hahaha, to je specijalni smrad koji smrdi samo hrvatima
idite u kanton, nema vam druge.-
ma hajde gledaj to sa pozitivne strane. sad možeš ispuštati vjetrove koliko te volja a da se ništa ne osjeti.hadzinica wrote:otvorila balkon da mi udje malo svjeze have...20 sec...zatvorila balkon...sad mi smrdi u sobi...![]()
a fakat kako zna na alipasinu smrditiHaris.ba wrote:Imas li detelja? Ja sve kontam sta ono smrdi, pretpostavljao sam, al nisam siguran bio. Jesi siguran da su OTROVNI gasovi?uzmimerikardo wrote:I na alpashinu nas zaprashuju iz Bitumenke samo ispuste otrovne gasove fol diskretno po noci, nemozes prozora otvoriti. Potrovashe nas sistematski
sad si i ti malo pobrkao lonciceSplinter wrote:pobrko si loncice, dio gdje se nalazi farma jeste u nadleznosti SDA ali dio od poljoprivrednog zemljista(to je onaj dio sa kukuruzima ako si kada prolazio u blizini kolektora za prociscavanje vode koji i ne postoji) pa tamo do Dobrosevica je u nadleznosti opcine Novi Grad pa samim time i SDP-a..samo malo wrote:Sto SDP, pa to je opcina Ilidza, a onda je u nadleznosti SDA, kako opcina tako i kanton
Feudalizam!fatality wrote: ni taj put ne pripada kompletan novom gradu , naime pola je novi grad pola ilidza
bas se sada moze vidjeti paradoks , put je pravo propao i sada se ponovo asfaltira , samo je problem sto se polovina asfaltira , tj. onaj dio koji pripada ilidzi , a onaj dio sto pripada novom gradu stoji kako stoji
mozda i slikam kada budem ponovo prolazio , bas zanimljiva stvar
Uzas na farmi se nastavlaj i ovih dana jer gospoda koriste kisu da sto vise saperu i operu sve sto ima na farmiidicaa wrote:@Bekime...moja radna kolegica stanuje u Doglodima....bila sam kod nje i sve to dozivjela....uzas....
Bekime gdje ti je gradjevinska dozvola za kucu?? Farma je ima a ti?Bekim wrote:Uzas na farmi se nastavlaj i ovih dana jer gospoda koriste kisu da sto vise saperu i operu sve sto ima na farmiidicaa wrote:@Bekime...moja radna kolegica stanuje u Doglodima....bila sam kod nje i sve to dozivjela....uzas....
Do Pejtona dismr u ljetnjim mjesecima kada zefir sa sjeverozapada puhne. Zgrada, plaćeno sve, još 1972.g......Grad se širi, pa kada su mogli ukinuti ''Vasu Miskina Crnog'', mogu izmjestiti i ovu ''miomirisnu'' farmu krava.neki wrote:Bekime gdje ti je gradjevinska dozvola za kucu?? Farma je ima a ti?Bekim wrote:Uzas na farmi se nastavlaj i ovih dana jer gospoda koriste kisu da sto vise saperu i operu sve sto ima na farmiidicaa wrote:@Bekime...moja radna kolegica stanuje u Doglodima....bila sam kod nje i sve to dozivjela....uzas....