pa kazu da ga sad zovu kiklopsofist wrote:
Nego, jebo to, nadam se da je Omer Ašik preživio.

Moderators: Charuga, Tomahawk11
pa kazu da ga sad zovu kiklopsofist wrote:

On je naredio Ašiku da legne i valja se po terenu. To nijedan pravi trener i sportista ne bi uradio. Njega znam licno i znam da je ok, zato sam se i iznenadio i razocarao. Zelim mu svako dobro, s obzirom na zdravlje, ali nije mu ovo trebalo.burek_in_space wrote:sofist wrote:A sudija hvala Bogu ne vidi.Ovo na kraju je jos i najmanja kradja, puno toga je bilo ranije, peta licna Krsticu, kos i dodatno koje nije svirano Novici, faul nad Teom za tri, izlazak iz bonusa Srbije u prvim minutama cetvrtina iako Turci ganjaju prikljucak i igraju krvnicku odbranu faulovi se njima ne sviraju... I na kraju faul Erdena na Novici na 0.5 sekundi pri posljednjem sutu. Rekao sam odmah da je Srbija za klasu bolja od Turske i samo razlicit kriterij sudjenja, tacnije ašćare kradja, je mogao da dovede Turke u egal zavrsnicu. Tanjevic me razocarao, šupak klasičan.
Sa ovim se nikada, ali nikada necu slozhiti.
Jedna losha utakmica, jedna losha neintervencija ne mogu pokvariti sve shto je Bosha uchinio kako za kosharku, tako i za nas.
felipe kajetano wrote:pa kazu da ga sad zovu kiklopsofist wrote:
Nego, jebo to, nadam se da je Omer Ašik preživio.![]()
Sad cu malo da branim Boshu - to je kruna njegove karijere, plasman na finale SP protiv strashnih amerikanaca, ispunjavanje zacrtanog kada je josh preuzeo reprezentaciju Turske, ogroman teret na ledjima...i znam da sve to nije sportski i fer, ali i on je samo chovjek.sofist wrote:
On je naredio Ašiku da legne i valja se po terenu. To nijedan pravi trener i sportista ne bi uradio. Njega znam licno i znam da je ok, zato sam se i iznenadio i razocarao. Zelim mu svako dobro, s obzirom na zdravlje, ali nije mu ovo trebalo.
slazem se, nikad gora Srbija nego tada, kad se sjetim Obradovica i shizofrenije na pressu nakon debaklaburek_in_space wrote:Ne mozhe se uzimati prvenstvo u Novom Sadu kao neki relevantan faktor, jer su tada za Srbiju igrali milioneri i oni koji su chekali da to postanu...prevelika kolichina egomanijaka na jednom mjestu.
Ma dobro serem i ja, stvorio je Mirzu, Kari je od njega ucio, bio je presudan za razvoj Bodiroge i jos milion stvari je uradio da bi sad radikalno promijenio misljenje o njemu.burek_in_space wrote:Sad cu malo da branim Boshu - to je kruna njegove karijere, plasman na finale SP protiv strashnih amerikanaca, ispunjavanje zacrtanog kada je josh preuzeo reprezentaciju Turske, ogroman teret na ledjima...i znam da sve to nije sportski i fer, ali i on je samo chovjek.sofist wrote:
On je naredio Ašiku da legne i valja se po terenu. To nijedan pravi trener i sportista ne bi uradio. Njega znam licno i znam da je ok, zato sam se i iznenadio i razocarao. Zelim mu svako dobro, s obzirom na zdravlje, ali nije mu ovo trebalo.
A nekako, kad su dali Turci zadnji kosh, sjetio sam se Argentine na onom SP-u, vratilo se malo.
Jedina je sreca po ove momke shto su tako mladi, da narednih 6 godina mogu igrati nekih 5-6 finala hladno, ako Duda ostane.
Bureče ovo tvoje izgleda fakat kao da nešto braniš Bošu. Ko ima nešto loše da kaže za nekoga ko je kao što ti reće "živa legenda košarke" ne zaslužuje ni da se diskutuje sa njim. On će reči Boši nešto. Haj idi pucaj u dvorišu slobodnjake, a tati ostavi da se bavi ovim sportomburek_in_space wrote:Samo jedna stvar vezana za Boshu - kazhu da se smatra tvorcem ove moderne kosharke koju mi sada gledamo, a kojoj su temelji udareni sa gneracijom Bosne koja je osvojila Euroligu, odnosno Kup shampiona tada. Revolucionarno je to shto je pocheo praktikovati cheste izmjene kosharkasha nesvojstvene do tada, kako bi se odrzhao jednak ritam i tempo u igri tokom svih 40 minuta. A da ne spominjem sve ostale, dobre, stvari koje Boshu chine zhivom legendom evropske i svjetske kosharke.
Ma nemam ga ja shta braniti, nego mi drag chovjek samo tako, pa mi nije mrsko napisati pokoji red o njemu, da i neki drugi saznaju neshto korisno, ako vec nisu znalilerdi wrote:
Bureče ovo tvoje izgleda fakat kao da nešto braniš Bošu. Ko ima nešto loše da kaže za nekoga ko je kao što ti reće "živa legenda košarke" ne zaslužuje ni da se diskutuje sa njim. On će reči Boši nešto. Haj idi pucaj u dvorišu slobodnjake, a tati ostavi da se bavi ovim sportom
Od jednog covjeka, rodjenog u Sarajevu, su svi oni ucili, pa i Boša. Taj covjek se smatra zasluznim za razvoj kosarke i on je zacetnik svih ovih uspjeha o kojima pricamo u ex-yu. Smio bih da se kladim da pojma nemas ko je to.lerdi wrote:Bureče ovo tvoje izgleda fakat kao da nešto braniš Bošu. Ko ima nešto loše da kaže za nekoga ko je kao što ti reće "živa legenda košarke" ne zaslužuje ni da se diskutuje sa njim. On će reči Boši nešto. Haj idi pucaj u dvorišu slobodnjake, a tati ostavi da se bavi ovim sportomburek_in_space wrote:Samo jedna stvar vezana za Boshu - kazhu da se smatra tvorcem ove moderne kosharke koju mi sada gledamo, a kojoj su temelji udareni sa gneracijom Bosne koja je osvojila Euroligu, odnosno Kup shampiona tada. Revolucionarno je to shto je pocheo praktikovati cheste izmjene kosharkasha nesvojstvene do tada, kako bi se odrzhao jednak ritam i tempo u igri tokom svih 40 minuta. A da ne spominjem sve ostale, dobre, stvari koje Boshu chine zhivom legendom evropske i svjetske kosharke.
Ma nisu tenzije, nego eto onako, treba da se znaju neke stvari. Ko je tata i to.burek_in_space wrote:Mogu li ja, mogu li ja?!![]()
hajde ba, nemojte sada tenzija jebo ga ljeljak.
To je bar lako - James Nasmithsofist wrote:
Ma nisu tenzije, nego eto onako, treba da se znaju neke stvari. Ko je tata i to.
Kakve Nikolić ima veze sa ovim što ti pišeš ili je ovo samo jedan dječiji pokušaj diskreditovanja sagovornika? Kao ako ovo ne znaš onda nemamo o čemu pričatisofist wrote:Od jednog covjeka, rodjenog u Sarajevu, su svi oni ucili, pa i Boša. Taj covjek se smatra zasluznim za razvoj kosarke i on je zacetnik svih ovih uspjeha o kojima pricamo u ex-yu. Smio bih da se kladim da pojma nemas ko je to.lerdi wrote:Bureče ovo tvoje izgleda fakat kao da nešto braniš Bošu. Ko ima nešto loše da kaže za nekoga ko je kao što ti reće "živa legenda košarke" ne zaslužuje ni da se diskutuje sa njim. On će reči Boši nešto. Haj idi pucaj u dvorišu slobodnjake, a tati ostavi da se bavi ovim sportomburek_in_space wrote:Samo jedna stvar vezana za Boshu - kazhu da se smatra tvorcem ove moderne kosharke koju mi sada gledamo, a kojoj su temelji udareni sa gneracijom Bosne koja je osvojila Euroligu, odnosno Kup shampiona tada. Revolucionarno je to shto je pocheo praktikovati cheste izmjene kosharkasha nesvojstvene do tada, kako bi se odrzhao jednak ritam i tempo u igri tokom svih 40 minuta. A da ne spominjem sve ostale, dobre, stvari koje Boshu chine zhivom legendom evropske i svjetske kosharke.
Peshic?!felipe kajetano wrote:Kad smo vec kod "stratega", ko je vodio Bosnu pred rat, sa Radulovicem, Sejom Bukvom itd...?
Ma jok. Ovo ja i drug sofist vodimo jednu zdravu diskusijuReaderDreams wrote:Pitas mene ?lerdi wrote:Kakve Nikolić ima veze sa ovim što ti pišešili je ovo samo jedan dječiji pokušaj diskreditovanja sagovornika? Kao ako ovo ne znaš onda nemamo o čemu pričatisofist wrote:
Od jednog covjeka, rodjenog u Sarajevu, su svi oni ucili, pa i Boša. Taj covjek se smatra zasluznim za razvoj kosarke i on je zacetnik svih ovih uspjeha o kojima pricamo u ex-yu. Smio bih da se kladim da pojma nemas ko je to.![]()
Tata se zna i zato za sve ono što si rekao o Boši mogu ti samo reći "Ne ući babu kako se djeca prave". Haj sad probaj nešto drugo
wiki kaze da je tada vec bio u Dojclandu, neko sigurno zna pa ce napisati..burek_in_space wrote:Peshic?!felipe kajetano wrote:Kad smo vec kod "stratega", ko je vodio Bosnu pred rat, sa Radulovicem, Sejom Bukvom itd...?
Ja nadjoh sliku Bosne iz '91. i chini mi se da je on na njoj. Ima na Bosninom site-u.felipe kajetano wrote: wiki kaze da je tada vec bio u Dojclandu, neko sigurno zna pa ce napisati..
Kad skontas kakva liga, i kakvi treneri...jbt pa IMT je bio solidan tim, a gdje su ovi ostali tek bili.
Ajd da se ovo ne pretvori u nekakvo evociranje da nastavimo![]()
@psydelija
velis Teodosic samaro po terenu?