gdje ces ovu dvojicu povezati sa patriotizmom...PipiDugaDevetka wrote:Hakija Meholjić i Ibran Mustafić....nemaju veze sa temom i to su patriote RBiH.DiplomataSaSela wrote:Interesantno kako se ovi bijednici probude svi u isto vrijeme..,hakija,ibran,garaplija i ostala fukara...i to bas kad traje karadziceva odbrana u Hagu...i ne znam kako bas oni prezivise ili nisu bili na "spiskovima"...
po cemu su oni patriote??? drzao pusku. da su se oni pitali, cetnici bi davnih dana setali srebrenicom.
davati ovakve izjave moze samo zlonamjeran covjek jer ako uzmemo sve okolnosti u kojima su se ljudi probijali iz srebrenice, moguce da je i doslo do pucnjave (nepregledni priostori, nepoznavanje terena, granatirani raznim hemijsko-bioloskim granatama, pravljene im zamke na svakoj cuki, lovljeni kao zivotinje...) ali su to sve posljedice GENOCIDNIH namjera...i sada oni trebaju da govore kako smo se sami ubijali a nisu nas zlotvori tamanili.
ovo je meni isto kao kada karadzic kaze da je strijeljano 1000 ljudi zato sto je jedan policajac ubijen.
ovdje se ocito radi o medijskoj paznji posto iz niko vise ne zarezuje ni za suhu sljivu a ja da ga vidim, makar bi ga pljunuo a on bi znao zasto.
dodika napustaju margetic, trifunovic, galijasevic...pa su oni pozurili da se nametnu kao novi pljuvaci.