Smijeniti Zeljka Komsica!!!!

Treba li Zeljko Komsic dati ostavku ili biti smijenjen?

Poll ended at 13/01/2007 21:07

a) DA
8
10%
b) NE
70
90%

Total votes: 78

horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Jok, kod njih bio stodnevni i onda sjeli vikinzi, dogovorili se i od tad mir :D:D:D
lindjo

Post by lindjo »

kub lajkan wrote:
lindjo wrote:mogli su zlaji dat da bude makar portir pred spiricevom stenarom :roll: ...i na kraju svi sretni... :)
Nema smisla da tebi uzima hljeb iz usta... :D
ja begovski ustupam mjesto garibima:D ,nije beg cicija 8-)
inace jos jedan isprdak ..Image

p.s.zlajakane.....morete se mjenjati,ti sabahom,zlaja aksamom,kud cobhan,tu i vjerna..
Image

edit-smajo
Last edited by lindjo on 09/01/2007 02:43, edited 1 time in total.
kekec

Post by kekec »

horns&drums wrote:Jok, kod njih bio stodnevni i onda sjeli vikinzi, dogovorili se i od tad mir :D:D:D
Kakvu li si ti rupu u tom njihovom Ustavu nasao? :-)
Ako ima jos koja, objavi da se jos neko zezne i
dodje u tu hladnocu. :-D
A jedno pitanje, imas li ti, po tom Ustavu, pravo na
jeftiniju pivu? Kazu, skupa i to dobro. :D
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Samo ako si iz Bosne tj snalazljiv :wink:

Pa eto, sam procijeni :D:D
kekec

Post by kekec »

horns&drums wrote:Samo ako si iz Bosne tj snalazljiv :wink:
Pa eto, sam procijeni :D:D
Ispunjavam uslove, a i rupe su mi drage. :)
Iako neces ovako javno, vidim da ima jos rupa.
Naci cu i ja sebi jednu, pa kud´puklo, da puklo. :-D :-)
kub lajkan

Post by kub lajkan »

lindjo wrote:
kub lajkan wrote:
lindjo wrote:mogli su zlaji dat da bude makar portir pred spiricevom stenarom :roll: ...i na kraju svi sretni... :)
Nema smisla da tebi uzima hljeb iz usta... :D
Ovo iz tvoje seoske ergele? Ti i Fatmir u tandemu? :D
lindjo

Post by lindjo »

kub lajkan wrote:
lindjo wrote:
kub lajkan wrote: Nema smisla da tebi uzima hljeb iz usta... :D
Ovo iz tvoje seoske ergele? Ti i Fatmir u tandemu? :D
ne ,nego zlajina zivotinsjka farma ...evuluirali...sad vele ,cetri noge dobre,2 nogare lose :lol:
Republic of Bosnia

Post by Republic of Bosnia »

haris ubleha wrote:
Nekako s proljeća wrote::)

Daj , haris ubleha, izmijeni makar naslov teme pa ti se možda i pridruzimo na njoj i pomognemo ti da prevaziđeš to stanje u kojem jesi .Ako ništa, bar ti rezultati ankete, to jasno kažu.

poz
Moram priznati da mi rezultati ankete nisu jasni. Lagumdzijih pijun, komunjara Komsic se u Predsjednistvu, prilikom glasanja o predsjedniku Vlade BiH, otvoreno i drsko suprotstavio profesoru doktoru gospodinu Silajdzicu. A ja znam, da sve sto uradi prof. dr. gosp. Silajdzic, uradi to za dobrobit bosnjackog naroda. Zato sam stavio ovakav naslov... sada mi nista nije jasno :shock: Kako neko ko je protiv Silajdzica, moze biti dobar za Bosnu i Bosnjake... tu mora biti neke skrivene namjere i zato mi je ovaj Komsic sumnjiv. Podmece Bosnjaka Terzica kontra Srbina Spirica kojeg podrzava Silajdzic... Ne znam... ali mislim da zeli unijeti razdor medju nama isto kao njegov stranacki sef Lagumdzija.
E, ja mislim da se ovaj Ublehas zajebaje.......ili mozda ja slabo posjecujem forum?
seiko22
Location: "REPUBLIKA SRPSKA IS GENOCIDAL PRODUCT AND SHOULD BE ABOLISHED " Prof. Francis A. Boyle

Post by seiko22 »

karanana wrote:Jao sarkazma, kipi iz ublehe. Ma ne interesuje me za koga je glasao, Bosnjaka, Srbina, Zidova. Jedino sto ga krivim je to sto je glasao za nesposobnog Terzica koji nista nije uradio. On bi da ja glasam dobio najmanje bodova pa nek je on najveci Bosnjak na svijetu, briga me za to. Ustvari ja mislim da je Vrankic bio najkompetentniji za ovaj posao.
ama "karanana", nemoj tako, pa "pjano" je jedino progovorio trezveno koliko znace ministarska mjesta koje "kontrolisu" SDA , SBiH, procitaj,

Dodik će kontrolisati Vijeće ministara BiH?

Unutar vodstva SDA, sazaje Oslobođenje, raste nezadovoljstvo zbog, navodno, loše trgovine oko ministarskih mjesta u Vijeću ministara. Na ovo je prvi upozorio odlazeći premijer državne Vlade i zamjenik predsjednika SDA Adnan Terzić primijetivši da je SNSD Milorada Dodika uz premijersku funkciju i mjesto ministra civilnih poslova, mimo prvobitnih očekivanja, dobio i čelno mjesto u Ministarstvu vanjske trgovine i ekonomskih odnosa.

“Kroz premijersku i pomenute ministarske pozicije Dodik će kontrolisati 60 do 70 posto civilnih poslova i ekomskih nadležnosti državne Vlade”, tvrdi jedan od naših sagovornika iz SDA i zaključuje da su Bošnjaci, shodno tome, loše prošli u raspodjeli moći.
:D :D
kicky

Post by kicky »

Republic of Bosnia wrote:
haris ubleha wrote:
Nekako s proljeća wrote::)

Daj , haris ubleha, izmijeni makar naslov teme pa ti se možda i pridruzimo na njoj i pomognemo ti da prevaziđeš to stanje u kojem jesi .Ako ništa, bar ti rezultati ankete, to jasno kažu.

poz
Moram priznati da mi rezultati ankete nisu jasni. Lagumdzijih pijun, komunjara Komsic se u Predsjednistvu, prilikom glasanja o predsjedniku Vlade BiH, otvoreno i drsko suprotstavio profesoru doktoru gospodinu Silajdzicu. A ja znam, da sve sto uradi prof. dr. gosp. Silajdzic, uradi to za dobrobit bosnjackog naroda. Zato sam stavio ovakav naslov... sada mi nista nije jasno :shock: Kako neko ko je protiv Silajdzica, moze biti dobar za Bosnu i Bosnjake... tu mora biti neke skrivene namjere i zato mi je ovaj Komsic sumnjiv. Podmece Bosnjaka Terzica kontra Srbina Spirica kojeg podrzava Silajdzic... Ne znam... ali mislim da zeli unijeti razdor medju nama isto kao njegov stranacki sef Lagumdzija.
E, ja mislim da se ovaj Ublehas zajebaje.......ili mozda ja slabo posjecujem forum?
To je i men bila prva, a onda kontam da nije AID došo pa likvidiro onog starog ublehaša i stavio nekog svog dispečera.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

haris ubleha wrote:
forUMASH wrote:....ma sega ste prava....ko biva on sad cool zato sto je glasao za Bosnjaka, a to sto ni ponudjeni Bosnjak ni Srbin kurcu nevaljaju za kandidovanu poziciju, mozemo macku o rep....sad cete se jos peglati do krvi oko ovoga na narednih deset stranica...
....sve vas treba Sahbazu.... :oops:
Komsic je doveo do nejedinstva u radu Predsjednistva. Silajdzic i Dodik (vjerovatno i Tihic) su sve lijepo dogovorili: da se gradi koridor 5c, da se donese novi "moderni ustav", da se jaca ekonomija, da Srbima i Hrvatima pripadnu mjesta predsjednika Vlade i najvaznija ekonomsko-monetarna ministarstva, a Bosnjacima administrativna ministarstva...
Sve je, dakle, lijepo dogovoreno od strane stranaka pobjednica na izborima, a onda ovaj Komsic, ocigledno od nekoga instruiran (Lagumdzija?), pokusava srusiti dogovor, odnosno koaliciju Silajdzica i Dodika. Mislim da bi bilo moralno da odstupi.
Ako ce ganjati jednoumlje, onda nam ne trebaju trojica vec samo jedan.
Hvala bogu pa neko misli svojom glavom i ne voli da se tali.
Od dva preostala zla, Zeljko je glasao za manje zlo.
aNTropocentrio

#62 Re: Smijeniti Zeljka Komsica!!!!

Post by aNTropocentrio »

haris ubleha wrote:
aNTropocentrio wrote:Jednostavno priznaj... pališ se na Silajdžića :lol:
Najlakse je vrijedjati i etiketirati patriote koji su za Bosnu i bosnjacki narod. Jeli Haris p..er ako mu je drazi Spiric nego Terzic? Profesor doktor gospodin je toliko uradio za bosnjacki narod da ce ga istorija upamtiti. :wink:
Moja opaska se odnosila na tvoje nekritičko idolopoklonstvo prema VELIKOM PREDIVNOM SAVRŠENOM GOSPODINU... PROFESORU DOKTORU
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Ne valja ni Komšić?
pitt

Post by pitt »

manijak1 wrote::oops: Ne valja ni Komšić?
dugo je i valjao....znajuci nas mentalitet :D:D:
Vodenjak

#65 Re: Smijeniti Zeljka Komsica!!!!

Post by Vodenjak »

haris ubleha wrote:
Grom iz vedra neba wrote:
haris ubleha wrote: Sve je to OK, ali ne mijenja cinjenicu da je Komsic u dogovoru sa Lagumdzijom htio pokvariti dogovor Silajdzica i Dodika o tome da Srbi preuzmu glavne funkcije u drzavi. Sreca da je tu njihovu perfidnu igru prepoznao profesor doktor gospodin Silajdzic i svoj glas dao Spiricu. Da se to nije desilo, krkan Dodik bi opet zaprijetio referendumom i sve bi otislo u neku stvar. Ovako, zahvaljujuci profesoru doktoru i velikom gospodinu Silajdzicu imamo vlast na drzavnom nivou... mandatara iz RS-a, ministre vanjske trgovine i civilnih poslova isto iz RS-a, onda ministre finansija, saobracaja i pravde iz reda hrvatskog naroda... A, ostalo je nesto i za Bosnjake: ministarstva odbrane, sigurnosti i ljudskih prava... 8)
Najgore je kada covjek pokusava biti ironican, ali mu to ne uspijeva...pateticno...bio si interesantniji dok si pljuvao. U svakom slucaju da sam na tvom mjestu ja bih se debelo zabrinuo, izadji djete nekad malo s rajom, odmori, odigraj s rajom jednu na male...ovako cini se sve vise da ova tvoja "ublehaska" uloga vuce na patologiju...ovo je fakat dobronamjeran savjet... :(
Grome, napredujes... do jucer nisi znao brojati do 5, morao sam te nauciti da je ministar na celu necega sto se zove ministarstvo... a vec danas... opaaaa... koristis izraze kao "ironican", "pateticno", cak i "patologija"... Nesto bih ti rekao, ali imam opomenu pred ban... :wink: ... ali mozes pretpostaviti sta mislim... znas ti dobro sta ti zelim reci, ali ne mogu ovako javno... 8)
Hosh da ja? 8-)

:D :D :D
Vodenjak

Post by Vodenjak »

lindjo wrote:a da smo popushili prikom raspodjele fotelja-nema sumnje :roll:

jedno je sigurno,spiric bi bio mandatar vlade kad-tad,i u ma kojoj semi,(i sa sdp-om -tisuć posto,ali njih nejma u tim kombinacijama:( )
poenta je samo, sto je lepi hare pogrijesio sto ga je aminovo sad,a ne cekao jos koji mjesec,i drzao nas u kurcu,i haosu jos bar poal godine,da bi na kraju pristao na neminovno,ako i neko drugi na njegovom mjestu 8-

mogli su zlaji dat da bude makar portir pred spiricevom stenarom :roll: ...i na kraju svi sretni... :)
Ne znas ni sam sta je gore, ha stari "druze"?
Ako je Zlaja na vlasti, ode drzava u helac, ako ga nema, ode jos prije, ali ti nemas na koga lajati pa bi ga makar za portira da se imas po kome popishkiti, ha?
Eeeeeee... :-) :-) :-)

:D
manki

Post by manki »

ne dirati Komšića :x
Suicidal Siberian

Post by Suicidal Siberian »

Komsic je jedna najobicnija slina......kao i svi isprani peskiri iz SDP-a....bez grama kredibiliteta....
kub lajkan

Post by kub lajkan »

Suicidal Siberian wrote:Komsic je jedna najobicnija slina......kao i svi isprani peskiri iz SDP-a....bez grama kredibiliteta....
U potpisu: Sokrat :D
Suicidal Siberian

Post by Suicidal Siberian »

kub lajkan wrote:
Suicidal Siberian wrote:Komsic je jedna najobicnija slina......kao i svi isprani peskiri iz SDP-a....bez grama kredibiliteta....
U potpisu: Sokrat :D
Jok!!!

Ciril & Metodije :D
kekec

#71 Re: Smijeniti Zeljka Komsica!!!!

Post by kekec »

aNTropocentrio wrote:
haris ubleha wrote:
aNTropocentrio wrote:Jednostavno priznaj... pališ se na Silajdžića :lol:
Najlakse je vrijedjati i etiketirati patriote koji su za Bosnu i bosnjacki narod. Jeli Haris p..er ako mu je drazi Spiric nego Terzic? Profesor doktor gospodin je toliko uradio za bosnjacki narod da ce ga istorija upamtiti. :wink:
Moja opaska se odnosila na tvoje nekritičko idolopoklonstvo prema VELIKOM PREDIVNOM SAVRŠENOM GOSPODINU... PROFESORU DOKTORU
E ode namjera u sasvim drugom smjeru moj Haris. :)
Eto sta si "postigao", ispade da si zaljubljen u
Harisa, heroja sa bedema odbrane BiH. :D
E to ti i treba kada se upustas u igru sa "vatrom". :-)
Haj´sad´ jedno javno priznanje, ispovijest ili objasnjenje, da se raja vise ne provaljuju. :-D
Vodenjak

#72 Re: Smijeniti Zeljka Komsica!!!!

Post by Vodenjak »

kekec wrote:
aNTropocentrio wrote:
haris ubleha wrote: Najlakse je vrijedjati i etiketirati patriote koji su za Bosnu i bosnjacki narod. Jeli Haris p..er ako mu je drazi Spiric nego Terzic? Profesor doktor gospodin je toliko uradio za bosnjacki narod da ce ga istorija upamtiti. :wink:
E ode namjera u sasvim drugom smjeru moj Haris. :)
Eto sta si "postigao", ispade da si zaljubljen u
Harisa, heroja sa bedema odbrane BiH. :D
E to ti i treba kada se upustas u igru sa "vatrom". :-)
Haj´sad´ jedno javno priznanje, ispovijest ili objasnjenje, da se raja vise ne provaljuju. :-D
A ti ko nisi navikao na to ovdje? :?
I s Harisom i bRez njega! :-)

:D :D
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

harise ubleho, jel ovo anketa 'Koliko ima hepo-kockica na sarajevo-x'?. :D
sffovac

#74 Re: Smijeniti Zeljka Komsica!!!!

Post by sffovac »

haris ubleha wrote:Clan Predsjednistva BiH iz reda hrvatskog naroda treba biti smijenjen ili dati ostavku!!! Svojim glasom da mandatar Vlade BiH treba biti Adnan Terzic, a ne Nikola Spiric, Zeljko Komsic je doveo do nejedinstva u radu Predsjednistva i umalo izazvao krizu u zemlji.
Srecom, ostala dva clana Predsjednistva Haris Silajdzic i Nebojsa Radmanovic, u duhu koalicije njihovih stranaka SBiH i SNSD-a, bili su jedinstveni i glasali za Spirica. Tako je sprijecena podla Komsiceva namjera da za Bosnjake izbori barem jedno uticajno mjesto u buducoj drzavnoj vladi, pored ministra odbrane (vojske koje vise nema) i ministra za ljudska prava i izbjeglice (koji je toliko uticajan da strajkuje gladju zbog nemoci resora koji predvodi).
Komsicu, ostavka!!!!
jel ovo sarkasticno ?
Vodenjak

#75 Re: Smijeniti Zeljka Komsica!!!!

Post by Vodenjak »

sffovac wrote:
haris ubleha wrote:Clan Predsjednistva BiH iz reda hrvatskog naroda treba biti smijenjen ili dati ostavku!!! Svojim glasom da mandatar Vlade BiH treba biti Adnan Terzic, a ne Nikola Spiric, Zeljko Komsic je doveo do nejedinstva u radu Predsjednistva i umalo izazvao krizu u zemlji.
Srecom, ostala dva clana Predsjednistva Haris Silajdzic i Nebojsa Radmanovic, u duhu koalicije njihovih stranaka SBiH i SNSD-a, bili su jedinstveni i glasali za Spirica. Tako je sprijecena podla Komsiceva namjera da za Bosnjake izbori barem jedno uticajno mjesto u buducoj drzavnoj vladi, pored ministra odbrane (vojske koje vise nema) i ministra za ljudska prava i izbjeglice (koji je toliko uticajan da strajkuje gladju zbog nemoci resora koji predvodi).
Komsicu, ostavka!!!!
jel ovo sarkasticno ?
Ma jok...
Post Reply