Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??
- O'zone
- Globalni moderator
-
#427 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ovdje je odavno postalo opasno za zivot normalnih ljudi. I onda se ibretimo sto nam ljudi bjeze odavde?

Ovo je nista sta nas tek ceka nakon izbora.
-
#428 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Uzasno je sta se radi u Banja Luci, poceo je pravi lov na vjestice, jasno je kao dan da je policija u BL retardirana i nesposobna ali teorije o ogromnoj zavjeri su pretjerane. Otac malog Davida je izjavio cak i da je David silovan a to niko nije spomenuo.
Prvo je spominjan Filip Culum, tj otac preminulog je spominjao to, pa je onda poceo da prica kako je porodica Radjen kriva za ubistvo, pa onda je pocela prica o otmici 15 ljudi koji su oteli klinca. Pa onda pocinje zataskavanje od strane vrha policije.
Dodik je ludak i krimos i nacionalista, ali glup nije da u izbornoj godini dozvoli sebi luksuz da po svaku cijenu brani neke ludake koji su ( ako su ubili klinca ) pa to je skakanje sebi u stomak. A bez obzira sta sve mislili o njemu, on nije naivan nimalo.
Vaskovic previse diriguje Davoru Dragicevicu sta da govori, a Vaskovic je jedna kvalitetna luda...
Mali David nije bas sjajan i fin djecko kako se predstavlja ( a to ne umanjuje tugu sto je ljudski zivot izgubljen ).
Prosle godine je David Dragicevic brutalno prebio nekog klinca, izbio mu par zuba i slomio vilicu na Banj Brdu iznad Banja Luke, svi oni koji su ga znali iz grada znaju da je bio konfliktna licnost, a i da mu opijati nisu bili strani. Kod srba je tradicionalno ono o pokojniku sve najbolje pa haman niko ne zeli nista lose da kaze ali zna se to.
Jos jedna stvar koju ne razumijem, ne kontam kako otac kaze "ZNAM KO SU UBICE A NECU DA KAZEM" pa ja bih za bliznjeg svog otisao na prvu tv i rekao imenom i prezimenom ko mi je ubio najblizeg. Ako se boji medija u RS neka dodje u Sarajevo. Nema sanse da bi ga neko odbio.
Prvo je spominjan Filip Culum, tj otac preminulog je spominjao to, pa je onda poceo da prica kako je porodica Radjen kriva za ubistvo, pa onda je pocela prica o otmici 15 ljudi koji su oteli klinca. Pa onda pocinje zataskavanje od strane vrha policije.
Dodik je ludak i krimos i nacionalista, ali glup nije da u izbornoj godini dozvoli sebi luksuz da po svaku cijenu brani neke ludake koji su ( ako su ubili klinca ) pa to je skakanje sebi u stomak. A bez obzira sta sve mislili o njemu, on nije naivan nimalo.
Vaskovic previse diriguje Davoru Dragicevicu sta da govori, a Vaskovic je jedna kvalitetna luda...
Mali David nije bas sjajan i fin djecko kako se predstavlja ( a to ne umanjuje tugu sto je ljudski zivot izgubljen ).
Prosle godine je David Dragicevic brutalno prebio nekog klinca, izbio mu par zuba i slomio vilicu na Banj Brdu iznad Banja Luke, svi oni koji su ga znali iz grada znaju da je bio konfliktna licnost, a i da mu opijati nisu bili strani. Kod srba je tradicionalno ono o pokojniku sve najbolje pa haman niko ne zeli nista lose da kaze ali zna se to.
Jos jedna stvar koju ne razumijem, ne kontam kako otac kaze "ZNAM KO SU UBICE A NECU DA KAZEM" pa ja bih za bliznjeg svog otisao na prvu tv i rekao imenom i prezimenom ko mi je ubio najblizeg. Ako se boji medija u RS neka dodje u Sarajevo. Nema sanse da bi ga neko odbio.
- JThomas
#429 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
i potpuno ista, prekopirana priča apologeta sa dženanove teme.
u oba slučaja pričate da ubijeni "nije bio cvjećka" - a režimska je verzija da je nesreća, da motiva nema. koja je poenta pisati kakav je bio, ako je slučajno? jasno je - hajd' šta ima veze, šta se bunite i pitate, kako možete nama da ne vjerujete...ili što bi tamo rekli - cigani se napiju i ubiju čovjeka.
u oba slučaja pričate da ubijeni "nije bio cvjećka" - a režimska je verzija da je nesreća, da motiva nema. koja je poenta pisati kakav je bio, ako je slučajno? jasno je - hajd' šta ima veze, šta se bunite i pitate, kako možete nama da ne vjerujete...ili što bi tamo rekli - cigani se napiju i ubiju čovjeka.
-
#430 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Nije bitno kakav je momak bio, samo sam spomenuo da se idealizuje pokojnik.
Ako je ubijen treba naci krivca... Ja sam ubjedjen da ako ima zataskavanja, nije da se sakrije ubica vec da se sakrije nesposobnost Lukaceve policije koja je cirkus ...
Trenutno je u RS najmanje bitan David, vise je bitan bunt protiv vlasti. Zao mi je sto je djecko vecini tih bundzija najmanje bitan, jadna porodica koja je ostala bez njega ... A kad sve ovo prodje nesretni Davor i Suzana ce ostati sami sa cerkicama svojim, u svom pobrkanom svijetu prepunom bola a svi ovi koji se busaju i kacaju uz njih ce otici svojim kucama bezbrizni.
Ako je ubijen treba naci krivca... Ja sam ubjedjen da ako ima zataskavanja, nije da se sakrije ubica vec da se sakrije nesposobnost Lukaceve policije koja je cirkus ...
Trenutno je u RS najmanje bitan David, vise je bitan bunt protiv vlasti. Zao mi je sto je djecko vecini tih bundzija najmanje bitan, jadna porodica koja je ostala bez njega ... A kad sve ovo prodje nesretni Davor i Suzana ce ostati sami sa cerkicama svojim, u svom pobrkanom svijetu prepunom bola a svi ovi koji se busaju i kacaju uz njih ce otici svojim kucama bezbrizni.
- JThomas
#431 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
ali da ipak napomenemo da nije bio sjajan, da je bio konfliktan i da se drogirao. iako nije bitno, i iako je smrt slučajna. k'o što je i kod dženana snimak nestao, iako se na njemu svakako ništa nije moglo vidjeti.
-
#432 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Momak je bio kakav je bio, zavrsio je kako je zavrsio ( ne dao bog nikome ) a istina ce se saznati nadam se ...JThomas wrote:ali da ipak napomenemo da nije bio sjajan, da je bio konfliktan i da se drogirao. iako nije bitno, i iako je smrt slučajna. k'o što je i kod dženana snimak nestao, iako se na njemu svakako ništa nije moglo vidjeti.
Policija je objavila previse sto se tice ovog slucaja, ukljucili su oca u istragu a nisu smjeli, podijelili dokaze sa njim a ne trebaju po proceduri, govorio je pred skupstinom sto je presedan. On napada ljude i kleveta bez ikakvog dokaza i to nikom nista jer je izgubio sina ali pretjeruje se...
Policija znaci krije a ovi drugi imaju dokaze samo ne znam na koje dokaze misle ?
Onaj koji dokazuju da je Davida ubio Filip Culum? Ili onaj koji pokazuje da je Filip rodjak Darka Culuma? Mozda misle na dokaze da su Davida pretukli kod Masinske škole metodom "meksičke kase"? Ili na one da je presretnut na trgu Krajine i otet te ugusen u lavoru mutne vode pune fekalija? Na dokaze da ga je policija otela, ili dokaze da je silovan u kuci porodice Radjen ... ?
Ima ih mnogo, mjenjaju se svaki dan... Ustv mjenja ih Slobodan Vaskovic kao prvi CSI Istrazitelj u BIH.
-
-
#434 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
radostan dan wrote:tako što slučaj još nije zatvoren.farisovo wrote:Kako ce neko "odgovarati po zakonu" za ubistvo, krivicu ili propust, ako je zvanicni stav istrage mup-a da se radi o samoubistvu?radostan dan wrote:
ako ima ubica, ili krivaca, ili propusta...nek odgovaraju kako treba i po zakonu, bez obzira na ime ili prezime.
no, ovdje na žalost, kod nekih nije o tome riječ..a ja volim da -neke- podsjetim na tu činjenicu.
edit- ovo nisam primjetio da si napisao -da se radi o samoubistvu-..
nigdje lukač nije rekao da je riječ o samoubistvu, već o zadesnoj smrti izazvanoj utapanjem u rijeci, što su oba patologa potvrdila.
Ja koliko se sjecam te Crkvene rijeke, to nije rijeka vec kanalizacijski potok.
-
#435 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Voda il sta vec iz te kanalizacije, i ono sto je nadjeno u tijelu/plucima Davida, analiza ? Jel ista ? Ili se ta tekucina nije nikad ni provjeravala ?
Kazu pricao otac u skupstini ? Pa normalno da ce mu dat da se obrati kad hiljade ljudi na trgu svaku noc bude... drma se stolica, odose glasovi. Inace bi bio samo jedan "narkoman" manje, a sto Lukac sat i po vazi na skupstini, pa mlati i prica, satro cita sta je policija uradila , i sto Cavicu kaze, bukvalno, da bi on po kratkom postupku da su njegova djeca maltretirana kao Caviceva ?
Ne znam, al' cista posla nisu.
Nije se momak ni ohladio a policija sve okuplja, vrh policije, tuzioce, patologe pm i pravi press.

Kazu pricao otac u skupstini ? Pa normalno da ce mu dat da se obrati kad hiljade ljudi na trgu svaku noc bude... drma se stolica, odose glasovi. Inace bi bio samo jedan "narkoman" manje, a sto Lukac sat i po vazi na skupstini, pa mlati i prica, satro cita sta je policija uradila , i sto Cavicu kaze, bukvalno, da bi on po kratkom postupku da su njegova djeca maltretirana kao Caviceva ?
Nije se momak ni ohladio a policija sve okuplja, vrh policije, tuzioce, patologe pm i pravi press.

- mO k3
#436 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Kopirano sam bl foruma... koji si tamo??llull wrote:Uzasno je sta se radi u Banja Luci, poceo je pravi lov na vjestice, jasno je kao dan da je policija u BL retardirana i nesposobna ali teorije o ogromnoj zavjeri su pretjerane. Otac malog Davida je izjavio cak i da je David silovan a to niko nije spomenuo.
-
#437 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
A zna se ko najbolje aftere pravi po BL i ko ima dobru robu ... Sin jedne osobe koju si spomenuo u ovom postu.ultrajvosa 1987 wrote:Voda il sta vec iz te kanalizacije, i ono sto je nadjeno u tijelu/plucima Davida, analiza ? Jel ista ? Ili se ta tekucina nije nikad ni provjeravala ?
- JThomas
#438 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
ali sve su iste mantre objektivnih i nezainteresovanih apologeta vlasti.
- zašto otac ne kaže, ja bih rekao. a kad nešto kaže - kako to smije da kaže, to je kleveta
- gdje su mu dokazi (kao da je on organ postupka, kao da on može i treba da prikuplja dokaze)
- neka se završi postupak, ne treba letiti (a oni rekli svoje, šta je to za njih)
- zašto bi neko rizikovao fotelju radeći nezakonitosti
- jel ti znaš bolje od doktora
- zašto bi neko ubio nekoga

- zašto otac ne kaže, ja bih rekao. a kad nešto kaže - kako to smije da kaže, to je kleveta
- gdje su mu dokazi (kao da je on organ postupka, kao da on može i treba da prikuplja dokaze)
- neka se završi postupak, ne treba letiti (a oni rekli svoje, šta je to za njih)
- zašto bi neko rizikovao fotelju radeći nezakonitosti

- jel ti znaš bolje od doktora
- zašto bi neko ubio nekoga

-
#439 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Slucaj osudjen na propast kao i cijela drzava.
- mO k3
#440 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
lukac..??llull wrote:A zna se ko najbolje aftere pravi po BL i ko ima dobru robu ... Sin jedne osobe koju si spomenuo u ovom postu.ultrajvosa 1987 wrote:Voda il sta vec iz te kanalizacije, i ono sto je nadjeno u tijelu/plucima Davida, analiza ? Jel ista ? Ili se ta tekucina nije nikad ni provjeravala ?
- mO k3
#441 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
ne mpzes odma u startu reci , zapravo protesti traju eto 53 dana vecNadzorna_ploca wrote:Slucaj osudjen na propast kao i cijela drzava.
-
#442 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
@JThomas
Vidjecemo, vrijeme ce pokazati svoje nadam se i da ce se konacno saznati sto se tacno desilo sa malim Dragicevicem.
A do tada, mozda zivimo u Matrix-u ....
Jer ocigledno mi ne znamo nista a ti npr znas sve ...
@mO K3
A jebem ga, Cavic mali ... Redovan gost BL underground klubova,kazu voli prodati, voli pokloniti ...
Vidjecemo, vrijeme ce pokazati svoje nadam se i da ce se konacno saznati sto se tacno desilo sa malim Dragicevicem.
@mO K3
A jebem ga, Cavic mali ... Redovan gost BL underground klubova,kazu voli prodati, voli pokloniti ...
Last edited by llull on 17/05/2018 08:51, edited 1 time in total.
- mO k3
#443 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
llull wrote:@JThomas
@mO K3
A jebem ga, Cavic mali ... Redovan gost BL underground klubova, voli prodati, voli pokloniti ...

-
#444 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ali moram priznati, nisam vidio ... samo sam cuo price od ljudi koji ga dobro poznaju i to sa vise strana.
Ali sretao sam ga na takvim mjestima, sto i ne mora da znaci da je bas tako kako se prica.
Ali sretao sam ga na takvim mjestima, sto i ne mora da znaci da je bas tako kako se prica.
-
#445 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Nema veze sa protestima. Vec sa mesetarenjem, politizacijom, korupcijom, lazima i nesposobnoscu.mO k3 wrote:ne mpzes odma u startu reci , zapravo protesti traju eto 53 dana vecNadzorna_ploca wrote:Slucaj osudjen na propast kao i cijela drzava.
Ovdje vise nikome ne mozes vjerovati. Potpuna istina sta se desilo je ugasena onog momenta kad je decko ubijen.
- mO k3
#446 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
a stas ti na tim mjestimallull wrote:Ali moram priznati, nisam vidio ... samo sam cuo price od ljudi koji ga dobro poznaju i to sa vise strana.

-
#447 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Hahahahah ah jbg ...
Volim muziku, a i bavim se njom ...
- mO k3
#448 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
ok ,okllull wrote:Hahahahah ah jbg ...

-
#449 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ma ne zna, jasno je kao dan da je policija traljava i retardirana.
Ja sam vise ubjedjen da pokusavaju da sakriju svoje greske, jer nacin na koji je momak dospio u Crkvenu i ne znaju.
Ja evo ne znam sta da mislim, da li je ubijen ili je sam nastradao, mene samo nervira to mjenjanje price na trgu...
Cirkus proces, cirkus grad, cirkus narod ...
Ja sam vise ubjedjen da pokusavaju da sakriju svoje greske, jer nacin na koji je momak dospio u Crkvenu i ne znaju.
Ja evo ne znam sta da mislim, da li je ubijen ili je sam nastradao, mene samo nervira to mjenjanje price na trgu...
Cirkus proces, cirkus grad, cirkus narod ...
- JThomas
#450 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
ja ne znam ništa. ne znaš ni ti. ali nervira te što ljudi traže da se sazna...