pa tako reci! da znamo odakle potice podatak da zukic nema konkurencije i da mu je emisija za kratko vrijeme jedna od najgledanijih! guzni haveriAbu FEED el-Castro wrote:A jesil ga to ti pritjero?Ahmmed wrote:Imamawerick wrote: a kakve ovo veze ima sa zukicem?Nervira me što krije da je iz Srebrenice, a kad ga neko "pritjera",onda je porijeklom...
Meni je doduse odmah prizno
Smijenjen Amir Zukic
Moderator: anex
-
mawerick
- Abu FEED el-Castro
E jes vala nema stamawerick wrote:pa tako reci! da znamo odakle potice podatak da zukic nema konkurencije i da mu je emisija za kratko vrijeme jedna od najgledanijih! guzni haveriAbu FEED el-Castro wrote:A jesil ga to ti pritjero?Ahmmed wrote: ImaNervira me što krije da je iz Srebrenice, a kad ga neko "pritjera",onda je porijeklom...
Meni je doduse odmah prizno
- ja_sarajevo
veceras pise da je zukic i dalje urednik IP 
-
Deset u pola
Očigledno je da je traktorista preuzeo kontrolu nad BHT-om.
Ali to nije njegov glavni cilj.
Ono što on želi je uništenje svega što makar malo podsjeća da ovdje postoji neka država.
BHT je jedna od tih stvari.
Ali to nije njegov glavni cilj.
Ono što on želi je uništenje svega što makar malo podsjeća da ovdje postoji neka država.
BHT je jedna od tih stvari.
- Fair Life
Intervju...Deset u pola wrote:Očigledno je da je traktorista preuzeo kontrolu nad BHT-om.
...
http://www.startbih.info/Default.asp?broj=218&ID=153
-
Nancy Drew
-
Vingo
Sjeme zla je ostalo....ko i u svakom horroru.Nancy Drew wrote:Pa recimo da su mu se SVI uvlačili i poslije priče o referendumu ... što je najtragičnije...Vingo wrote:Ja ne mogu da se sjetim nikoga ko mu se onomad nije uvlacio...prije price o referendumu...Sava Savanovic Slobo se povampirio. Samo u pogresnoj drzavi.Nancy Drew wrote:Haj' bogati ... mene i onako ne shvataju ozbiljno ...![]()
I kad napišem da je Dodik kupio Fahru i da će to biti veći problem nego ova šuplja Mišković - Selimović i sve...danas naslovnica Oslobođenja C.D.P. i presuda a Fahro ništa.
Stvari su crne (medijski) da crnje ne mogu biti al eto ja sam Tokićeva, Haretova
...umal' me u banat ne poslaše kad sam govorila o Dodiku ono što i S. Bosna (vjerovali ili ne) danas piše ....
A kad se sjetim Bakira H. i Mićka na Srni prije par mjeseci ... tog uvlačenja....e zemljo, otvori se ... al' eto ... sve dođe na svoje ...
I kako ono završi LeptiricaS koLcem il' bez, zaboravila sam
![]()
-
Nancy Drew
-
Vingo
Dobar....poeticno, sto bi rek'o kolega.prleitihi wrote:pred kim/čim se povlačim?Nancy Drew wrote:Odmah se povlačiš![]()
Tragedija jeste što su ga SVI o kojima govoriš podržavali i nakon svih njegovih svinjarija.
Ne sporim da nije bilo moguće čitati iz kašika što će od njega postati ali držati mu stranu i nakon izbora i referenduma i psovki i pljuvanja i mrškanja i šamaranja i prijetnji (pa ga još takvog nazvati boljim dijelom BiH i opet mu se otvoreno ulizivati i hvatati za nogavice - sve ne bi l' se dobila koja mrvica).... e to je prle svinjarija najveća ... veća i od njegove.
svi ti koji su mu i nakon referendumskih ubleha..i mrškanja..itd.."držali stranu".. danas su tu gdje jesu - u opoziciji!
oni koji su mu se odlučno verbalno suprotstavili..danas su tu đe jesu - s njim u koaliciji!
-
prleitihi
nensi..nensi..ja ne sumnjam da si ti vrsna prognozerka..(iako..još uvijek čekam taj link iz vakta kad su svi bili zadovoljni sa mićom..a ti si..eto..znala da je on kabadahija..četnik..itd..)..ok..ostavimo ovaj put u ćoše priče šbb kbb..uhvatimo se onoga što imamo..situacija na terenu kaže sljedeće..u vlasti imamo pdp i radom za boljitak..koji su osvojili puno..puno manje glasova negoli sdp..što govori da je teza koalicija' je izbor koji su napravili glasači goli kurac..a i veoma mi je interesantno (i potpuno novo) razmišljanje U opoziciji i jesu zato što su mu držali stranu ..znači..svi koji se verbalno bore protiv miće trebaju u koaliciju s njim..pa time samo potvrđuješ onu zajebanciju..borim se protiv mog koalicionog partnera..dodika..puštajući ga u federalno vladu..Nancy Drew wrote:Izvrsno zapažanje ... vidiš kako 'nadođeš'. U opoziciji i jesu zato što su mu držali stranu
![]()
A 'koalicija' je izbor koji su napravili glasači ... priznaćeš, izborni rezultati su kreirali ovakvu vlast.
Mada da je bilo do Zlaje zagrlio bi se on sa Mićkom bez problema (k'o onomad u Doboju) pa bi Mićko danas, umjesto jednog ministarstva imao tri
.... Sad, kolika bi to bila sreća po nas jasno je, valjda ...
-
gap
Ej, fakat ste skroz otišli s teme.
Vidim u novinama ovu strahotu od smjene Amira. Bio sam za vikend na moru pa i ne znam šta se desi. Gledao sam Javnu tajnu u četvrtak i rekoh svojima: majstore, to i bi. Sad vidim da su ga smijenili, pa j..im mater režimsku. Novinarski anonimusi Agović i Voćkić otjeraše Zukića. To je jedina emisija zbog koje je vrijedilo gledati crni BHT i sad i nje nema. Mrak.
Vidim u novinama ovu strahotu od smjene Amira. Bio sam za vikend na moru pa i ne znam šta se desi. Gledao sam Javnu tajnu u četvrtak i rekoh svojima: majstore, to i bi. Sad vidim da su ga smijenili, pa j..im mater režimsku. Novinarski anonimusi Agović i Voćkić otjeraše Zukića. To je jedina emisija zbog koje je vrijedilo gledati crni BHT i sad i nje nema. Mrak.
-
Vingo
ajoj, pa nisu bas anonimusi....ti si mozda samo mlad, pa ne pamtis dalje od Zukica...gap wrote:Ej, fakat ste skroz otišli s teme.
http://www.bhdani.com/arhiva/78/tekst478.htm
-
Nancy Drew
-
mawerick
pa, ljudi moji, zar zukicev potez nije proziran?! malo je reci. zasto nije govorio ranije? od same uspostave BHT-a, situacija je bila jasna. u programu se to moglo vidjeti. sterilno, izbalansirano, mnogo puta su vise drzali stranu RS-u... koliko je zukic na mjestu urednika IP? ima li kakve promjene u programu? nema. pardon, ima u scenografiji
a, sad kad je fotelja uzdrmana, zukic otkrio toplu vodu. halo!
duska je to savrseno jasno rekla i to je to. ko je citao, naravno. da je zukic profesionalac, kao sto govori, ponudio bi ostavku i sazvao konferenciju za novinare. pa, bujrum! a, ovako, samo je potvrdio da je bit fotelja u kojoj je sjedio proteklo vrijeme i iz koje nije uradio nista na poboljsanju programa. i on bi sada rado na FTV
duska je to savrseno jasno rekla i to je to. ko je citao, naravno. da je zukic profesionalac, kao sto govori, ponudio bi ostavku i sazvao konferenciju za novinare. pa, bujrum! a, ovako, samo je potvrdio da je bit fotelja u kojoj je sjedio proteklo vrijeme i iz koje nije uradio nista na poboljsanju programa. i on bi sada rado na FTV
-
gap
Hahaha. Mawerick ti si proziran a ne Amir. Čovjek je valjda trpio i nadao se boljem, i više nije mogao. A Duška je kako vidim jedina od novinara i medijskih stručnkjaka anketiranih ovih dana koja misli jednako kao Agović i Voćkić. Vidim, kako prelisatavam novine od ovih dana da ona jedina nije stala uz Amira. Da nije fol u tome da ona puca na Amirovu poziciju.
Ili si ti sam Duška.

-
broj1
A kako bi bilo da promjenite naslov teme u "mawerick citira sam sebe" uz anketu na pitanje "imal' iko kome se svidja zukic da mu mawerick nije replicirao?"
uz toliko informacija govoriti o petoj koloni....malo sutra! bice da ga je neko od zukica redovno primao , pa nam sad ovdje sipa podatke o pilpmetru i slicne gluposti....
uz toliko informacija govoriti o petoj koloni....malo sutra! bice da ga je neko od zukica redovno primao , pa nam sad ovdje sipa podatke o pilpmetru i slicne gluposti....

....e zemljo, otvori se ... al' eto ... sve dođe na svoje ...