jedno-dva zakucavanja onda gledaj CSKA, Zalgiris i sl., ja hoću da gledam one letače zvijeri iz NBA...karanana wrote:ma eurosport je karanana. dosta mi je vise snookera. ovo je zakon. nhl i nfl su dovoljni da me preokrenu a da ne govorim o dodatnim utakmicama fubalskih liga i kosarkaskoj euroligi koja je, usudjujem se reci, mozda i bolja od NBA.![]()
p.s. vratite nam Eurosport![]()
- chuchumbamayumbe
A ima li na tom Sport Klubu K1, ultimate fight, pride i ostali plemeniti sportovi?! Ako nema, ja sam za Eurosport...
p.s kako ces sprijeciti grupu crnaca da ne siluju žensku - baci im košakašku loptu!
p.s kako ces sprijeciti grupu crnaca da ne siluju žensku - baci im košakašku loptu!
- stachu
Izvolite pregled programa:
http://www.sbb.co.yu/sk/
http://www.sbb.co.yu/sk/
-
bih_finest
Reče mi jaran da ima NBA, njemu drugi haver pričao da je gledao navečer poslije NFL-a...e sad da li je sanjao
, ostajem večeras do 3-4h da provjerim za svaki slučaj 
- dark side of the moon
Evo gaaaa!!! Na elbou! Prelistajte kanale, kod mene ima!
-
dennis26
za korisnike ELOB-a
saznao sam da ce do kraja ove godine
ici i EUROSPORT i SPORTKLUB
a da ce se poslije Nove pretplatnici (vecina odlucuje)
putem ankete morati odluciti koji od ova dva kanala
da ostane.
Ne znam meni i jedan i drugi imaju svoje
prednosti, srecom imam satelitsku, pa tako
pratim i EUROSPORT, zato kad bude anketa
glasam za SPORTKLUB
a sto se tice NBA
izgleda da nece biti ove godine
jer Ameri traze previse love za prava
u ostalom koga interesuje nek sam procita
na forumu SPORTKLUBA
http://www.sportklub.info/forum/
pozdrav svima
saznao sam da ce do kraja ove godine
ici i EUROSPORT i SPORTKLUB
a da ce se poslije Nove pretplatnici (vecina odlucuje)
putem ankete morati odluciti koji od ova dva kanala
da ostane.
Ne znam meni i jedan i drugi imaju svoje
prednosti, srecom imam satelitsku, pa tako
pratim i EUROSPORT, zato kad bude anketa
glasam za SPORTKLUB
a sto se tice NBA
izgleda da nece biti ove godine
jer Ameri traze previse love za prava
u ostalom koga interesuje nek sam procita
na forumu SPORTKLUBA
http://www.sportklub.info/forum/
pozdrav svima
-
bih_finest
Imate eurosport na satelitu (ako ko još koristi sat antene
), a ionako nisu imali šta na programu, meni jedino snooker i osulliven što su bili zanimljivi i malo fudbala, i ona emisija Watts ono ostalo qrac, a ev izgleda da će SK prenositi NCAA...nije ni to loše 
-
Officer Crabtree
Eurosport
Zna li neko da li se placa uvrstavanje ovog kanala, ili je free (mislim na placanje kablovskih operatera za uvrstavanje u program)?
Kod nas (CTV Amna Gračanica) odgovor sam dobio da je bolji Eurosport i Eurosport 2, i da su ovdje utakmice tipa 3. mađarska liga u rukometu, a vidim na pregledu programa da je to daleko od toga...
Zna li neko da li se placa uvrstavanje ovog kanala, ili je free (mislim na placanje kablovskih operatera za uvrstavanje u program)?
Kod nas (CTV Amna Gračanica) odgovor sam dobio da je bolji Eurosport i Eurosport 2, i da su ovdje utakmice tipa 3. mađarska liga u rukometu, a vidim na pregledu programa da je to daleko od toga...
- koma
Placa..i to skupo! Cak je bila prica jedno vrijeme da ce ga ukinuti jer je , kao, pravo poskupio bio.Omjer kvalitete i cijene nije bio ok..ali su ga, na kraju, zadrzali..Officer Crabtree wrote:Eurosport![]()
- Sir Charles
Cekaju dozvolu za HRT2 pa ce onda pustiti oba kanala u paketu