kakvi najači pa dečko nema ni 60 kg s krevetom, a profesionalan je.izzy131 wrote:Sjedi, 1.bl4ever wrote:meni je Bago dno, zivim u BL i gledam ga cesto i mogu samo reci da je blijeda kopija Hloosa wrote:kad bi došao u emisiju kod mislava bage, on bi proplakao.
Hloverka za razliku od Bage je pripadnica jedne opcije, a to je odmah srozavanje profesionalizma. Bago je najjaci novinar na Balkanu ali mozda i sire.
Spiric na BHT Vijestima sinoc (31.10.07.)
- osa
-
bl4ever
prvi dio necu ni komentarisati jer nije vrijedno ("mi" iz BL cemo uvijek po vama biti drugaciji makar i za trazvu rekli da je zelena), a samo bi te podsjetio, ako si gledao/la, i ako te sluzi sjecanje, javljanja Mislava iz Izbornog Stozera HDZ-a kad su bili prosli predsjednicki izbori, i to 1. krug izbora. Bio je tako tuzan dok nisu dosli glasovi dijaspore koji su odnijeli pobjedu Mesica u 1. krugu i produzili nadu/agoniju Jadjanki Kosoj u (za nju jednako neuspjesni) drugi krug... Upiskio se momak od srece kao da je on usao u taj 2, krug a ne Suzana-Jadjanka...osa wrote:bez ljutnje ali vi u BL malo drukčije doživljavate politiku od ostalog svijeta, mogu pretpostaviti zašto ti se sviđa HLO, vojnik partije (hdz-a), uvijek na zadatku, a bago je ipak samo novinar, koji se trudi izvuđi iz političara ono najgore pa da narod vidi za koga glasa.
E to je, Oso, dno!
PS, nisam rekao da je Hlo profesionalka, ali je britkija od Bage kudikamo, a novinar nr. 1 u hrvata je Latin... pa onda 20 praznih mjesta!
- osa
čini mi se da ja ipak malo višem gledam htv, pa sam imao prilike kad je sanader kod njega gotovo proplakao, ali i ostali, dečko je studiozan dobro se pripremi za temu i što je najbitnije insistira na odgovorima na neugodna pitanja, ne dopušta političarima da takva pitanja elegantno izbjegnu, što radi većina novinara s ovih prostora.
-
bl4ever
u zadnjem se slazem, kao sto sam i rekao ovi nasi i nisu novinari nego su uz pomoc one stvari ili jakih veza zavrsili na ekranima...osa wrote:čini mi se da ja ipak malo višem gledam htv, pa sam imao prilike kad je sanader kod njega gotovo proplakao, ali i ostali, dečko je studiozan dobro se pripremi za temu i što je najbitnije insistira na odgovorima na neugodna pitanja, ne dopušta političarima da takva pitanja elegantno izbjegnu, što radi većina novinara s ovih prostora.
- osa
ne znam hoćeš li se složiti, ali u republici srpskoj bar na centralnoj televiziji ne postoje novinari koji su spremni govoriti kritički o istoj. redovno gledam i programe iz banja luke i tako nešto još nisam čuo. nema novinara kao denis latin, koji bez imalo navijanja govori o ulozi hrvatske politike u ratu u bih, zločinima na srbima u hrvatskoj, koji takve stvari naziva pravim imenom i značajno utječe na demokratizaciju medija, a samim time i kompletnog društva. u banja luci se mogu čuti i gledati uglavnom navijački novinarski uradci. gledam predsjednika veritasa savu štrbca koji se uspoređuje s hrvatskim helsinškim odborom, a oni su kao nebo i zemlja. hho piše u zločinima (prvenstveno) nad srbima koje su počinili hrvati , aktuelizira to pitanje, jer su svjesni da samo tako može doći do katarze kompletnog društva, jer zločinac je zločinac, a savo štrbac radi to isto govori o hrvatskim zločinima, umjesto da radi na otkrivanju ubica tisuća hrvata koji su ostali na prostoru hrvatske pod srpskom kontrolom, jer je i sam bio dio vodećih struktura te tvorevine i vrlo lako bi ustanovio(ako ih već ne zna) tko je pobio sve te ljude. da ne govorim o onome što se dešavalo u novom, prijedoru i cijeloj istočnoj bosni. kad novinari iz banja luke ili neki od njih budu spremni pisati o takvim stvarima i genocid nazvati pravim imenom možda i rs bude imala perspektivu kao kako to dodik voli reći "trajna kategorija". u tome su velike razlike između društva u hrvatskoj i u republici srpskoj.
-
rihakm
eh ovo je za potpis!!!bestseler wrote:Dobro je da svi nemamo ISTA misljenja. Stav Spirica prema BiH je u najmanju ruku NEKOREKTAN - 8-9 mjeseci NISTA NE RADI - a prima platu od mene i onih koji rade. .... fuuuuuujjjjj...Eomer wrote:Potpis.Pravi Bosanceros wrote:
Jedan je od rijetkih ljudi iz stranke iz koje dolazi koji javno podvlaci svoj, po meni korektan, odnos prema BiH. (barem verbalno)
- osa
čuj, ja o banja luci imam izgrađeno mišljenje na osnovu gledanja banja lučkih tv programa, zato sam i rekao ovo o vama u banja luci i vašem doživljavanju politike, zar sve ovo što sam napisao ne govori o razlikama a ne o izjednačavanju, iako teško je generalizirati o narodu na osnovu televizije.bl4ever wrote:ako mi das sansu, slozicu se 101 % ali sta onda sa onom tvojom "ali vi u BL malo drukčije doživljavate politiku od ostalog svijeta" koja nas izjednacava?!osa wrote:ne znam hoćeš li se složiti....