Smijeniti Zeljka Komsica!!!!

Treba li Zeljko Komsic dati ostavku ili biti smijenjen?

Poll ended at 13/01/2007 21:07

a) DA
8
10%
b) NE
70
90%

Total votes: 78

kicky

#26 Re: Smijeniti Zeljka Komsica!!!!

Post by kicky »

haris ubleha wrote:Clan Predsjednistva BiH iz reda hrvatskog naroda treba biti smijenjen ili dati ostavku!!! Svojim glasom da mandatar Vlade BiH treba biti Adnan Terzic, a ne Nikola Spiric, Zeljko Komsic je doveo do nejedinstva u radu Predsjednistva i umalo izazvao krizu u zemlji.
Srecom, ostala dva clana Predsjednistva Haris Silajdzic i Nebojsa Radmanovic, u duhu koalicije njihovih stranaka SBiH i SNSD-a, bili su jedinstveni i glasali za Spirica. Tako je sprijecena podla Komsiceva namjera da za Bosnjake izbori barem jedno uticajno mjesto u buducoj drzavnoj vladi, pored ministra odbrane (vojske koje vise nema) i ministra za ljudska prava i izbjeglice (koji je toliko uticajan da strajkuje gladju zbog nemoci resora koji predvodi).
Komsicu, ostavka!!!!

O čemu pričaš čovječe božji. On je dao obrazloženje da je glasao prema tome koja od tri stranke koje su predložile mandatare ima najviše zastupnika, SDA ih je imao 9 - najviše. Ne mogu znati kakav će Komšić biti predsjednik, pošto je tek počeo s radom, ali mogu reći da prvi put od Daytona hrvatski narod predstavlja normalan čovjek (ako izuzmemo Križanovića).
erazmo

#27 Re: Smijeniti Zeljka Komsica!!!!

Post by erazmo »

kicky wrote:
haris ubleha wrote:Clan Predsjednistva BiH iz reda hrvatskog naroda treba biti smijenjen ili dati ostavku!!! Svojim glasom da mandatar Vlade BiH treba biti Adnan Terzic, a ne Nikola Spiric, Zeljko Komsic je doveo do nejedinstva u radu Predsjednistva i umalo izazvao krizu u zemlji.
Srecom, ostala dva clana Predsjednistva Haris Silajdzic i Nebojsa Radmanovic, u duhu koalicije njihovih stranaka SBiH i SNSD-a, bili su jedinstveni i glasali za Spirica. Tako je sprijecena podla Komsiceva namjera da za Bosnjake izbori barem jedno uticajno mjesto u buducoj drzavnoj vladi, pored ministra odbrane (vojske koje vise nema) i ministra za ljudska prava i izbjeglice (koji je toliko uticajan da strajkuje gladju zbog nemoci resora koji predvodi).
Komsicu, ostavka!!!!

O čemu pričaš čovječe božji. On je dao obrazloženje da je glasao prema tome koja od tri stranke koje su predložile mandatare ima najviše zastupnika, SDA ih je imao 9 - najviše. Ne mogu znati kakav će Komšić biti predsjednik, pošto je tek počeo s radom, ali mogu reći da prvi put od Daytona hrvatski narod predstavlja normalan čovjek (ako izuzmemo Križanovića).
Ne raspravljaj se s njim, izbodi gaaa, izbodi gaaa-aa

:D
haris ubleha

#28 Re: Smijeniti Zeljka Komsica!!!!

Post by haris ubleha »

kicky wrote:O čemu pričaš čovječe božji. On je dao obrazloženje da je glasao prema tome koja od tri stranke koje su predložile mandatare ima najviše zastupnika, SDA ih je imao 9 - najviše. Ne mogu znati kakav će Komšić biti predsjednik, pošto je tek počeo s radom, ali mogu reći da prvi put od Daytona hrvatski narod predstavlja normalan čovjek (ako izuzmemo Križanovića).
Sve je to OK, ali ne mijenja cinjenicu da je Komsic u dogovoru sa Lagumdzijom htio pokvariti dogovor Silajdzica i Dodika o tome da Srbi preuzmu glavne funkcije u drzavi. Sreca da je tu njihovu perfidnu igru prepoznao profesor doktor gospodin Silajdzic i svoj glas dao Spiricu. Da se to nije desilo, krkan Dodik bi opet zaprijetio referendumom i sve bi otislo u neku stvar. Ovako, zahvaljujuci profesoru doktoru i velikom gospodinu Silajdzicu imamo vlast na drzavnom nivou... mandatara iz RS-a, ministre vanjske trgovine i civilnih poslova isto iz RS-a, onda ministre finansija, saobracaja i pravde iz reda hrvatskog naroda... A, ostalo je nesto i za Bosnjake: ministarstva odbrane, sigurnosti i ljudskih prava... 8)
Nekako s proljeća

Post by Nekako s proljeća »

:)

Daj , haris ubleha, izmijeni makar naslov teme pa ti se možda i pridruzimo na njoj i pomognemo ti da prevaziđeš to stanje u kojem jesi .Ako ništa, bar ti rezultati ankete, to jasno kažu.

poz
Peca

Post by Peca »

Pa ti nisi normalan covjece!! :x
Napokon je na vlast dosao jedan pravi bosanac i ti bi ga odmah smijenio!!! Boze sacuvaj!!!
Komsica za dozivotnog predsjednika !!!!!!(Ali bez Lagumdzijinog uticaja!!!)
aNTropocentrio

#31 Re: Smijeniti Zeljka Komsica!!!!

Post by aNTropocentrio »

haris ubleha wrote: Sve je to OK, ali ne mijenja cinjenicu da je Komsic u dogovoru sa Lagumdzijom htio pokvariti dogovor Silajdzica i Dodika o tome da Srbi preuzmu glavne funkcije u drzavi. Sreca da je tu njihovu perfidnu igru prepoznao profesor doktor gospodin Silajdzic i svoj glas dao Spiricu. Da se to nije desilo, krkan Dodik bi opet zaprijetio referendumom i sve bi otislo u neku stvar. Ovako, zahvaljujuci profesoru doktoru i velikom gospodinu Silajdzicu imamo vlast na drzavnom nivou... mandatara iz RS-a, ministre vanjske trgovine i civilnih poslova isto iz RS-a, onda ministre finansija, saobracaja i pravde iz reda hrvatskog naroda... A, ostalo je nesto i za Bosnjake: ministarstva odbrane, sigurnosti i ljudskih prava... 8)
Jednostavno priznaj... pališ se na Silajdžića :lol:
haris ubleha

Post by haris ubleha »

Nekako s proljeća wrote::)

Daj , haris ubleha, izmijeni makar naslov teme pa ti se možda i pridruzimo na njoj i pomognemo ti da prevaziđeš to stanje u kojem jesi .Ako ništa, bar ti rezultati ankete, to jasno kažu.

poz
Moram priznati da mi rezultati ankete nisu jasni. Lagumdzijih pijun, komunjara Komsic se u Predsjednistvu, prilikom glasanja o predsjedniku Vlade BiH, otvoreno i drsko suprotstavio profesoru doktoru gospodinu Silajdzicu. A ja znam, da sve sto uradi prof. dr. gosp. Silajdzic, uradi to za dobrobit bosnjackog naroda. Zato sam stavio ovakav naslov... sada mi nista nije jasno :shock: Kako neko ko je protiv Silajdzica, moze biti dobar za Bosnu i Bosnjake... tu mora biti neke skrivene namjere i zato mi je ovaj Komsic sumnjiv. Podmece Bosnjaka Terzica kontra Srbina Spirica kojeg podrzava Silajdzic... Ne znam... ali mislim da zeli unijeti razdor medju nama isto kao njegov stranacki sef Lagumdzija.
haris ubleha

#33 Re: Smijeniti Zeljka Komsica!!!!

Post by haris ubleha »

aNTropocentrio wrote:Jednostavno priznaj... pališ se na Silajdžića :lol:
Najlakse je vrijedjati i etiketirati patriote koji su za Bosnu i bosnjacki narod. Jeli Haris p..er ako mu je drazi Spiric nego Terzic? Profesor doktor gospodin je toliko uradio za bosnjacki narod da ce ga istorija upamtiti. :wink:
Hantraga

Post by Hantraga »

Neka Komsica da on to sve balansira, jel je on ipak tu neutralac, pa ce da koci kad treba...
Grom iz vedra neba

#35 Re: Smijeniti Zeljka Komsica!!!!

Post by Grom iz vedra neba »

haris ubleha wrote:
kicky wrote:O čemu pričaš čovječe božji. On je dao obrazloženje da je glasao prema tome koja od tri stranke koje su predložile mandatare ima najviše zastupnika, SDA ih je imao 9 - najviše. Ne mogu znati kakav će Komšić biti predsjednik, pošto je tek počeo s radom, ali mogu reći da prvi put od Daytona hrvatski narod predstavlja normalan čovjek (ako izuzmemo Križanovića).
Sve je to OK, ali ne mijenja cinjenicu da je Komsic u dogovoru sa Lagumdzijom htio pokvariti dogovor Silajdzica i Dodika o tome da Srbi preuzmu glavne funkcije u drzavi. Sreca da je tu njihovu perfidnu igru prepoznao profesor doktor gospodin Silajdzic i svoj glas dao Spiricu. Da se to nije desilo, krkan Dodik bi opet zaprijetio referendumom i sve bi otislo u neku stvar. Ovako, zahvaljujuci profesoru doktoru i velikom gospodinu Silajdzicu imamo vlast na drzavnom nivou... mandatara iz RS-a, ministre vanjske trgovine i civilnih poslova isto iz RS-a, onda ministre finansija, saobracaja i pravde iz reda hrvatskog naroda... A, ostalo je nesto i za Bosnjake: ministarstva odbrane, sigurnosti i ljudskih prava... 8)
Najgore je kada covjek pokusava biti ironican, ali mu to ne uspijeva...pateticno...bio si interesantniji dok si pljuvao. U svakom slucaju da sam na tvom mjestu ja bih se debelo zabrinuo, izadji djete nekad malo s rajom, odmori, odigraj s rajom jednu na male...ovako cini se sve vise da ova tvoja "ublehaska" uloga vuce na patologiju...ovo je fakat dobronamjeran savjet... :(
haris ubleha

#36 Re: Smijeniti Zeljka Komsica!!!!

Post by haris ubleha »

Grom iz vedra neba wrote:
haris ubleha wrote:
Najgore je kada covjek pokusava biti ironican, ali mu to ne uspijeva...pateticno...bio si interesantniji dok si pljuvao. U svakom slucaju da sam na tvom mjestu ja bih se debelo zabrinuo, izadji djete nekad malo s rajom, odmori, odigraj s rajom jednu na male...ovako cini se sve vise da ova tvoja "ublehaska" uloga vuce na patologiju...ovo je fakat dobronamjeran savjet... :(
Grome, napredujes... do jucer nisi znao brojati do 5, morao sam te nauciti da je ministar na celu necega sto se zove ministarstvo... a vec danas... opaaaa... koristis izraze kao "ironican", "pateticno", cak i "patologija"... Nesto bih ti rekao, ali imam opomenu pred ban... :wink: ... ali mozes pretpostaviti sta mislim... znas ti dobro sta ti zelim reci, ali ne mogu ovako javno... 8)
Grom iz vedra neba

#37 Re: Smijeniti Zeljka Komsica!!!!

Post by Grom iz vedra neba »

haris ubleha wrote:
Grom iz vedra neba wrote:
haris ubleha wrote: Sve je to OK, ali ne mijenja cinjenicu da je Komsic u dogovoru sa Lagumdzijom htio pokvariti dogovor Silajdzica i Dodika o tome da Srbi preuzmu glavne funkcije u drzavi. Sreca da je tu njihovu perfidnu igru prepoznao profesor doktor gospodin Silajdzic i svoj glas dao Spiricu. Da se to nije desilo, krkan Dodik bi opet zaprijetio referendumom i sve bi otislo u neku stvar. Ovako, zahvaljujuci profesoru doktoru i velikom gospodinu Silajdzicu imamo vlast na drzavnom nivou... mandatara iz RS-a, ministre vanjske trgovine i civilnih poslova isto iz RS-a, onda ministre finansija, saobracaja i pravde iz reda hrvatskog naroda... A, ostalo je nesto i za Bosnjake: ministarstva odbrane, sigurnosti i ljudskih prava... 8)
Grome, napredujes... do jucer nisi znao brojati do 5, morao sam te nauciti da je ministar na celu necega sto se zove ministarstvo... a vec danas... opaaaa... koristis izraze kao "ironican", "pateticno", cak i "patologija"... Nesto bih ti rekao, ali imam opomenu pred ban... :wink: ... ali mozes pretpostaviti sta mislim... znas ti dobro sta ti zelim reci, ali ne mogu ovako javno... 8)
Get lost man or get the blog :lol:
lindjo

Post by lindjo »

ipak je za nasu ublehicu...najbolja solucija:

Image

haris ubleha

#39 Re: Smijeniti Zeljka Komsica!!!!

Post by haris ubleha »

Grom iz vedra neba wrote:Get lost man or get the blog :lol:
Vidi, vidi Groma, jeli ti ovo neko pomogao... ili si ti sam sastavio iz pametne glavice... koja jos prije dva dana nije znala brojati do 5... ili ne zna jos 8)
haris ubleha

Post by haris ubleha »

lindjo wrote:ipak je za nasu ublehicu...najbolja solucija:

Image

A, evo i Fatmirovog klona... sa duhovitoscu kolumniste Waltera ili komentatora Saffa... :-D
kekec

#41 Re: Smijeniti Zeljka Komsica!!!!

Post by kekec »

haris ubleha wrote:
Profesor, doktor, gospodin, veliki Haris Silajdzic,
kao sto se vidi, cvrsto stoji na braniku otadzbine.
:-D

Ubleha, jel´dobro? :wink:
lindjo

Post by lindjo »

haris ubleha wrote:
lindjo wrote:ipak je za nasu ublehicu...najbolja solucija:

Image

A, evo i Fatmirovog klona... sa duhovitoscu kolumniste Waltera ili komentatora Saffa... :-D
a ti si nam se skotrljo na forum...iz zlajine guze? :lol:
Last edited by lindjo on 09/01/2007 02:09, edited 1 time in total.
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Bjezi ba Kekec, smjenjuj ti Jansu i Drnovseka :D:D:D:D
Nekako s proljeća

Post by Nekako s proljeća »

Hajde hajde...i u prijateljskim utakmicama se , zabijaju golovi, zar ne.
kekec

Post by kekec »

horns&drums wrote:Bjezi ba Kekec, smjenjuj ti Jansu i Drnovseka :D:D:D:D
Nemoj mi Jansu, ko´u oko da mi dirnes.:D
U Sloveniji je sve bistro.
Lakse je po Bosni mutiti i u mutnom loviti. :D :sad:
kekec

Post by kekec »

6 % glasalo DA
93 % glasalo NE

Ne daju forumasi svog SDP-ovca.
Dzaba ti demokratija, "crveno" u krvi. :-D
lindjo

Post by lindjo »

a da smo popushili prikom raspodjele fotelja-nema sumnje :roll:

jedno je sigurno,spiric bi bio mandatar vlade kad-tad,i u ma kojoj semi,(i sa sdp-om -tisuć posto,ali njih nejma u tim kombinacijama:( )
poenta je samo, sto je lepi hare pogrijesio sto ga je aminovo sad,a ne cekao jos koji mjesec,i drzao nas u kurcu,i haosu jos bar poal godine,da bi na kraju pristao na neminovno,ako i neko drugi na njegovom mjestu 8-

mogli su zlaji dat da bude makar portir pred spiricevom stenarom :roll: ...i na kraju svi sretni... :)
kub lajkan

Post by kub lajkan »

lindjo wrote:mogli su zlaji dat da bude makar portir pred spiricevom stenarom :roll: ...i na kraju svi sretni... :)
Nema smisla da tebi uzima hljeb iz usta... :D
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

kekec wrote:
Nemoj mi Jansu, ko´u oko da mi dirnes.:D
U Sloveniji je sve bistro.
Lakse je po Bosni mutiti i u mutnom loviti. :D :sad:
Od nedavno iskljucivo branim kralja Gustava i to je moje ustavno pravo :D:D:D
kekec

Post by kekec »

horns&drums wrote: Od nedavno iskljucivo branim kralja Gustava i to je moje ustavno pravo :D:D:D
Ohoho, dotle doslo majstore. :shock:
A jel´i kod njih Dejtonski? :-D
Post Reply