SP U RUKOMETU
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
sanjanin
Manijakwinetou wrote:Što jest, jest Bošnje pate od uspjeha srpskih i hrvatskih ekipa. Eto još maloprije je bilo tek 2 stranice o SP a sad već 5.
Da ne spominjem podršku hrvatskoj reprezentaciji, a da sutra dođu u Skenderiju skandirali bi "Gazi, gazi ustaše" . Naopaki ste skroz![]()
-
verbal
samo jos jedan dokaz nedostatka identiteta.winetou wrote:Što jest, jest Bošnje pate od uspjeha srpskih i hrvatskih ekipa. Eto još maloprije je bilo tek 2 stranice o SP a sad već 5.
Da ne spominjem podršku hrvatskoj reprezentaciji, a da sutra dođu u Skenderiju skandirali bi "Gazi, gazi ustaše" . Naopaki ste skroz![]()
pa, naravno da nije bilo. Pola ih ni ne interesuje rukomet.
- manijak1
Mizerijo pobjeglička , ne možeš ti to nikada razumjeti.Koji li si pokretač kad se svi tvoji nazori istope .........valjda si ti rekao da nećeš zagaditi svojim stopama ovo podneblje slijedećih deset godina i prosipatiSta se ti, bijedo ljudska, imas radovati. tebi ni u dzep, ni iz dzepa. nastavi da statiras.
Režiraj
-
verbal
sve duhovitije.sanjanin wrote:Manijakwinetou wrote:Što jest, jest Bošnje pate od uspjeha srpskih i hrvatskih ekipa. Eto još maloprije je bilo tek 2 stranice o SP a sad već 5.
, a jesam ja tebi lijepo predlozio da prikoljemo Winetoua?
![]()
manijak, de malo razmakni guzove, eto ti se sanjanin pati da se u njih uvuce.
-
verbal
bogami si mi ovim zatvorio usta, nema sta.manijak1 wrote:Mizerijo pobjeglička , ne možeš ti to nikada razumjeti.Koji li si pokretač kad se svi tvoji nazori istope .........valjda si ti rekao da nećeš zagaditi svojim stopama ovo podneblje slijedećih deset godina i prosipatiSta se ti, bijedo ljudska, imas radovati. tebi ni u dzep, ni iz dzepa. nastavi da statiras.![]()
odsustvo politike u nekim sferama života.
Režiraj
hajd' sad svojim putem...
- manijak1
Ma njima kazna svaki dan koji predevaraju
u svojim jazbinama.
- manijak1
Verbal
jel' te to naguzio šef

- manijak1
E tu je vidiš mali zajeb kod tebe
ako je tako onda su ti šefovi oni od kojih živiš.
Znači .........to je privid da je tako kako kažeš i previd
prije nego izlaneš veliku misao.
Znači .........to je privid da je tako kako kažeš i previd
-
verbal
znaci, ako imam svoju radnju onda su mi musterije sef? Ili jos gore - sefovi.manijak1 wrote:E tu je vidiš mali zajeb kod tebe![]()
ako je tako onda su ti šefovi oni od kojih živiš.
Znači .........to je privid da je tako kako kažeš i previd![]()
prije nego izlaneš veliku misao.
hajde se ti sada fino mani verbala. ja znam da je tebi interesantno pricati sa mnom, ali meni nije s tobom.
-
Stipan Tomašević
PORAŽENE SU SRPSKE RUKOMETNE SNAGE!
ZASLUŽENA POBJEDA HRVATSKE!
VEČERAS ĆE SE SLAVITI U HRVATSKOJ, BIH, I U SVIM DJELOVIMA SVIJETA GDJE ŽIVE HRVATI!
ČESTITKE SRPSKO-CRNOGORSKOJ MOMČADI NA DOBROJ REPKI!
ZASLUŽENA POBJEDA HRVATSKE!
VEČERAS ĆE SE SLAVITI U HRVATSKOJ, BIH, I U SVIM DJELOVIMA SVIJETA GDJE ŽIVE HRVATI!
- manijak1
Za promjenu ...........u skokovima .........se pronađi. Da te je neko željan.
-
Stipan Tomašević
Doduše, i Srbija i Crna Gora još može proći u polufinale kao drugoplasirana... ako Španjolska i Norveška odigraju neriješeno!
ALI TO JE GOTOVO NEMOGUĆE
-
BECHO
Mene su interesovali Ako Arslanagic i Zlaja Arnautovic dok su igrali u RK Borac! Smajlagic, Saracevic, Arapovic i Alijagic su bili takodje Srbende i Hrvatine u pm...verbal wrote:samo jos jedan dokaz nedostatka identiteta.winetou wrote:Što jest, jest Bošnje pate od uspjeha srpskih i hrvatskih ekipa. Eto još maloprije je bilo tek 2 stranice o SP a sad već 5.
pa, naravno da nije bilo. Pola ih ni ne interesuje rukomet.
-
verbal
zasto je nemoguce?Stipan Tomašević wrote:Doduše, i Srbija i Crna Gora još može proći u polufinale kao drugoplasirana... ako Španjolska i Norveška odigraju neriješeno!
momentalno je 13:12
EDIT: pardon, 14:12
EDIT 2: prvo poluvrijeme zavrseno 15:12 za Spance, a prvo poluvrijeme FRA-SLO zavrseno 12:10
-
verbal
ne kontam sta hoces da kazes.BECHO wrote:Mene su interesovali Ako Arslanagic i Zlaja Arnautovic dok su igrali u RK Borac! Smajlagic, Saracevic, Arapovic i Alijagic su bili takodje Srbende i Hrvatine u pm...
nije valjda da si ti Banjalucanin?
i koliko je to tebi godina ako se sjecas Ake na golu Borca?
- Saian
pa na to sam mislio kad sam rekao da navijash za sebe "shefe", daj se spusti s tog svog samozamisljenog moralnog pijadestala, past ces s visokog pa ces se udaritiverbal wrote:veoma si kreativan u svojim posalicamamanijak1 wrote:Verbal![]()
jel' te to naguzio šef
![]()
ja nemam sefa, jer sam ja sef.
razlozi zasto sam ja u ovoj utakmici navijao za Hrvatsku su meni jako dobro poznati, i ne osjecham duznost da to podijelim s tobom, chinjenica da su igrali protiv SCG nista ne mijenja, Boshnje - bez identiteta, winetou kao sto rekoh nemash dovoljno informacija o razlozima simpatija prema hrvatskoj repki, a ovih par ljudi daleko ne predstavljaju "Boshnje" kako ih ti nazva, dakle treba znati neke privatne stvari (bar u mom sluchaju) da bi se razumjeli komentari
sad malo off topic prisvajanje Dzombe ili Muratovicha je jako nedosljedno sa recimo primjedbom koju je Bosnjachka zajednica imala na izmjenu ustava RH u kojoj su Bosnjaci brisani kao manjina, jer nisu autohtoni kao sto je Njofra to obrazlozio, dakle ne moze se traziti da se na jednoj strani bude punopravi drzavljenin R Hrvatske da bi se onda insinuiralo da ti ljudi rodjeni u Hrvatskoj (recimo sljedeca generacija koja se rodi u Hrvatskoj a chiji su roditelji kao izbjeglice dosli tamo), igrachi nisu 100% iza svoje reprezentacije, i da igraju s rezervom i imaju BiH na pameti, a Hrvatsku samo pro forme spominju , to treba zaboraviti sanjanin
- Saian
ja se samo sjecham samo Smajlagicha, Jovicha, Sarachevicha i Puca, sta ces hebi ga djechak
i josh ih jednom vidjeh kad su za Badel igrali u Rijeci ova prva trojica a Ako ih trenirao, pa poslije kod Kushme dosli
otkachena ekipa, Jovich je opasna budala
, toliko ko koliko zna i prati rukomet, sto ne mogu ovih pausalnih zakljuchaka

Last edited by Saian on 03/02/2005 21:29, edited 2 times in total.
-
sanjanin
Saiane, ne kontam te.
Znam da Mirza Dzomba Hrvatsku dozivljava kao svoju domovinu ali nemoj misliti da prema njoj osjeca isto sto i Stipe iz Baske Vode i Tomislav iz Iloka. I da mu je svejedno to sto je Hrvatska napala BiH.
Hocu da kazem, ne mislis valjda da je Dzomba zaboravio ko je i sta je i odakle je porijeklom?
Eto, garantujem ti da se Mirza izjasnjava kao Hrvat upravo zbog toga sto nije imao izbora.
Kao sto i moj dedo nije imao izbora.
Znam da Mirza Dzomba Hrvatsku dozivljava kao svoju domovinu ali nemoj misliti da prema njoj osjeca isto sto i Stipe iz Baske Vode i Tomislav iz Iloka. I da mu je svejedno to sto je Hrvatska napala BiH.
Hocu da kazem, ne mislis valjda da je Dzomba zaboravio ko je i sta je i odakle je porijeklom?
Eto, garantujem ti da se Mirza izjasnjava kao Hrvat upravo zbog toga sto nije imao izbora.
-
violentjack
Bosni mogu slaviti jedino u Varesu ili BrgulamaStipan Tomašević wrote:PORAŽENE SU SRPSKE RUKOMETNE SNAGE!![]()
ZASLUŽENA POBJEDA HRVATSKE!![]()
VEČERAS ĆE SE SLAVITI U HRVATSKOJ, BIH, I U SVIM DJELOVIMA SVIJETA GDJE ŽIVE HRVATI!![]()
- manijak1
Možda i nije tako.Ali makar voli svoju domovinu Hrvatsku.Kao što neki od prisutnih mrze svoju domovinu BiH ........... Mirza je rođeni Riječanin.Eto, garantujem ti da se Mirza izjasnjava kao Hrvat upravo zbog toga sto nije imao izbora.
-
sanjanin
Rodjeni Rijecanin sa ocem iz Doboja i majkom iz Bosanske Gradiske.manijak1 wrote:Možda i nije tako.Ali makar voli svoju domovinu Hrvatsku.Kao što neki od prisutnih mrze svoju domovinu BiH ........... Mirza je rođeni Riječanin.Eto, garantujem ti da se Mirza izjasnjava kao Hrvat upravo zbog toga sto nije imao izbora.