Spodoba bez srama i imalo ljudskosti
-
hananah
Avangdane, koja patetika, ja eto koristila negativnu matematiku, a vi koristili oruzje i sad kao eto ja losa a vi dobri, ccccc, iskreno, ja nisam nikoga u zivotu ubila, ni mrava zgazila, ali mi nije zao ni jednog mrtvog srbina, ne da mrzim srbe, nego ih se bojim, i svaki mrtav srbin znaci jedan potencijalni ratnik i ubica moga naroda manje.
-
ake_s_otoke
hanifa, mislim da je za tvoje probleme, mnogo veci krivac kalifa, nego bilo ko drugi, a pogotovu kusta
jer kalifa je javno izjavio da nece izabrati mir kao opciju, a on se pitao, i te kako
a matematika ti je, mislim, psihijatrijski slucaj
jer kalifa je javno izjavio da nece izabrati mir kao opciju, a on se pitao, i te kako
a matematika ti je, mislim, psihijatrijski slucaj
-
Chat Nick
tako su razmisljali "po negativnoj matematici" i oni sto pobise narod u Srebrenici i oni koji ti pobise pola familije(ako ti tako kazes...)hananah wrote:Avangdane, koja patetika, ja eto koristila negativnu matematiku, a vi koristili oruzje i sad kao eto ja losa a vi dobri, ccccc, iskreno, ja nisam nikoga u zivotu ubila, ni mrava zgazila, ali mi nije zao ni jednog mrtvog srbina, ne da mrzim srbe, nego ih se bojim, i svaki mrtav srbin znaci jedan potencijalni ratnik i ubica moga naroda manje.
Svaki mrtav Bosnjak znaci jedan potencijalni ratnik i ubica moga naroda manje?
koja glupost...
odvratno
-
hananah
ake, dokle cete vi nalaziti opravdanje za ono sto ste ucinili? Za hiljade pobijenih, silovanih, protjeranih. Ima li imalo srama u vama? Ne vi niste za psihijatrije, niko od vas, vi ste ispravni, dobri, posteni, vi ispravno sudite ko je zasluzio da zivi a ko ne. I onda kad radi vaseg fasizma i nekajanja za isti neko kaze da mu niste omiljeni onda je "psihijatrijski slucaj". Moja negativna matematika je matematika genijalca, jer opet kazem, da ih nije toliko streljano, vise bi ljudi u Bosni i Hrvatskoj poginulo. A kod kuste se ne radi o prelasku na ovu ili onu religiju, nego o njegovom podrzavanju i priklanjanju ubicama.
Jos cete ti i amargedon ili vec koji mu je nik traziti da se mi izvinemo vama, jer kako smo se mi usudili vama protuvrijeciti, zasto nismo mirno stali u red da nas ubijate. I jos vam se trebamo izviniti za to sto vam ne mozemo oprostiti i nastaviti miran zivot s vama, izviniti vam se sto necemo da budemo prijatelji s vama pa da se fino opustimo i dozvolimo jos jedno krvoprolice za desetak ili dvadesetak godina. Oprosti ake, ali ja ti se izvinjavam sto zivim pod istom zemaljskom kapom s vama, jer kako se usudjujem da kazem da mi je svejedno da li svaki dan umre jedan ili 1000 srba, ako ti kazem da vas ne volim a mrziti ne zelim ne zbog vas nego zbog sebe i zivota poslije ovog.
Ake, nista mi ne trazimo, nego samo izvinjenje i pokajanje, javno, cjelokupnog vaseg naroda, onda se mozda i mi izvinemo sto ne zelimo suzivot s vama. Mozda se ake cak i izvinemo sto smo sami sebe gadjali a na vas ni krive ni duzne svalili krivicu.
Jos cete ti i amargedon ili vec koji mu je nik traziti da se mi izvinemo vama, jer kako smo se mi usudili vama protuvrijeciti, zasto nismo mirno stali u red da nas ubijate. I jos vam se trebamo izviniti za to sto vam ne mozemo oprostiti i nastaviti miran zivot s vama, izviniti vam se sto necemo da budemo prijatelji s vama pa da se fino opustimo i dozvolimo jos jedno krvoprolice za desetak ili dvadesetak godina. Oprosti ake, ali ja ti se izvinjavam sto zivim pod istom zemaljskom kapom s vama, jer kako se usudjujem da kazem da mi je svejedno da li svaki dan umre jedan ili 1000 srba, ako ti kazem da vas ne volim a mrziti ne zelim ne zbog vas nego zbog sebe i zivota poslije ovog.
Ake, nista mi ne trazimo, nego samo izvinjenje i pokajanje, javno, cjelokupnog vaseg naroda, onda se mozda i mi izvinemo sto ne zelimo suzivot s vama. Mozda se ake cak i izvinemo sto smo sami sebe gadjali a na vas ni krive ni duzne svalili krivicu.
Last edited by hananah on 28/01/2005 16:13, edited 1 time in total.
-
Avangardan10
hananah wrote:Avangdane, koja patetika, ja eto koristila negativnu matematiku, a vi koristili oruzje i sad kao eto ja losa a vi dobri, ccccc, iskreno, ja nisam nikoga u zivotu ubila, ni mrava zgazila, ali mi nije zao ni jednog mrtvog srbina, ne da mrzim srbe, nego ih se bojim, i svaki mrtav srbin znaci jedan potencijalni ratnik i ubica moga naroda manje.
MA UBIJAS TI RIJECIMA!
ZA NEKE LJUDE JE BOLJE DA NEMAJU MOC GOVORA
MA MENI JE TEBE ZAO
TEBI NEMA SPASA...
U JEDNOM SRCU ZAJEDNO NE STANUJU
LJUBAV,
I MRZNJA,
ISTOVREMENO...
JER JEDNO,
DRUGO , ISKLJUCUJE...
TVOJE NE OBILUJE LJUBAVLJU,
NA ZALOST
-
hananah
avargandane, moje srce obiluje ljubavlju prema ljudima, prema spodobama i ubicama ne, a ni mrznjom, nepostojanje, nistavilo su oni za mene, i ocigledno sam te dirnula u zicu sto nisam rekla "o neka ste nas vala bas pobili, aferim, bas vas nesto volim radi toga"
avargandane, ljubavi ima, opet ponavljam prema ljudima, prema srbima ne, jer ja jednostavno ne vjerujem da svako od vas nije potencijalni ubica. I nije do mene, nego do historije koja se ponavlja svakih 50 godina, i eto, moj narod zaboravi i dopusti ljubav i prijateljstvo pa kako mu se vraca, opet kazem, svakih 50 godina. To zelis, da ponovo nasjednemo, da bi ponovo bili zrtve sredinom ovog stoljeca. E vala ces se nacekati.
avargandane, ljubavi ima, opet ponavljam prema ljudima, prema srbima ne, jer ja jednostavno ne vjerujem da svako od vas nije potencijalni ubica. I nije do mene, nego do historije koja se ponavlja svakih 50 godina, i eto, moj narod zaboravi i dopusti ljubav i prijateljstvo pa kako mu se vraca, opet kazem, svakih 50 godina. To zelis, da ponovo nasjednemo, da bi ponovo bili zrtve sredinom ovog stoljeca. E vala ces se nacekati.
-
ake_s_otoke
jes da je besmisleno, ali je iskrenohananah wrote:Ake, nista mi ne trazimo, nego samo izvinjenje i pokajanje, javno, cjelokupnog vaseg naroda, onda se mozda i mi izvinemo sto ne zelimo suzivot s vama...
jos jedan fini dokaz da bi razdruzivanje bio najbolji put u bolju buducnost
-
hananah
ake, imate srbiju koja nije nasa maticna drzava, imate republiku srpsku iz koje su protjerani Muslimani, nemoj price o tome da se mogu vratiti, ne mogu, direktno razgovarajuci sa ljudima koji su protjerani od tamo i kojima je eto izgradjena kuca, to je samo suplja da mogu tamo zivjeti, jer u strahu spavaju, svakodnevno dozivljavaju pretnje od strane komsija srba, da ne govorim o poslijerata podmetnutim minama, o nemogucnoscu skolovanja djece, ostvarivanju prava na zdravstveno osiguranje o nemogucnosti da se zaposle. I sada kao ono vi ste sa suzivot!!!!! Suzivot s nama, u nasoj Bosni koja je od vas oslobodjena krvlju nasih sinova, oceva, brace, muzeva, momaka, prijatelja??????? I niko vas ovdje ne dira, za kuce koje ste sami popalili i porusili imate prioritet pri donacijama, imate prioritet pri zaposljavanju a ako se neko usudi sta vam reci onda "nije za suzivot". Zapamti, suzivot je ideja medjunarodne zajednice a ne Bosanaca. I na zalost, dok god nam medjunarodna zajednica bude krojila kroj mi se necemo pitati, nego cemo biti prisiljeni na suzivot.
-
violentjack
Nazalost draga Hano kome ti to govoris
Dosad bi orangutan skopcao..ali nece cetnik
Ipak to je dokaz da su orangutani pametniji od ceti

Dosad bi orangutan skopcao..ali nece cetnik
Ipak to je dokaz da su orangutani pametniji od ceti
-
sekiracija1
Ne razdruzivanje,nego preseljavnje,preko Drine,ili Dinare je jedino rijesenje za Bosnu i Hercegovinu,jal milom jal silom
Samo dok narastu sirotani BiH vratit ce oni njima milo za drago
Samo dok narastu sirotani BiH vratit ce oni njima milo za drago
-
hananah
Upravo tako, dok narastu sirotani. Ona ista djeca kojoj su roditelji pobijeni, ona ista djeca koja nemaju novaca za skolovanje, ona ista djeca koja nemaju krov nad glavom, ona ista djeca koja se poslije skolovanja ne mogu zaposliti jer pobogu radi "suzivota" srbi imaju prednost.
I ne osuditi tu djecu kada jednog dana kriknu za zivotom koji nisu imali i koji nemaju niti ce imati, kojima ce biti jedini cilj da se zlo ne ponovi, i da pokazu zube. Odrast ce ta djeca, uz Bozju pomoc, i pomoc dobrih ljudi.
I ne osuditi tu djecu kada jednog dana kriknu za zivotom koji nisu imali i koji nemaju niti ce imati, kojima ce biti jedini cilj da se zlo ne ponovi, i da pokazu zube. Odrast ce ta djeca, uz Bozju pomoc, i pomoc dobrih ljudi.
-
violentjack
Nema vise svega
Moj did rahmetli je bio'' lud'' po mnogim u porodici koji je rekao da ne vjerujte vlasima
Eto jebi ga covjek bio u pravu ipak
Odsad vjerujte starijim ljudima na rijec..sta ste prosli i
Moj did rahmetli je bio'' lud'' po mnogim u porodici koji je rekao da ne vjerujte vlasima
Eto jebi ga covjek bio u pravu ipak
Odsad vjerujte starijim ljudima na rijec..sta ste prosli i
-
mačak u čizmama
hanifa, lažeš
rekla si to za djecu u kragujevcu, i hvalila se da dobro misliš
evo, tražila sam to, ali izgleda da je obrisano
ne boj se hanifa, ima jako puno svjedoka koji to pamte
mozda se neko i javi da potvrdi
bila si me zbunila onim finim porukama,pomislila sam
da se rađa čovjek u tebi,a ali ti si izgubljen slučaj...
-
hananah
Izgubljen slucaj kazes e pa sad vidi 7 000x4 (idemo na 4 potomka po komadu strijeljanog) = 28 000, e sada nek ih je 10% u cetnicima = 2 800. U meni se ne moze roditi nista drugo nego radost sto su strijeljani jer zamisli najmanje 2 800 cetnika vise u ovom proteklom agresorskom ratu, koliko je to samo vise poginulih nevinih zrtava.mačak u čizmama wrote:hanifa, lažeš![]()
I jos jednom se falim svojom genijalnom matematikom, i ti misli da sam izgubljen slucaj na kvadrat, ja i dalje jesam jako sretna sto ih streljase.
Da nisu, mozda ne bi tada bilo niti jednog svjedoka Srebrenickog pokolja. Pa sad ti malo razmisli macak u cizmama.
-
hananah
Hajde gospodjo "a" ti fino stavi citav moj citat pa onda komentarisi. Ja ostajem pri tome da je jako dobro da su strijeljani dok su jos kako kazes nevina djeca bili. Iz samo jednog razloga, da su pozivjeli uprljali bi ruke kao i ostali cetnici. Oprosti, ali nazovi me kako hoces, u mom zivotu nema niti jednog srbina osim kao slucajnog komsije ili radnog kolege. Nema i tako ce ostati do kraja mog zivota. Niti cu kad u beograd ili srbiju otici, crnu goru na ljetovanje ili nesto slicnu. Necu jer sam voljela taj narod, i eto suze lila nad tim strijeljanima i disala beograd punim plucima, imala prijatelja medju tim narodom, i sta se desilo, hinjski, jako hinjski su nam zabili noz u ledja. Mi zasljepljeni prijateljstvom medju njima to nismo ni primjetili dok jednog dana nije osvanula ukopana artireljija na svim brdima oko Sarajeva. Mi opet nismo vjerovali nego ono, kud ce oni na nas, pa rade i mira nesto pjevali gdje ce brat na brata. I sta se desilo, zato kazem da nisu bili streljani bilo bi najmanje jos 2800 cetnika u proslom agresorskom ratu. I ne mrzim, niti imam mracnu stranu, ne mrzim jer nisu dostojni moje mrznje samo ignorisanja, a mracnu stranu bih imala kada bih oprostila za sve ono sto su uradili i sto jos uvijek rade. Normalan covjek po meni ne moze reci da im vjeruje, normalan covjek po meni ce se sloziti sa mojom procjenom o 2800 extra cetnika najmanje.
I zbilja, zasto se ja uopce pravdam sto mi nije zao pobijenih srba. Da li se srbi pravdaju i kaju za djecu, omladinu, starce i zene, pobijene, silovane, protjerane... Da li se kaju sto su ovu zemlju oskatile za toliko nerodjene djece, jer ih nema ko radjati, nema ih ko praviti. I oni su nevini. Pa se niko od srba ne pravda, a ja samo rekoh da mi nije zao stijeljanih kragujevcana, a oni pobise Bosance, pa nikom nista.
Izokrenuto je sve naopacke, na kraju eto jos dodjoh u situaciju da se pravdam sto mi nije zao pobijenih potencijalnih zlocinaca
I zbilja, zasto se ja uopce pravdam sto mi nije zao pobijenih srba. Da li se srbi pravdaju i kaju za djecu, omladinu, starce i zene, pobijene, silovane, protjerane... Da li se kaju sto su ovu zemlju oskatile za toliko nerodjene djece, jer ih nema ko radjati, nema ih ko praviti. I oni su nevini. Pa se niko od srba ne pravda, a ja samo rekoh da mi nije zao stijeljanih kragujevcana, a oni pobise Bosance, pa nikom nista.
Izokrenuto je sve naopacke, na kraju eto jos dodjoh u situaciju da se pravdam sto mi nije zao pobijenih potencijalnih zlocinaca