Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BECHO wrote:Mene su interesovali Ako Arslanagic i Zlaja Arnautovic dok su igrali u RK Borac! Smajlagic, Saracevic, Arapovic i Alijagic su bili takodje Srbende i Hrvatine u pm...
ne kontam sta hoces da kazes.
nije valjda da si ti Banjalucanin?
i koliko je to tebi godina ako se sjecas Ake na golu Borca?
Pravis se lud! Upravo ti ovim primjerima dokazujem da samo Srbi i Hrvati znaju sutat loptu dok su Bosnjaci u krizi identiteta!
Sto se tice Ake, njega sam vidio prije 3 godine u Derventi! Eh, da njega nije bilo, danasnji golmani bi pravili parade k'o fudbalski!
Sta mu je falilo? Pa falilo mu je nedosljednosti winetou, falilo mu je nedostatka obraza? al ti mogu rec sta mu nije falilo, nije mu falilo iskrenosti prema samom sebi pa je odluchio onako kako je sam htio, i to treba postovati. Ti znash premalo da bi rekao "Sta mu je falilo ..."
ja moram priznati da mi je drago bilo vidjeti par momenata tekme... nisam imala mogucnost vidjeti sve... i drago mi da su nakantali scg.... najvise radi aketa... sviju mi....
i navijam za cro.. a ako oni ne pobijede... onda tunis solidarna sam sa kolegom manijakom... a o fino bi bilo da domacini obraduju svoju publiku....
novalic wrote:ja moram priznati da mi je drago bilo vidjeti par momenata tekme... nisam imala mogucnost vidjeti sve... i drago mi da su nakantali scg.... najvise radi aketa... sviju mi....
i navijam za cro.. a ako oni ne pobijede... onda tunis solidarna sam sa kolegom manijakom... a o fino bi bilo da domacini obraduju svoju publiku....