Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
venus doom wrote:ne smeta volim ga gledati kako spava presmijesan bude, prvo onako slatko zaspi, pa onda pocne kao nesto da se buni (u snu), pa pocne da trza nogama, hahaha ( tad ga samo malo jace zagrlim, i onda se opusti, jer bude k'o u nekom grcu ) pa onda onaj uzdah( kao malo dijete kad se prepadne, pa zaspi, i onda ono uzdahne).. i onda se smiri i nastavi spavati...
i simpaticno mi je isto kad se samo trzne , pogleda me, i ja krenem da kazem nesto, on promrlja neke nerazgovjetne rijeci zagrli me i nastavi spavati, kao da se nije probudio u svakom slucaju ja se uvijek ismijem njemu
ja napravih studiju od njegovog spavanja
HAHAHA tako su smjesni kad zaspu
darija, oko moje kako sam sad opalio jedan umorni san nakon pregledanog ti profila na fejsu
ja bih od danas uveo pravilo da se ovdje svi potpisu imenom i prezimenom, a onda oni kojima se prispava zbog doticnih osoba privatnom porukicom obavijeste doticnu i da ih ona gledi dok pajaju, naravno ak oej to istoj osobi simpaticno, a ako ne onda neka samo spavaju .... ha ya
Žene, smeta li vam kad muškarac zaspe k'o klada nakon odnosa?
samo u rijetkim trenucima vlastite oduzetosti ne smeta puno. inace- nakon seksa se najljepse maziti i ceskati i pricati neke stvari koje se samo tad pricaju i onda se utone u san