SP 2006: Brazil - Hrvatska 1:0

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

stickitout

Post by stickitout »

Daj ba ljudi pa sta se ibretite toliko??? Kao da se ne zna koja govna su sinoc zasmrdila.
Ti su hrvatima trn u oku kao i mudjahedini muslimanima i cetnici srbima........

i nek se nadje neko pa,metan da mi za,mjeri mala slova......

popisam im se svima u pivo

:oops: :oops: :oops:
revolver amidza

Post by revolver amidza »

-=DoMaGoJ=- wrote:Milim, jadno je kada ocjenjujete nekog prema grupici huligana koji nemaju veze sa pravim navijanjem. To bi bilo kao da ja kažem da su svi Bošnjaci wannabe Turci jer par vaših na tekmi maše turskim zastavama.

Jučer je u Berlinu bilo preko 40 000 hrvatskih navijača bez ijednog incidenta, kao i u cijeloj Hrvatskoj.

A što se tiče jučerašnjeg navijanja na stadionu mogu reći da sam sad siguran (to mnogi i stranci sad tvrde) kako su Hrvati najbolji i najfanatičniji navijači na svijetu. A što će tek da bude u Nurnbergu? A tek Stuttgart di nas ima najviše i di ja idem?

Englezi sakrijte se. :D
malo si profulao,nije problem u mahanju zastavama,nije problem u navijanju,nije mi ni cudno ni nenormalno sto b-h hrvati navijaju za hrvatski tim,sve je to o.k.ali kad se pravi ozbiljna pizdarija,kada se potegne pistolj i umalo glava padne(kao da ih je malo palo za rata?),..onda to nije sacica huligana i nije zajebancija,..danas u mostaru,..sutra u vitezu,prekosutra u zepcu,..i sve ode u tri ...lijepe,..kuzis?
a ti samo navijaj i ziv i zdrav bio!
vodolija_33

Post by vodolija_33 »

Domagoj,

uz dužno poštovanje, ja ništa loše nisam kazala za hrvate i Hrvatsku... što se mene tiče igrali su fantastično, pogotovo u drugom poluvremenu ali nesreća njihova što nisu imali ni jednog pravog strijelca pred golom Brazila... izgubili su ali su dokazali da mogu da igraju protiv šampiona bez imalo srama.... i da- nisu hrvati napravili sranje u Mostaru (po ko zna koji put ponavljam :-) ) :oops:

Ovi dole kretenoidni primitivci su samo još jedan put pokazali s kime dijelimo državu, ko su naši sugrađani... to isto su pokazali i oni primitivci iz RS-a koji su išli na utakmicu u Beograd kada su igrale BiH i SCG pa su tukli navijače koji su došli bodriti našu ekipu- doduše sam Dodik je kazao da bi za BiH navijao samo u slučaju da igra protiv Turske :-) ... ima li ikoga normalnog, za Boga miloga, da kaže tim kretenima da se smire, da ohanu malo, da skontaju da im je ovo jedina država i da nema smisla praviti nerede u sopstvenoj državi jer je izgubila utakmicu država s kojom on nema nikakve veze (osim pasoše koje im je podjelio čika Pokojnik da bi sebi obezbjedio sigurno glasačko tijelo)???!!!

Veliš šačica huligana? Pa što ne izađe ta normalna većina da ih spriječi??

:x
edikamedika

Post by edikamedika »

vodolija_33 wrote:
Animal wrote:Protiv normalnih hrvata nemam nista protiv, niti protiv Cro reprezentacije, ali zbog ovih kao sto su u mostaru MRZIM Hrvatsku i da Bog da izgubili svaku tekmu sa primljenom petardom.. Dok je takvima tesko, ja sam zadovoljan..
problem je što ONI DOLE nisu hrvati nego hercegovci... hrvati su u Hrvatskoj a hercegovci u Hercegovini :oops: logično, zar ne? :)

znači, hercegovci su sinoć sranje napravili a ne hrvati....
Da, a u Novom Pazaru su Srbi, valjda, jel, Sulejman iz Novog Pazara je Srbin?

Daj ne lupajte i prebacite ovo na politiku.
vodolija_33

Post by vodolija_33 »

edikamedika wrote:
vodolija_33 wrote:
Animal wrote:Protiv normalnih hrvata nemam nista protiv, niti protiv Cro reprezentacije, ali zbog ovih kao sto su u mostaru MRZIM Hrvatsku i da Bog da izgubili svaku tekmu sa primljenom petardom.. Dok je takvima tesko, ja sam zadovoljan..
problem je što ONI DOLE nisu hrvati nego hercegovci... hrvati su u Hrvatskoj a hercegovci u Hercegovini :oops: logično, zar ne? :)

Da, a u Novom Pazaru su Srbi, valjda, jel, Sulejman iz Novog Pazara je Srbin?

Daj ne lupajte i prebacite ovo na politiku.
nije! Sulejman je crnogorac :oops: :D
dalmatinka

Post by dalmatinka »

Jesi li svjestan koliko si blizak spomenutim idiotima ovakvim izjavama? Krivo mi je za tvoj nick. Zvijeri ubijaju samo iz potrebe i nemaju osjećaj mržnje. Bolje se nazovi čovjekom. :(
edikamedika

Post by edikamedika »

Novi Pazar je u Srbiji.
SiSaJuMe

Post by SiSaJuMe »

Sramota za BiH: Balija iz Visokog, polovan Hrvat iz Mostara i po(Četnik) iz Banja Luke 14. Jun 2006. | 10:56

--------------------------------------------------------------------------------

*** SPAM *** - Bilo mi je nevjerovatno smiješno prije par godina kada je grupa mojih sugrađana slavila pobjedu Turske reprezentacije na evropskom fudbalskom prvenstvu.

• Neredi "navijača" u Mostaru / pincom.info

Desetine automobila sa turskim zastavama kružile su kroz Visoko i stigle u koloni čak do Sarajeva. Kao Bosanac tada sam se osjećao jadno.

Kada je Hrvatska bila treća na svijetu 1998 godine u zanosu slavlja sa "zapadne" strane u Mostaru ispaljen je metak koji je ubio djevojku na "lijevoj" strani. Dio mene hercegovca tada se osjećao još jadnije.

Kada sam vidio kako građani moje zemlje životinjskim instiktima "svršavaju" po sopstvenoj zemlji na Marakani slaveći pogotak Kežmana sa neobjašnjivom željom da dokažu predrasude o glupim bosanscima, bio sam potpuno poražen.

Ni danas nije ništa bolje

Prije nekoliko dana centar Banja Luke potpuno prazan, svi u kafićima, na velikim TV ekranima sa markicom HRT-a gledaju kako im Holanđani razvaljuju zemlju sa kojom graničimo.

Sinoć u Mostaru masovne tuče i razbijeni automobili, prije za vrijeme i poslije utakmice Brazil - Hrvatska.

U nedostatku sopstvenih nacionalnih osjećaja najveća navijačka grupa u BiH, BHFanaticosi navijaju za Iran.

Jad bijeda i čemer

Idem od pretpostavke, kada si već kurava nemoj biti ona polovna, i nemoj skidati gaće do pola. Ili ih skini kako treba ili nemoj nikako. Dio stanovništva moje zemlje koji kurvanjski prodaje nacionalne osjećaje baš me metaforično podsjeća na one jeftine kurave koje za "cvaju" vrše oralno zadovoljstvo susjedima za koje ćemo mi uvijek i samo biti "glupi bosanci".

Neobjašnjiv mazohistički osjećaj drugih prema sopstvenom u meni je ubio i onaj najmanji jugonostalgičarski osjećaj prema Prosinečkom, Piksiju, Savičeviću, Vujeviću, Hadžibegiću, Osimu i ostalim za koje sam navijao 1990 na tadašnjem Svjetskom prvenstvu.

Osim toga kada vidim te scene u Banja Luci i Mostaru i ono malo sportskih simpatija u meni koje gajim ka komšijama pretvori se u otvorene simpatije prema Ronaldinju, Van Nisterlou, Krespu, Kjuelu i ostalim pravim majstorima koji novčano vrijede više nego obje komšijske reprezentacije zajedno.

Međutim, bosancu kakav jesam svim svojim srcem draže mi je onih šest sekundi u reklami HVB Central Profit Banke prije svake utakmice SP-a kada moj kapiten Sergej Barbarez kaže... "ma nisam ni ja Pele"..., nego svih 180 minuta kada se Roben i Kaka šprdaju sa našim susjedima.

Preneseno sa Visoko.co.ba (Adnan Jasho Jašarspahić)
vodolija_33

Post by vodolija_33 »

edikamedika wrote:Novi Pazar je u Srbiji.
idi??? :shock:
Harrys

Post by Harrys »

Sandjaklije nisu Bosnjaci,oni su "srbi islamske vjeroispovjesti" ali kad dodju u Bosnu,postaju Bosnjaci, jel tako Vodolija?
vodolija_33

Post by vodolija_33 »

nije ba... :( samo oni koji se rode tu, su Bosanci i Hercegovci .... i oni koji se tako osjećaju :D
Animal

Post by Animal »

vodolija_33 wrote:

Ne treba nista generalizovat.. To je ucinila grupa bosanskih katolika koja sebe bez neke narocite osnove naziva Hrvatima. u mostaru ih je najvise i zato dole imaju muda pravit sranja..
Ako mislis da oni samo u Hercegovini prave probleme ja ti kazem da nije tako.. Odeš malo sjevernije od Sarajeva i iste ces scene vidjeti u Kiseljaku, Busovači, Vitezu, dijelu novog Travnika itd itd. Znam ih ja mnoge koji su zaklete ustaše, samo kada su u Sarajevu "šute i mute"!

Ove nase tzv. "hrvate" ne podnosim (cast izuzetcima) i zbog njih zelim da Hrvati gube.. A sto se pravih Hrvata iz Hrvatske tice, oni su vecinom super a i sam imam prijatelja u Splitu, Rijeci, Zagrebu..
taxi_driver

Post by taxi_driver »

citam jutros o dogadjajima u mostaru.sramota.evo ja kao "rvat"iz bosne stidim se.u stvari,cak se slazem sa animalom.volio bih da popiju svaku tekmu pet komada.i ja sam sinoc navijao za brazil samo zbog kretena iz bosne koji navijaju za "rvatcku".
ne kontam ja taj metalni sklop.kako neko moze biti toliko fanatican u navijanju za susjednu zemlju?
dalmatinka

Post by dalmatinka »

Animal wrote:
vodolija_33 wrote: problem je što ONI DOLE nisu hrvati nego hercegovci... hrvati su u Hrvatskoj a hercegovci u Hercegovini :oops: logično, zar ne? :)

Ne treba nista generalizovat.. To je ucinila grupa bosanskih katolika koja sebe bez neke narocite osnove naziva Hrvatima. u mostaru ih je najvise i zato dole imaju muda pravit sranja..
Ako mislis da oni samo u Hercegovini prave probleme ja ti kazem da nije tako.. Odeš malo sjevernije od Sarajeva i iste ces scene vidjeti u Kiseljaku, Busovači, Vitezu, dijelu novog Travnika itd itd. Znam ih ja mnoge koji su zaklete ustaše, samo kada su u Sarajevu "šute i mute"!

Ove nase tzv. "hrvate" ne podnosim (cast izuzetcima) i zbog njih zelim da Hrvati gube.. A sto se pravih Hrvata iz Hrvatske tice, oni su vecinom super a i sam imam prijatelja u Splitu, Rijeci, Zagrebu..
Tako te već više volim, osobno popi.....m kad me netko stavlja u isti koš s fašističkim primitivcima. Nismo svi isti, a pogotovo u načinu ponašanja i razmišljanja nemamo ništa zajedničko s vašim malograđanima "Hrvatinama"
Harrys

Post by Harrys »

vodolija_33 wrote:nije ba... :( samo oni koji se rode tu, su Bosanci i Hercegovci .... i oni koji se tako osjec´aju :D
Ovo nema veze sa mojim pitanjem. :D
vodolija_33

Post by vodolija_33 »

Harrys wrote:
vodolija_33 wrote:nije ba... :( samo oni koji se rode tu, su Bosanci i Hercegovci .... i oni koji se tako osjec´aju :D
Ovo nema veze sa mojim pitanjem. :D
... a sve skupa nema veze s temom a ni veze s vezom, jel' de? :D:D
lahor

Post by lahor »

Zasto da ne navijamo za svoje susjede?Zasto mrziti one tamo sto posteno igraju i navijaju zbog idiota koji ce divljati bez obzira na ishod svake utakmice hrvatske reprezentacije.Hrvatska je susjedna zemlja i njima i nama jer svi zivimo u BiH.Sve ostalo sto oni rade i misle kao navijaci sve je samo politika....Nisu oni tako omiljeni u Hrvatskoj znam sasvim dobro i uzalud se svim silama uzdizu da su veci Hrvati od onih u Hrvatskoj.Gledajmo nogomet i navijajmo a pustimo huligane neka zakon sa njima rjesava.Zelim nasim susjedima da sto bolje prodju u Njemackoj a ova govna u Mostaru ostace i dalje govna jer oni drugacije neznaju.
Locked