SP U RUKOMETU

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply

Tko će biti svjetski prvak?

Poll ended at 02/02/2005 20:23

Hrvatska
10
53%
Danska
0
No votes
Francuska
1
5%
Španija
0
No votes
Njemačka
4
21%
Slovenija
2
11%
Švedska
2
11%

Total votes: 19

NeKi_LiK

Post by NeKi_LiK »

Jel' ovaj sanjanin kkkkkkkkkkkkkkk ?.... :D
sanjanin

Post by sanjanin »

winetou wrote:Što jest, jest Bošnje pate od uspjeha srpskih i hrvatskih ekipa. Eto još maloprije je bilo tek 2 stranice o SP a sad već 5.
Da ne spominjem podršku hrvatskoj reprezentaciji, a da sutra dođu u Skenderiju skandirali bi "Gazi, gazi ustaše" . Naopaki ste skroz :( :D
Manijak :roll: , a jesam ja tebi lijepo predlozio da prikoljemo Winetoua? :x :D
verbal

Post by verbal »

winetou wrote:Što jest, jest Bošnje pate od uspjeha srpskih i hrvatskih ekipa. Eto još maloprije je bilo tek 2 stranice o SP a sad već 5.
Da ne spominjem podršku hrvatskoj reprezentaciji, a da sutra dođu u Skenderiju skandirali bi "Gazi, gazi ustaše" . Naopaki ste skroz :( :D
samo jos jedan dokaz nedostatka identiteta.

pa, naravno da nije bilo. Pola ih ni ne interesuje rukomet.
manijak1

Post by manijak1 »

Sta se ti, bijedo ljudska, imas radovati. tebi ni u dzep, ni iz dzepa. nastavi da statiras.
Mizerijo pobjeglička , ne možeš ti to nikada razumjeti.Koji li si pokretač kad se svi tvoji nazori istope .........valjda si ti rekao da nećeš zagaditi svojim stopama ovo podneblje slijedećih deset godina i prosipati :D :D odsustvo politike u nekim sferama života.
Režiraj :oops:
verbal

Post by verbal »

sanjanin wrote:
Manijak :roll: , a jesam ja tebi lijepo predlozio da prikoljemo Winetoua? :x :D
sve duhovitije.

manijak, de malo razmakni guzove, eto ti se sanjanin pati da se u njih uvuce.
verbal

Post by verbal »

manijak1 wrote:
Sta se ti, bijedo ljudska, imas radovati. tebi ni u dzep, ni iz dzepa. nastavi da statiras.
Mizerijo pobjeglička , ne možeš ti to nikada razumjeti.Koji li si pokretač kad se svi tvoji nazori istope .........valjda si ti rekao da nećeš zagaditi svojim stopama ovo podneblje slijedećih deset godina i prosipati :D :D odsustvo politike u nekim sferama života.
Režiraj :oops:
bogami si mi ovim zatvorio usta, nema sta.

hajd' sad svojim putem...
manijak1

Post by manijak1 »

Ma njima kazna svaki dan koji predevaraju :D :D u svojim jazbinama.
manijak1

Post by manijak1 »

Verbal :D :D jel' te to naguzio šef :? :?
verbal

Post by verbal »

manijak1 wrote:Verbal :D :D jel' te to naguzio šef :? :?
veoma si kreativan u svojim posalicama

ja nemam sefa, jer sam ja sef.
manijak1

Post by manijak1 »

E tu je vidiš mali zajeb kod tebe :D :D ako je tako onda su ti šefovi oni od kojih živiš.
Znači .........to je privid da je tako kako kažeš i previd :D :D prije nego izlaneš veliku misao.
sanjanin

Post by sanjanin »

NeKi_LiK wrote:Jel' ovaj sanjanin kkkkkkkkkkkkkkk ?.... :D
:cry:?:roll:
verbal

Post by verbal »

manijak1 wrote:E tu je vidiš mali zajeb kod tebe :D :D ako je tako onda su ti šefovi oni od kojih živiš.
Znači .........to je privid da je tako kako kažeš i previd :D :D prije nego izlaneš veliku misao.
znaci, ako imam svoju radnju onda su mi musterije sef? Ili jos gore - sefovi.

hajde se ti sada fino mani verbala. ja znam da je tebi interesantno pricati sa mnom, ali meni nije s tobom.
Stipan Tomašević

Post by Stipan Tomašević »

PORAŽENE SU SRPSKE RUKOMETNE SNAGE! :D

ZASLUŽENA POBJEDA HRVATSKE! :-D

VEČERAS ĆE SE SLAVITI U HRVATSKOJ, BIH, I U SVIM DJELOVIMA SVIJETA GDJE ŽIVE HRVATI! 8-)

ČESTITKE SRPSKO-CRNOGORSKOJ MOMČADI NA DOBROJ REPKI! :P
manijak1

Post by manijak1 »

:D :D ja ne vidim da sam se nakačio za tebe i oko tebe ...........a jest upravo tako ..........tvoji kupci te čine šefom.
Za promjenu ...........u skokovima .........se pronađi. Da te je neko željan.
Stipan Tomašević

Post by Stipan Tomašević »

Doduše, i Srbija i Crna Gora još može proći u polufinale kao drugoplasirana... ako Španjolska i Norveška odigraju neriješeno!

ALI TO JE GOTOVO NEMOGUĆE
:D
BECHO

Post by BECHO »

verbal wrote:
samo jos jedan dokaz nedostatka identiteta.

pa, naravno da nije bilo. Pola ih ni ne interesuje rukomet.
Mene su interesovali Ako Arslanagic i Zlaja Arnautovic dok su igrali u RK Borac! Smajlagic, Saracevic, Arapovic i Alijagic su bili takodje Srbende i Hrvatine u pm... :D
verbal

Post by verbal »

Stipan Tomašević wrote:Doduše, i Srbija i Crna Gora još može proći u polufinale kao drugoplasirana... ako Španjolska i Norveška odigraju neriješeno!

ALI TO JE GOTOVO NEMOGUĆE
:D
zasto je nemoguce?

momentalno je 13:12

EDIT: pardon, 14:12

EDIT 2: prvo poluvrijeme zavrseno 15:12 za Spance, a prvo poluvrijeme FRA-SLO zavrseno 12:10
verbal

Post by verbal »

BECHO wrote:Mene su interesovali Ako Arslanagic i Zlaja Arnautovic dok su igrali u RK Borac! Smajlagic, Saracevic, Arapovic i Alijagic su bili takodje Srbende i Hrvatine u pm... :D
ne kontam sta hoces da kazes.

nije valjda da si ti Banjalucanin?
i koliko je to tebi godina ako se sjecas Ake na golu Borca?
Saian

Post by Saian »

verbal wrote:
manijak1 wrote:Verbal :D :D jel' te to naguzio šef :? :?
veoma si kreativan u svojim posalicama

ja nemam sefa, jer sam ja sef.
pa na to sam mislio kad sam rekao da navijash za sebe "shefe", daj se spusti s tog svog samozamisljenog moralnog pijadestala, past ces s visokog pa ces se udariti ;) i taj argument od prije djechache je jednostavno jadan, ali ako ti pruza osjechaj sigurnosti samo naprijed

razlozi zasto sam ja u ovoj utakmici navijao za Hrvatsku su meni jako dobro poznati, i ne osjecham duznost da to podijelim s tobom, chinjenica da su igrali protiv SCG nista ne mijenja, Boshnje - bez identiteta, winetou kao sto rekoh nemash dovoljno informacija o razlozima simpatija prema hrvatskoj repki, a ovih par ljudi daleko ne predstavljaju "Boshnje" kako ih ti nazva, dakle treba znati neke privatne stvari (bar u mom sluchaju) da bi se razumjeli komentari

sad malo off topic prisvajanje Dzombe ili Muratovicha je jako nedosljedno sa recimo primjedbom koju je Bosnjachka zajednica imala na izmjenu ustava RH u kojoj su Bosnjaci brisani kao manjina, jer nisu autohtoni kao sto je Njofra to obrazlozio, dakle ne moze se traziti da se na jednoj strani bude punopravi drzavljenin R Hrvatske da bi se onda insinuiralo da ti ljudi rodjeni u Hrvatskoj (recimo sljedeca generacija koja se rodi u Hrvatskoj a chiji su roditelji kao izbjeglice dosli tamo), igrachi nisu 100% iza svoje reprezentacije, i da igraju s rezervom i imaju BiH na pameti, a Hrvatsku samo pro forme spominju , to treba zaboraviti sanjanin ;)
Saian

Post by Saian »

ja se samo sjecham samo Smajlagicha, Jovicha, Sarachevicha i Puca, sta ces hebi ga djechak ;) i josh ih jednom vidjeh kad su za Badel igrali u Rijeci ova prva trojica a Ako ih trenirao, pa poslije kod Kushme dosli :D otkachena ekipa, Jovich je opasna budala :D :D , toliko ko koliko zna i prati rukomet, sto ne mogu ovih pausalnih zakljuchaka :roll: :roll:
Last edited by Saian on 03/02/2005 21:29, edited 2 times in total.
sanjanin

Post by sanjanin »

Saiane, ne kontam te. :?

Znam da Mirza Dzomba Hrvatsku dozivljava kao svoju domovinu ali nemoj misliti da prema njoj osjeca isto sto i Stipe iz Baske Vode i Tomislav iz Iloka. I da mu je svejedno to sto je Hrvatska napala BiH. :shock:

Hocu da kazem, ne mislis valjda da je Dzomba zaboravio ko je i sta je i odakle je porijeklom?

Eto, garantujem ti da se Mirza izjasnjava kao Hrvat upravo zbog toga sto nije imao izbora.

Kao sto i moj dedo nije imao izbora.
violentjack

Post by violentjack »

Stipan Tomašević wrote:PORAŽENE SU SRPSKE RUKOMETNE SNAGE! :D

ZASLUŽENA POBJEDA HRVATSKE! :-D

VEČERAS ĆE SE SLAVITI U HRVATSKOJ, BIH, I U SVIM DJELOVIMA SVIJETA GDJE ŽIVE HRVATI! 8-)

ČESTITKE SRPSKO-CRNOGORSKOJ MOMČADI NA DOBROJ REPKI! :P
Bosni mogu slaviti jedino u Varesu ili Brgulama
manijak1

Post by manijak1 »

Eto, garantujem ti da se Mirza izjasnjava kao Hrvat upravo zbog toga sto nije imao izbora.

Možda i nije tako.Ali makar voli svoju domovinu Hrvatsku.Kao što neki od prisutnih mrze svoju domovinu BiH ........... Mirza je rođeni Riječanin.
winetou

Post by winetou »

Imao je izbora, naravno da je imao. Šta mu je falilo igrati za Bosnu i ujedno se izjašnjavati za Bošnjaka?
sanjanin

Post by sanjanin »

manijak1 wrote:

Možda i nije tako.Ali makar voli svoju domovinu Hrvatsku.Kao što neki od prisutnih mrze svoju domovinu BiH ........... Mirza je rođeni Riječanin.
Rodjeni Rijecanin sa ocem iz Doboja i majkom iz Bosanske Gradiske.
Post Reply