Spasimo park u centru grada

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#26 Re: Spasimo park u centru grada

Post by Chmoljo »

nek onda izgrade jedan ogroman betonski zid i nek nacrtaju "zgradu institucija" na njemu. nek' i oni zamišljaju da su u zgradi isto k'o što i ja moram zamišljati da sam na travi, *ebo ih otac lopovski...
shuriken

#27 Re: Spasimo park u centru grada

Post by shuriken »

anketa u S.Bosni treba li graditi jos jednu zgradu VIjeca Ministara

Jovan Divjak:

Ne treba ni slucajno dopustiti gradnju jos jedne zgrade i trosenje budzetskog novca. Treba im i ovu zgradu srusiti.
Jos uvijek nije izgradjen dom za maloljetne delinkvente.

Jovo care!! :-D :-D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#28 Re: Spasimo park u centru grada

Post by mIRCerka »

Image
uvjek dobar gost

#29 Re: Spasimo park u centru grada

Post by uvjek dobar gost »

shuriken wrote:anketa u S.Bosni treba li graditi jos jednu zgradu VIjeca Ministara

Jovan Divjak:

Ne treba ni slucajno dopustiti gradnju jos jedne zgrade i trosenje budzetskog novca. Treba im i ovu zgradu srusiti.

Možda bi trebao čovjek kao Jovan da stane na početak kolone... da na neki način bude vertikala kolone koja bude ravnala situaciju...
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#30 Re: Spasimo park u centru grada

Post by Chmoljo »

uvjek dobar gost wrote:
shuriken wrote:anketa u S.Bosni treba li graditi jos jednu zgradu VIjeca Ministara

Jovan Divjak:

Možda bi trebao čovjek kao Jovan da stane na početak kolone... da na neki način bude vertikala kolone koja bude ravnala situaciju...
pa da ga opet neko izdajicom i petokolonašem naziva. ja da sam na njegovom mjestu ne bih to nikada uradio. ovaj narod nije to zaslužio, prijatelju. i sam to znaš...
uvjek dobar gost

#31 Re: Spasimo park u centru grada

Post by uvjek dobar gost »

Chmoljo wrote:
uvjek dobar gost wrote:

Jovan Divjak:

pa da ga opet neko izdajicom i petokolonašem naziva. ja da sam na njegovom mjestu ne bih to nikada uradio. ovaj narod nije to zaslužio, prijatelju. i sam to znaš...
SLAŽEM SE !!!
Post Reply